2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
çintakvimine göre benim kız çıkıyor hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyete okadar takılmıyorum ama benim canmda sürekli etsiz çiğ köfte istiyor ve kokulara hassasiyet başladı

Özelikle canım birşey çekmiyor , ama hayırlısı tabi Allah sağlıklı sıhhatli versin hepsi aynı kız ı da erkeğide evlat evlattır ,,
Süt içiyormusunuz , ben kutu süt içiyorum ve gaz yapıyor nyapmalıyım kaynatıpta mı içiyim bir öneririniz var mı ?
bu arada babaların rüyası çıkar kızlar , görümcemin eşide rüyasında çift sarılı yumurta görmüştü onunda ikiz kızları var ...

çin takvimine göre benim bebişimde kız çıkıyor hadi hayırlısı eşimede hamile olduğumu söylediğimde kız olur inşallah demişti :) cumartesi günü gördüm bebişimi kalbi nasıl atıyo pıt pıt acayip bi duygu ne ağlayabildim ne gülebildim hele eşimin halini hiç unutmam herhalde :)

bnede kutu süt içiyorum gaz mhahhak yapıyor ama biraz ılıtarak içiyorum oğluma hamileyken bulantım çok fazlayı ve doğru dürüst beslenememiştim ama bu sefer çok iyi besleniyorum ...ben hamile olduğmu bilmeden önce görmüştüm beyaz kundakta bir bebek ve kucağıma alıp emzirmiştim ama c beyaz olduğu için cinsiyetini çözemedim

Hamile olduğumu öğrenmeden bebekle alakalı rüyalar gördüm , eşimede anlattım , ama hamile kaldıktan sonra rüya görmüyorum hiç görmedim son 1 haftadır ...
sütü bende biraz ısıtarak içeyim , daha ,iyi gelir ,
Bu arada dükkanlarda satılan etsiz çiğ köftenin zararı olmaz herhalde ...

bende gecen hafta keseyi ve minik noktayi gordum pers. tekrar gitcem kalp atisi icin. zaman gecmio heycanla bekliyorum' :)

benim canım da özellikle bişey istemiyor ama maşallah 2 kilo aldım

Güldüğüme bakmayın çok mutsuzum ben zaten kilolu başladım hamileliğime o nedenle korkuyorum ve aslına bakarsanız asla fazla bişey yemiyorum nasıl alınıyor bu kilolar anlamış değilim

doğumdaş bende 12 eylül :):):):):)

canım benimde 15 eylül gözüküyor doğum bugün doktora gittim karında n ultrasyon göremedi cuma son hgc 400dü şimdi 1500 olmuştur inşallah bi terslik yoksa sonucu yarın alacağım. kese gözükmedi çok erken dedi bakmadı bile düzgünce uyuz doktor. seb görebildin mi bebeğini

bende gecen hafta keseyi ve minik noktayi gordum pers. tekrar gitcem kalp atisi icin. zaman gecmio heycanla bekliyorum' :)

kızlar 5+1 deyim kese görünmedi bugün geçen ay kimyasal olmuştum korkuyrum dua edin lütfen

senin kesen ne zamn göründü ve en önemlisi vajinal ultrasyon yapan var ı zararverir mi

Arkadasim sürekli tatli yiyordu ama kizi oldu kaynanamda bi kilo limon yermis gunde ;-) tutmuyor pek anlasilan cin takvimi ne kadar dogru acaba ona gore erkek olacak benimkii

benide listeye eklersen sevinirim :) yas 25 ikinci cocuk istanbul sat 01.12.2013 bek dog tar. 08.09.2014

Merhaba kızlar

Bende eylül annesi olcam inş Allah kısmet ederse. 2 gün önce idrarda pozitif çıktı.Bugün tahlillerimi yaptırdım.Beta hcg 678 çıktı. Doktorum ultrasonla karından baktı Eki Görüntüle 930931 keseyi göremedi henüz erken zaten dedi.Folik asit,progestan(ağrım ve daha önce düşük yaptığım için) yazdı.Levitr..n da 75 ten 150 mg a çıktı..

Bilecikte yaşıyorum.İlk bebiş.Yaşım 28.sat 16.12.2013.bat şuan 22-23 eylül görünüyor..

Herkese sorunsuz bir hamişlik diliyorum

Son düzenleme:

benim doktorumda aynen bakmadı , haftaya gel dedi ,, biz meraklanıyoruz işte ...

benide listeye eklersen sevinirim :) yas 25 ikinci cocuk istanbul sat 01.12.2013 bek dog tar. 08.09.2014
kızlarbenim de geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay cuma 2 gün geçmişti adetim hcg 400dü. bugün kese göremedi doktor kanı yarın alacağım. sen keseni ya da bebeğini gördün mü ben 5+1 bugün

kızlar 5+1 deyim kese görünmedi bugün geçen ay kimyasal olmuştum korkuyrum dua edin lütfen

senin kesen ne zamn göründü ve en önemlisi vajinal ultrasyon yapan var ı zararverir mi

cnm gittigimde 5+1di ama hcg ile alakali sanirim gitmeden 4gun once 2167ydi.sen gittiginde dusukse ondanda olabilir korkma. vajinal bakti zaten cok kucuk ustten gorunmez die ilk bebegimdede ilk mua de alttan bakmisti sonra karindan bakiolar ama ilk gidiste mecbur. zararli oldugunu duymadim zaten 10sn bakti tamam gozunaydin dedi. goruntuyu verdi bana. 10gun sonra gel dedi pers. gitcem bakalim

çok zor bir durum canım çok geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi olmaz güzel haberler verirsin içini ferah tut ve bence istediğimiz
kadarda naz yapabiliriz

kızlarbenim de geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay cuma 2 gün geçmişti adetim hcg 400dü. bugün kese göremedi doktor kanı yarın alacağım. sen keseni ya da bebeğini gördün mü ben 5+1 bugün

keseyi gordum icindede bi nokta :) kalp atisini henuz bakmadik.

canım ilk üç ay dışardan bişey yeme en güvendiğin yer bile olsa yeme yani evde kendin kısır gibi bişey yap çok canın çektiyse ben öyle yapıyorum yani çok dikkat etmek lazım

başka yere egidip vajinal mi baktırsam cuma sabırsızlanıyorum :/ sağol canım, rabbim kucağımıza sağlık ve hayırla almamızı nasip etsin.

merhabalar bende bunda çirkinleştim sivilce çıktı ve cildim bozuldu. Oğluma hamileyken parlıyodum resmen, sivilce falan yoktu aman hayırlısı olsunda ben daha kalbini duyamadım bu cumartesi gitmeme rağmen. 2 gündür hep negatif düşünüyorum cuma tekrar gideceğim artık hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…