2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Gecmis olsun cnm benimde yaklasik 3 haftadir suruyo kanamam bazen duruyo sonra yine basliyo bende kese etrafinda kanama vardi enson carsamba drgirtim kanama alani kuculmus progestan aliyorum 2 gundur durdu ins bidaha da baslamaz bebek iyi gelisimi de iyi ve cnm benim birse bir yasimda kizinvar ve burda hic kimsem yok hic yatamadim hep kosturmaca kizi on kilodan fazla ve sueekli kucak istiyo bana iki dr da yatmana gerek yok hata az da olsa yuruyus yap dediler umarim biran once atlatiriz bu gunleri

sağol cnm sanada geçmiş olsun benim kese oldukça iyi çıktı bebeğin kalp atışlarıda ii herhangi bir kanamada yok etrafında. kontrolümde haftaya cuma ,o zamana kadar bebişim nasıl acaba diye çok merak ediyorum dr um banayatış yapacaksın dedi ondan korkudan yatıyorum

ay çok gıcık oldum ben bu senin iş yerindekilere özel mi devlet mi?
kızımda 2-3 bardak çay içiyordum ama bunda çok tiksindim bitki çayı bile içemiyorum üstelik canım istiyor, içince de mide bulantısı... doktor 2 kupayı geçme dedi. kahveyi zaten içmiyordum pek hiçde canım istemedi içmedim henüz.

:))) googledan baktım şimdi altın emzik, yalancı emziğin halkası ve görünen yuvarlak kısmı altından olanmış. 600-2500tl arası fiyatları var. zevkime ve yaşam biçimime çoook zıt bişey alırsam tüm sülale topa tutar beni:)))
satan sitelere iletişim formlarından falan sor canım, değişiyosa anlatırlar, değişmiyosada yazık yani okadar para ver 3 ay sonra kullanılamaz olsun.

tırstımmm :) :26:

Icimi kararttin mi desem ne desem bacim:) aci gercekler:)

( aaa ne diyon sen yaaa valla korkuttun beni şuan yatmanin dinlenmenin tadini cikaralim öyleyse:))
ay ben korkun diye yazmadim :))) bunlar cok guzel seyler her dk tadini cikarin.gezin tozun ay hamileyim ben diye evde durmayin bol bol gezin. ama son aylar cidden biraz uykusuz kaliyosunuz.ama telafisi var gunduz uyuyabiliyosun bebis olunca oda yok :))
gozleriniz sisene kadar uyuyun valla :))

Canim gecmis olsun rabbim sifa versin.bisey olmamistir icini ferah tut sen yeterki yorma kendini

Günaydın canım ALLAH kolaylık versin size ama yakinda duzelir hersey yola girer Rabbim bebikinin rizkini verir.Tabi ki dua edicem sizin için hamişlerin duasi kabul olurmuş inşallah çok yakın zamanda feraha cikarsiniz:)) sen de cok kafana takma böyle şeyleri biliyorum kolay değil ama biraz daha sabir.uzulursen bebikin de hisseder(

Günaydın kızlar,
Kedim evden kaçtı, bütün gece uyuyamadım umarım başına bir şey gelmeden geri döner. Offf stressiz bir günüm geçmiyor. Pek rahat uyuyamıyorum ben. Daha doğrusu gece 3-4 kere uyanıyorum.

merhaba slm güzel aneler listenize şöle bi bakdım çok güzel ama herkez tek gebe 1 tanecik ikiz gördüm bende 2.ci olmaya geldim kabul buyurursanız :)

Günaydın canım aaa ne denir ki bu durumda bilemedim döner inşallah yaa.uykuya gelince ben de deliksiz uyumayi çok özledim en az 3-4 kez kalkiyorum.bide grip oldum dun gece hic uyuyamadim.meyve haricinde tavsiyeniz var mi ne yesem ne icsem acaba:))

merhaba slm güzel aneler listenize şöle bi bakdım çok güzel ama herkez tek gebe 1 tanecik ikiz gördüm bende 2.ci olmaya geldim kabul buyurursanız :)

ikiz mi seninkiler çok güzel yaaa SAğlıklı hamilelikten sonra yavrularına da sağlıkla kucağına alırsın inşallah

slm kızlar yarın doktora gidicem bir aydır görmedim bebeğimi ikili test var yarın belki cinsiyetini bile öğrenebilirim hayırlı haberlerle gelirim inşallah hoşçakalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…