- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
bende 7 ay önce düşük yaptım ve o zamandan beri hamile kalmaya çalışıyordum çok şükür şimdi hamileyim. Seni çok iyi anlıyorum. Eğer hayırlısıyla rabbim en kısa zamanda senin de yüzünü güldürsün canım.
Ahh kızlar eylul annesı olmayı cok ıstıyorum sat 1 aralık.
Hala adet olmadım.
Idrar testi negatif
gecikmeler yasarım hep duzensızdır adetım.
Kasık agrısı bel agrısı gaz ve karnımda şişkinlik var ader öncesi de yaşarım bunları ..
Bana dua edin hamile olayım
Hala adet olmadım.
Idrar testi negatif
Kasık agrısı bel agrısı gaz ve karnımda şişkinlik var ader öncesi de yaşarım bunları ..
Hala adet olmadım.
Idrar testi negatif
şimdide beyaz rakı beyazı gibi bi akıntım başladı adet mi olucam hamile miyim kızlar sizde olmus muydu ?
Amin canim ikimizinkini de.keseyi gordun mu? Pazartesi gunu çağırdı doktorum kese icin heyecanliyim.baslarda kahve lekelenmm oldu progestana baslatti iki hafta da rapor verdi calisma dedi bol bol yatıyorum
Tekrar kan testi yaptir canim doktor benden 3.gün bi daha istemişti test gönlünü ferah tut yukselir insallah canim
Aynen sürekli bir seyler yiyorum eşim yemek yetistiremiyor3HAFTA SONRA Gidersen kalp atisini da duyarsin Allah'in izniyle
Oo süperrr hadi bakalimKan testi yaptirdim 3 gun once 46.65 bugun 225.80 eylul anneleri hadi bakalimm allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :))
[SUP][/SUP]
Daha keseyi görmedik 2 hafta sonra gel dedi ama ben biraz daha geç gitmek istiyorum kalp atışınıda duyarım ozamana nasipse inşallah rahat ol canım benim görümcem 9 ay boyunca kanaması oldu ama doğurdu allaha şükür çok sağlıklı bir çocuğu var içini ferah tut rabbim gönlününe göre versin
bende eylül annesi olacağım
31 aralıkta doktora gittim kesemizi gördük 10mm büyüklüğünde dedi doktor
15 gün sonra kalp atışlarını duyma şansımız olacak
ben de yok yok 4 aylık hamile gibiyimbeLirtiLeri başLayan var mı ?
canım benim oğluşum da 1.5 yaşında. 3 gün geçerken değerim 106 çıktı. muhtemelen benim de geç döllenme oğlumda 5 gün geçerken 1000lerdeydi diye hatırlıyorum.kızlar benim sat 22 kasım ama geç döllenmeyle eylül annesi olucam kızım 2 yaşında allah nasip ederse kardeş geliyor inşallah 6 gün geçerken değerim 292.77 di 2 gün sonra 696.33 geç döllenme olmuş hayırlısıyla 3 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora benim iştahım çok açık ne yiyeceğimi şaşırıyorum allah yardımcımız olsun...
canım maşallah ne çabuk örmüşsünüz keseyi,5000 i geçti mi hcgn? kalp atışına ondan sonra çağırıyorlar diye biliordum:44::44:Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de Eylül annesi olucam.
SAT 26 Kasım'dı, geçtiğimiz cumartesi keseyi gördük, bu cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktorum, çok heyecanlıyım. Tüm anne adaylarını da ayrıca kutluyorum. Allah hepğimizin yüzünü güldürsünn.
benimkini yazayımkızlar bu topık hep aktıf olsun nolur ya konuşalım hep.. benım sat 29 kasımdı canlarım; beta hcg değerlerim sırası ıle;
24 aralık 15
26 aralık 59.60
31 aralık 757.
sızce nasıl ?
48-72 saatte ikiye katlanması gerekiyo normal bence..26sından 31 ine bayn artış olmuş bence iyi gözüküyor canım ..
Benim 31aralık 143.9
02 ocak 300.97 şuan aldım bu sonucu kafam çok karıştı normalmi ya
bende eylül annesi olacağım
31 aralıkta doktora gittim kesemizi gördük 10mm büyüklüğünde dedi doktor
15 gün sonra kalp atışlarını duyma şansımız olacak
26 aralıkta hamile olduğumu öğrendim bende arkadaşlar.
bir düşüğüm var, kanımda pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
kahverengi akıntım geldi 2 gün önce progestana başladım ve keseyi de gördük ama çok korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye.
şimdide beyaz rakı beyazı gibi bi akıntım başladı adet mi olucam hamile miyim kızlar sizde olmus muydu ?
Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de Eylül annesi olucam.
SAT 26 Kasım'dı, geçtiğimiz cumartesi keseyi gördük, bu cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktorum, çok heyecanlıyım. Tüm anne adaylarını da ayrıca kutluyorum. Allah hepğimizin yüzünü güldürsünn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?