Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kadeh kırmızı şarabın zararı varmı? Yok diye okudum ama bilen varsa cevap bekliyorum szden:)
Benim her okuduğun yazıda alkol ve sigarayı sıfırlayın, çay kahveyi çok az için diyordu. Çok canın çekmediyse içmeni önermem. :26:
Haftada bir kadeh şarap kan yapıyormuş diye okudum ondan sordm arada kaldm şimdi içmiym bari
canım ya bişi sorucam kanaman oldumu hiç bebek düştüğü zaman ?
Evet canım oldu dün kanamam olmuştu doktor vajinal baktı bi parça daha var onuda yarın atarsın dedi bugünde sancıyla beraber onuda attım rabbim kimseye yaşatmasın yazınca bile bi tuhaf oluyorum
slm arkadaşlar bende 7.haftadayım ve izmirdeyim. bende dr. tahir özgüderi tavsiye edebilirim çınarlı doğum hastanesinde yapılıyor tetkikler.
canim medicalde zekeriya iyi bir doktor. ben ona gitcem bi sıkıntı cikmazsa
Bir kadeh kırmızı şarabın zararı varmı? Yok diye okudum ama bilen varsa cevap bekliyorum szden:)
Ben 7. haftanın içindeyim. Hala hiç bulantım yok. Bir ara hafif hafif reflü oluyordu ama bugünlerde o da yok. Ama biraz sık acıkıyorum hamilelik öncesine göre.
bende şarabı severim ama artık içmiyorum alkolün bebeğin yüzüne karakteristik ifade veriyormuş
Gittin mi canim doktoraa
Merhaba canım. Moralini bozma. Erken olabilir. 5 haftada duyulmaz. Belki yumurtlaman geç olmuştur. İnşallah haftaya duyarsın kalp atışlarını.
Moralinizi bozmayın sizin de geç döllenme olabilir. ilk haftalar böyle olabiliyor. Benim oğlum da geç görünmüştü kalp atışını 7+6 da görmüştük şimdi 8 yaşında herşeyin hayırlısı boş da olabilir ama geç de görünebilir bunu unutmayın çok takarsanız hcg takibi yapın 2 gün arayla en rahatlatıcı şey bence o
merhaba arkadaşım ben de aynı tarihte adet olmuşum seninle ilk kan testini göstermeye gittiğimde 10 gün önce alttan muayeyle belki görünür çok küçüktür 13 ocakta bakalım karından demişti ve beklemedeyim ben de pazartesi sabah gitcem.. Moralini bozma doktorlar her şeye hazırlıklı olmak için bu şekilde konuşuyorlar bence sabırlı ol haftaya hayırlı ve güzel haberleri alırsın inşallah
don kontrolümüz vardı ve keseleri gördük ikizler geliyor çok sevindik![]()