sen duydun mu tatlım benmde 5+5 ama duymadık .. bana bi jel verdi bunu 15 gün kullan ..gel dedi kalp atışına bakıcaz . daha sonra geldiğindedi bacak kollarınıölççez dedi :)çok heyecanlıyım çoookkk :)
yok cnm kese gayet güselmş kalp atışlrı yokmus daha bir hafta sonra tekrar gidicem istanbulda mısın?
5+3 cnm sen duydn mu kalp atıslarını
hayır cnm bnde duymadım korkma duymaman normal zaten :) bnım doktorum 6. haftadan sonra duyulur dediiçini ferah tut :) ayrıca aramzda 1 gun var :) 5+2 yım bnde :)
yeni haber alan arkadaşların gözü aydın olsun
Allah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almamızı sağlar inşallah...
bebeğini kaybeden arkadaşlar üzülmeyin,bilirsiniz ki her şer'de bir hayır;her hayır'da bir şer vardır...
arkadaşlar 2 gündür bulantıdan ölücem hayat enerjim gitti resmen;kusma yok; sadece sürekli içim dönüo,iştahım gitti,işgüç yapamaz oldum,herşeyde bir isteksizlik hali....lütfen hap kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsun ya da başka bir yolu olan....
bu arada istnbl anadolu yakasında önerebilecegnz bi doktr var mı arkadaşlr
aynı sayılırız :) inş öyledr sorunsuz gecer inş ve eylülde alırız minnaklrımızı
zaten hamilelikte çiğ et yasak olduğu için etli çiğ köfte bizlere harammmmm :))) Sen yine de tarifi ver canım, ben de çiğ köfteyi çok severim, etli etsiz farketmez :)
inş :) bn ılk bebegımı erkn dogumla kybettım cok ıstıyorum buna bsey olmaz ıns
Selam annişler bende geldim aranıza kalp atışlarını duymadan listeye eklenmek istemedim. Herşey yolunda çok şükür . 1.5 yaşında oğlum var inşallah Rabbim birde kız nasip eder...
Yaren
İstanbul
29
Ikinci bebeğim
Son adet 26.11.2013 BDT 2.9.2014
inş sag salim alırsın kuacagına cnm benmde aynısı oldu 3 aylıktı kalbi durdu aynısı olur die bende korkuyrm inş kalbi atarda sorunsuz geçirirz
o seslerı duyucaz inş :)
2 su bardak esmer ınce bulgur
sıcak su ıle sısmesını saglıyacaksın 2 bardak sıcak su ıcıne 2 tane et bulyon at.
sogan sarmısak ve maydonoz(gebelıkte maydonoz uygun degıl dıye duydum ıster koyma) makınadan gecır.
yarım cay bardagı sıvı yag
1yemek kasıgı salca hem domates hemde bıber
ketcap bı yarım su bardagı
nar eksısı limon
baharat olarak ıster baharatcılarda cıg kofte harcı dıye satılıyo ıstersen sumak ısot pul bıber kofte harcı da koyabılırsın bol yogur bol bol
canım umarım guzel anlatmısımdır :) pek beceremem :) yanımda olsan walla yapıverırdım
hş geldn yaren inş kalbine göre verir Rabbim
sen duydun mu tatlım benmde 5+5 ama duymadık .. bana bi jel verdi bunu 15 gün kullan ..gel dedi kalp atışına bakıcaz . daha sonra geldiğindedi bacak kollarınıölççez dedi :)çok heyecanlıyım çoookkk :)
ah canım valla sölemen yeter yapmış kadar oldun. Haftasonu denicem çok severim. Yılbaşında birlikte olduğumuz arkadaşlar almıştı çiğköfte ama tabi ben etli oldugunu öğrenince yememiştim, içimde kalmıştı. Şimdi sağlıklı bişekilde kendim yapıp yerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?