2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Benim de hafif hafif bulantım oluyor, sabahları birşey yemek istemiyorum, çok çabuk acıkmaya başladım,en büyük problemim de gaz... abdest alıp namaza başlayana kadar abdestim kaçıyor bu gerçekten yordu beni

Yemek konusunda süt içiyorum, yoğurt zaten çok tüketirim.sebze(mevsim dışı yemeyin)ve balık yiyorum. kuruyemiş almadım ama onu da alacağım. meyve çok önemli kış dönemi ilaç kullanamayacağımız için bol bol meyve hatta oğluma da okul için hazırlıyorum katı meyve sıkacağından herşeyi atıyorum içine meyve suyu yapı içiyoruz
Tavuk tüketmiyorum siz de gerçekten onun yerine balık tüketin balık yiyemeyenler balık yağı hapı da kullanabilir. tavuk gerçekten tüketilecek birşey değil. çok fazla ilaç kullanılıyor emin olun

Hoşgeldin hayırlı olsun bebek henüz görünmemiştir. görünse ultrason kağıdında gözükür zaten.
ilk gebelik mi daha önce düşük falan var mı? ya da kanaman oldu mu bunlar önemli belki de ultrasonda kesenin etrafında kanama görmüş olabilir önlem amaçlı başlamıştır ilaçları ama bu ilaçları verirken sormadınız mı ne için veriyorsunuz bunları diye onun da söylemesi lazımdı. ama bazı doktorlar hiç birşey olmadan da veriyormuş

Sagolun bende cvp bekliyordum Düşük olmadi hatta doktor bana dediki keşke dusseydi kurtaj yapmak zorunda kalmazdik kendiliginden duserdi dedi melegimin sadece iki gun kalbi atti daha sonrada kanamam oldu ve kalbinin atmadigi anlasildi ve ayni gün kurtaj oldum ilaclara gelince progestani önce yazmadi senin düşük sorunun yok dedi bende adet olacak gibi sacilandigimi söyleyince ozamn yazin dedi bebe aspirinime gelince bebege kan daha kolay gitsin diye yazıyorum dedi ultrasyon kağıdinda sadece bi boşluk gözüküyor bilemedim ki ben sormadimda kese olusmus hersey yolunda diyince sevindim sormamisim

Benim doktorum da aspirinin amacının bebeğin daha iyi beslenmesi olduğunu söyledi. Sanırım rahim etrafındaki damarların akışını düzenliyor. Ama zaruri değil, sadece önlem amaçlı kullanılıyor.

Sizin kac haftalikda vermisti bebe aspirini yabi kese icinde bebek gorunmusmuydu

ben kullanıyorum maalesef hamile olduğumu öğrenince azalttım ama tamamen bırakamıyorum

Ben çok yoğun stres yaşamama ce alışkanlığımın çok kötü olmasına rağmen bıraktım. Azaltarak bırakılmıyormuş. İlk bi hafta öyle denedim ama yok. Olmadı. Yılbaşı gecesi eşimle 23.45 te son bunlar diye birer sigara yaktık. Doya doya içtik. Evde çok değişik aromalı sigaralarımız ve küba purolarımız vardı. Onları kırdık attık. O gün bugündür de ikimiz de ağzımıza sürmedik. Ben 9 yıldır eşim 16 yıldır içiyodu. Öğrenciyim ve final döneminde başarabildim bunu. Ne kadar stresli olduğumu tahmin bile edemezsin. Aileme halasöyleyemedik hamileliğimi. Onun baskısı falan filan. Ahkam kesmek istemiyorum şöyle yap bırakırsın, böyle yap bırakırsın diye. Tek söyleyebilceğim şey; bırakmalısın!! Umarım en kısa sürede bu gücü bulursun kendinde. Çok yakın arkadaşımda yaşadım.bebeğinin En ufak bi rahatsızlığında hamileyken sigara içtiğine bağlıyıp vicdan azabı çekti durdu.

Uzun lafın kısası, bırakırsanız çok rahatlarsınız. Hem hamilelikte, hem sonrasında.

Yani bir kaybınız var bu hamilelikten önce onun için verdi demek ki ilaçları önlem olarak. Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sigara kullanan var mı ?? :18:
Ben de içiyordum ama hamilelikten şüphe edince bıraktım. son zamanlarda zaten bırakmayı çok istiyordum ama azaltarak olmuyor birden bırakmanız lazım. Ben de 1-2 birşey olmaz diyordum önceden başaramamıştım hamile kalınca birden kestim çok daha iyi oldu.bebeğinize yoğunlaşın onun için herşeyi yaparsınız emin olun. pişman olmadan en başından bırakmaya çalışın motive edin kendinizi bebeğinizden önemli hiç birşey yok

Ben kullanıyodum canım. 20 gündür içmiyorum. Bırakamadın mı? (

yaa yok bırakamıyorum normalde içtiğim sigarayı içmiyorum degerlerı en az olanı ıcıyorum ama ne farkeder ki..daha once bır dusugum var o hamılelıgımde kalp 7-8 haftalıkken midem bulandı su an 5 haftayıım..ins yine bulanır benim ve tüm kullananların

cook cook doğru söylüyorsunuz.işin aksi ben hamile olmadna oncede hıc bırakmayı dusunmuyordum.keyıf alıyordum içmekten ama şimdi vicdan azabı oldu..

Sizin kac haftalikda vermisti bebe aspirini yabi kese icinde bebek gorunmusmuydu

Keseyi gördüğümüzde vermemişti. 6. haftada kalp atışını duyduğumuz randevuda verdi. Kesenin içinde bebek görünüyordu canim, 5.6 mm boyundaydı.

Canim ben kurtaj oldum ama benimki düşük degildi kanamam falan olmadi ilaclarla kanama baslatildi sonra kurtajyapildi bir fikrim olmadigi icin yanlis bir se soylememek icin yazamadim canim

ben de jel kullanıyorum canım Crino... diye bir jel değil mi, fitilden ziyade bunu kullanmak daha kolay.

Peki bişey sorucam aşılama yada tüp bebek mi yoksa kendiliğinden mi oldu.
aynen canm crinone ıykkk.tuafbişi napalım mecbuuuuurrr :) canm 1.5 sene sonra oldu yumurta takibi yaptrcaktım tam gecikmem oldu .. baktım hamilim.. tüp bebek kadar durumum yoktu. yumurtlamam dengeszde zamnları tutturamıodum falan falan canm

Ben kan değerine baktirmadim. Doktora gittim keseyide gördüm :) fasulye mide doktor. Gördü anladi yani :) biz baksakta anlamiyoz :)
aynen canm bende kanda baktrmadım 5 haftalık . göründü. bebek 1 cm kese 6.5cm imiş mercimek bebeğimmmmmmmmm :) senn boyutlar nasıldı foto verdimi :):):):):)

:26::26: bende hiç belirti yok ya mide bulantısı vs .. sende durumlar nasıl
canim 2gundur mide bulantisi va yogun sekilde 2kere cikardim malesef biseyde yiyemedim gun boyu yattim annemde kaldim o bakio bize 3yasinda kizim var. onda bukadar olmamisti 3.ayda bikac kez olmustu abel agma anlikti gun boyu surmesi baya zor. dr.umdan ilac istedim simdi biraz rahatliyorum gibi..
bel agrim var birazda. olmamasi daha iyi gercekten ilki rahatti umarim buda kisa surede duzelir

Kizlarr hicbir sey yiemiyorum midem almiyor ama cok acim ne yapacagimi şaşırdım valla dun gece de asiri bulantim oldu acliga dayanamiyorum

2gundur ayni durumdayim midem kazinio acliktan ama cnm bisey istemio agzima goturemiyorum yemekleri. dusunmek bile midemi bulandiriyo. dun dr.dan ilac istedim birazcik iyiyim leblebi aldik aksam gece yanima koydum wc ye yada su icmeye kalktikca 2 3tane yiyom sabaha kadar ac kalmim de bulanmasin diye. ama ise yaricakmi bilmiorm gun boyu yemedigim icin ustelik 2kere kustum acliktan oluyorum midem almio. allah yardimcimiz olsun cok surmez umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…