2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar hamileligin başından beri arada baş dönmesi oluyordu bende böyle kısa süre gözlerim falan kararıyor son günlerde çok sık oluyor hem bulantı ama baş dönmesi Bayılacak gibi oluyorum. Tansiyonum dusuyordur belki dedim ama tok karnaykende oluyo hatta özellikle aksamlari oluyo. Sizce nedendir var mı aranızda böyle olan. Bu arada hamile kalmadan önce hiç böyle şeyler olmuyordu hamilelikle alakali kansızlık mi ne acaba

canım endişe etme görümce 6 kilo verdi kusmaktan 9 ay boyunca her yediğini çıkarttı. çocuk 3680 doğdu :) yani çocuğum kilosu yapıyada bağlı.

ya ben 24 kilo aldım hiç kusmadım ama çocuk 2866 çıktı.

Günaydın canım
Iyi pitpitlari duyduguna sevindim ilerleyen zamanda aradaki farki kapatabiliyolarmis.oh oh güzel haberler ne güzel:))

bende düşük tansiyon var. hamilelikte tansiyon oynamaları çok olurmuş. doktor başdönmesi gibi bayılcak olursan hemen ekmeh ye su felan iç kendine gelirsin dedi. geçen sabah aynı şeyleri yaşadım. peynir yedim düzeldim. geçmiş olsun geçecek inş. emin ol mide bulantısı hepsine kötü. zaten işyerinde yarım adam muamelesi görüyoruz.

Ben de ayni oluyodum canim elim ayagim falan titriyordu sonra da peşinden bas dönmesi geliyordu.sordum doktora hamilelikte kan değerlerin zaman zaman degisiklik gösterir dedi.cok kotu olursan kan hapi verdi onu ic dedi.bende daha erken diye icmeddim 10 gun rapor kullandim sonra da yillik izne çıktım 10 gun yatinca kendime geldim biraz.bide ben cok tatli yiyen bi insan degilim arada bi ağzıma tatlı bişeyler atiyorum genelde kuru incir iyi geliyor.:)))

benim de servisim var
bizim işyerine mesafe uzak ,arabayla 15 dakika işteyim ama mesafe uzak olduğundan benzin çok yakıyor
hergün hergün gidemiyorum ,işim olursa ancak
işim olduğu zamanlarda bi keyifli oluyorki valla zaman kavramın yok ohh mis.
Kızlar su içiyor musunuz bakayım? Su içemeyenler vardı aramızda? Ben 1 litreyle başladım. Şu an günde 2,5 litre içebiliyorum. Boğazım kuruyor zaten devamlı tuvaletteyim ama memnunum
valla ben hiç su hesabı yapmıyorum şuanda
yarım litre ancak içiyorumdur
3 ay dolmadan ben ne yemek ne su hesabı yapmıyorum
başlarda kilo almamaya çalış ilerde çok alıcaksın zaten
doktorun çok doğru söylemiş ,düşeceği varsa her halukarda düşüyor
geçmiş olsun
öyle bir hafta geri olması çok önemli değil sağlıklı olsun yeter .

herkese günaydın .ben de dün randevumdan şükür mutlu çıktım .
sıpamı gördüm herşey yolunda ,iki hafta sonrasına gün verdi cvs için.
ayrıca ünlü bir perinatolog var burda onunla da görüşmüş durumumu
herkes şokta normalde benim gibi hamile kalan hasta yok gibi
o doktorla da görüştürecek beni muayeneye gittiğimde
tıbben incelenecek bir denek oldum şimdiden

Günaydın hepinizee , benimde yarın sabah kontrolüm var azzz kaldııı ,
Sevgileler gününüz de kutlu olsun , içimizde sevgi pıtırcıklarıyla ve eşlerimizle nice günlerimiz olsunnnnnnnnnnnn

Günaydın hepinizee , benimde yarın sabah kontrolüm var azzz kaldııı ,
Sevgileler gününüz de kutlu olsun , içimizde sevgi pıtırcıklarıyla ve eşlerimizle nice günlerimiz olsunnnnnnnnnnnn

seninde sevgililer günün kutlu olsun saol. hadi bakalım yarın hayırlı haberlerle gel. :)

Yok canim doktor söyledi. Normalde kesede yolc sac görünüyor 5 haftada ama benim kese bombostu.
Bilemiyorum, kesenin büyüklügü 11 mm.
Bakalim haftaya tekrar gidicem, o zaman belli olacak zaten.
Cok tesekkür ederim.

Yok canim doktor söyledi. Normalde kesede yolc sac görünüyor 5 haftada ama benim kese bombostu.
Bilemiyorum, kesenin büyüklügü 11 mm.
Bakalim haftaya tekrar gidicem, o zaman belli olacak zaten.
Cok tesekkür ederim.

Daha gozukmez canim yaa telaslanma

Günaydın canım,
Çok sevindim..İnşallah CVS'te sorunsuz geçecek. Sana daha önce 1-2 soru sordum ama arada kaynadı sanırım. Kaçıncı kromozolarda sorun var? Eşimde translokasyon var, 13.ve14. yer değiştirmiş. Bakalım bizi neler bekliyor.

Düsük korkusu yada bos gebelik korkusu yasayan arkadaslar endisenizi cok iyi anliyorum ama sitresi biraz azaltin , zamana ve doktorunuza birakin evet kaybetme korkusu var ama su söyliyim eger bir anormallik varsa gebelikte , en basinda bitmesi daha iyi ben 18. haftama girince yasadim hareketlerini hissetmistim hamileligimin yarisi gecmistiki cok zor hamileliklerimi geciriyorum asiri mide bulantisi kusma, herseye bebegim icin katlaniyodum ama onuda kaybettim keske dedim basinda kaybetseydim hem öyle onu normal yolla dünyaya getiriyosun kalbi atiyo ama birazdan minik kalbinin duracagini biliyosun. Yinede kendimi avutuyorum bazilari dogumda bile kaybediyo diye yada dogduktan sonra onun icin simdi zamana biraktim tam sevinemiyorum bile ama diyorumki hayirlisi olsun.. Hem sitres hamileler icin cok kötü onun icin kafalarimizi negatif düsüncelerden arindiralim ve iyi seyler düsünelim umudumuzu yitirmeyelim

günaydın .
hiç görmedim sorunu kusura bakma ..
bendeki mozaik turner hastalığı ..
sizin hamilelik doğal mı oldu ,sizin gibilerde hamilelik gerçekleşiyor da sonra problem olma olasılığı oluyor ama benim hastalığımda hiç gebe kalınamıyor doğal yolla
tüp bebek denedin mi hiç merak ettim ..
bu gibi genetik sorunlarda pgt ile tüp bebek yapılıyor
tüp bebek aşamasında embriyoların genetiğine bakılıyor
hasarlı embriyo eleniyor sağlam olanları naklediliyor
ben ikizlerime öyle kavuşmuştum.8 yumurtamdan 4ü downlu idi ,4 ü sağlamdı ,sağlamları naklettiler ikizlerim oldu

Canim bende de cok oluyor gun boyu başım dönüyor.doktora soyledim progestan aliodum gunde uc defa ikiye dusur o yapabilir dedi ikiye dusurdum ama hala donuo basimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…