2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim benim de bebegimin kalbi durmustu 9.haftada ben doktordan kan pihtilasmasi testi yapmasini istedim iyiki yaptirmisim pihtilasma cikti simdi corasprin ve igne kullaniyorum aslinda dusugu olanlara corasprin vefiyorlar sen kullaniyor musun 8.haftaya kadar bekle canim bazilarinin gec duyuluyor atislari bakaljm benim de persembe gunu kontrolum cok tedirginim

Son düzenleme:

Canim baska bi doktorada mi gitsen acaba belki cihazdan kaynaklaniyordur

bugn yazdı cnm coraspin-progestan(vajinadan)
inş herseynz normaldr

günaydın kızlar nasılsınız bugün
benim saat 3te doktor rendavum var ilk defa gidicem bakalım
ne yapıcaktı unuttum valla benim ikinci ama kan tahlili vardı sanırım
birde ultrasonu nasıl yapıyor alttanmı yoksa göbiştenmi acık bilgilendirirmisiniz

kontrolü üstten yapıyor ama kalp atışlarını net duymak ve keseyi net görmek için alttanda muayene yapabiliyor senin daha erken olduğu için sadece kese görünecektir yani üstten muayene yapar büyük bir ihtimal. kan tahlili ise gebelik netleşmeden vermezler hcg olabilir ama

şimdi ben ilk defa gideceğim için kan tahlili falan isterler diye düşündüm bakalım o zaman neler görücez
umarım herşey iyidir adet sancısı gibi sancım oluyor sadece herkes için hayırlısı olsun inşallah hcg nedir desem
komik olur mu acaba

hamileliğinin sağlıklı gelişip gelişmediğini kontrol etmek için 48 saate bir yapılan kan testi

bende henüz gitmedim canım git bakalım neler dicek. benim ilk gebeliğin 3 ay önce kalp atışı oluşmadaığı için sonlanmıştı.ilk sefer cok acele etmiştim şimdi ağırdan alıyorum doktora gitmeyi cuma gidicem allahım bize bağışlasın bebişlerimizi.benimde arada kasıklarıma agrı giriyor.

Benim de oluyor canim ara ara adet sancisi neden oluyor acaba

Adet zamanımız sökülemedik diyedir belki ama dr um progestan verdi bana (Ağızdan)..Kanama olmadıktan sonra sorun değildir diye düşünüyorum cnm

İlk önce ultrasondan üstten bakar.Sonra idrar ve kan tahlili verir beta hcg,tam kan sayımı,hormon vb..

Son düzenleme:

aslında tuhaf hissediyorum herkes görmek için can atıyor haklı olarak ben ertelemeye
çalışıyorum eşim ısrarcı tabi gidelim gidelim diyo bilmiyorum birazda hamile olmak için
kendimi yaşlı hissediiyorum sanırım

Bugun dr gittim.kesemi gordu dr bey:) 5 hafta 3 gunlukmus:) progestan verdi daha once dusugum oldugu icin vajen kulanacagim.Allah hepimizin saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah:)

yeni haber alan arkadaşların gözü aydın olsun
Allah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almamızı sağlar inşallah...
bebeğini kaybeden arkadaşlar üzülmeyin,bilirsiniz ki her şer'de bir hayır;her hayır'da bir şer vardır...
arkadaşlar 2 gündür bulantıdan ölücem hayat enerjim gitti resmen;kusma yok; sadece sürekli içim dönüo,iştahım gitti,işgüç yapamaz oldum,herşeyde bir isteksizlik hali....lütfen hap kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsun ya da başka bir yolu olan....

Tabi canim, orasi ayri :) dediklerinin hepsi bende var ve bazen yataktan bile kalkamiyorum. Ama benim dedigim iyi hissederken de sanki hastaymis gibi titizlenen ve bu dogal sureci kendilerine zehir eden kadinlar için.

Mesela bizim sirkette bi kadin vardı, hamileyken dudak nemlendiricisi bile sürmüyodu bebege bi sey olur diye! O zaman yedigimiz katki maddeli yiyecekler, cep telefonu ve kablosuz internetten yayilan radyasyon, maruz kaldigimiz sigara dumani/parfüm/deodorant gibi etkenler derken; kendimizi mağaraya kapatmak gerekir :)

kasel kac haftalıksın kı ?

5+3 cnm sen duydn mu kalp atıslarını
sen duydun mu tatlım benmde 5+5 ama duymadık .. bana bi jel verdi bunu 15 gün kullan ..gel dedi kalp atışına bakıcaz . daha sonra geldiğindedi bacak kollarınıölççez dedi :)çok heyecanlıyım çoookkk :)

Beni de listeye ekler misiniz? -Beyaztay- SAT 25 kasım, 13 BDT - 02 Eylül 2014, ilk bebiş, şehir: İstanbul (aslında ydışındayım ama İstanbulluyum)

Bu arada bende de ara ara adet sancısı başlangıcı gibi ağrı oluyor. Dr'um şu sıra dinlenmemi söyledi. Ayy şu 12 hafta geçse de risk azalsa. Sizde de var mı endişe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…