2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
slm kızlar yarın doktora gidicem bir aydır görmedim bebeğimi ikili test var yarın belki cinsiyetini bile öğrenebilirim hayırlı haberlerle gelirim inşallah hoşçakalın :)

güzel haberlerini bekliyoruz detaylı yazmayı unutma

Merhaba sdenizs, benım bebegım tüp.ben de 10.haftaya kadar kullanacagım jelı. Ki ben senden daha fazla kullanıyorum. gunde ıkı kez.sabah akşam. içim jel doldu. lor gıbı topak topak elıme gelıyor wc.de. çok normall. korkulacak bırsey yok canım.akıntı olması da normal. benım 2.tüp bebek denemem bu. ilkinde de kullanmıştım. yıne böyle olmuştu. gün içinde akıyor, ben iki kez yaptıgım ıcın hep akıyor

Kızlar benim tansıyonum hep 9/5. kafam sarhoş gıbı. bır de gözüm kararıyor başım dönuyor.
Öğretmenım bır de yarın okula başlayacagım kara kara düşünüyorum naparım dıye.
Benım gıbı düşük olan var mı? Nasıl başediyorsunuz?

Sekerli seyler yemek iyi geliomus benimkide düsük tuzlu kraker fln ye yada

Evt bıliorum yakınmisız valla buarada hangi doktora gdiyosun

Cihan hastanesi gokhan bey e gidiyordum daha onceden akademideydi duymussundur.ama bu ay akademi nuri beye gecicem ikisi arasinda kararsiz kalmıştım ilk gokhana karar vermistim.ama nuri beye gecicem perşembe gidicem nasipse.sen kime gidiyorsun

Ben tahsn özbekte özgürbeye gdiorum ama kararsızm pek iyi seyler duymadım hastane ücreti ne kadar oranın

Benim hamilelikten once de hep dusuktu tansiyonum ama beni hic etkilemezdi.yaklasik 10 gun once falan bas dönmesi cok oluyordu gözlerim kararip dusecek gibi oluyordum.doktoruma sordum kan degerlerin hamileyken degisiklik gosterebiliyor ondan olur demisti doktoruna danış derim

gunde 2 paket cubuk kraker hep yıyorum. zengın ettık krakercıyı
yürüyünce oluyor genelde.tuzlu ayran da ıcıyorum ama tam saglıklı gunlerımdekı gıbı olmuyorum hıc bır sekılde

Tabiki olmuyor hamileliktedakikan dakikana uymuo bzen allah yardımcımiz olsun buarada szmde göbek deglinzde sancılar oluyomu arada

Kan değerlerim çok guzel onda bır sıkıntım yok cok şukur. 2 tane doktora gıdıyoruz, hem tüp bebek doktoruma hem önceden gıttıgımız dr.muza. ikisi de normal bır durum abartmadan tuzlu ayran iç dedi. Başka çaresı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…