Korkma cnm doktor çok abartmış..Şuan kalp atışı için erken değil mi.Ayrıca herkesin illa şu haftada atıcak diye bişey yok ki..
Günaydın herkeseEki Görüntüle 931951 ..Benim ara ara sancım oluyo adet sancısı gibi ..Benim gibi ağrısı olan varmı..
günaydın kızlar..3 ay önce 13 haftalık bebegiğimim kalbi durdugu için kaybetmiştim..ve şuan yine hamileyim..dün ilk defa kont gittim..gebe kalmdn önce yapılması gerekn testlr varmş normal degil dedi kalbinn durması bi çok hast gittm hiçbiri böyle birsey söylemedi çokmutsuzum kese gayet güzel dedi kalp atışlrı yok dedi alttn bakıcktı istmdm bir hafta sonra tekrar gel baklım dedi içim bi tuhaf lütfen bize dua edin hersey yolunda gitsn
kızlar dün doktora gittim dış gebelik olabilir dedi progesteron 10.5 çıktı hcg 5660 çıktı ne yapıcamı bilemedim rahim kalınlığı falan çok ii dediler ama kese göremediler böyle bi durum yaşayan varmı
Canim benim de bebegimin kalbi durmustu 9.haftada ben doktordan kan pihtilasmasi testi yapmasini istedim iyiki yaptirmisim pihtilasma cikti simdi corasprin ve igne kullaniyorum aslinda dusugu olanlara corasprin vefiyorlar sen kullaniyor musun 8.haftaya kadar bekle canim bazilarinin gec duyuluyor atislari bakaljm benim de persembe gunu kontrolum cok tedirginim
günaydın kızlar nasılsınız bugün
benim saat 3te doktor rendavum var ilk defa gidicem bakalım
ne yapıcaktı unuttum valla benim ikinci ama kan tahlili vardı sanırım
birde ultrasonu nasıl yapıyor alttanmı yoksa göbiştenmi acık bilgilendirirmisiniz
kontrolü üstten yapıyor ama kalp atışlarını net duymak ve keseyi net görmek için alttanda muayene yapabiliyor senin daha erken olduğu için sadece kese görünecektir yani üstten muayene yapar büyük bir ihtimal. kan tahlili ise gebelik netleşmeden vermezler hcg olabilir ama
şimdi ben ilk defa gideceğim için kan tahlili falan isterler diye düşündüm bakalım o zaman neler görücez
umarım herşey iyidir adet sancısı gibi sancım oluyor sadece herkes için hayırlısı olsun inşallah hcg nedir desem
komik olur mu acaba
birde ultrasonu nasıl yapıyor alttanmı yoksa göbiştenmi acık bilgilendirirmisiniz
hamileliğinin sağlıklı gelişip gelişmediğini kontrol etmek için 48 saate bir yapılan kan testi
Benim de oluyor canim ara ara adet sancisi neden oluyor acaba
bende henüz gitmedim canım git bakalım neler dicek. benim ilk gebeliğin 3 ay önce kalp atışı oluşmadaığı için sonlanmıştı.ilk sefer cok acele etmiştim şimdi ağırdan alıyorum doktora gitmeyi cuma gidicem allahım bize bağışlasın bebişlerimizi.benimde arada kasıklarıma agrı giriyor.
Benim de oluyor canim ara ara adet sancisi neden oluyor acaba
günaydın kızlar..3 ay önce 13 haftalık bebegiğimim kalbi durdugu için kaybetmiştim..ve şuan yine hamileyim..dün ilk defa kont gittim..gebe kalmdn önce yapılması gerekn testlr varmş normal degil dedi kalbinn durması bi çok hast gittm hiçbiri böyle birsey söylemedi çokmutsuzum kese gayet güzel dedi kalp atışlrı yok dedi alttn bakıcktı istmdm bir hafta sonra tekrar gel baklım dedi içim bi tuhaf lütfen bize dua edin hersey yolunda gitsn
kasel kac haftalıksın kı ?
sen duydun mu tatlım benmde 5+5 ama duymadık .. bana bi jel verdi bunu 15 gün kullan ..gel dedi kalp atışına bakıcaz . daha sonra geldiğindedi bacak kollarınıölççez dedi :)çok heyecanlıyım çoookkk :)5+3 cnm sen duydn mu kalp atıslarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?