2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

hayır cnm bnde duymadım korkma duymaman normal zaten :) bnım doktorum 6. haftadan sonra duyulur dedi içini ferah tut :) ayrıca aramzda 1 gun var :) 5+2 yım bnde :)

aynı sayılırız :) inş öyledr sorunsuz gecer inş ve eylülde alırız minnaklrımızı

21 gelsin yaaa.. cok merak ediyorum bende ilk defa gorcem.. ne oluyor ne bitiyor.. allah'im herseyin hayirlisi versin..

Ne guzel yazmisiniz hepiniz.. ohhh.. canim cekiyooo.. biz kac haftaliiz aceba ??

Ayni durumdayiz canım açlıktan ölücem nerdeyde çok bulantim var. Kursum vardı gidemedim. Bugün kontrolüm var dr a sorucam ilac önerisini. ..

Selam annişler bende geldim aranıza kalp atışlarını duymadan listeye eklenmek istemedim. Herşey yolunda çok şükür . 1.5 yaşında oğlum var inşallah Rabbim birde kız nasip eder...
Yaren
İstanbul
29
Ikinci bebeğim
Son adet 26.11.2013 BDT 2.9.2014

zaten hamilelikte çiğ et yasak olduğu için etli çiğ köfte bizlere harammmmm :))) Sen yine de tarifi ver canım, ben de çiğ köfteyi çok severim, etli etsiz farketmez :)

2 su bardak esmer ınce bulgur
sıcak su ıle sısmesını saglıyacaksın 2 bardak sıcak su ıcıne 2 tane et bulyon at.
sogan sarmısak ve maydonoz(gebelıkte maydonoz uygun degıl dıye duydum ıster koyma) makınadan gecır.
yarım cay bardagı sıvı yag
1yemek kasıgı salca hem domates hemde bıber
ketcap bı yarım su bardagı
nar eksısı limon
baharat olarak ıster baharatcılarda cıg kofte harcı dıye satılıyo ıstersen sumak ısot pul bıber kofte harcı da koyabılırsın bol yogur bol bol
canım umarım guzel anlatmısımdır :) pek beceremem :) yanımda olsan walla yapıverırdım

Merhaba arkadaşlar..Ben de hamileyim Benim de SAT 8 Aralıktı. 7Ocak da idrar testimde çıktı.9 unda da kanda baktırdım.Ben çok umutlanmaktan korktuğum için randevu bile almamıştım,geçen hafta sadece tahlil yaptırmıştım.Sonucum 156 çıkınca sağlık ocağına bi telaşla götürdük.Daha çok yeni olduğunu söylediler.Haftaya tekrar gel testlerini yapalım dediler değerlerim artmalıymış.Perşembe belli olacak.Ama çok heyecanlıyım.Sürekli internette dolaşıp değerlerimin normal olup olmadığına bakıyorum. Sizce değerim normal mi kızlar..:44:

hş geldn yaren inş kalbine göre verir Rabbim

Merhaba kızlar..
Ben dun sabah devlete tum tahlıllerımı yaptırmaya gıttım. Doktor alttan muayne edıp kalp atışını duyarsak tahlıl verırız dedi kabul etmedim. 10 gun sonra gel dedi.
Zaten dun 2 de kendi doktorumla randevum vardı. Gittik kesemizin buyuduğünü bir problem olmadığını soyledi.dolu dolu annesin dedi. çook duygulandım. Veeeeeeeeeeee kalbimizi o kocaman kalbini gördüm. Videoya çekti flaş getırın demişti. Videomuzu açıp ızlıyorum can sıkıntısına. Kalp atışlarını gordum ama duymadım çok derinden gelıyordur dedi ondan 10 gun sonra tahlıllerle tekrar gel o zamanda kalp atışlarıı çekeriz videona dedi. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Allahım kaybedenn arkadaşlarımızda sabır versin.
Bu arada tum tahlillerimi sağlık ocağında yapabiliyormuşum boşuna hastaneye gıtmıcem. Dun sağlık ocağına kaydımı yaptırırken bunuda öğrenmiş oldum.
şuan 102 kiloyum : Veee utanıyorum. Halbuki iştahım çok azaldı ama 4 kılo almışım. Bol salata ve çorba içiyorum. Aşırı köfte canım istiyor sokak köftesi bide :).

şimdi sıra geldi 24ünü beklemeye. Allahım hepimize güç ve sabır versin.

ah canım valla sölemen yeter yapmış kadar oldun. Haftasonu denicem çok severim. Yılbaşında birlikte olduğumuz arkadaşlar almıştı çiğköfte ama tabi ben etli oldugunu öğrenince yememiştim, içimde kalmıştı. Şimdi sağlıklı bişekilde kendim yapıp yerim :)

sen duydun mu tatlım benmde 5+5 ama duymadık .. bana bi jel verdi bunu 15 gün kullan ..gel dedi kalp atışına bakıcaz . daha sonra geldiğindedi bacak kollarınıölççez dedi :)çok heyecanlıyım çoookkk :)

ben de jel kullanıyorum canım Crino... diye bir jel değil mi, fitilden ziyade bunu kullanmak daha kolay.

Peki bişey sorucam aşılama yada tüp bebek mi yoksa kendiliğinden mi oldu.

yok yok bende sureklı eksı canım cekıyo cok pratık sureklı yapıtyorum ben eksısını fazla kattıgım ıcın benden baska kımse yıyemıyor :) afıyet olsun sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…