2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ben hamileligi ogrenmeden önce cok fazla kasik agrim olmustu canim insallh senin de oyle olur akintim da coktu

Kızlar merhabalar...
24 yaşındayım
sat:18 aralık
bat:13 ocak
Herkeze bol bol dua ediyorum sizlerdende dualarınızı bekliyorum kızlar...

Bernacım geçen ay 37 günde olmuşsun bence biraz daha sabret ondan sonra test yap bi kaç gün sık dişini çnkü böyle negatif çıkınca çok üzülüyo insan

merhabalar bende kaç gündür bu konuyu arıyodum hayırlı olsun inş topiğiniz. bende eylül annesi olacağım geçen hafta test yaptım pozitif çıktı dr a falan gitmedim biraz daha sabredeceğim kalp atışını dinlemeye gideriz eşimle artık. 1 oğlum var onda çok telaş ettim hamileliğim boyunca defalarca doktora gittim ailemi eşimi bunalttım.
şimdi bunda rahat olmak istiyorum kan testi vs yaptırmayacağım dr istemezse sadece rutin tahliller yeterli. ilk bebişte kahverengi akıntım oldu 1 ay boyunca erkek bebeklerde genellikle oluyormuş (tıbbi değil)
şimdi kasmıyorum Allah nasip ederse sağlığı sıhati yerinde olsun

kızlar merhaba

Bende Eylül annesiyim dün kaydım düştüm allahtan bebişimiz iyimişş ama göğsümde yanma ve öksürme var acaba sizdede oldumu? Doktor 5 hafta 2 günlüksün dedi Bir de izmirde güvenilir doktor arıyorum Dün medical parka gittim orda çiğdem hanıma muayene oldum ama bugün test sonuçlarımı öğrenmek için 2 kere aradım en sonunda kendisinin danışmanı aradı.yanında olmasına rağmen benimle konuşmadı buda beni sinir ettii

Hoşgeldin canim

Hoşgeldin canim aman dikkat et kendine keseni gördün mu canim

Allah'ım insallah 2014 te anne olmayı nasip eder bizlere de :2::2::2::2:

Hoşgeldin canim aman dikkat et kendine keseni gördün mu canim

hoşbuldum canım. Gördüm 0,637 mm çok duygulandım :2::2: Kan değerlerimde normal çıktı allaha şükü. Şimdi bir tek doktor sorunum ve bu göğsümdeki yanma ve öksürük kaldı

hoş geldin cnm benimde bir tane oğlum var inş bu sefer sağlıklı hayırlı bir kız evladımız olur bide kız annesi oluruz:)

Son düzenleme:
hoş geldin cnm benimde bir tane oğlum var inş bu sefer sağlıklı hayırlı bir kız evladımız olur bide kız annesi oluruz:)

hoşbulduk canım içimden kız geçmiyor değil hani kız olacakmış gibi geliyor . Amin canım sağlıklı olsunlarda. benim oğlan 2 yaşına girecek. seninki kaç yaşında

hoşbulduk canım içimden kız geçmiyor değil hani kız olacakmış gibi geliyor . Amin canım sağlıklı olsunlarda. benim oğlan 2 yaşına girecek. seninki kaç yaşında

öyle tabi sağlıklı olsunlarda mühim olan o.benimki3,5 yaşında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…