2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar 5+1 deyim kese görünmedi bugün geçen ay kimyasal olmuştum korkuyrum dua edin lütfen

senin kesen ne zamn göründü ve en önemlisi vajinal ultrasyon yapan var ı zararverir mi

hiçbir zararı yok ben vajinal ultrason yaptırdım heryerdede yazıyor bir sakıncası yok diye benim kese 5.haftada göründü

hiçbir zararı yok ben vajinal ultrason yaptırdım heryerdede yazıyor bir sakıncası yok diye benim kese 5.haftada göründü

bende vajınal ultrason yaptırdım bır zararı yok ve keseyı gordum 4+5 de .. sıkıntı yapma ustten ultrasonda goruntulenemıyor bazen

kızlar 5+1 deyim kese görünmedi bugün geçen ay kimyasal olmuştum korkuyrum dua edin lütfen

senin kesen ne zamn göründü ve en önemlisi vajinal ultrasyon yapan var ı zararverir mi

hıc bır zararı yok ılk 3 ay vajınal ultrason daha saglıklı oluyor.. heryerde de okuyabılırsın.. ıcın rahat olsun ben vajınal ultrasonla 4+5 de gordum keseyı

o kadar haklısın ki aslında.Eve gelen insanlarda da kabahat ama biraz düşünceli olmaları lazım.Eve gelen misair olunca halıyle hepimiz aynı şeyi yapıyouz ne yazık...Dillerim ki test sonucun çokk çookk iyi durumda çıkar :)

inş degerlerin guzel gelecek ve bebegın senınle kalacak dualarımdasın

kızlar merhaba bugün benim de randevum vardı, karından baktı doktor ve keseyi içinde de minnacık noktayı gördü. Kalbi için haftaya gitmem gerekiyormuş, alttan baksak görünür ama bekleyelim dedi çok şükür yüzümüzü güldürdü Allahım.. İnşallah hep böyle güzel geçer herkes için

Son düzenleme:
Merhaba ben bugün 2. hcg mi yaptırdım çok mutluyum
9 Ocak 789 13 Ocak yani bugün 4388 değerim
doktora girmedim ayın 24üne aldım randevumu. oğluşumun karnesiyle beraber inşallah bebişmizi de görüp İstanbul'a gideceğiz.Artık o güne kadar nasıl geçecek vakit bilmiyorum.

yorgunluktan pek bakamadım sayfaya güzel haberler var kese görenler pıt pıt ları da duyarsınız inşallah.

Laboranttt38 umarım herşey yolunda gider güzel haberlerinizi paylaşırsınız

Kizlar benim doktorum sorunlu gebeliklerde uzman bi doktor, kendisine cok güveniyorum. O bana vajinal ultrasonun hicbir zarari olmadığıni soyledi, cinsel iliskiden farki yok belli ki. Yine de her doktorun yaklasimi farkli oluyo tabi.

Ben cok rahatim, hamileligi hastalik gibi gecirmeye karsiyim, dogal bir süreç bu, bebeklerimiz de birer survivor :) hayata tutunmak icin gerekirse bizim kemigimizi iligimizi emerler, yine de buyurler her sey yolunda ilerliyosa.. o yüzden ne yiyip iciyosak kendimize. Güzel düşünelim güzel olsun her şey.

ya benim bildiğim pratik çiğköfte tarifi var isteyen olursa yazabilirim etsiz ama benimki

günaydın kızlar..3 ay önce 13 haftalık bebegiğimim kalbi durdugu için kaybetmiştim..ve şuan yine hamileyim..dün ilk defa kont gittim..gebe kalmdn önce yapılması gerekn testlr varmş normal degil dedi kalbinn durması bi çok hast gittm hiçbiri böyle birsey söylemedi çokmutsuzum kese gayet güzel dedi kalp atışlrı yok dedi alttn bakıcktı istmdm bir hafta sonra tekrar gel baklım dedi içim bi tuhaf lütfen bize dua edin hersey yolunda gitsn

kızlar dün doktora gittim dış gebelik olabilir dedi progesteron 10.5 çıktı hcg 5660 çıktı ne yapıcamı bilemedim rahim kalınlığı falan çok ii dediler ama kese göremediler böyle bi durum yaşayan varmı

Korkma cnm doktor çok abartmış..Şuan kalp atışı için erken değil mi.Ayrıca herkesin illa şu haftada atıcak diye bişey yok ki..

Günaydın herkese ..Benim ara ara sancım oluyo adet sancısı gibi ..Benim gibi ağrısı olan varmı..

doğru söylüyorsun hamilelik bir hastalık değil ama eğer bulantıların ,halsizliğin , baş dönmen ve oturup kalkarken kasıklarına batar giriyorsa zaten hasta gibi oluyorsun elinde değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…