2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın canlar
çok garip ruh haletlerindeyim bu günlerde.. yooo bebişten değil ailedeki hareketli yaşamdan öncelikli olarak..
çok şükür yoğun bakımdaki abimi servise almışlar. biraz iyi değil gb ama çok şükür çıktı ya oradan..
akşama bebişlerin taziyesine gidiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum:18::18:.. kuzenime söylemek isterdim ilk ama artık söyleyemeyeceğim
bu gece kalktık bebeğimle konuşurken eşime yakalandım. kendi kendine mi konuşuyon sen dedi. utandım evet dedim
kızlar cumaya finallerim var 4 tane hepsi birbirinden beter. dua edin olur mu bana..
geçmişe bakamadım ama yeni hamişler varsa katılan kayırlı olsun..
kayıp gb birşey okudum sanki geçmişler olsun. Rabbim hayırlısını versin..
Yaa ben çok garibim dedim ya, işte bu yüzden. önceki gebeliğimde çevre özellikle annem 6. ayın sonuna kadar düşebilir kendini kaptırma diye başımın etini yediler ben işk günden itibaren normal doğurucam tam gününde dedim ve dediğim çıktı. bunda ise çevremde ve forumda hatta esra erol bile bebek kaybetti. her wc ye gidişimde kan görmeyi bekler gibiyim sanki :44::44:
annem 6 düşük yapmış. 2. gebeliklerde çoğu arkadaşım da bu sıkıntıları yaşadı. dr um değişti gittiğim 2 dr da 5.haftada keseyi göremediler 6 yı bekledik geç döllenme dediler ama umut vermediler ya da tarzları mı öyle acep:44::44:
benim de kafam karıştı vücudum hamilesin diyo,başım dönüyo bazen midem bulanıyo mesela çok ilginç çeşme suyundan tiksiniyorum ilk kaldığım günden beri ki malatya suyuyla ünlüdür hazır su alana gülerler burada. çok yorgun oluyorum ya da çabuk yoruluyorum.
ama kalp atışını görmediğimiz için umut bağlamaya korkuyorum
benim gibi garip olan var mı psikolojiler ne alemde sizde kızlar??

Keseyi gördüğümüzde vermemişti. 6. haftada kalp atışını duyduğumuz randevuda verdi. Kesenin içinde bebek görünüyordu canim, 5.6 mm boyundaydı.
Ben 5+3 de gittigim rahdevude verdi bana bu ilaclari ama bebegi görüp gormedigini soylemedi hersey yolunda dedi hafataya gel dedi bende kendi dusuncemle diyorum gördü herhalde o yüzden verdi ultrasyon kağıdinda yok yada ben göremiyorum ama kalp atisini ve bebegi görmüş olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum off ya cok telaş yaptim şimdi

peki canım sende geri geliyomu sabahları bu jel, bende peynir süt kesiği gibi geri geliyor. Ama renginde bi değişiklik yok yine beyaz olarak dönüyor geri

Doktorlarıda anlıyorum ama yinede içinde canlı taşıyan birine iki kelam etmeli , hızlı hızlı göndermememiler birşey söylemiyor die bizde çekinip sormuyoruz ama ben bu cumartesi hiç susmayı düşünmüyorum ,,

Ben bu konuda çok şanslıyım. Doktorum benim aklıma bile gelmeyen şeyleri anlatıyor ve beni bilgilendiriyor valla. Kadından Allah razı olsun.

Cok haklisin canim Bende ayni durumdayim benimde randevum cumartesi bu sefer listemi hazırladım herseyi soracagim

Canım bebeği görmek için erkendir daha. Ayrıca kullandıkları cihaza göre de değişiyor kalp atışını duyma zamanı. Sen gönlünü ferah tut, güzel düşün.

Canım bu kaygıların biraz da hamilelikte salgılanan hormonlardan kaynaklanıyor bence. Rahat olmaya çalış, finallerine odaklan.

Ben bu konuda çok şanslıyım. Doktorum benim aklıma bile gelmeyen şeyleri anlatıyor ve beni bilgilendiriyor valla. Kadından Allah razı olsun.

Tecrübeli bir doktor die güvenip gidiyorum iyi olduğunada inanıyorum ilerde problem yaşarsam değiştiririm kimse vazgeçilmez değil ..

Canım bebeği görmek için erkendir daha. Ayrıca kullandıkları cihaza göre de değişiyor kalp atışını duyma zamanı. Sen gönlünü ferah tut, güzel düşün.
Ins öyledir canim cok Sağol bende öyle düşündüm ama iilaçları neden erken verdi diyede düşündüm neyse vardir doktorun bi bildiği cumartesi 6+3 olacagim o zamn öğrenim aklima takılanlari

aynıyız tatlım benımde gec dollenme 1 hafta. benımde 28ağustostu 5 eylule atladık. allah sağlık versın

ben de aynıyım pek cıkarmıyorum ama bişi de yiyemiyorum.yediğim her seyden tiksiniyorum buzdolabına yaklasamıyorum o bile kokuyo sanki,inş çabuk gecer diye gun sayıyorum

Gunaydin kizlar.
Ben doktora ilk gittigimde 5+4'tu, sadece keseyi gorebilmisti. Ikincisine 1 hafta sonra gittim, o zaman da üstten göremedi kalp atisini, ancak alttan bakinca gorebildi. Ustten kalp atisini gormek 7 bazen 8 hafta aliyomus, telas etmeyin.

Ben de doktora gitmeden once kagida uzun uzun not aldim soracaklarimi, orda unuturum diye. Cok iyi oluyor, tavsiye ederim. Bi de benim doktorum aşırı rahat bi adam, aslinda seviyorum bu özelliğini ama sürekli "hicbi sey olmaz, merak etme" modunda oldugu icin, insanin evhamlanmasina bile izin vermiyor :)

Kizlar ben alkol, sigara kullanmiyorum, hic kullanmadim. Kahve falan da icmem. Gunde 2-3 bardak cay, 1 bardak da yesil cay icerim. Bunlara devam edebilir miyim dedim, afiyet seker olsun dedi :) ama bitki çaylarına dikkat et, fazla tüketme dedi, biliyodum zaten, tamam dedim. Var mi aranizda tiryaki, nasil gidiyor bu süreç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…