2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ikiz olabilir senin :)

tek kese gördük olabilir mi :)esimim anneannesi ve dayısı ikiz inş ikiz bize vurur Rabbim seviyorum seniii

:))) tugba_88 sabah kalbi ya atmıyrsa die hüngür hüngür aglıyrdum şimdi ikiz olabair mi die hehehe çok saol çok iyi geldin bana
verende Allah alanda OLURSA OLURne yapalım

Amin inşEki Görüntüle 932203 ..Bende henüz bulantı yok..

Eklentiler

• $yemek.gif
    14,4 KB · Görüntüleme: 50

Amannn ne agliyon :) duycaz tabiki :) bnm kesenin yaninda kan birikmesi var yatiyorum simdi. Ben bile aglamiyorum sen niye agliysun erkenden :)

Gayet normal bence doktora git :) keseyi gör :) satlarimiz ayni seninle bnmde 8 aralik :)

Amannn ne agliyon :) duycaz tabiki :) bnm kesenin yaninda kan birikmesi var yatiyorum simdi. Ben bile aglamiyorum sen niye agliysun erkenden :)

geçmişolsun cnm ne bilim bi defa kayıp olunca bide şu milletin soylenmesi haziranda 3.senemz bitick bizimle aynı trhlerde evlenenlerin
bebeişleri ocaman oldu biz daha kalpatısı beklyrz gerci herseyn hayrlısı

Saol Teşekkür ederim bakalım gel cumartesi gelllllllllllllllllllll ,
bu arada benim bulantım falan yok ,, çok iyi gidiyor hamilelik sizde var mı ? henüz daha yeni olduğu için midir...

Benim de bulantım yok çok şükür dediğin gibi daha sonra olur mu bilemiyorum.Sadece kasıklarım ağrıyo ara ara, bi de tuvalete çok sık çıkıyorum

selam kızlarrr işlerden giremiyorum çok yoğunum arka sayfalarıda okuyamadım. Umarım tüm eylül annelerimiz iyidir bebişlerimizde öyle

merhaba kızlar dün akşam bi sancılandım heralde gaz sancısıdır diye düşündüm lavaboya gittim ve çamaşırımda bir damla kan gördüm hemen yatıp dinlendim geçti şu an hala yok ama çok tedirginim hem 2 yaşında yaramaz bir oğlum var hemde çalışıyorum çok zor sorunlu bir hamilelik geçirmek inşallah bir sorun yoktur hayırlısı olsun diyorum ilk aylar çok kritik Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…