keseyi gordum icindede bi nokta :) kalp atisini henuz bakmadik.
canım ilk üç ay dışardan bişey yeme en güvendiğin yer bile olsa yeme yani evde kendin kısır gibi bişey yap çok canın çektiyse ben öyle yapıyorum yani çok dikkat etmek lazım
kızlar 5+1 deyim kese görünmedi bugün geçen ay kimyasal olmuştum korkuyrum dua edin lütfen
senin kesen ne zamn göründü ve en önemlisi vajinal ultrasyon yapan var ı zararverir mi
hiçbir zararı yok ben vajinal ultrason yaptırdım heryerdede yazıyor bir sakıncası yok diye benim kese 5.haftada göründü
kızlar 5+1 deyim kese görünmedi bugün geçen ay kimyasal olmuştum korkuyrum dua edin lütfen
senin kesen ne zamn göründü ve en önemlisi vajinal ultrasyon yapan var ı zararverir mi
merhaba arkaaşlar üzücü bi olaydan bahsedicem ve size bazı uyarılarda bulucam,pazar günü hava güzel diye yürüyüş yaptım ailemle ardından eve yeni gelmişken misafirim geldi yürüyüşte yorulmuşken dinlenemeden mutfakta da yorulmaya devam ettim misafirler hala otururken şişmeye başladı karnım gaz sandım lavaboya gittim bi kaç kez çıkarmak için olmadı.. sağ bacağım uyuşmaya başladı artık yürüyemez oldum sancı da başladı misafirler kalktı tekrar lavaboya gittim kan gördüm 2 damla panikle hastaneye koştuk ama kanama devam etti dr çok ilgilenmedi zaten bir saat bekletti sonrada yarın gelin kürtaj yapalım dedi gece kendi dr uma ulaştım güç bela progestan al dedi ama o zamana kadar 3 saat geçti sabah yenien gittim kendi dr uma alttan baktı düşük var yada yok diyemem yarın bhcg bakalım ona göre belli olur dedi.. hala damla damla devam ediyor..bişey olmaz demeyin SAKINNNN.. lütfen kendinizi yoracak hiç bir şey yapmayın bırakın insanlar naz yaptığınızı düşünsün ben çok pişmanım büyük ihtimalle bebeğimi kaybedicem yazıklarımı dikkate alın(((((((((
merhaba arkaaşlar üzücü bi olaydan bahsedicem ve size bazı uyarılarda bulucam,pazar günü hava güzel diye yürüyüş yaptım ailemle ardından eve yeni gelmişken misafirim geldi yürüyüşte yorulmuşken dinlenemeden mutfakta da yorulmaya devam ettim misafirler hala otururken şişmeye başladı karnım gaz sandım lavaboya gittim bi kaç kez çıkarmak için olmadı.. sağ bacağım uyuşmaya başladı artık yürüyemez oldum sancı da başladı misafirler kalktı tekrar lavaboya gittim kan gördüm 2 damla panikle hastaneye koştuk ama kanama devam etti dr çok ilgilenmedi zaten bir saat bekletti sonrada yarın gelin kürtaj yapalım dedi gece kendi dr uma ulaştım güç bela progestan al dedi ama o zamana kadar 3 saat geçti sabah yenien gittim kendi dr uma alttan baktı düşük var yada yok diyemem yarın bhcg bakalım ona göre belli olur dedi.. hala damla damla devam ediyor..bişey olmaz demeyin SAKINNNN.. lütfen kendinizi yoracak hiç bir şey yapmayın bırakın insanlar naz yaptığınızı düşünsün ben çok pişmanım büyük ihtimalle bebeğimi kaybedicem yazıklarımı dikkate alın(((((((((
canım hayirlisi olur dualarim seninle inşallah güzel haberleri verirsin
ya benim bildiğim pratik çiğköfte tarifi var isteyen olursa yazabilirim etsiz ama benimki
keseyi gordum icindede bi nokta :) kalp atisini henuz bakmadik.
günaydın kızlar..3 ay önce 13 haftalık bebegiğimim kalbi durdugu için kaybetmiştim..ve şuan yine hamileyim..dün ilk defa kont gittim..gebe kalmdn önce yapılması gerekn testlr varmş normal degil dedi kalbinn durması bi çok hast gittm hiçbiri böyle birsey söylemedi çokmutsuzum kese gayet güzel dedi kalp atışlrı yok dedi alttn bakıcktı istmdm bir hafta sonra tekrar gel baklım dedi içim bi tuhaf lütfen bize dua edin hersey yolunda gitsn
Kizlar benim doktorum sorunlu gebeliklerde uzman bi doktor, kendisine cok güveniyorum. O bana vajinal ultrasonun hicbir zarari olmadığıni soyledi, cinsel iliskiden farki yok belli ki. Yine de her doktorun yaklasimi farkli oluyo tabi.
Ben cok rahatim, hamileligi hastalik gibi gecirmeye karsiyim, dogal bir süreç bu, bebeklerimiz de birer survivor :) hayata tutunmak icin gerekirse bizim kemigimizi iligimizi emerler, yine de buyurler her sey yolunda ilerliyosa.. o yüzden ne yiyip iciyosak kendimize. Güzel düşünelim güzel olsun her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?