kızlarrr yardım lütfen benim aşırı bulantı var günde iki bardak su içebiliyorum ve bir dilim ekmek ancak o da çıkıyor ilaç aldığım suyu bile çıkartıyorum iki güne bir serum alıyorum içinde dramamine olan ama etkisi yok ne yapacağım ne yesem çıkartıyorum 3 kilo verdim bebeğime zarar veriyorum diye ağlıyorum hep ama elimden bir şey gelmiyor bazen dondurma yiyebiliyorum bi de
Kızlar bizim bebiş usgde adetime göre 1 hafta küçük çıktı.. geç döllenme olmuş yani buğün 6+6 oldukk.. boyuda 6 mm olmuş.. kalbide pıtpıtlıyordu..
Buğün aile dr aradım dramanine alabilirmiyim dedim oda kullan dedi.. buğün başladımda biraz olsun rahatladım.. midem sürekli kazınıyoooo:44:
Kızlar hamileligin başından beri arada baş dönmesi oluyordu bende böyle kısa süre gözlerim falan kararıyor son günlerde çok sık oluyor hem bulantı ama baş dönmesi Bayılacak gibi oluyorum. Tansiyonum dusuyordur belki dedim ama tok karnaykende oluyo hatta özellikle aksamlari oluyo. Sizce nedendir var mı aranızda böyle olan. Bu arada hamile kalmadan önce hiç böyle şeyler olmuyordu hamilelikle alakali kansızlık mi ne acaba
Kızlar hamileligin başından beri arada baş dönmesi oluyordu bende böyle kısa süre gözlerim falan kararıyor son günlerde çok sık oluyor hem bulantı ama baş dönmesi Bayılacak gibi oluyorum. Tansiyonum dusuyordur belki dedim ama tok karnaykende oluyo hatta özellikle aksamlari oluyo. Sizce nedendir var mı aranızda böyle olan. Bu arada hamile kalmadan önce hiç böyle şeyler olmuyordu hamilelikle alakali kansızlık mi ne acaba
benim de servisim varİşte benim kafadan birisi daha! :) Ben bu aralar servisle gidiyorum ama bu seneye kadar hep arabayla giderdim. Bu aralar ev yaptırdığımız için eşim sürekli inşaata uğruyor, ben de arabayı ona bırakıyorum. Servis de kapımdan kalkıyor zaten.Ama 2-3 hafta içinde servis olmayan birazcık daha uzak bir yere taşınıyoruz. O zaman mecburen arabayla gideceğim hergün. Yalnız karnım büyüyünce nasıl sığarım şoför koltuğuna bilmem!
valla ben hiç su hesabı yapmıyorum şuandaKızlar su içiyor musunuz bakayım? Su içemeyenler vardı aramızda? Ben 1 litreyle başladım. Şu an günde 2,5 litre içebiliyorum. Boğazım kuruyor zaten devamlı tuvaletteyim ama memnunum
başlarda kilo almamaya çalış ilerde çok alıcaksın zatenBenim 7.haftamda 1 hafta kanamam olmus olmasina ragmen 9. Haftamin basindan beri hergun yarim saat yuruyus yapmaya calisyorum kizlar, buna ragmen benimde hic bulantim vs olmadigi icin 3 kilo aldim50 kiloydum 53 um suan doktorum bana kanamam oldugunda bile aktivitemi kisitlamama gerek olmadigini soyledi ben korkup yattim yinede tabi. O bana su sekilde acikliyor, eger bebek saglikliysa iyi yerlesir ve saglikli bebegi hareket ederek hatta halter kaldirarak bile dusuremezsin diyor. Bunun disinda bir aktivite sonrasi yasanan dusuk zaten yasanacaktir belki cabuklastirirsin diyor. Dogal seleksiyona istedigin kadar mudahele etmeye calis olacak olan olur demisti. Tabi ki her doktorun gorusu farkli ve hepimiz kendi doktorlarimiza guvenecegiz :)
geçmiş olsunKızlar bizim bebiş usgde adetime göre 1 hafta küçük çıktı.. geç döllenme olmuş yani buğün 6+6 oldukk.. boyuda 6 mm olmuş.. kalbide pıtpıtlıyordu..
Buğün aile dr aradım dramanine alabilirmiyim dedim oda kullan dedi.. buğün başladımda biraz olsun rahatladım.. midem sürekli kazınıyoooo:44:
Günaydın hepinizee , benimde yarın sabah kontrolüm var azzz kaldııı ,
Sevgileler gününüz de kutlu olsun , içimizde sevgi pıtırcıklarıyla ve eşlerimizle nice günlerimiz olsunnnnnnnnnnnn
Canım boş gebelikten şüphelendiğini doktorun mu söyledi? Yoksa sen mi öyle düşündün? Çünkü 5. haftada bebek görünmez, anca kese görünür benim bildiğim. En azından bende öyle olmuştu.
Yok canim doktor söyledi. Normalde kesede yolc sac görünüyor 5 haftada ama benim kese bombostu.
Bilemiyorum, kesenin büyüklügü 11 mm.
Bakalim haftaya tekrar gidicem, o zaman belli olacak zaten.
Cok tesekkür ederim.
Daha gozukmez canim yaa telaslanma
Umarim, beklemek cok zormus gercekten.
Hayirlisi olsun insallah.
Rabbim böyle bir durumu kimseye yasatmasin.
bebeğin boyunun uzunluğu kısalığı belli olmaz kuzum şimdi. çok erken bide bunumu kafaya takıcaz yazık bize.
herkese günaydın .ben de dün randevumdan şükür mutlu çıktım .
sıpamı gördüm herşey yolunda ,iki hafta sonrasına gün verdi cvs için.
ayrıca ünlü bir perinatolog var burda onunla da görüşmüş durumumu
herkes şokta normalde benim gibi hamile kalan hasta yok gibi
o doktorla da görüştürecek beni muayeneye gittiğimde
tıbben incelenecek bir denek oldum şimdiden
Günaydın canım,
Çok sevindim..İnşallah CVS'te sorunsuz geçecek. Sana daha önce 1-2 soru sordum ama arada kaynadı sanırım. Kaçıncı kromozolarda sorun var? Eşimde translokasyon var, 13.ve14. yer değiştirmiş. Bakalım bizi neler bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?