merhaba kızlar dün akşam bi sancılandım heralde gaz sancısıdır diye düşündüm lavaboya gittim ve çamaşırımda bir damla kan gördüm hemen yatıp dinlendim geçti şu an hala yok ama çok tedirginim hem 2 yaşında yaramaz bir oğlum var hemde çalışıyorum çok zor sorunlu bir hamilelik geçirmek inşallah bir sorun yoktur hayırlısı olsun diyorum ilk aylar çok kritik Allah yardımcımız olsun
Benim de bulantım yok çok şükür dediğin gibi daha sonra olur mu bilemiyorum.Sadece kasıklarım ağrıyo ara ara, bi de tuvalete çok sık çıkıyorum
Benim de bulantım yok çok şükür dediğin gibi daha sonra olur mu bilemiyorum.Sadece kasıklarım ağrıyo ara ara, bi de tuvalete çok sık çıkıyorum
canım benimde dün akşam pembe renginde kan geldi ama ilişkiden sonra bizimkisi oldu. Sende aynı şekildemi oldu yoksa durduk yeremi canım. Eğer ilişkiden sonra olduysa normalmiş azcık olması. eğer 1 saat devam ederse hemen doktora başvurujn diyorlar
Tabi canim, orasi ayri :) dediklerinin hepsi bende var ve bazen yataktan bile kalkamiyorum. Ama benim dedigim iyi hissederken de sanki hastaymis gibi titizlenen ve bu dogal sureci kendilerine zehir eden kadinlar için.
Mesela bizim sirkette bi kadin vardı, hamileyken dudak nemlendiricisi bile sürmüyodu bebege bi sey olur diye! O zaman yedigimiz katki maddeli yiyecekler, cep telefonu ve kablosuz internetten yayilan radyasyon, maruz kaldigimiz sigara dumani/parfüm/deodorant gibi etkenler derken; kendimizi mağaraya kapatmak gerekir :)
ya ilişkiye girmek yasak değilmi.. nasıl cesaret ediyorsunuzzzzzzzzzzzzz
merhaba kızlar dün akşam bi sancılandım heralde gaz sancısıdır diye düşündüm lavaboya gittim ve çamaşırımda bir damla kan gördüm hemen yatıp dinlendim geçti şu an hala yok ama çok tedirginim hem 2 yaşında yaramaz bir oğlum var hemde çalışıyorum çok zor sorunlu bir hamilelik geçirmek inşallah bir sorun yoktur hayırlısı olsun diyorum ilk aylar çok kritik Allah yardımcımız olsun
canım benimde dün akşam pembe renginde kan geldi ama ilişkiden sonra bizimkisi oldu. Sende aynı şekildemi oldu yoksa durduk yeremi canım. Eğer ilişkiden sonra olduysa normalmiş azcık olması. eğer 1 saat devam ederse hemen doktora başvurujn diyorlar
nasıl cesaret ediyoruz derken:44::44: doktorun demedimi ilişkiye girebilirsiniz hatta ilişki sırasında meydana gelen hafif kasılmalar doğuma pratik yapmış oluyormuşuz. Sana kim dedi yasak diye. Eğer hamileliğin risk taşımıyorsa bu hem sizin için hem de bebek için iyi bir durum arkadaşım
Merhaba kızlar..
Ben dun sabah devlete tum tahlıllerımı yaptırmaya gıttım. Doktor alttan muayne edıp kalp atışını duyarsak tahlıl verırız dedi kabul etmedim. 10 gun sonra gel dedi.
Zaten dun 2 de kendi doktorumla randevum vardı. Gittik kesemizin buyuduğünü bir problem olmadığını soyledi.dolu dolu annesin dedi. çook duygulandım. Veeeeeeeeeeee kalbimizi o kocaman kalbini gördüm. Videoya çekti flaş getırın demişti. Videomuzu açıp ızlıyorum can sıkıntısına. Kalp atışlarını gordum ama duymadım çok derinden gelıyordur dedi ondan 10 gun sonra tahlıllerle tekrar gel o zamanda kalp atışlarıı çekeriz videona dedi. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Allahım kaybedenn arkadaşlarımızda sabır versin.
Bu arada tum tahlillerimi sağlık ocağında yapabiliyormuşum boşuna hastaneye gıtmıcem. Dun sağlık ocağına kaydımı yaptırırken bunuda öğrenmiş oldum.
şuan 102 kiloyum : Veee utanıyorum. Halbuki iştahım çok azaldı ama 4 kılo almışım. Bol salata ve çorba içiyorum. Aşırı köfte canım istiyor sokak köftesi bide :).
şimdi sıra geldi 24ünü beklemeye. Allahım hepimize güç ve sabır versin.
Aman dikkat edin kızlar yormayın kendinizi.Ama hem çalışıp hem hamile olmak zor Allah kolaylık versin.Bende evde sürekli uzanma modundayım bi iş yapsam iki dinleniyorum
kızlar bebeğimin kalp atışalrını görmeye gittim nasıl atıyor meleğimn kalbi test sonuçlarımda normal herşey yolunda çok şükür darısı sizin başınıza kızlar miniklerimizi korusun ALLAH
kızlar bebeğimin kalp atışalrını görmeye gittim nasıl atıyor meleğimn kalbi test sonuçlarımda normal herşey yolunda çok şükür darısı sizin başınıza kızlar miniklerimizi korusun ALLAH
Benim doktorumda yasakladi iliskiyi son ay oneriyor doktorlar sık ilişkiyi ilk aylar tehlikeli
ya ilişkiye girmek yasak değilmi.. nasıl cesaret ediyorsunuzzzzzzzzzzzzz
nasıl cesaret ediyoruz derken:44::44: doktorun demedimi ilişkiye girebilirsiniz hatta ilişki sırasında meydana gelen hafif kasılmalar doğuma pratik yapmış oluyormuşuz. Sana kim dedi yasak diye. Eğer hamileliğin risk taşımıyorsa bu hem sizin için hem de bebek için iyi bir durum arkadaşım
Benim doktorumda yasakladi iliskiyi son ay oneriyor doktorlar sık ilişkiyi ilk aylar tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?