Ayy persembeye ne kalmis buyuk kavusmaya.. amann ne guzel.. burda zor veriyorlar rdvulari vallahi.. keseyi pipitlari duycan insallah..
Insallah bisey olmaz merak etme icini ferah tut canim sen..
Eki Görüntüle 932299valla kızlar bence ilişkiye gırmeyın allah korusun. başka yollarla yapın. ben oyle yapıyorum eğlenceli. :)
yok canım ilişkiden değil yorulmaktan oldu benim diye düşünüyorum sürekli ayaktayım geçende yemeğe misafirim vardı durmadım sadece 1 damla geldi başkada gelmedi ama adet olacakmışım gibiydi belim falan çok ağrıyordu. ben daha önceki hamileliğimde dr rahat olun ilişkiye girebilirsiniz dedi her defasında kanamam olmuştu sonrasını yatarak geçirmiştim
ay canım gerçekten çok zor eve kadın alıcam şimdi her işimi yaptırcam dr sorunlu derse rapor alırım ama çocuk hepsinden daha zor ikide bir kucak istiyor beni çok yoruyor kimsemde yok bakacak offfffffff iyi yapıyosun sen dinlen valla
Benim de hafif adet sancısı gibi geliyor kısa süreli.Bende dikkat ediyim bu hususacanım ben 4 haftalık hamileyken dr um 2 hafta ilişki yasak demişti 2 hafta geçti hala tık yokkorkudan bugün dr uma söyledim ilişki yasağı var mı diye yok dedi fakat ağrın sızın olursa yapmayın dedi
HAdiiiiii... bekliyoruz guzel haberlerini insallah..... darisi bize annaciimmm..Evett azcik kaldi bakalim nolcekk kesemi gormustum ama en onemlisi pit pitlarr gelsin persembeeee
En guzelini yapmisiniz.. hahahaynen canım biz söyledik herkese hatta yemek yapamadığımı temizliği bile eşimin yaptığını dedimki öyle yemekli bol ikramli bir misafirliğe gelmeyi planlamasınlar
Eki Görüntüle 932299
Benim de hafif adet sancısı gibi geliyor kısa süreli.Bende dikkat ediyim bu hususa
Sagol canim bende doktor rdvumu bekliyorumm.. sonra bakicaz iste.. kocam laflar vururyo sapik sapik.. ozledim seni'ler falan filan.. sonrada aman bebegimiz ii olsunda beklerim diyor..
arada burda bazi arkadaslarin dediigi gibi kasiimda agri oluyor..
Ya kizalr bide ben dun maydonoz yedim bilmiyordum zararli oldugunu.. tovbe bidaha yememde insallah bisey olmaz.. :18:
Benimde senin haftalarındayken bulantım yoktu ohh ne gzel diyordum böyle giderse rahat geçircem ama öyle olmadı şuan ciddi anlamda kötüyüm midem çok fenaAma inşallah senin böyle olmaz canım bulantısız bir şekilde devam eder.
aynen canım biz söyledik herkese hatta yemek yapamadığımı temizliği bile eşimin yaptığını dedimki öyle yemekli bol ikramli bir misafirliğe gelmeyi planlamasınlar
Dikkat et tabi canimm.. dinlen bol bol.. uzan.. bisey yapma.. allah'im korusun meleklerimizi..
Dikkat et cnm maydonoz ,adaçayı bunlar zararlı
Amin cnm Allah'a emanetiz hepimiz için bol bol dua edicem
HAdiiiiii... bekliyoruz guzel haberlerini insallah..... darisi bize annaciimmm..
En guzelini yapmisiniz.. hahah.. biz demedik daha kimseye.. Masallah esine yardimci olsun bakimmm.. benim esimde herseyi yapiyor sagolsun.. cok sansliyiz.. insallah hep boyle devam ederler..
Yaa ben adacayini biliyorum sadece yumurtlamak icin icmistim.. ama maydonoz.. off cok fenaa.. insallah bisey olmaz.. :18::18:
Dikkat et cnm maydonoz ,adaçayı bunlar zararlı
Hayırlısı cnm.Geçen sene düşüğüm oldu ondada bulantım yoktu aslında tedirgin olmuyorda değilimArkadaşa katılıyorum en iyisini yapmışsın Kızlar sizde bu taktiği uygulayın
aynen canım yaa yoksa bizim arkadaş grubu bizden çıkmazlar normalde dedim bu işe bir çare bulayımAllah razı olsun onlardan valla elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor. Ama bizimde önümüzde 9 aylık zorlu bir dönem var. onlarda bunun farkındalar ondan böyle davranıyorlar
Endişelenme bi kereden bişey olmazKızlar dr larınızın örneğin beslenme tavsiyelerini birbirimizle paylaşalım,belki duymadığımız bilgiler olabilir
Endişelenme bi kereden bişey olmazKızlar dr larınızın örneğin beslenme tavsiyelerini birbirimizle paylaşalım,belki duymadığımız bilgiler olabilir
Çok güzel bir noktaya deyinmişin canım öpüyorum seni
Benim doktorum haftada bir kere büyük balık yememi söyledi. Günlük 2 bardak süt içmemi süt içemezsem yoğurt yememi söyledii.
yemeklerdende kereviz, ıspanak, iyi pişmiş tavuk ve yağsız kırmızı et , karnıbahar, pazı, söyledi aklıma gelenler bunlar şimdilikgeldikçe yazarım ama
Senin cevrendeki insanlar anlayisliymis canimm.. amannn bizimkiler gelde anlat.. nolacak falan der cikarlar ortaya..
gecenlerde esimin akrabasi gelicekti ben hastalanmistim grip gebeydim bide.. neyse dedim kocama ben cok kotuyum sen de gelmesinler... oda dedi..tamam felan dediler.. cuma gunu gordum kizi hemen laf vurmalara falan..
Allah'im kabul etsin canimm.. bende hep dua ediyorum.. bebek isteyenler icin hamileler icin..
Senin cevrendeki insanlar anlayisliymis canimm.. amannn bizimkiler gelde anlat.. nolacak falan der cikarlar ortaya..
gecenlerde esimin akrabasi gelicekti ben hastalanmistim grip gebeydim bide.. neyse dedim kocama ben cok kotuyum sen de gelmesinler... oda dedi..tamam felan dediler.. cuma gunu gordum kizi hemen laf vurmalara falan..
Bazılarında hiç olmazmış canım tedirgin olma hiççBirde diyorlarki bulantısı olanların kızı olurmuş diye ama tabi koca karı söylentisi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?