2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar selam.. bende dün gece yaptıgım idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim...
garip bir duyguuu içindeyim....
yarın doktora gıdip, ilk muaynemi ve kan testimi yaptırcam... bakalım hayırlı haberler inşaallah.....

canım benimde dün akşam pembe renginde kan geldi ama ilişkiden sonra bizimkisi oldu. Sende aynı şekildemi oldu yoksa durduk yeremi canım. Eğer ilişkiden sonra olduysa normalmiş azcık olması. eğer 1 saat devam ederse hemen doktora başvurujn diyorlar

Benim de bulantım yok çok şükür dediğin gibi daha sonra olur mu bilemiyorum.Sadece kasıklarım ağrıyo ara ara, bi de tuvalete çok sık çıkıyorum

benimde ara ara kasıklarım ve ara ara belim agırıyor.kasıklarımdan özellikle sag tarafıma bir sancı gırıyor.... kızlarr
gögüslerim çok şiş.... hatta goguslerim şişince adet olucam sanmıştım...

ya ilişkiye girmek yasak değilmi.. nasıl cesaret ediyorsunuzzzzzzzzzzzzz

yok canım okadar titizlenmek te biraz şımarıklık oluyo gibi

nasıl cesaret ediyoruz derken:44::44: doktorun demedimi ilişkiye girebilirsiniz hatta ilişki sırasında meydana gelen hafif kasılmalar doğuma pratik yapmış oluyormuşuz. Sana kim dedi yasak diye. Eğer hamileliğin risk taşımıyorsa bu hem sizin için hem de bebek için iyi bir durum arkadaşım

Aman dikkat edin kızlar yormayın kendinizi.Ama hem çalışıp hem hamile olmak zor Allah kolaylık versin.Bende evde sürekli uzanma modundayım bi iş yapsam iki dinleniyorum

Benim doktorumda yasakladi iliskiyi son ay oneriyor doktorlar sık ilişkiyi ilk aylar tehlikeli

Son düzenleme:
kızlar bebeğimin kalp atışalrını görmeye gittim nasıl atıyor meleğimn kalbi test sonuçlarımda normal herşey yolunda çok şükür darısı sizin başınıza kızlar miniklerimizi korusun ALLAH

Canimnm gözün aydin cok sevindim cok duygulandim okurken ben de persembe giidicem cok tedirginimm ben de görürüm kalp atisini inşallah

Aman dikkat edin kızlar yormayın kendinizi.Ama hem çalışıp hem hamile olmak zor Allah kolaylık versin.Bende evde sürekli uzanma modundayım bi iş yapsam iki dinleniyorum

Canım yormuyorum benimde ilk defa oldu oda normalmiş ilişki sonrasında az pembemsi kan gelmesi. eğer kırmızı renkli olursa ve 1 saat devam ederse sakıncası varmış. doktorumda herhangi bir sakıncası yok dedi. Ben çalışıyorum bide mide bulantım çok oluyor kayınvalidem yakın oturuyor akşamları ona gidiyuoruz yemek yemeğe bana da iyi oluyor. Yoksa ne yemek yapabiliyorum ne de yiyorum. sen ne durumdasın

cook sevindim canimm darısı benim başıma

Ahh ne guzel bir duygudur ne guzel yazmissin.. allah'im bizede nasip etsin insallah..
Masallah size canim..

Süper bi haber canım gözünaydın, darısı başımıza inş

Benim doktorumda yasakladi iliskiyi son ay oneriyor doktorlar sık ilişkiyi ilk aylar tehlikeli

Canım benim doktorum normal dedi ilişkiye. Zaten bebişimizin oldugunu öğrendiğimizden beri ilk defa oldu. araştırdım bende dün hemen olunca doktorumada sordum normal dedi oyüzden ddim

Bende iliskiye girmiyorum yaa.. yasak mi bilmiyorum ama esimde bende korkuyoruz bisey olur diye (ilk dusukten sonra) doktora falan gidelim sonra dedik biz..
Ama ozledim yaa kocami.. bebegim saglikli olsunda sonra daha cok iliski olur insallah..

canım valla dunkı sağlık ocağı dedi. daha kesem bile gorunmeden 4.haftamdayken diğer özel doktorda demişti. 3 ay ilişki yazak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…