çintakvimine göre benim kız çıkıyor hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyete okadar takılmıyorum ama benim canmda sürekli etsiz çiğ köfte istiyor ve kokulara hassasiyet başladı
doğumdaş bende 12 eylül :):):):):)Benide listeye dahil edebilirmisiniz __Selina__ yaş 28 ikinci çocuk mersin son sat 6 aralık bdt: 12 Eylül 2014 :44:
Özelikle canım birşey çekmiyor , ama hayırlısı tabi Allah sağlıklı sıhhatli versin hepsi aynı kız ı da erkeğide evlat evlattır ,,
Süt içiyormusunuz , ben kutu süt içiyorum ve gaz yapıyor nyapmalıyım kaynatıpta mı içiyim bir öneririniz var mı ?
bu arada babaların rüyası çıkar kızlar , görümcemin eşide rüyasında çift sarılı yumurta görmüştü onunda ikiz kızları var ...
bnede kutu süt içiyorum gaz mhahhak yapıyor ama biraz ılıtarak içiyorum oğluma hamileyken bulantım çok fazlayı ve doğru dürüst beslenememiştim ama bu sefer çok iyi besleniyorum ...ben hamile olduğmu bilmeden önce görmüştüm beyaz kundakta bir bebek ve kucağıma alıp emzirmiştim ama c beyaz olduğu için cinsiyetini çözemedim
merhaba kızlarr:))
bende nasipse 2014 eylül annesi olucam. geçen hafta keseyi gördük bu çarşambada nasipse kalp atışlarını duymak için randevumuz var. bu güzel ve hoş yolculuğumuzun sağlık ve huzurla geçmesi dileğiyle:))
Özelikle canım birşey çekmiyor , ama hayırlısı tabi Allah sağlıklı sıhhatli versin hepsi aynı kız ı da erkeğide evlat evlattır ,,
Süt içiyormusunuz , ben kutu süt içiyorum ve gaz yapıyor nyapmalıyım kaynatıpta mı içiyim bir öneririniz var mı ?
bu arada babaların rüyası çıkar kızlar , görümcemin eşide rüyasında çift sarılı yumurta görmüştü onunda ikiz kızları var ...
doğumdaş bende 12 eylül :):):):):)
bende gecen hafta keseyi ve minik noktayi gordum pers. tekrar gitcem kalp atisi icin. zaman gecmio heycanla bekliyorum' :)
Arkadasim sürekli tatli yiyordu ama kizi oldu kaynanamda bi kilo limon yermis gunde ;-) tutmuyor pek anlasilan cin takvimi ne kadar dogru acaba ona gore erkek olacak benimkii
canım benimde 15 eylül gözüküyor doğum bugün doktora gittim karında n ultrasyon göremedi cuma son hgc 400dü şimdi 1500 olmuştur inşallah bi terslik yoksa sonucu yarın alacağım. kese gözükmedi çok erken dedi bakmadı bile düzgünce uyuz doktor. seb görebildin mi bebeğini
kızlarbenim de geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay cuma 2 gün geçmişti adetim hcg 400dü. bugün kese göremedi doktor kanı yarın alacağım. sen keseni ya da bebeğini gördün mü ben 5+1 bugünbenide listeye eklersen sevinirim :) yas 25 ikinci cocuk istanbul sat 01.12.2013 bek dog tar. 08.09.2014
kızlar 5+1 deyim kese görünmedi bugün geçen ay kimyasal olmuştum korkuyrum dua edin lütfen
senin kesen ne zamn göründü ve en önemlisi vajinal ultrasyon yapan var ı zararverir mi
merhaba arkaaşlar üzücü bi olaydan bahsedicem ve size bazı uyarılarda bulucam,pazar günü hava güzel diye yürüyüş yaptım ailemle ardından eve yeni gelmişken misafirim geldi yürüyüşte yorulmuşken dinlenemeden mutfakta da yorulmaya devam ettim misafirler hala otururken şişmeye başladı karnım gaz sandım lavaboya gittim bi kaç kez çıkarmak için olmadı.. sağ bacağım uyuşmaya başladı artık yürüyemez oldum sancı da başladı misafirler kalktı tekrar lavaboya gittim kan gördüm 2 damla panikle hastaneye koştuk ama kanama devam etti dr çok ilgilenmedi zaten bir saat bekletti sonrada yarın gelin kürtaj yapalım dedi gece kendi dr uma ulaştım güç bela progestan al dedi ama o zamana kadar 3 saat geçti sabah yenien gittim kendi dr uma alttan baktı düşük var yada yok diyemem yarın bhcg bakalım ona göre belli olur dedi.. hala damla damla devam ediyor..bişey olmaz demeyin SAKINNNN.. lütfen kendinizi yoracak hiç bir şey yapmayın bırakın insanlar naz yaptığınızı düşünsün ben çok pişmanım büyük ihtimalle bebeğimi kaybedicem yazıklarımı dikkate alın(((((((((
kızlarbenim de geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay cuma 2 gün geçmişti adetim hcg 400dü. bugün kese göremedi doktor kanı yarın alacağım. sen keseni ya da bebeğini gördün mü ben 5+1 bugün
Hamile olduğumu öğrenmeden bebekle alakalı rüyalar gördüm , eşimede anlattım , ama hamile kaldıktan sonra rüya görmüyorum hiç görmedim son 1 haftadır ...
sütü bende biraz ısıtarak içeyim , daha ,iyi gelir ,
Bu arada dükkanlarda satılan etsiz çiğ köftenin zararı olmaz herhalde ...
cnm gittigimde 5+1di ama hcg ile alakali sanirim gitmeden 4gun once 2167ydi.sen gittiginde dusukse ondanda olabilir korkma. vajinal bakti zaten cok kucuk ustten gorunmez die ilk bebegimdede ilk mua de alttan bakmisti sonra karindan bakiolar ama ilk gidiste mecbur. zararli oldugunu duymadim zaten 10sn bakti tamam gozunaydin dedi. goruntuyu verdi bana. 10gun sonra gel dedi pers. gitcem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?