çok sevindim maaaşalllah bebişine bende gittim bugün sadece keseyi gördük kalp atışları 3 hafta sonra
birde 2 gün önce gelsen keseyide göremezdik dedi daha çok minik
Kızlar merhaba hepinize,
Bugün ben de test aldım ve sonuc pozitif cıktı galiba hamileyim hala inanamıyorum :)
yarın daha garanti bi yöntem oldugu için kan testi yaptırıcaz. gebelik testlerinin yanlıs cıkma ihtimali olabilir mi yani hamile olmadıgım halde hamilelik gösterme gibi bi durum olmaz dimi?kullandıgım test predictor ve bugun adet görmeyi beklediğim gündü...
cok karmasık duygular içindeyim sizde de böyle mi? :)
Kızlar merhaba hepinize,
Bugün ben de test aldım ve sonuc pozitif cıktı galiba hamileyim hala inanamıyorum :)
yarın daha garanti bi yöntem oldugu için kan testi yaptırıcaz. gebelik testlerinin yanlıs cıkma ihtimali olabilir mi yani hamile olmadıgım halde hamilelik gösterme gibi bi durum olmaz dimi?kullandıgım test predictor ve bugun adet görmeyi beklediğim gündü...
canım istisna durumlar hariç idrar testi doğru çıkar ama bazen saçmalıyabiliyor ben de bir kere ikinci çizgi silik çıkmıştı bir heves ertesi gün birdaha yaptım tek çizgi çıktı hamile değildim. sen bir an önce kan testi yaptır ya da ikinci bir idrar testi daha yap ne olur olmaz
dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim..RABBİM kuzucuklarınızı sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı size bağışlasın..cuma günü kanamam başladığında bhcg 974 çıkmıştı dün akşam 730 çıktı dr um bhcg düşerse bebeğimi kaybettiğim anlamına geldiğini söylemiştiancak bişey sorucam size kanama bi duruyo bi başlıyo yarın yenien gidicem dr a bebeğim 5 haftalıktı yani çok minikti parça kalmış olma ihtimalinden dolayı mı kanama ara ara oluyo ara ara duruyo acaba? kürtaj olmak istemiyorum benzer bi tecrübe yaşayan var mı aranızda?
cok tesekkur ederim kızlar cevaplarınız için :) en kritik dönemlerde bir tanıdık samimiyeti görüyorsunuz ya işte bu yüzden cok seviyorum burayı :)
efya canım predictor testin üzerinde%99 sonuc yazıyor galiba kaliteli bir testmiş.ve benim daha 5 dk dolmadan cizgi belirmeye basladı sonrasında ise iyice belirginleşti bu da beni biraz umutlandırıyor :)
Korkma cnm doktor çok abartmış..Şuan kalp atışı için erken değil mi.Ayrıca herkesin illa şu haftada atıcak diye bişey yok ki..
Günaydın herkeseEki Görüntüle 931951 ..Benim ara ara sancım oluyo adet sancısı gibi ..Benim gibi ağrısı olan varmı..
çok geçmiş olsun canım. muhtemelen parça kalmış olmalı ilk fırsatta doktora git muayene ol. eğer parça kalmışssa muhtemelen doktorun sana ilk syleceği kürtaj olur ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. ben üç buçuk ay önce bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum ve şimdi yeniden hamileyim hamileliğimin riski kat kat arttı. devamlı ağrılar sancılar giriyor düşük için ilaç kullanıyorum ve doğuma kadar her gün 1 iğne yaptırmam gerekiyor her tarafım delik deşik mosmor oldu 2 hafta da. bütün bunların sebebi kürtaj. kürtajdan sonra rahimin toparlanması epey bi zaman alıyo. ilaçla kalan parçalar düşürülebiliyormuş iyice araştır derim.
doğru söylüyorsun hamilelik bir hastalık değil ama eğer bulantıların ,halsizliğin , baş dönmen ve oturup kalkarken kasıklarına batar giriyorsa zaten hasta gibi oluyorsun elinde değil yani
yeni haber alan arkadaşların gözü aydın olsun
Allah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almamızı sağlar inşallah...
bebeğini kaybeden arkadaşlar üzülmeyin,bilirsiniz ki her şer'de bir hayır;her hayır'da bir şer vardır...
arkadaşlar 2 gündür bulantıdan ölücem hayat enerjim gitti resmen;kusma yok; sadece sürekli içim dönüo,iştahım gitti,işgüç yapamaz oldum,herşeyde bir isteksizlik hali....lütfen hap kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsun ya da başka bir yolu olan....
Kızlar merhaba hepinize,
dediklerinin aynısı bire bir yapıldıhelal
[SUB][/SUB]
slm kızlar benim de son adet 9 aralık hcg dün en son 2400 çıktı . kese görünmedi dün, bugün acilden giriş yapıp baktırmak istiyorum meraktan öleceğim geçen ay kimyasal gebelik olmuştum çünkü. acilden ağrım var desem vajinal bakarlar mı acaba ? bir zararı olur mu
dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim..RABBİM kuzucuklarınızı sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı size bağışlasın..cuma günü kanamam başladığında bhcg 974 çıkmıştı dün akşam 730 çıktı dr um bhcg düşerse bebeğimi kaybettiğim anlamına geldiğini söylemiştiancak bişey sorucam size kanama bi duruyo bi başlıyo yarın yenien gidicem dr a bebeğim 5 haftalıktı yani çok minikti parça kalmış olma ihtimalinden dolayı mı kanama ara ara oluyo ara ara duruyo acaba? kürtaj olmak istemiyorum benzer bi tecrübe yaşayan var mı aranızda?
Merhaba hatunlar. Ben ağustos anneleri topiğinden buraya terfi ettim. Minnoş bi hafta geç oluşmuş:)) sat a göre 28 ağustostu. Ama bugün doktorum bir hafta geç döllenme olduğunu doğruladı ve 6 hafta 5 günlüğüz şu an :) 5 eylül de muhtemel doğum tarihi. Ama sürpriz yapar mı bilemiyorum :) dün kalbini, o minnacık ama dünyalara değişmiceğim kalbini görmüştük. Bugün duyduk. Duymak apayrı bir duyguymuş. Darısı başınızaaa :)) 25 mm kesemiz 7 mm bebişimiz şu an :))
Merhaba hatunlar. Ben ağustos anneleri topiğinden buraya terfi ettim. Minnoş bi hafta geç oluşmuş:)) sat a göre 28 ağustostu. Ama bugün doktorum bir hafta geç döllenme olduğunu doğruladı ve 6 hafta 5 günlüğüz şu an :) 5 eylül de muhtemel doğum tarihi. Ama sürpriz yapar mı bilemiyorum :) dün kalbini, o minnacık ama dünyalara değişmiceğim kalbini görmüştük. Bugün duyduk. Duymak apayrı bir duyguymuş. Darısı başınızaaa :)) 25 mm kesemiz 7 mm bebişimiz şu an :))
Canım geçmiş olsun. bir ilaç olduğunu biliyorum bebek düşürmek için veriyor doktorlar onu sorabilirsin bebek karnında ölünce kullananlar biliyorum kürtaj olmadan atıyor herşeyi. ama kürrtaj korkulacak birşey değil. kimse istemiyor ama doktorun iyiyse bir problem yok. ben maalesef 3 kürtaj geçirdim ama hiç bir sorun yaşamadım.bu sadece bünyeden bünyeye değişen bir şey. kürtaj kötü diye herkes korkmuş o kadar.dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim..RABBİM kuzucuklarınızı sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı size bağışlasın..cuma günü kanamam başladığında bhcg 974 çıkmıştı dün akşam 730 çıktı dr um bhcg düşerse bebeğimi kaybettiğim anlamına geldiğini söylemiştiancak bişey sorucam size kanama bi duruyo bi başlıyo yarın yenien gidicem dr a bebeğim 5 haftalıktı yani çok minikti parça kalmış olma ihtimalinden dolayı mı kanama ara ara oluyo ara ara duruyo acaba? kürtaj olmak istemiyorum benzer bi tecrübe yaşayan var mı aranızda?
Hayılı olsun muhtemelen hamilesin. pozitifler genellikle doğrudur. yanlış dediklerimiz kimyasal gebelikler de testte pozitif çıkıyor onu da kan testiyle anlayabilirsin zaten. umarım hamilesindir güzel haberini bekliyoruzKızlar merhaba hepinize,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?