2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
oyyy dikkat ette ezme onları o zaman :) minicikler yaaaa :)

Aynen :)) çizim odamı vercez ona ve yavruşlara zaten. İlk 10 gün biz dokunmazsak daha iyi oluyo zaten. E malumm zaten çiş ve kaka canavarı oluyolar bebekken :)) ben de evi her gün temizleyemem. Dolayısıyla bi odayı yeri muşambalayıp onlara ayırıcaz. Onun da göbüşü çıktı :)) biraz benimki de çıkdın fotoğraf çekip koyarım zaten :))

Sevindim canım yaa bir iki güne toparlarsın o zaman.

Ne güzel bebikini göreceksin yarın benim bir haftam var daha

Ben boyle birsey yaptigiyla ilgili yorumlar okumustum canim internette. Icin rahat olsun o progestan dan bence. Senin tup bebek miydi bu arada? Bana kanamada birsey vermedi doktorda o yuzden merak ettim..

Iyi akşamlar arkadaşlar...bizde bugünün en güzel hediyesini minişimizden aldik çok şükür herşey yolunda 1,5 cm olmuş o kadarck şeyin pit pit nasi atiyo kalbi Rabbimin mucizesii...herkese nasip olur inş doktorumuz .bir sonraki görüşmemiz 1 ay sonra dedi eşimde yapmayin biz 15 günü zor geçiriyoruz deyince güldü :) 28 şubatta yine gidicez inş...

selam kızlar bana gunaydın da sız uyuyorsunuzdur buyuk ıhtımal. valla benim durum çok vahım. allahıma sukur bebeğimde birşey yoksa ben aradan çıkıcam gıbı gelıyor.
mide bulantım hat safada. dun yemeğe cıktık yiyememeyi bıraktım insanlardan bıle bulandı mıdem. burnum aşırı akıyor. sureklı hapşırıyorum. veee en bombası akşam 8:30 da sızıp sabahın korunde kalkıyorum. çoook uyuyorum.

bebeğime gelınce dun gıttık teyzeleri ay bir tatlı bır tatlı yıne ağlaya ağlaya bi kaldım duygularım ınanılmazdı. elleri mınnacık suratını kapatıyor ayaklarını oynatıyor poposunu donuyor. allahım sağlık versın 2li taramamızı yaptırdık. doktorum birşey çıkacağını sanmıyrum senın bebeğin sana çok alışmış dedi. bende belli artık midem kalmadı dedim. eee annelik çekeceksın bunu sen istedin dedi.
bulantın 15 20 gun sonra gececek içini rahat tut dedi. bugun kaçamak yapın eşinle dedi gulmekten çatladım. keseye gore hep erkek derdi. %90 sonucu 1 ay sonra soylucem saklamaya başladı dedi. bakalım eli ayağı olsunda hiç fark etmez. tek istediğim allahımdan oğlum olursa dayısına kız olursa halalarına çekmesin nolur allahım :) eheuehu..

öpüyorum herkesiiii. allah bebelerimize can sağlığı versın.

Ben boyle birsey yaptigiyla ilgili yorumlar okumustum canim internette. Icin rahat olsun o progestan dan bence. Senin tup bebek miydi bu arada? Bana kanamada birsey vermedi doktorda o yuzden merak ettim..

yok cnm benim normal yoldan tüp bebek değil. ama işte 15 gün kahverengi lekelenmem olmuştu. o zaman bir defa iğne verdi 12. haftana kadarda jeli kullanacaksın dedi.
bilmiyorum ki neye göre veriyorlar.:44::44::44:

canım, gerçekten çok zor biliyorum bulantı. uyutmuyo, gezdirmiyo, yedirmiyo, içirmiyo...
ama gerçekten az kaldı. geçecek.
bak bebişin sağlıklı çok şükür.
herşey yolunda
biraz daha dayan

canım hayırlı olsun
valla benimde kontrolüm bir ay sonraydı 15 gününü zor geçirdim cidden :)
hala o günü bekliyorum esşin çok haklı

canım, gerçekten çok zor biliyorum bulantı. uyutmuyo, gezdirmiyo, yedirmiyo, içirmiyo...
ama gerçekten az kaldı. geçecek.
bak bebişin sağlıklı çok şükür.
herşey yolunda
biraz daha dayan

evet çok şükür.. 4,5 kilo bile verdim gerçi vermem iyi oluyor doktorumda boyle soyluyor ama 2 aydır mutfağa çok gıremiyorum kocama acıyorum artık heşeyi o yapıyor akşam erkenden uyuyorum yanlız kalıyor.. gececek bebeklerimiz sağlıklı olsunda.

Oh maşallah size:))
Ya benimde normalde haftaya gitmem gerekiyo ama dayanamicam herhalde esime pazartesi gitsek mi diyorum o da guluyor:)) benim de 10+3 bugun.hareketlerini merak ediyorum:))

Sorma aynı dertten ben de muzdaripim.Allaha şükür hic istifram olmadi ama herseyden tiksiniyorum. Evimde 1 aydır yemek pismiyo. Kahvaltı da eşim evdeyse hazırlıyor yiyoruz kendim hazirlarsam bir lokma dahi yiyemiyorum.bi yandan iyi oldu:)) 3 kilo verdim ama zor gunler.az kaldi e fazla 2 haftaya gecicek rahat ol.napalim eşler de idare etcek artik:))

Evet canım. Kedi kakası genelde daha zararlıymış. Ama kakalardan uzak durmak en sağlıklısı tabi :) İnsallah çok yavru doğmaz ya, ben çok üzülüyorum kendi zaten minicik bir de emiyorlar bebekler sürekli

Zaten bizimki 2-3 tane doğuruyo. Yapıları öyleymiş. Ultrasonda da tam görünmedi ama 2 tane galiba bizimkinde.

Bu arada kızlaarr. Bizim evde 5 hamile var şu annn :)) çok bereketli geçti bu dönem çoookk :)) köpüşüm de hamileeee :)) bdt si 13 mart :)) üç tane de balığımız hamile :)))
maşallah bu ne bereket evdeki :))

canım herşey çok güzel umarım böyle devam eder. bize 10. haftada erkek demişlerdi öyle de çıktı muhtemel erkk olur izinki de..

amin canım öncelikle.. ben de farksızım diyebilirim. inş geçecek umuduyla yaşıyorum. oğlanı 8-9 gb yatırıyorum ben de uyuyorum sonra gece kalkıp ev toplamaya çalışıyorum. oğlan kalkıyo ben yatıyorum. ee tabi gece en az 2-3 saat uyanık olunca sabahları 9 a doğru anca ayılabiliyorum. ev darma duman halim olmuyo çoğu zaman. evde 5 nüfus yaşıyoz kimin ne zaman gideceği belli değildi düne kdr.. istediğim gb evi toplayamıyorum bakalım ne yapcaz konu komşu yardıma gelecek birazdan onları bekliyorum aslında.. midem de berbat.. bırak yemek yapmayı 2 aya yakındır sadece patates ve makarna yiyorum ne süt ne yumurta ne ceviz vs.. su bile 2 gündür içiyoorum vitamini de içemiyorum midem kalkıyo.. bu seferki hamilelik beni çok yıprattı eşime hep"oğlan böyle olaydı kolay kolay hamilelik düşünmezdim" diyorum. bu da kız olucak inş bi kız bi oğlan bi 7-8 sene rahat dururuz artık )
kızzz bi de niye benzemesinler diyon??? huyları çok mu kötü

ben kilo da vermedim ama inş geçer diyorum mahfoldum gören sana ne olmuş diyor öyle söylüyorum hamileliği. inş geçecek bir ay daha dayanacağım inş..

Dün ilk defa dr. gittim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum ve gördüm...Bu arada 12 eylülde sezeryan dedi dr.umuz. Hesaplamam yanlışmış 8+4 haftalığınız. Sağlıkcakla bebelerimizi kucağımıza alalım inşallah arkadaşlar. Dün malum 14 şubattı doktor 30 dk hamileleri kontrol ediyor sonra hop doğuma gidiyor .... dün nüfus patlaması vardı:)))

kızlar yaa ev taşımayı çok severdim iyi bi temizlik oluyo çünkü ama bu sefer nefret ettim. gideceğimiz ev şu ankinden 40 m2 küçük ve bir oda eksik. dolyısıyla eşyaların bir kısmını bırakmam gerekecek. nasılsa 3seneye kalmadan geri döneceğiz diye annemlere bırakacağız birçoğunu.. evi de hiç görmedim eşim de hayatta bilemez hiçbir şeyi .odanın tavanını penceresini soruyorum haberi yok yazılım indir tlfna 3g yapalım göreyim dedim onu da beceremedi. foto bile yok yani.. bari rafları falan göreyim ona göre mutfak eşyası alırdım yanıma.. orada bi daha fazlalık çıkartamam. en elzemleri alıyorum zaten sadece. lakin her nesneyi elime aldığımda 3 kere düşünüyorum hangi koliye koymalıyım diye öffff öffff
ee hamilelik de zor geçiyo oğlumdaki gb olsaydı şimdiye herşeyi yapıp bitirmiştim..
bi de kriz yaşadık eşimle.. trabzonda bi akşam tiyatroya gittiklerini söylemişti ben de sen sevmezsin ben bile ikna edemedim nasıl gittin demiştim. çok ısrar etti arkadaşlar demişti. 13 şubatı 14 şubata :) bağlayan gece çay demlemeye mutfağa gittim çöpe demliği boşaltırken iki bilet gördüm birinin ismi gözüküyordu "İLKE ..."
delirdim tabi.. bir iki yumruk attım karnına en sıkısından oğlum da bunu gördü ama bi yandan gülüyoruz da dur açılayabilirim diyo eşim.. oğlan ağlaya ağlaya sen git koş evdeki ders çalışan ablanın oda kapısına dayan.. bizi durdurmasını isteyecekti muhtemelen yavrum hemen farkettik kucağıma aldım babayı bir dövmeye başladı :)) ben de tabi ağlamaya başladım..
hiç böyle birşey olmamıştı bizde.. söylese bu kdr gücenmezdim. bi de bu kız mimli.. 5 sene önceden falan tanışıyolar bi eğitimden tayinleri aynı anda çıktı kız aradı aynı odada çalışalım diye . sonra yine aradı aynı yerde ev tutalım senin olduğun yerde kendimi güvende hissederim diye eşim çok yakışıklı değildir ama ahlakı çok düzgündür. hiçbirisine yanaşmadı bahanelerle... kızın biletini evdeki çöpte görünce çıldırdım ben de ne yapayım? o gece baya bi trip attım çay içerken hediyesini verecektim vermedim çayı bile içememiş korkusundan bıraktığım gb duruyodu sabah demlik,çöpün yanı başında :)
olay şöyle gelişmiş 2 bekar kız bilet alıp tiyatroya gitmek isterler.. yeni taşındıkları için yanlarında bey olsun isterler eşim ve bekar bir arkadaşını davet ederler bizimkiler de kıramaz giderler.. evdeki hamile eşin de aklına kurt düşer diye mesele söylenmez..
öyle bi acısını çıkarttım öyle bi çıkarttım ki bi daha tövbe deyip duruyo. ya diyo trabzonda 14 gün önce gittiğim tiyatronun biletini cebimde getirip eşimin yanında atacak kdr safım. hııı bu arada biletler online alındığı için 4 bilette de kızın ismi yazıyomuş. diğer bilette TS maçına aitmiş. iki bilet görünce ben tabi oturup incelemedim ilk anda.. sonra çöpten aldı getirdi eşşek sıpam..
ben de onu sınıf arkadaşlarımla aynı arabada hatta aynı koltukta yolculuk yapmakla empati kurdurdum. deliye döndü anladı halimi..
veee ilk defa sevgilier gününde bana özel bi not yazmış :)
daha önce hiç mektup gb bişey yazmamıştı bana.. çok sevindim.. ama hala unutmuş değilim. arada aklıma düşmüyo değil hani..
neyse böyle bi sevgililer günü geçirdik işte biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…