Gerçekten ilginç tahlil yapmadan bunu vermeleri. benim de devlet hastanesinde düşük yaptığımda gittğim doktor iğne veririz demişti şimdi başka biri başladı o vermedi sadece coraspin iç dedi.valla bizi deniyorlar hakkımızda hayırlısı olsuncoraspin bir nebze neysede bana bir de doğuma kadar her gün yapılması gereken iğne verdi. ben ona takıldım
Hayırlı olsunMerhaba kızlar, bugün Doktor kontrolüm vardı. Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. Bir de kafamı karıştıran bir durum var. Dünden beri karnımda regli ağrısı başlangıcı gibi bir ağrı vardı. Dr ultrasonda rahimde hafif bir kan pıhtılaşması gördü. Zamanla yok olacağını belki az bişey kanama yapabileceğini, dikkatli olmamı evde istirahat etmemi söyledi. Benzer durum yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
Kana gitim bugun doktor beni aramisti... ve degerim yukselmisss...![]()
insallah hep devam eder... gec dollenme olmustur buyuk ihtimal.. Hamisim.. :81::81::81::81::81::81::81:
Allahume ya mubdi.. allah korusun meleklerimizi ve bizi..![]()
Moralinizi bozmayın sizin de geç döllenme olabilir. ilk haftalar böyle olabiliyor. Benim oğlum da geç görünmüştü kalp atışını 7+6 da görmüştük şimdi 8 yaşında herşeyin hayırlısı boş da olabilir ama geç de görünebilir bunu unutmayın çok takarsanız hcg takibi yapın 2 gün arayla en rahatlatıcı şey bence omerhaba arkadaşlar bugün dr a gittim daha 5 haftalık gözüküyor dedi ama 30 kasımda adet olmuştum 6 bitmiş olması lazımdı neyse sadece kese gözüküyor kalp atışı yok dedi haftaya tekrar gel yine gözükmezse boş kese yada kalbi atmıyor olabilir dedi. Bende moral bozuk geldim işte benimle aynı tarihte olan arkadaşlarım doktorunuz ne dedi size