2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

amin canm çocukluk hayalım eylul ayından dogum yapmak <3

keske ole bısı olsa ama umudum yok
allahm kımseyı kucagı bos bırakmasın.
Ben daha yenı evlıyım ama taktım gıttım bebek konusuna

şimdide beyaz rakı beyazı gibi bi akıntım başladı adet mi olucam hamile miyim kızlar sizde olmus muydu ?

Canim Insallh en kisa zamanda sen de hamis olursunn

Canım benım tüm dualarım seninle umarım hamişsindir..değilsende üzme sakın kendini sakın ama..ekim kasım olmadı aralık annesi olursun sağlıklı huzurlu olalım da zamanı mühim değil.inşallah duaların kabul olur senide aramızda görürüz..!

şimdide beyaz rakı beyazı gibi bi akıntım başladı adet mi olucam hamile miyim kızlar sizde olmus muydu ?

Bende var canm ilk şeffaf renkteydi şuan süt beyaz akıntım

[SUP][/SUP]
Amin canim ikimizinkini de.keseyi gordun mu? Pazartesi gunu çağırdı doktorum kese icin heyecanliyim.baslarda kahve lekelenmm oldu progestana baslatti iki hafta da rapor verdi calisma dedi bol bol yatıyorum

Daha keseyi görmedik 2 hafta sonra gel dedi ama ben biraz daha geç gitmek istiyorum kalp atışınıda duyarım ozamana nasipse inşallah rahat ol canım benim görümcem 9 ay boyunca kanaması oldu ama doğurdu allaha şükür çok sağlıklı bir çocuğu var içini ferah tut rabbim gönlününe göre versin

Tekrar kan testi yaptir canim doktor benden 3.gün bi daha istemişti test gönlünü ferah tut yukselir insallah canim

Kan testi yaptirdim 3 gun once 46.65 bugun 225.80 eylul anneleri hadi bakalimm allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :))

Aynen sürekli bir seyler yiyorum eşim yemek yetistiremiyor 3HAFTA SONRA Gidersen kalp atisini da duyarsin Allah'in izniyle

kızımda 2.5 aya kadar iyiydi ama yinede bulanıyodu en ufak şeye sonra 6 aya kadar çıkardım şimdiki şuana kadar çok güzel gidiyo inşallah bozulmaz hepimiz için...

Kan testi yaptirdim 3 gun once 46.65 bugun 225.80 eylul anneleri hadi bakalimm allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :))
Oo süperrr hadi bakalim

Suanda gecti canim bi daha da olmaz insallah sen iyi sabrediyorsun ben bekleyemiyorum

bende eylül annesi olacağım
31 aralıkta doktora gittim kesemizi gördük 10mm büyüklüğünde dedi doktor
15 gün sonra kalp atışlarını duyma şansımız olacak

selam kızlar,
sürekli okurdum ama kısmet bu aya yazmakmış.SAT 3 aralıktı.23 günde 1 oluyorum.28 inde gelmeyince, idrar testi yaptım,önce yok gibiydi,sonradan hafifçe bir çizgi belirdi :))
eşim inanmadı ama,ben hastanede kan vericem deyince sen bilirsin dedi.veee beta HCG 158.70 çıktı.yarına sağlık ocağına gidip tekrar beta HCG baktıracağım.umarım iyice yükselmiştir.
canım hiç bişey istemiyor şimdilik,midem de bulanmıyor.bir tek sol kasıkta sürekli bir ağrı var.sanki idrarını tututp tutup yapınca oluşan ağrı gibi (nasıl benzetme ama)

slm kızlar öncelikle topik hayırlı olsun.. inş bol paylaşımlı bir topik olur.. bendenizin son sat ı 29 kasım. bu hesaba göre 5 eylülde anne oluyorum kiiii bu aynı zamanda benim de doğum günüm
bu arada neredeyse hepimiz aynı günde doğurucaz hale bak
31 aralıkta kan verdim 106 çıktı ama ancak dün öğrenebildim sonucu,henüz eşimle bile paylaşmadım bekliorum..
beLirtiLeri başLayan var mı ?
ben de yok yok 4 aylık hamile gibiyim çok uzuyo bi ara anlatırım ama aklınıza ne gelse bende var..

canım benim oğluşum da 1.5 yaşında. 3 gün geçerken değerim 106 çıktı. muhtemelen benim de geç döllenme oğlumda 5 gün geçerken 1000lerdeydi diye hatırlıyorum.

canım maşallah ne çabuk örmüşsünüz keseyi,5000 i geçti mi hcgn? kalp atışına ondan sonra çağırıyorlar diye biliordum:44::44:

kızlar bu topık hep aktıf olsun nolur ya konuşalım hep.. benım sat 29 kasımdı canlarım; beta hcg değerlerim sırası ıle;

24 aralık 15

26 aralık 59.60

31 aralık 757.

sızce nasıl ?
benimkini yazayım
24 aralık <0.1
31 aralık 106
nası ama
bana göre çok iisin canım sen

26sından 31 ine bayn artış olmuş bence iyi gözüküyor canım ..
Benim 31aralık 143.9
02 ocak 300.97 şuan aldım bu sonucu kafam çok karıştı normalmi ya
48-72 saatte ikiye katlanması gerekiyo normal bence..

bende eylül annesi olacağım
31 aralıkta doktora gittim kesemizi gördük 10mm büyüklüğünde dedi doktor
15 gün sonra kalp atışlarını duyma şansımız olacak

tebrikler canım hayırlı olsun senle aynı gündeyiz galiba biz :) bulantılar başladı mı

kızlar ben adetimden on gün sonra doktora gitmiştim ve direk ultrasondan keseyi gördük ondan önce hiç kan tahlili falan yaptırmadım dış gebelikti kimyasal gebelikti falan filan hiç takmadım kafama tahlillerle uğraşıp da sabrettim on gün gider gitmez de gördüm bebişimi sizde takmayın kafanıza kese gözükmeden üzülmeyin boşyere

bende de pıhtılaşma var canım ıgnemı yapıyorum aspırınımı ıcıyorum, zaten alnıma ne yazıldıysa o olacak hepımız ıcın soyluuorum :) gelecekse gelecek yavrular o yüzden akısına bırakıp gunumuzu güzel yasayalım :)

benimkini yazayım
24 aralık <0.1
31 aralık 106
nası ama
bana göre çok iisin canım sen

48-72 saatte ikiye katlanması gerekiyo normal bence..[/QUOTE]
Teşekkürrlerr canım.umarım bugün güzel haberi verirsin eşineee:)))

tebrik ederim canım bnm sat 25 kasımdı ama ben 30 aralıkta gittim keseyi göremedik normalde 7 sinde gel dedi ama çalıştığım için 11 inde gidicem inş bende keseyide kalp atışlarınıda görürüm bebeğimin

Gunaydinlarr
Sat.19 kasim bat.22 aralik olarak gozukuyordu 24 aralikta betahcg.635 26 aralikta tekrar olcturdum beta hcg.1911 ciktiyarin doktor randevum var bakalim neler olucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…