2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ayy persembeye ne kalmis buyuk kavusmaya.. amann ne guzel.. burda zor veriyorlar rdvulari vallahi.. keseyi pipitlari duycan insallah..
Insallah bisey olmaz merak etme icini ferah tut canim sen..

Evett azcik kaldi bakalim nolcekk kesemi gormustum ama en onemlisi pit pitlarr gelsin persembeeee

valla kızlar bence ilişkiye gırmeyın allah korusun. başka yollarla yapın. ben oyle yapıyorum eğlenceli. :)
Eki Görüntüle 932299

Zor olmaz mı bi de küçük çocuğun var cnm Allah yardımcın olsun.Tabi eve yardımcı alabilirsin kritik zamanlarımız çünkü..

canım ben 4 haftalık hamileyken dr um 2 hafta ilişki yasak demişti 2 hafta geçti hala tık yokkorkudan bugün dr uma söyledim ilişki yasağı var mı diye yok dedi fakat ağrın sızın olursa yapmayın dedi
Benim de hafif adet sancısı gibi geliyor kısa süreli.Bende dikkat ediyim bu hususa

Evett azcik kaldi bakalim nolcekk kesemi gormustum ama en onemlisi pit pitlarr gelsin persembeeee
HAdiiiiii... bekliyoruz guzel haberlerini insallah..... darisi bize annaciimmm..
aynen canım biz söyledik herkese hatta yemek yapamadığımı temizliği bile eşimin yaptığını dedimki öyle yemekli bol ikramli bir misafirliğe gelmeyi planlamasınlar
En guzelini yapmisiniz.. hahah .. biz demedik daha kimseye.. Masallah esine yardimci olsun bakimmm.. benim esimde herseyi yapiyor sagolsun.. cok sansliyiz.. insallah hep boyle devam ederler..

Dikkat et cnm maydonoz ,adaçayı bunlar zararlı

aynen canım biz söyledik herkese hatta yemek yapamadığımı temizliği bile eşimin yaptığını dedimki öyle yemekli bol ikramli bir misafirliğe gelmeyi planlamasınlar

Hayırlısı cnm.Geçen sene düşüğüm oldu ondada bulantım yoktu aslında tedirgin olmuyorda değilimArkadaşa katılıyorum en iyisini yapmışsın Kızlar sizde bu taktiği uygulayın

aynen canım yaa yoksa bizim arkadaş grubu bizden çıkmazlar normalde dedim bu işe bir çare bulayım Allah razı olsun onlardan valla elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor. Ama bizimde önümüzde 9 aylık zorlu bir dönem var. onlarda bunun farkındalar ondan böyle davranıyorlar

Yaa ben adacayini biliyorum sadece yumurtlamak icin icmistim.. ama maydonoz.. off cok fenaa.. insallah bisey olmaz.. :18::18:

Endişelenme bi kereden bişey olmaz Kızlar dr larınızın örneğin beslenme tavsiyelerini birbirimizle paylaşalım,belki duymadığımız bilgiler olabilir

Bazılarında hiç olmazmış canım tedirgin olma hiçç Birde diyorlarki bulantısı olanların kızı olurmuş diye ama tabi koca karı söylentisi bunlar

Senin cevrendeki insanlar anlayisliymis canimm.. amannn bizimkiler gelde anlat.. nolacak falan der cikarlar ortaya..
gecenlerde esimin akrabasi gelicekti ben hastalanmistim grip gebeydim bide.. neyse dedim kocama ben cok kotuyum sen de gelmesinler... oda dedi..tamam felan dediler.. cuma gunu gordum kizi hemen laf vurmalara falan..

Endişelenme bi kereden bişey olmaz Kızlar dr larınızın örneğin beslenme tavsiyelerini birbirimizle paylaşalım,belki duymadığımız bilgiler olabilir

Çok güzel bir noktaya deyinmişin canım öpüyorum seni

Benim doktorum haftada bir kere büyük balık yememi söyledi. Günlük 2 bardak süt içmemi süt içemezsem yoğurt yememi söyledii.

yemeklerdende kereviz, ıspanak, iyi pişmiş tavuk ve yağsız kırmızı et , karnıbahar, pazı, söyledi aklıma gelenler bunlar şimdilik geldikçe yazarım ama

Evet evet kizlar cok onemli burdan yazin vallahi ben zaten zar zor rdvu aliyorum.. sizin daha kolay sorduklarinizi bilgilerini buraya yazin lutfen..

Merhaba kızlar. Pıt pıt kalp atışlarını duyanlar olmuş, gözünüz aydın. Darısı henüz duymayanların başına olsun inşallah.

Kizlarr hicbir sey yiemiyorum midem almiyor ama cok acim ne yapacagimi şaşırdım valla dun gece de asiri bulantim oldu acliga dayanamiyorum

Ohh.. mis mis.. sagol canim benimm.. ne guzel bilgiler geldi bak.. kkoras cok guzel bir konuya deyindin.. sagol..

Ben sut'e bide bal katiyorumm..

ay canım öyle akrabamı olurmuş anlayışsız insan modellerinden nefret ederim. Boşver sen öylelerine bakma Milletin bu pişkinliği beni öldürcek bir gün

Allah'im kabul etsin canimm.. bende hep dua ediyorum.. bebek isteyenler icin hamileler icin..

Sağol cnm
Anlayışsız insanlara sinir oluyorum,istediklerini desinler,sen aldırma hiçç

Bazılarında hiç olmazmış canım tedirgin olma hiçç Birde diyorlarki bulantısı olanların kızı olurmuş diye ama tabi koca karı söylentisi bunlar

Sağol cnmAynen ama kesin olmamakla birlikte çıkıyo bazen

İlişki konusunda biraz kafalar karışmış galiba. :44: Benim bildiğim normal seyreden gebeliklerde ilişki yasak değil ancak eğer riskli bir hami,lelik yaşıyorsanız veya daha önce düşük yapmışsanız önerilmiyor. Benim yaşımdan dolayı sanırım doktor tedbiren ilişki önermedi. Ayrıca ne olur ne olmaz diye coraspirin ve jel verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…