2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canimnm gözün aydin cok sevindim cok duygulandim okurken ben de persembe giidicem cok tedirginimm ben de görürüm kalp atisini inşallah

tatlım 1 gun var aramızda doktorum burdada gorundiği gibi 5 eylul doğumun hatta normal doğum bile yapabılırz dedi. kalp atışını duymak hariç. kesenın içinde bebeğimi ve kocamannn kalbini gordum. allahım inşallah sende görür ve içini rahatlatırsın. bende tedırgınım hep aman birşey olur diye. bol bol uzun oturmamı soyluyor ilk 3 ay.

Benim doktorumda yasakladi iliskiyi son ay oneriyor doktorlar sık ilişkiyi ilk aylar tehlikeli

benim doktorum da yasakladı ilişkiyi

canım gözün aydın Bende ilk duyduğumda havalara uçuyordum. o küçücük fasulye kadar minnağımmın kalbinin sesi muhteşemdi allahım tüm annelerimize nasip eder inşallahhh

inş cnm inş şöyle kucaklarımız dolsa çifter çifter :))
bhcg bakıldı mı benim 15000normal mi acaba

Kasel canim masallah degerlerin cok guzel.. ikiz olmasin senin bebis.. ...
Gonlunden ne geciyorsa o olsun canim..

canım valla dunkı sağlık ocağı dedi. daha kesem bile gorunmeden 4.haftamdayken diğer özel doktorda demişti. 3 ay ilişki yazak diye.

walla canım benim doktorum dedi hatta uzun uzun anlattı riski yok dedi ama herhangi bir sorunla karşılaşırsan ozaman önlem alınır dedi. Ondan şaşırdım bende

Amin insallah cnm.. masallah senin degerlerinde cok guzel katlanmis.. insallah hep boyle devam eder canimm..
Benimde 21de rdvu nasil gecicek zaman.. :18:

yok canım ilişkiden değil yorulmaktan oldu benim diye düşünüyorum sürekli ayaktayım geçende yemeğe misafirim vardı durmadım sadece 1 damla geldi başkada gelmedi ama adet olacakmışım gibiydi belim falan çok ağrıyordu. ben daha önceki hamileliğimde dr rahat olun ilişkiye girebilirsiniz dedi her defasında kanamam olmuştu sonrasını yatarak geçirmiştim
Aman dikkat edin kızlar yormayın kendinizi.Ama hem çalışıp hem hamile olmak zor Allah kolaylık versin.Bende evde sürekli uzanma modundayım bi iş yapsam iki dinleniyorum

ay canım gerçekten çok zor eve kadın alıcam şimdi her işimi yaptırcam dr sorunlu derse rapor alırım ama çocuk hepsinden daha zor ikide bir kucak istiyor beni çok yoruyor kimsemde yok bakacak offfffffff iyi yapıyosun sen dinlen valla

Hımm..Normalse sorun yok cnm.:101:.Eğer bulantım olursa mecbur bizde onlarda yicez ama şuan bulantım başlamadı henüz.Belki erkendir başlaması için belki de hiç başlamıcak zaman göstericek.Zaten sağlıklı olsunda bebişlerimiz gersi önemli değil Allah kolaylık versin..

Kaç yaşındasın şekerim, merak ettim? :44:

Bende iliskiye girmiyorum yaa.. yasak mi bilmiyorum ama esimde bende korkuyoruz bisey olur diye (ilk dusukten sonra) doktora falan gidelim sonra dedik biz..
Ama ozledim yaa kocami.. bebegim saglikli olsunda sonra daha cok iliski olur insallah..

canım ben 4 haftalık hamileyken dr um 2 hafta ilişki yasak demişti 2 hafta geçti hala tık yokkorkudan bugün dr uma söyledim ilişki yasağı var mı diye yok dedi fakat ağrın sızın olursa yapmayın dedi

Son düzenleme:
canım ben 4 haftalık hamileyken dr um 2 hafta ilişki yasak demişti 2 hafta geçti hala tık yokkorkudan bugün dr uma söyledim ilişki yasağı var mı diye yok dedi fakat ağrın sızın olursa yapmayın dedi

Sagol canim bende doktor rdvumu bekliyorumm.. sonra bakicaz iste.. kocam laflar vururyo sapik sapik .. ozledim seni'ler falan filan.. sonrada aman bebegimiz ii olsunda beklerim diyor..
arada burda bazi arkadaslarin dediigi gibi kasiimda agri oluyor..

Ya kizalr bide ben dun maydonoz yedim bilmiyordum zararli oldugunu.. tovbe bidaha yememde insallah bisey olmaz.. :18:

normalde 25ine cagirmisti doktorum ama o kadar bekleyemicem persembeye aldim baska doktordan randevumu canim cok tedirginimm

Ayy persembeye ne kalmis buyuk kavusmaya.. amann ne guzel.. burda zor veriyorlar rdvulari vallahi.. keseyi pipitlari duycan insallah..
Insallah bisey olmaz merak etme icini ferah tut canim sen..

Canım Niye kendini yordun. Fazla iş yapma bu dönemde ağır kaldırma, kolunu çok fazla germe bırak 9 ay gelmesin kimse Senden ve bebişten daha kıymetli değill ya

Yaa bazilarida o kadar anlayisiz ki.. biz demiyoruz simdi gebelii.. beyaz yalanlar atiyyoz.. zorla geliyorlar..
Ama hic kimse bebegimden onemli degil vallahi..

Benimde senin haftalarındayken bulantım yoktu ohh ne gzel diyordum böyle giderse rahat geçircem ama öyle olmadı şuan ciddi anlamda kötüyüm midem çok fena Ama inşallah senin böyle olmaz canım bulantısız bir şekilde devam eder.

Yaa bazilarida o kadar anlayisiz ki.. biz demiyoruz simdi gebelii.. beyaz yalanlar atiyyoz.. zorla geliyorlar..
Ama hic kimse bebegimden onemli degil vallahi..

aynen canım biz söyledik herkese hatta yemek yapamadığımı temizliği bile eşimin yaptığını dedimki öyle yemekli bol ikramli bir misafirliğe gelmeyi planlamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…