2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;


  • Ankete Katılan
    431
Kızlar merhaba hepinize,

Bugün ben de test aldım ve sonuc pozitif cıktı galiba hamileyim hala inanamıyorum :)

yarın daha garanti bi yöntem oldugu için kan testi yaptırıcaz. gebelik testlerinin yanlıs cıkma ihtimali olabilir mi yani hamile olmadıgım halde hamilelik gösterme gibi bi durum olmaz dimi?kullandıgım test predictor ve bugun adet görmeyi beklediğim gündü...

cok karmasık duygular içindeyim sizde de böyle mi? :)
 
çok sevindim maaaşalllah bebişine bende gittim bugün sadece keseyi gördük kalp atışları 3 hafta sonra
birde 2 gün önce gelsen keseyide göremezdik dedi daha çok minik

işte biz biraz aceleci davranıyoruz benimde aslında normal seyrinden biraz geriden geliyor
 
Canım idrar testi pozitif çıkarsa genelde doğrudur. Hatta ikinci çizgi silik bile olsa hamilesin demektir. Umarın kan testinde de müjdeli haberi doğrularsınız.
 

tebriklerrr ..aramıza hoşgeldin
 




canım istisna durumlar hariç idrar testi doğru çıkar ama bazen saçmalıyabiliyor ben de bir kere ikinci çizgi silik çıkmıştı bir heves ertesi gün birdaha yaptım tek çizgi çıktı hamile değildim. sen bir an önce kan testi yaptır ya da ikinci bir idrar testi daha yap ne olur olmaz
 
cok tesekkur ederim kızlar cevaplarınız için :) en kritik dönemlerde bir tanıdık samimiyeti görüyorsunuz ya işte bu yüzden cok seviyorum burayı :)


efya canım predictor testin üzerinde%99 sonuc yazıyor galiba kaliteli bir testmiş.ve benim daha 5 dk dolmadan cizgi belirmeye basladı sonrasında ise iyice belirginleşti bu da beni biraz umutlandırıyor :)
 




çok geçmiş olsun canım. muhtemelen parça kalmış olmalı ilk fırsatta doktora git muayene ol. eğer parça kalmışssa muhtemelen doktorun sana ilk syleceği kürtaj olur ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. ben üç buçuk ay önce bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum ve şimdi yeniden hamileyim hamileliğimin riski kat kat arttı. devamlı ağrılar sancılar giriyor düşük için ilaç kullanıyorum ve doğuma kadar her gün 1 iğne yaptırmam gerekiyor her tarafım delik deşik mosmor oldu 2 hafta da. bütün bunların sebebi kürtaj. kürtajdan sonra rahimin toparlanması epey bi zaman alıyo. ilaçla kalan parçalar düşürülebiliyormuş iyice araştır derim.
 




bütün testlerin üzerine yazıyorlar onu canım ama gerçekten genelde doğru çıkıyor. benimki istisnai bi durumdu dediğim gibi silikti bi de hemen belirmemişti 2. çizgi. inşallah muhtemelen hamilesin hayırlı olsun :)
 

benim de hala adet sancılarım oluyo ara ara ama normalmiş
 

ben de senin gibi düşünüyorum canım kürtaj kolay bişey değil..İNŞALLAH meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına aldığında bu acıları unutucaksın canım
 
doğru söylüyorsun hamilelik bir hastalık değil ama eğer bulantıların ,halsizliğin , baş dönmen ve oturup kalkarken kasıklarına batar giriyorsa zaten hasta gibi oluyorsun elinde değil yani

işte tam da bu yüzden ben de kendimi hasta gibi hissediyorum, rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kesinlikle şikayetçi değilim ama (Sanki 7 hafta değil de 7 ay gibi geldi bana )
 

benim de öyle, öğretmenim okulu asmak da istemiyorum.bugün doktora gidip hap kullanabilir miyim dedim.10.haftaya kadar organ gelişimi bitmediği için vermiyoruz dedi ama zor durumlarda tabi ki kullandırıyoruz hiçbir sıkıntısı yok dedi.(Ben de sadece sabah dersimin olduğu günler kullanacağım:) ) (Emedur verdi en hafifi oymuş)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Tebrik ederim hamilesinBende şaşkın ve mutluyum..Sağlıcakla kucağımıza alırız inş


Maşallahhh

dediklerinin aynısı bire bir yapıldı helal

Eki Görüntüle 932580 Sonuçlarını aldın mı cnm..


Evet cnm gitsen iyi olur ,vajinal ultrasonda kesin çıkar..


Cnm çokk geçmiş olsun..Bende yaşadım bu olayı.Benim bebiş 8 haftalıktı.Bigün hafif derecede kanama geldi ertesi gün dr a gittim zaten kalbi atmıyordu ve kesesi bozulmuştu.Dr um sağolsun adet söktücü verdi hiç kürtaj da yapmadı bebek(et parçası halinde) akşamına düştü zaten.Sonraki gittiğimde içimin temizlendiğini gördüm..Hapla düşürme imkanımız var mı diye sorarsan iyi olur cnm..Allah en kısa zamanda yenisini nasip etsin inş..
 
Merhaba hatunlar. Ben ağustos anneleri topiğinden buraya terfi ettim. Minnoş bi hafta geç oluşmuş:)) sat a göre 28 ağustostu. Ama bugün doktorum bir hafta geç döllenme olduğunu doğruladı ve 6 hafta 5 günlüğüz şu an :) 5 eylül de muhtemel doğum tarihi. Ama sürpriz yapar mı bilemiyorum :) dün kalbini, o minnacık ama dünyalara değişmiceğim kalbini görmüştük. Bugün duyduk. Duymak apayrı bir duyguymuş. Darısı başınızaaa :)) 25 mm kesemiz 7 mm bebişimiz şu an :))
 

tebrik ederim ne güzel darısı bana ve bütün hamile arkadaşlara
 

Gözünüz aydın. :)
 
Canım geçmiş olsun. bir ilaç olduğunu biliyorum bebek düşürmek için veriyor doktorlar onu sorabilirsin bebek karnında ölünce kullananlar biliyorum kürtaj olmadan atıyor herşeyi. ama kürrtaj korkulacak birşey değil. kimse istemiyor ama doktorun iyiyse bir problem yok. ben maalesef 3 kürtaj geçirdim ama hiç bir sorun yaşamadım.bu sadece bünyeden bünyeye değişen bir şey. kürtaj kötü diye herkes korkmuş o kadar.


Hayılı olsun muhtemelen hamilesin. pozitifler genellikle doğrudur. yanlış dediklerimiz kimyasal gebelikler de testte pozitif çıkıyor onu da kan testiyle anlayabilirsin zaten. umarım hamilesindir güzel haberini bekliyoruz
 
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende hamileyim ilk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin kurtaj oldum suan tekrar hamileyim sat 1 aralik muhtemelen 7 eylülde dogum yapacagim ilk gebeligim kötü sonuclandigi için çok endiseliyim hcg sonuclarimi yorumlarmisiniz
6 ocak 308
9 ocak 1032
12 ocak 2300
14 ocak 5200 cikti
12 ocakdaki muayenede kese vajinal ultrasyonda 6 mm gözüktü bana daha cok erken dedi ve bebek gordumu gormedi mi soylemedi haftaya tekrar gel dedi ama bana vitamin bebe aspirini ve progestan verdi acaba diyorum gördü de o yuzden mi verdi merak ediyorum ama ultrasyonda hic birsey gözükmüyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…