pazartesi gününden beri yatıyorum çok sıkıldım yatmaktan sadece wc ye gidiyorum. sağolsunlar annem eşim kayınvaldem oğlum hepsi yardım ediyor kanamam durdu çok şükür ama yinede korkuyorum bebeğime birşey olmuş olsa allah korusun kanamam devam ederdi ve kasıklarımda ağrı olurdu değilmi
Gecmis olsun cnm benimde yaklasik 3 haftadir suruyo kanamam bazen duruyo sonra yine basliyo bende kese etrafinda kanama vardi enson carsamba drgirtim kanama alani kuculmus progestan aliyorum 2 gundur durdu ins bidaha da baslamaz bebek iyi gelisimi de iyi ve cnm benim birse bir yasimda kizinvar ve burda hic kimsem yok hic yatamadim hep kosturmaca kizi on kilodan fazla ve sueekli kucak istiyo bana iki dr da yatmana gerek yok hata az da olsa yuruyus yap dediler umarim biran once atlatiriz bu gunleri
ay çok gıcık oldum ben bu senin iş yerindekilere özel mi devlet mi?bende düşük tansiyon var. hamilelikte tansiyon oynamaları çok olurmuş. doktor başdönmesi gibi bayılcak olursan hemen ekmeh ye su felan iç kendine gelirsin dedi. geçen sabah aynı şeyleri yaşadım. peynir yedim düzeldim. geçmiş olsun geçecek inş. emin ol mide bulantısı hepsine kötü. zaten işyerinde yarım adam muamelesi görüyoruz.
kızımda 2-3 bardak çay içiyordum ama bunda çok tiksindim bitki çayı bile içemiyorum üstelik canım istiyor, içince de mide bulantısı... doktor 2 kupayı geçme dedi. kahveyi zaten içmiyordum pek hiçde canım istemedi içmedim henüz.merhaba eylül anneleri :)
bişey sormak istiyorum hamileyken çay kahve içiyormusunuz.
ben ikisinide çok seviyorum hamileo lunca kahveyi bıraktım ama çay yine içiyorum. bütün gün işyerinde canım istiyo içmesem çalışamıyorum.
kanamanın miktarına, rengine, kanama yerine, annenin genel sağlık durumuna, geçmişine, bebeğin durumuna vs.. bakarak karar veriyorlar böyle şeylere yani öyle olması gerekiyor. ilk hamileliğimde eltimle aynı doktora gidiyorduk ikimizede bazı durumlarda farklı şeyler söylüyordu. çocuk doktorumuzda aynıydı ikisinin birbirinden kaptığı enfeksiyona farklı ilaçlar verirdi.Ay evet bende okumustum boyle birseyler simdi senin yazdiklarini okuyunca hatirladim
Bazen istahi olmayan yada midesi bulanan arkadaslara imreniyorum valla ben o kadar istahliyim ki cunku
Benim annemde cok ince bir kadin bana hamileliginde 20 kilo almis :):):) ve 2 ayda hepsi kendiliginden gitmis belki de ona cektim bilimyorum. Hersekilde insallah o kadar almam kendimi 70 kilo hayal etmek istemiyorum :)
Progestan burda duydugum kanamasi olan herkes kullandigi icin bende doktoruma kanamam olunca kullaniim mi diye sormustum. Bana o bir ise yaramaz birsey olucaksa olur hic gerek yok dedi. Bende kullanmadim. Komik geliyo boyle doktor yorum farklari
Allaha emanetiz birdaha boyle sorunlar yasamayalim insallah
hiç duymadım o ne ki?kzlar altin emzik kullana varmi?? emzigi eskiyince ne yapiyoruz?? degistirme imkani falan varmi??
tırstımmm :) :26:
Icimi kararttin mi desem ne desem bacim:) aci gercekler:)
ay ben korkun diye yazmadim :))) bunlar cok guzel seyler her dk tadini cikarin.gezin tozun ay hamileyim ben diye evde durmayin bol bol gezin. ama son aylar cidden biraz uykusuz kaliyosunuz.ama telafisi var gunduz uyuyabiliyosun bebis olunca oda yok :))( aaa ne diyon sen yaaa valla korkuttun beni şuan yatmanin dinlenmenin tadini cikaralim öyleyse:))
Canim gecmis olsun rabbim sifa versin.bisey olmamistir icini ferah tut sen yeterki yorma kendinipazartesi gününden beri yatıyorum çok sıkıldım yatmaktan sadece wc ye gidiyorum. sağolsunlar annem eşim kayınvaldem oğlum hepsi yardım ediyor kanamam durdu çok şükür ama yinede korkuyorum bebeğime birşey olmuş olsa allah korusun kanamam devam ederdi ve kasıklarımda ağrı olurdu değilmi
kzlar altin emzik kullana varmi?? emzigi eskiyince ne yapiyoruz?? degistirme imkani falan varmi??
Slm kzlar nasılsız sizde eylüldedogum yapıck annelerdensnz ben 10 haftalıgm. Szler
canlar nasılsınız :26: benim sizden bir isteğim olucak eşim 2 aydan beri maaş almıyor pendikde oturuyoruz 525 kira veriyoruz faturalar deseniz çok sıkıldık şuaralar 2 seneden beri böle devam ediyo 1 ayın maaşı hiç yok i 2 ci ay biterken maaşını veriyo lütfen çok duaya ihtiyacımız var kafama o kadar taktım ki başım fena derecede agrıyo...
gunaydın canım nasılsın
merhaba slm güzel aneler listenize şöle bi bakdım çok güzel ama herkez tek gebe 1 tanecik ikiz gördüm bende 2.ci olmaya geldim kabul buyurursanız :)
Günaydın kızlar,
Kedim evden kaçtı, bütün gece uyuyamadımumarım başına bir şey gelmeden geri döner. Offf stressiz bir günüm geçmiyor. Pek rahat uyuyamıyorum ben. Daha doğrusu gece 3-4 kere uyanıyorum.
Canim valla mide bulantim iyice ağırlaştı yedigim çıkıyor bi yandan da bas donmesi mahvoldumm ne zaman gececekk sabirsizlikla bekliyorum sen nasilsinn
merhaba slm güzel aneler listenize şöle bi bakdım çok güzel ama herkez tek gebe 1 tanecik ikiz gördüm bende 2.ci olmaya geldim kabul buyurursanız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?