Canimnm gözün aydin cok sevindim cok duygulandim okurken ben de persembe giidicem cok tedirginimm ben de görürüm kalp atisini inşallah
Benim doktorumda yasakladi iliskiyi son ay oneriyor doktorlar sık ilişkiyi ilk aylar tehlikeli
nasıl cesaret ediyoruz derken:44::44: doktorun demedimi ilişkiye girebilirsiniz hatta ilişki sırasında meydana gelen hafif kasılmalar doğuma pratik yapmış oluyormuşuz. Sana kim dedi yasak diye. Eğer hamileliğin risk taşımıyorsa bu hem sizin için hem de bebek için iyi bir durum arkadaşım
kızlar bebeğimin kalp atışalrını görmeye gittim nasıl atıyor meleğimn kalbi test sonuçlarımda normal herşey yolunda çok şükür darısı sizin başınıza kızlar miniklerimizi korusun ALLAH
inş cnm inş şöyle kucaklarımız dolsa çifter çifter :))
bhcg bakıldı mı benim 15000normal mi acaba
canım valla dunkı sağlık ocağı dedi. daha kesem bile gorunmeden 4.haftamdayken diğer özel doktorda demişti. 3 ay ilişki yazak diye.
Merhaba ben bugün 2. hcg mi yaptırdım çok mutluyum
9 Ocak 789 13 Ocak yani bugün 4388 değerim
doktora girmedim ayın 24üne aldım randevumu. oğluşumun karnesiyle beraber inşallah bebişmizi de görüp İstanbul'a gideceğiz.Artık o güne kadar nasıl geçecek vakit bilmiyorum.
yorgunluktan pek bakamadım sayfaya güzel haberler var kese görenler pıt pıt ları da duyarsınız inşallah.
yok canım ilişkiden değil yorulmaktan oldu benim diye düşünüyorum sürekli ayaktayım geçende yemeğe misafirim vardı durmadım sadece 1 damla geldi başkada gelmedi ama adet olacakmışım gibiydi belim falan çok ağrıyordu. ben daha önceki hamileliğimde dr rahat olun ilişkiye girebilirsiniz dedi her defasında kanamam olmuştu sonrasını yatarak geçirmiştimcanım benimde dün akşam pembe renginde kan geldi ama ilişkiden sonra bizimkisi oldu. Sende aynı şekildemi oldu yoksa durduk yeremi canım. Eğer ilişkiden sonra olduysa normalmiş azcık olması. eğer 1 saat devam ederse hemen doktora başvurujn diyorlar
Aman dikkat edin kızlar yormayın kendinizi.Ama hem çalışıp hem hamile olmak zor Allah kolaylık versin.Bende evde sürekli uzanma modundayım bi iş yapsam iki dinleniyorum
Canım yormuyorum benimde ilk defa oldu oda normalmiş ilişki sonrasında az pembemsi kan gelmesi. eğer kırmızı renkli olursa ve 1 saat devam ederse sakıncası varmış. doktorumda herhangi bir sakıncası yok dedi. Ben çalışıyorum bide mide bulantım çok oluyor kayınvalidem yakın oturuyor akşamları ona gidiyuoruz yemek yemeğe bana da iyi oluyor. Yoksa ne yemek yapabiliyorum ne de yiyorum. sen ne durumdasın
aslında tuhaf hissediyorum herkes görmek için can atıyor haklı olarak ben ertelemeye
çalışıyorum eşim ısrarcı tabi gidelim gidelim diyo bilmiyorum birazda hamile olmak için
kendimi yaşlı hissediiyorum sanırım
Bende iliskiye girmiyorum yaa.. yasak mi bilmiyorum ama esimde bende korkuyoruz bisey olur diye (ilk dusukten sonra) doktora falan gidelim sonra dedik biz..
Ama ozledim yaa kocami..bebegim saglikli olsunda sonra daha cok iliski olur insallah..
benim doktorum da yasakladı ilişkiyi
Topik annasi.. senin rdvu ne zaman ??
canım ben 4 haftalık hamileyken dr um 2 hafta ilişki yasak demişti 2 hafta geçti hala tık yokkorkudan bugün dr uma söyledim ilişki yasağı var mı diye yok dedi fakat ağrın sızın olursa yapmayın dedi
yok canım ilişkiden değil yorulmaktan oldu benim diye düşünüyorum sürekli ayaktayım geçende yemeğe misafirim vardı durmadım sadece 1 damla geldi başkada gelmedi ama adet olacakmışım gibiydi belim falan çok ağrıyordu. ben daha önceki hamileliğimde dr rahat olun ilişkiye girebilirsiniz dedi her defasında kanamam olmuştu sonrasını yatarak geçirmiştim
Canım Niye kendini yordun. Fazla iş yapma bu dönemde ağır kaldırma, kolunu çok fazla germe bırak 9 ay gelmesin kimseSenden ve bebişten daha kıymetli değill ya
normalde 25ine cagirmisti doktorum ama o kadar bekleyemicem persembeye aldim baska doktordan randevumu canim cok tedirginimm
Canım Niye kendini yordun. Fazla iş yapma bu dönemde ağır kaldırma, kolunu çok fazla germe bırak 9 ay gelmesin kimseSenden ve bebişten daha kıymetli değill ya
Hımm..Normalse sorun yok cnm.:101:.Eğer bulantım olursa mecbur bizde onlarda yicez ama şuan bulantım başlamadı henüz.Belki erkendir başlaması için belki de hiç başlamıcak zaman göstericek.Zaten sağlıklı olsunda bebişlerimiz gersi önemli değilEki Görüntüle 932290 Allah kolaylık versin..
Yaa bazilarida o kadar anlayisiz ki.. biz demiyoruz simdi gebelii.. beyaz yalanlar atiyyoz.. zorla geliyorlar..
Ama hic kimse bebegimden onemli degil vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?