tebrik ederim canım bnm sat 25 kasımdı ama ben 30 aralıkta gittim keseyi göremedik normalde 7 sinde gel dedi ama çalıştığım için 11 inde gidicem inş bende keseyide kalp atışlarınıda görürüm bebeğimin
Hoşgeldin canim.seni de tebrik ediyorum cumartesi guzel haberlerle gelirsin Insallh benim de sat 29 kasim pazartesi kese gormek icin gidicem
Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de Eylül annesi olucam.
SAT 26 Kasım'dı, geçtiğimiz cumartesi keseyi gördük, bu cumartesi de kalp atışı için çağırdı doktorum, çok heyecanlıyım. Tüm anne adaylarını da ayrıca kutluyorum. Allah hepğimizin yüzünü güldürsünn.
merhaba sevgi kelebeği ayy seninle aynıyız benimde sat 26kasım, bebeklerimizin muhtemel doğum tarihide aynı :)).29 kasım da gittim kan testi için ultrsaonda baktı doktor rahim duvarın kalınlaşmış dedi iki hafta sonra gelin dedi keseyi görmek için. ayın 11ini beklyorum bende in kesemizi görmek için , inşallah gidince kalp atışını da duyarım me guzel sen görmüşşün keseni inş kalp atışını da duyarsın
Kızlar günaydın,
Belirtileriniz neler kızlar.
Ben cumartesiden beri progesteron jel kullanıyorum belki o da belirti yapıyordur ama yine de sölim.
Öncelikle SAT 26 KASIM idi.
Henüz tiksinme bulantı kusma gibi rahatsızlık verici hiç bişey yok, tam tersi iştahım çok açık ve ne bulursam yiyiorum:)
Onun dışında göğüs hassasiyeti had safhada, bazen biraz azalıyor ama çoğunlukla dokununca canım yanıyor.
Ayakta fazla kalınca kasıklarımda batma olurdu 2 gün hiç olmadı endişelenmiştim, ama dün ara ara yine oldu rhaatladım. Gerçi artık ilk zamanlardaki kadar olmaması normal herhalde.
Ama onun dışında ara ara kasık ağrısı bacağıma vuruyor, bacağım çekiliyor gibi oluyor.
Kısmetse yarın kalp atışını duymaya gidicem, lütfen benim için dua edin olur mu kızlar, bebişim benimle ve sağlıklı olsun
Gunaydinlarr
Sat.19 kasim bat.22 aralik olarak gozukuyordu 24 aralikta betahcg.635 26 aralikta tekrar olcturdum beta hcg.1911 ciktiyarin doktor randevum var bakalim neler olucakkk
Duyacaksin canim Allahin izniyle merak etme.ben de ayni se gibi yedikce yiyorum istahim cok acik dun o kadar cok yemisimki gece karin agrisindan uyuyamadimben de de adet agrisi cok oluyor .gogsumde agrilibelirtilerimiz cok benziyor yani
Kızlar günaydın,
Belirtileriniz neler kızlar.
Ben cumartesiden beri progesteron jel kullanıyorum belki o da belirti yapıyordur ama yine de sölim.
Öncelikle SAT 26 KASIM idi.
Henüz tiksinme bulantı kusma gibi rahatsızlık verici hiç bişey yok, tam tersi iştahım çok açık ve ne bulursam yiyiorum:)
Onun dışında göğüs hassasiyeti had safhada, bazen biraz azalıyor ama çoğunlukla dokununca canım yanıyor.
Ayakta fazla kalınca kasıklarımda batma olurdu 2 gün hiç olmadı endişelenmiştim, ama dün ara ara yine oldu rhaatladım. Gerçi artık ilk zamanlardaki kadar olmaması normal herhalde.
Ama onun dışında ara ara kasık ağrısı bacağıma vuruyor, bacağım çekiliyor gibi oluyor.
Kısmetse yarın kalp atışını duymaya gidicem, lütfen benim için dua edin olur mu kızlar, bebişim benimle ve sağlıklı olsun
bnm adetim geçtiği ilk günden beri sürekli adet olcakmışım gibi kasık ve karın ağrım vardı çok şükür şu iki gündür yok.onun dışında bulantılarım var ,göğüslerde aşırı hassasiyet ve sürekli uyku hali ve üstüne üstük çalışıyorum ve daha gebeliğimi kimse bilmiyor
Benimde hiç bulantım yok.tek isteğim sigaradan tiksinmek gerçi normalde bir paketten fazla içiyordm şuan gnde yarım yada bir içiyorum.keşke tiksinsemhep bulantım olsun istemişimdir biliyomusun, hamile birinin bulantısının olması kusması bana hep çok kutsal gelmiştir, ama bende yok endişelenmiyor değilim ama herkeste de olacak die bişey yok yani.
Bakalım kısmet, kardeşimin eşinin 8. haftada başlamıştı bulantıları bakalım bende ne olacak
kızlaaar merhaba, nihayet on ayın sonunda mutlu haberi dün aldım. beta hcg 8863:):):):):)inşaallah ben de eylül annesiyim:) doktora bugün gideceğim keseyi görürüz değil mi?
Benimde hiç bulantım yok.tek isteğim sigaradan tiksinmek gerçi normalde bir paketten fazla içiyordm şuan gnde yarım yada bir içiyorum.keşke tiksinsem
Gorursun kesin canim hayirli olsun haberlerini bekliyoruzz
Aynen sürekli bir seyler yiyorum eşim yemek yetistiremiyor3HAFTA SONRA Gidersen kalp atisini da duyarsin Allah'in izniyle
slm kızlar benimde bat 22 kasım seninle aynı durumumuz geç döllenme.sen doktora gittin mi bende uyku dışında bir belirti yok sende durumlar nasıl.
Hoşgeldin canim pazartesi çağırdı doktorum sabirsizlikla bekliyorum ben de adet agrisi var bir de cok yemek yiorum ha bir de göğüs agrisi var baska belirtim yok canim heralde ilerleyen zamanlarda daha yogun hissederiz belirtileri
inş canım allah duysun sesini.benim ikinci gebeliğim oluca eylülde kalp atışı oluşmadığı için aldırmak zorunda kaldımbu seferde çok korkuyorum bişey olucak diye hayırlısıyla duyalım kalp atışlarını bebişlerimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?