Cnm diger hamileligimde bunda iciyorum gunde 2 bardak kahve yada 3 4 bardak cay icilebiliyor.gunluk alinmasi gereken kafein miktarini asmadigin surece sikinti yok.kola vs.icmeyin yeter..merhaba eylül anneleri :)
bişey sormak istiyorum hamileyken çay kahve içiyormusunuz.
ben ikisinide çok seviyorum hamileo lunca kahveyi bıraktım ama çay yine içiyorum. bütün gün işyerinde canım istiyo içmesem çalışamıyorum.
Cnm diger hamileligimde bunda iciyorum gunde 2 bardak kahve yada 3 4 bardak cay icilebiliyor.gunluk alinmasi gereken kafein miktarini asmadigin surece sikinti yok.kola vs.icmeyin yeter..
Ayy mide bulantisindan fln yakiniyosunuz ya bunlar iyi gunleriniz bile kizlar. malum bu benim 2. Bebegim diger bebegim 8 aylik yani pes pese olacak. soyle soyliyeyim suan rahatca yatabiliyoruz ve bol bol uyuyyn hende bol bol :) 3 4 ay sonra sirt ustu yuzustu yatmak yasak mumkunse sadece sag tarafa yatmak gerekiyor. Kocaniz horul horul uyurken siz salonda kanepede yaticaksiniz sirtunizi koltuga yasliyip sag tarafa uyusacaksinuz :) son aylar hem sicaktan ki bizler cok daha terlicez uyuyamicaz yanimizda bir surahi su olacak ve bi su icmekden bi cise gitmekten uyuyamicaz :) wcye gitmekten bunalcaz ve son ay hergece dogum sahnesi gorucez ruyamizda :))
Cnm diger hamileligimde bunda iciyorum gunde 2 bardak kahve yada 3 4 bardak cay icilebiliyor.gunluk alinmasi gereken kafein miktarini asmadigin surece sikinti yok.kola vs.icmeyin yeter..
Ayy mide bulantisindan fln yakiniyosunuz ya bunlar iyi gunleriniz bile kizlar. malum bu benim 2. Bebegim diger bebegim 8 aylik yani pes pese olacak. soyle soyliyeyim suan rahatca yatabiliyoruz ve bol bol uyuyyn hende bol bol :) 3 4 ay sonra sirt ustu yuzustu yatmak yasak mumkunse sadece sag tarafa yatmak gerekiyor. Kocaniz horul horul uyurken siz salonda kanepede yaticaksiniz sirtunizi koltuga yasliyip sag tarafa uyusacaksinuz :) son aylar hem sicaktan ki bizler cok daha terlicez uyuyamicaz yanimizda bir surahi su olacak ve bi su icmekden bi cise gitmekten uyuyamicaz :) wcye gitmekten bunalcaz ve son ay hergece dogum sahnesi gorucez ruyamizda :))
canım ben de bir makale okumuştum.
çok garip geldi.
mesela ben hamile kaldığımdan beri gündüz sürekli uyku basıyo. gece 4 defa rahat uyanıyorum.
bunun nedeni beynimizin bizi doğumdan sonra geceleri uyanmaya alıştırmaya çalışmasıymış.
ve de ne kadar sağlıklı beslensek te mesela hep yararlı ve hep tam kararında beslensek bile vücut yağ üretmeye çalışıyor.
bunun da nedeni yağın süt yapımı için gerekli olmasıymış.
ben doğumdan sonra allah korusun annenin aç kalma ihtimaline karşı vücut bol bol yağ depoluyor ki aç ta kalsak bebeğimiz için sütümüz olsun.
işte vücut böyle bir makina
:44::44::44:
artı benimde göbeğim var. annem sen bir dev doğuracaksın diyo. hiç göbeğim yoktu çünkü
Ay evet bende okumustum boyle birseyler simdi senin yazdiklarini okuyunca hatirladim
Bazen istahi olmayan yada midesi bulanan arkadaslara imreniyorum valla ben o kadar istahliyim ki cunku
Benim annemde cok ince bir kadin bana hamileliginde 20 kilo almis :):):) ve 2 ayda hepsi kendiliginden gitmis belki de ona cektim bilimyorum. Hersekilde insallah o kadar almam kendimi 70 kilo hayal etmek istemiyorum :)
Progestan burda duydugum kanamasi olan herkes kullandigi icin bende doktoruma kanamam olunca kullaniim mi diye sormustum. Bana o bir ise yaramaz birsey olucaksa olur hic gerek yok dedi. Bende kullanmadim. Komik geliyo boyle doktor yorum farklari
Allaha emanetiz birdaha boyle sorunlar yasamayalim insallah
yok cnm benim normal yoldan tüp bebek değil. ama işte 15 gün kahverengi lekelenmem olmuştu. o zaman bir defa iğne verdi 12. haftana kadarda jeli kullanacaksın dedi.
bilmiyorum ki neye göre veriyorlar.:44::44::44:
Kizlar selam.
isyerindeyim su an ve yan masamdaki kadinin parfumunden kusucam artik. Igrenc kokuyo. Sıkma desem daha beter sıkar gicikligindan. Off iyice tiksindim ya
Bu forumda birinde daha hatırliyorum ayni seyi. Sen daha önce bahsetmismiydin bilmiyorum ama hatırlıyorum boyle bisey.bu insanlar nedir yaaa gicikligina yapiyorlar.soyle bence rahatsız oldugunu ben de kokulardan cok tiksiniyorum esim parfüm sıkınca bile kötü oluyorum( ki ben koku hastasi parfüm sikmadan yatamayan biriydim:))
Dün ilk defa dr. gittim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum ve gördüm...Bu arada 12 eylülde sezeryan dedi dr.umuz. Hesaplamam yanlışmış 8+4 haftalığınız. Sağlıkcakla bebelerimizi kucağımıza alalım inşallah arkadaşlar. Dün malum 14 şubattı doktor 30 dk hamileleri kontrol ediyor sonra hop doğuma gidiyor .... dün nüfus patlaması vardı:)))
Arkadaşım geçti mi bulantınbiraz geç oldu ama bir sorayım dedim
Yok canim bahsetmedim. Bu kadina bisey soyleyemem ama ugrasilcak gibi deil cirkef bisey. insanlar dusuncesiz. Oyle bi sıkıyo ki yarim sise resmen.
Ben de tum kokulardan. Deterjan sabun agirlikta olara tiksiniyorum. O kokuyu dusunerek bile kusabilirim o derece
Sorma aynı dertten ben de muzdaripim.Allaha şükür hic istifram olmadi ama herseyden tiksiniyorum. Evimde 1 aydır yemek pismiyo. Kahvaltı da eşim evdeyse hazırlıyor yiyoruz kendim hazirlarsam bir lokma dahi yiyemiyorum.bi yandan iyi oldu:)) 3 kilo verdim ama zor gunler.az kaldi e fazla 2 haftaya gecicek rahat ol.napalim eşler de idare etcek artik:))
maşallah bu ne bereket evdeki :))
canım herşey çok güzel umarım böyle devam eder. bize 10. haftada erkek demişlerdi öyle de çıktı muhtemel erkk olur izinki de..
amin canım öncelikle.. ben de farksızım diyebilirim. inş geçecek umuduyla yaşıyorum. oğlanı 8-9 gb yatırıyorum ben de uyuyorum sonra gece kalkıp ev toplamaya çalışıyorum. oğlan kalkıyo ben yatıyorum. ee tabi gece en az 2-3 saat uyanık olunca sabahları 9 a doğru anca ayılabiliyorum. ev darma duman halim olmuyo çoğu zaman. evde 5 nüfus yaşıyoz kimin ne zaman gideceği belli değildi düne kdr.. istediğim gb evi toplayamıyorum bakalım ne yapcaz konu komşu yardıma gelecek birazdan onları bekliyorum aslında.. midem de berbat.. bırak yemek yapmayı 2 aya yakındır sadece patates ve makarna yiyorum ne süt ne yumurta ne ceviz vs.. su bile 2 gündür içiyoorum vitamini de içemiyorum midem kalkıyo.. bu seferki hamilelik beni çok yıprattı eşime hep"oğlan böyle olaydı kolay kolay hamilelik düşünmezdim" diyorum. bu da kız olucak inş bi kız bi oğlan bi 7-8 sene rahat dururuz artık)
kızzz bi de niye benzemesinler diyon??? huyları çok mu kötü
ben kilo da vermedim ama inş geçer diyorum mahfoldum gören sana ne olmuş diyor öyle söylüyorum hamileliği. inş geçecek bir ay daha dayanacağım inş..
kzlar altin emzik kullana varmi?? emzigi eskiyince ne yapiyoruz?? degistirme imkani falan varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?