2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cnm diger hamileligimde bunda iciyorum gunde 2 bardak kahve yada 3 4 bardak cay icilebiliyor.gunluk alinmasi gereken kafein miktarini asmadigin surece sikinti yok.kola vs.icmeyin yeter..
Ayy mide bulantisindan fln yakiniyosunuz ya bunlar iyi gunleriniz bile kizlar. malum bu benim 2. Bebegim diger bebegim 8 aylik yani pes pese olacak. soyle soyliyeyim suan rahatca yatabiliyoruz ve bol bol uyuyyn hende bol bol :) 3 4 ay sonra sirt ustu yuzustu yatmak yasak mumkunse sadece sag tarafa yatmak gerekiyor. Kocaniz horul horul uyurken siz salonda kanepede yaticaksiniz sirtunizi koltuga yasliyip sag tarafa uyusacaksinuz :) son aylar hem sicaktan ki bizler cok daha terlicez uyuyamicaz yanimizda bir surahi su olacak ve bi su icmekden bi cise gitmekten uyuyamicaz :) wcye gitmekten bunalcaz ve son ay hergece dogum sahnesi gorucez ruyamizda :))

Kizlar selam.
isyerindeyim su an ve yan masamdaki kadinin parfumunden kusucam artik. Igrenc kokuyo. Sıkma desem daha beter sıkar gicikligindan. Off iyice tiksindim ya

Kizz ne moral verdin ama :)

Icimi kararttin mi desem ne desem bacim:) aci gercekler:)

( aaa ne diyon sen yaaa valla korkuttun beni şuan yatmanin dinlenmenin tadini cikaralim öyleyse:))

yok cnm benim normal yoldan tüp bebek değil. ama işte 15 gün kahverengi lekelenmem olmuştu. o zaman bir defa iğne verdi 12. haftana kadarda jeli kullanacaksın dedi.
bilmiyorum ki neye göre veriyorlar.:44::44::44:

Progestan burda duydugum kanamasi olan herkes kullandigi icin bende doktoruma kanamam olunca kullaniim mi diye sormustum. Bana o bir ise yaramaz birsey olucaksa olur hic gerek yok dedi. Bende kullanmadim. Komik geliyo boyle doktor yorum farklari
Allaha emanetiz birdaha boyle sorunlar yasamayalim insallah [/QUOTE]

Kizlar selam.
isyerindeyim su an ve yan masamdaki kadinin parfumunden kusucam artik. Igrenc kokuyo. Sıkma desem daha beter sıkar gicikligindan. Off iyice tiksindim ya

Bu forumda birinde daha hatırliyorum ayni seyi. Sen daha önce bahsetmismiydin bilmiyorum ama hatırlıyorum boyle bisey.bu insanlar nedir yaaa gicikligina yapiyorlar.soyle bence rahatsız oldugunu ben de kokulardan cok tiksiniyorum esim parfüm sıkınca bile kötü oluyorum ( ki ben koku hastasi parfüm sikmadan yatamayan biriydim:))

Yok canim bahsetmedim. Bu kadina bisey soyleyemem ama ugrasilcak gibi deil cirkef bisey. insanlar dusuncesiz. Oyle bi sıkıyo ki yarim sise resmen.

Ben de tum kokulardan. Deterjan sabun agirlikta olara tiksiniyorum. O kokuyu dusunerek bile kusabilirim o derece

tırstımmm :) :26:

neden şimdiden sezeryan dedi doktor.
daha çok erken değil mi? sizin kararınız mı sezeryan olması

Arkadaşım geçti mi bulantın biraz geç oldu ama bir sorayım dedim

Ölüyom bulantıdannn
Dün itibariyle istifraya başladık hadi hayırlısı
Sen nasılsın cnm iyisi heralda..

Ayy hamileligini bulantisiz geçirenlere bi imreniyorum nasıll... ben herşeyden tiksiniyorumm hamilelikten bile.. ee dile kolay 3. Hamileligim ve araları çok yakın

Allah kolaylık versin sana o zaman canim yaaa çok zor(

aynen aynı durummuşuz. aman herşeyi biz çekiyoruz çeksinler :)

evettt gorumcemleri sevmem abimde fırlama :)

canlar nasılsınız :26: benim sizden bir isteğim olucak eşim 2 aydan beri maaş almıyor pendikde oturuyoruz 525 kira veriyoruz faturalar deseniz çok sıkıldık şuaralar 2 seneden beri böle devam ediyo 1 ayın maaşı hiç yok i 2 ci ay biterken maaşını veriyo lütfen çok duaya ihtiyacımız var kafama o kadar taktım ki başım fena derecede agrıyo...

eşim matba işinde askeri ücretle çalışıyo açık öğretimden 2 ci yılı bitirdi muhasebe bölümünü 2 yıldan beridirde sınav nasip olmadı elinde kalorifer sertifikası var malesef torpil gerekliymiş nasıl bişey bu asla isyan etmiyorum sürekli dua ediyorum ama gerçekden geçim çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun eşim diye sölemiyorum ama gerçekden çok ahlaklı biri kimsenin kalbini kırmaz allaha şükür ağzımız dualı ama demekki nasip olmayınca böle oluyomuş

kızlar kusura bakmayın başınızı ağrııttım ama paylaşmak istedim hakkınızı helal edin lütfen duanzı eksik etmeyin..

pazartesi gününden beri yatıyorum çok sıkıldım yatmaktan sadece wc ye gidiyorum. sağolsunlar annem eşim kayınvaldem oğlum hepsi yardım ediyor kanamam durdu çok şükür ama yinede korkuyorum bebeğime birşey olmuş olsa allah korusun kanamam devam ederdi ve kasıklarımda ağrı olurdu değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…