Ohh.. mis mis.. sagol canim benimm.. ne guzel bilgiler geldi bak.. kkoras cok guzel bir konuya deyindin.. sagol..
Ben sut'e bide bal katiyorumm..
Aminn canimm.. insallah..Merhaba kızlar. Pıt pıt kalp atışlarını duyanlar olmuş, gözünüz aydın. Darısı henüz duymayanların başına olsun inşallah.
Kizlarr hicbir sey yiemiyorum midem almiyor ama cok acim ne yapacagimi şaşırdım valla dun gece de asiri bulantim oldu acliga dayanamiyorum
Ahh evet bak.. gaz cok laktosuz alim bende.. bide kabizim..bende öyle yapıyordum canım ama gazım çok olduğu için laktoksuz süt almış eşim o biraz tatlı ondan artık katmıyorum. Seninde gazın filan oluyorsa laktoksuz süt al canım fazla gaz yapmıyor
Cevremde cok..ay canım öyle akrabamı olurmuş anlayışsız insan modellerinden nefret ederim. Boşver sen öylelerine bakmaMilletin bu pişkinliği beni öldürcek bir gün
Hic ugrasamam vallahi ama iste o ana zoruma gitti suan bebekten baska bisey dusunmek istemiyorum..Sağol cnm
Anlayışsız insanlara sinir oluyorum,istediklerini desinler,sen aldırma hiçç Eki Görüntüle 932334
Aminn canimm.. insallah..
Ah canim yaa.. cok zor oylede.. ben yiyorum cok.. arada midem bulaniyo ama bebegim icin diyorum zorluyorum kendimi.. ki benim hic yemek aliskaliim yoktur.. Suan ne yersen bebegin icin yiyeceksin zorla biraz kendini.. onun bu donem yediklerine ihtiyaci var guzel gelismesi icin.. hele susuz falan hic kalmaa.. cok ic.. insallah duzelir miden..
Supersiniz yaa..Eki Görüntüle 932343
Resim eklemeye çalıştım ama umarım ekleyebilmişimdir. Resimde 10 haftalık hamileyken Memorial'daki diyetisyenin ablama yazdığı diyet listesi var.
Su icebiliyorum allahtan zorluyorum kendimi sut de icemiyorum midemi mahvediyor insallah duzelir canim biran once cok zormuss
Çok güzel bir noktaya deyinmişin canım öpüyorum seni
Benim doktorum haftada bir kere büyük balık yememi söyledi. Günlük 2 bardak süt içmemi süt içemezsem yoğurt yememi söyledii.
yemeklerdende kereviz, ıspanak, iyi pişmiş tavuk ve yağsız kırmızı et , karnıbahar, pazı, söyledi aklıma gelenler bunlar şimdilikgeldikçe yazarım ama
Kizlarr hicbir sey yiemiyorum midem almiyor ama cok acim ne yapacagimi şaşırdım valla dun gece de asiri bulantim oldu acliga dayanamiyorum
Benim hiç bulantım yok, sık sık da acıkıyorum. Kilo aldım valla şimdiden. :18:
Eki Görüntüle 932342 Eki Görüntüle 932342 Eki Görüntüle 932342
Ispanak hem lezzetli hem besleyici..Beyaz ve kırmızı eti tüketmeliyiz zaten.Süt içmiyorum onun yerine ara öğünlerde bol yoğurt yiyorum hem sağlıklı hem çok hafif,birde marul gibi yeşilliklerde de kalsiyum varmış kızlar,hemde hafif onu da yiyorum.Midem kıyılınca meyve tüketiyorum..Ama sağlıklı olsalar dahi bazı besinlerden uzak duruyorum gaz yaptığı için zaten bi hayli fazlaSabahları iyi pişmiş bir yumurta tüketin kızlar onunda çok fazdası varmış..
Adet zamanımız sökülemedik diyedir belki ama dr um progestan verdi bana (Ağızdan)..Kanama olmadıktan sonra sorun değildir diye düşünüyorum cnm
İlk önce ultrasondan üstten bakar.Sonra idrar ve kan tahlili verir beta hcg,tam kan sayımı,hormon vb..
Seni de tebrik ederim arkadaşım
ya ilişkiye girmek yasak değilmi.. nasıl cesaret ediyorsunuzzzzzzzzzzzzz
kızlar bebeğimin kalp atışalrını görmeye gittim nasıl atıyor meleğimn kalbi test sonuçlarımda normal herşey yolunda çok şükür darısı sizin başınıza kızlar miniklerimizi korusun ALLAH
Bazılarında hiç olmazmış canım tedirgin olma hiççBirde diyorlarki bulantısı olanların kızı olurmuş diye ama tabi koca karı söylentisi bunlar
çok sevindim maaaşalllah bebişine bende gittim bugün sadece keseyi gördük kalp atışları 3 hafta sonra
birde 2 gün önce gelsen keseyide göremezdik dedi daha çok minik
32 yaşındayım
yok canım ilişkiden değil yorulmaktan oldu benim diye düşünüyorum sürekli ayaktayım geçende yemeğe misafirim vardı durmadım sadece 1 damla geldi başkada gelmedi ama adet olacakmışım gibiydi belim falan çok ağrıyordu. ben daha önceki hamileliğimde dr rahat olun ilişkiye girebilirsiniz dedi her defasında kanamam olmuştu sonrasını yatarak geçirmiştim
Canım Niye kendini yordun. Fazla iş yapma bu dönemde ağır kaldırma, kolunu çok fazla germe bırak 9 ay gelmesin kimseSenden ve bebişten daha kıymetli değill ya
kesinlikle öyle de benim dilim durmuyorki yalandan gelin dedim onlarda atladı tabi akşama kadar döndüm durdum hala arayanlar var gelelim diye bişey diyemiyorum bi hayır diyebilsem sen iyi yapıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?