2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ohh.. mis mis.. sagol canim benimm.. ne guzel bilgiler geldi bak.. kkoras cok guzel bir konuya deyindin.. sagol..

Ben sut'e bide bal katiyorumm..

bende öyle yapıyordum canım ama gazım çok olduğu için laktoksuz süt almış eşim o biraz tatlı ondan artık katmıyorum. Seninde gazın filan oluyorsa laktoksuz süt al canım fazla gaz yapmıyor

Merhaba kızlar. Pıt pıt kalp atışlarını duyanlar olmuş, gözünüz aydın. Darısı henüz duymayanların başına olsun inşallah.
Aminn canimm.. insallah..
Kizlarr hicbir sey yiemiyorum midem almiyor ama cok acim ne yapacagimi şaşırdım valla dun gece de asiri bulantim oldu acliga dayanamiyorum

Ah canim yaa.. cok zor oylede.. ben yiyorum cok.. arada midem bulaniyo ama bebegim icin diyorum zorluyorum kendimi.. ki benim hic yemek aliskaliim yoktur.. Suan ne yersen bebegin icin yiyeceksin zorla biraz kendini.. onun bu donem yediklerine ihtiyaci var guzel gelismesi icin.. hele susuz falan hic kalmaa.. cok ic.. insallah duzelir miden..

bende öyle yapıyordum canım ama gazım çok olduğu için laktoksuz süt almış eşim o biraz tatlı ondan artık katmıyorum. Seninde gazın filan oluyorsa laktoksuz süt al canım fazla gaz yapmıyor
Ahh evet bak.. gaz cok laktosuz alim bende.. bide kabizim.. zorlamakta istemiyorum kendimi...
ay canım öyle akrabamı olurmuş anlayışsız insan modellerinden nefret ederim. Boşver sen öylelerine bakma Milletin bu pişkinliği beni öldürcek bir gün
Cevremde cok.. ama umrumda degiler..
Sağol cnm
Anlayışsız insanlara sinir oluyorum,istediklerini desinler,sen aldırma hiçç Eki Görüntüle 932334
Hic ugrasamam vallahi ama iste o ana zoruma gitti suan bebekten baska bisey dusunmek istemiyorum..

Resim eklemeye çalıştım ama umarım ekleyebilmişimdir. Resimde 10 haftalık hamileyken Memorial'daki diyetisyenin ablama yazdığı diyet listesi var.

Su icebiliyorum allahtan zorluyorum kendimi sut de icemiyorum midemi mahvediyor insallah duzelir canim biran once cok zormuss

Eki Görüntüle 932343

Resim eklemeye çalıştım ama umarım ekleyebilmişimdir. Resimde 10 haftalık hamileyken Memorial'daki diyetisyenin ablama yazdığı diyet listesi var.
Supersiniz yaa.. sagol canim..
Su icebiliyorum allahtan zorluyorum kendimi sut de icemiyorum midemi mahvediyor insallah duzelir canim biran once cok zormuss

Canim bide mide bulatisi icin cubuk krakerlerden al.. gun icinde ye..insallah duzelirsin..

Ispanak hem lezzetli hem besleyici..Beyaz ve kırmızı eti tüketmeliyiz zaten.Süt içmiyorum onun yerine ara öğünlerde bol yoğurt yiyorum hem sağlıklı hem çok hafif,birde marul gibi yeşilliklerde de kalsiyum varmış kızlar,hemde hafif onu da yiyorum.Midem kıyılınca meyve tüketiyorum..Ama sağlıklı olsalar dahi bazı besinlerden uzak duruyorum gaz yaptığı için zaten bi hayli fazlaSabahları iyi pişmiş bir yumurta tüketin kızlar onunda çok fazdası varmış..

Son düzenleme:
Benim hiç bulantım yok, sık sık da acıkıyorum. Kilo aldım valla şimdiden. :18:

Kizlarr hicbir sey yiemiyorum midem almiyor ama cok acim ne yapacagimi şaşırdım valla dun gece de asiri bulantim oldu acliga dayanamiyorum

Cnm kontrolünde doktor bulantı için ilaç verir.Zor bir durum ama gelip geçici bişey ..inş azalır bulantıların
Benim hiç bulantım yok, sık sık da acıkıyorum. Kilo aldım valla şimdiden. :18:

Ben çok dikkat ediyorum normal kilomda başlasam takmıcam da..Aralarda yoğurt yeşil elma ye cnm tok tutar hem sağlıklı hem de kilonu dengeler.

Son düzenleme:

Ben piyasadaki tavuklara hiç güvenmediğim için hiç tüketmiyorum. Ablam da hamile, onun diyetisyeni de önermemiş. Hamilelikte en önemli besin öğelerinden birisi protein. Onu da en çok demir açısından zengin olan kırmızı etten almak gerekiyor. Omega 3 için ise balık ve ölçülü olarak ceviz vs. kuruyemişler tüketilmeli. Ben haftada 2 veya 3 gün balık, 1 veya 2 gün kurubaklagil, 3-4 gün ise kırmızı et tüketiyorum. Diyetisyenin söylediğine göre her gün en az bir öğünde protein olmalı.

dediklerinin aynısı bire bir yapıldı helal

[SUB][/SUB]
Seni de tebrik ederim arkadaşım

slm kızlar benim de son adet 9 aralık hcg dün en son 2400 çıktı . kese görünmedi dün, bugün acilden giriş yapıp baktırmak istiyorum meraktan öleceğim geçen ay kimyasal gebelik olmuştum çünkü. acilden ağrım var desem vajinal bakarlar mı acaba ? bir zararı olur mu

çok sevindim maaaşalllah bebişine bende gittim bugün sadece keseyi gördük kalp atışları 3 hafta sonra
birde 2 gün önce gelsen keseyide göremezdik dedi daha çok minik

dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim..RABBİM kuzucuklarınızı sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı size bağışlasın..cuma günü kanamam başladığında bhcg 974 çıkmıştı dün akşam 730 çıktı dr um bhcg düşerse bebeğimi kaybettiğim anlamına geldiğini söylemişti ancak bişey sorucam size kanama bi duruyo bi başlıyo yarın yenien gidicem dr a bebeğim 5 haftalıktı yani çok minikti parça kalmış olma ihtimalinden dolayı mı kanama ara ara oluyo ara ara duruyo acaba? kürtaj olmak istemiyorum benzer bi tecrübe yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…