Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende hamileyim ilk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin kurtaj oldum suan tekrar hamileyim sat 1 aralik muhtemelen 7 eylülde dogum yapacagim ilk gebeligim kötü sonuclandigi için çok endiseliyim hcg sonuclarimi yorumlarmisiniz
6 ocak 308
9 ocak 1032
12 ocak 2300
14 ocak 5200 cikti
12 ocakdaki muayenede kese vajinal ultrasyonda 6 mm gözüktü bana daha cok erken dedi ve bebek gordumu gormedi mi soylemedi haftaya tekrar gel dedi ama bana vitamin bebe aspirini ve progestan verdi acaba diyorum gördü de o yuzden mi verdi merak ediyorum ama ultrasyonda hic birsey gözükmüyor
Hoşgeldin hayırlı olsun bebek henüz görünmemiştir. görünse ultrason kağıdında gözükür zaten.
ilk gebelik mi daha önce düşük falan var mı? ya da kanaman oldu mu bunlar önemli belki de ultrasonda kesenin etrafında kanama görmüş olabilir önlem amaçlı başlamıştır ilaçları ama bu ilaçları verirken sormadınız mı ne için veriyorsunuz bunları diye onun da söylemesi lazımdı. ama bazı doktorlar hiç birşey olmadan da veriyormuş
Sizin kac haftalikda vermisti bebe aspirini yabi kese icinde bebek gorunmusmuyduBenim doktorum da aspirinin amacının bebeğin daha iyi beslenmesi olduğunu söyledi. Sanırım rahim etrafındaki damarların akışını düzenliyor. Ama zaruri değil, sadece önlem amaçlı kullanılıyor.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrsigara kullanan var mı ?? :18:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrsigara kullanan var mı ?? :18:
ben kullanıyorum maalesefhamile olduğumu öğrenince azalttım ama tamamen bırakamıyorum
Yani bir kaybınız var bu hamilelikten önce onun için verdi demek ki ilaçları önlem olarak. Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda giderSagolun bende cvp bekliyordum Düşük olmadi hatta doktor bana dediki keşke dusseydi kurtaj yapmak zorunda kalmazdik kendiliginden duserdi dedi melegimin sadece iki gun kalbi atti daha sonrada kanamam oldu ve kalbinin atmadigi anlasildi ve ayni gün kurtaj oldum ilaclara gelince progestani önce yazmadi senin düşük sorunun yok dedi bende adet olacak gibi sacilandigimi söyleyince ozamn yazin dedi bebe aspirinime gelince bebege kan daha kolay gitsin diye yazıyorum dedi ultrasyon kağıdinda sadece bi boşluk gözüküyor bilemedim ki ben sormadimda kese olusmus hersey yolunda diyince sevindim sormamisim
Ben de içiyordum ama hamilelikten şüphe edince bıraktım. son zamanlarda zaten bırakmayı çok istiyordum ama azaltarak olmuyor birden bırakmanız lazım. Ben de 1-2 birşey olmaz diyordum önceden başaramamıştım hamile kalınca birden kestim çok daha iyi oldu.bebeğinize yoğunlaşın onun için herşeyi yaparsınız emin olun. pişman olmadan en başından bırakmaya çalışın motive edin kendinizi bebeğinizden önemli hiç birşey yokKızlarrrrrrrrrrrrrrrrsigara kullanan var mı ?? :18:
Ben kullanıyodum canım. 20 gündür içmiyorum. Bırakamadın mı?(
Yani bir kaybınız var bu hamilelikten önce onun için verdi demek ki ilaçları önlem olarak. Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider
Ben de içiyordum ama hamilelikten şüphe edince bıraktım. son zamanlarda zaten bırakmayı çok istiyordum ama azaltarak olmuyor birden bırakmanız lazım. Ben de 1-2 birşey olmaz diyordum önceden başaramamıştım hamile kalınca birden kestim çok daha iyi oldu.bebeğinize yoğunlaşın onun için herşeyi yaparsınız emin olun. pişman olmadan en başından bırakmaya çalışın motive edin kendinizi bebeğinizden önemli hiç birşey yok
Sizin kac haftalikda vermisti bebe aspirini yabi kese icinde bebek gorunmusmuydu
dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim..RABBİM kuzucuklarınızı sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı size bağışlasın..cuma günü kanamam başladığında bhcg 974 çıkmıştı dün akşam 730 çıktı dr um bhcg düşerse bebeğimi kaybettiğim anlamına geldiğini söylemiştiancak bişey sorucam size kanama bi duruyo bi başlıyo yarın yenien gidicem dr a bebeğim 5 haftalıktı yani çok minikti parça kalmış olma ihtimalinden dolayı mı kanama ara ara oluyo ara ara duruyo acaba? kürtaj olmak istemiyorum benzer bi tecrübe yaşayan var mı aranızda?
aynen canm crinone ıykkk.tuafbişi napalım mecbuuuuurrr :) canm 1.5 sene sonra oldu yumurta takibi yaptrcaktım tam gecikmem oldu .. baktım hamilim.. tüp bebek kadar durumum yoktu. yumurtlamam dengeszde zamnları tutturamıodum falan falan canmben de jel kullanıyorum canım Crino... diye bir jel değil mi, fitilden ziyade bunu kullanmak daha kolay.
Peki bişey sorucam aşılama yada tüp bebek mi yoksa kendiliğinden mi oldu.
aynen canm bende kanda baktrmadım 5 haftalık . göründü. bebek 1 cm kese 6.5cm imiş mercimek bebeğimmmmmmmmm :) senn boyutlar nasıldı foto verdimi :):):):):)Ben kan değerine baktirmadim. Doktora gittim keseyide gördüm :) fasulye mide doktor. Gördü anladi yani :) biz baksakta anlamiyoz :)
çok yanlış canm bebeğini düşünen hiçbi anne içmemeliKızlarrrrrrrrrrrrrrrrsigara kullanan var mı ?? :18:
canim 2gundur mide bulantisi va yogun sekilde 2kere cikardim malesef biseyde yiyemedim gun boyu yattim annemde kaldim o bakio bize 3yasinda kizim var. onda bukadar olmamisti 3.ayda bikac kez olmustu abel agma anlikti gun boyu surmesi baya zor. dr.umdan ilac istedim simdi biraz rahatliyorum gibi..:26::26: bende hiç belirti yok ya mide bulantısı vs .. sende durumlar nasıl
Kizlarr hicbir sey yiemiyorum midem almiyor ama cok acim ne yapacagimi şaşırdım valla dun gece de asiri bulantim oldu acliga dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?