Ben 5+3 de gittigim rahdevude verdi bana bu ilaclari ama bebegi görüp gormedigini soylemedi hersey yolunda dedi hafataya gel dedi bende kendi dusuncemle diyorum gördü herhalde o yüzden verdi ultrasyon kağıdinda yok yada ben göremiyorum ama kalp atisini ve bebegi görmüş olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum off ya cok telaş yaptim şimdiKeseyi gördüğümüzde vermemişti. 6. haftada kalp atışını duyduğumuz randevuda verdi. Kesenin içinde bebek görünüyordu canim, 5.6 mm boyundaydı.
aynen canm crinone ıykkk.tuafbişi napalım mecbuuuuurrr :) canm 1.5 sene sonra oldu yumurta takibi yaptrcaktım tam gecikmem oldu .. baktım hamilim.. tüp bebek kadar durumum yoktu. yumurtlamam dengeszde zamnları tutturamıodum falan falan canm
Kızlar bana dua edin olur mu? Bugün doktor kontrolüm olacak, size iyi haberlerle geleyim inşallah. Bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun
Günaydın canim inş hayirli haberlerle gelirsinKızlar bana dua edin olur mu? Bugün doktor kontrolüm olacak, size iyi haberlerle geleyim inşallah. Bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun
Doktorlarıda anlıyorum ama yinede içinde canlı taşıyan birine iki kelam etmeli , hızlı hızlı göndermememiler birşey söylemiyor die bizde çekinip sormuyoruz ama ben bu cumartesi hiç susmayı düşünmüyorum ,,
Doktorlarıda anlıyorum ama yinede içinde canlı taşıyan birine iki kelam etmeli , hızlı hızlı göndermememiler birşey söylemiyor die bizde çekinip sormuyoruz ama ben bu cumartesi hiç susmayı düşünmüyorum ,,
Ben 5+3 de gittigim rahdevude verdi bana bu ilaclari ama bebegi görüp gormedigini soylemedi hersey yolunda dedi hafataya gel dedi bende kendi dusuncemle diyorum gördü herhalde o yüzden verdi ultrasyon kağıdinda yok yada ben göremiyorum ama kalp atisini ve bebegi görmüş olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum off ya cok telaş yaptim şimdi
günaydın canlar
çok garip ruh haletlerindeyim bu günlerde.. yooo bebişten değil ailedeki hareketli yaşamdan öncelikli olarak..
çok şükür yoğun bakımdaki abimi servise almışlar. biraz iyi değil gb ama çok şükür çıktı ya oradan..
akşama bebişlerin taziyesine gidiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum:18::18:.. kuzenime söylemek isterdim ilk ama artık söyleyemeyeceğim
bu gece kalktık bebeğimle konuşurken eşime yakalandım.kendi kendine mi konuşuyon sen dedi. utandım evet dedim
kızlar cumaya finallerim var 4 tane hepsi birbirinden beter. dua edin olur mu bana..
geçmişe bakamadım ama yeni hamişler varsa katılan kayırlı olsun..
kayıp gb birşey okudum sanki geçmişler olsun. Rabbim hayırlısını versin..
Yaa ben çok garibim dedim ya, işte bu yüzden. önceki gebeliğimde çevre özellikle annem 6. ayın sonuna kadar düşebilir kendini kaptırma diye başımın etini yediler ben işk günden itibaren normal doğurucam tam gününde dedim ve dediğim çıktı. bunda ise çevremde ve forumda hatta esra erol bile bebek kaybetti. her wc ye gidişimde kan görmeyi bekler gibiyim sanki :44::44:
annem 6 düşük yapmış. 2. gebeliklerde çoğu arkadaşım da bu sıkıntıları yaşadı. dr um değişti gittiğim 2 dr da 5.haftada keseyi göremediler 6 yı bekledik geç döllenme dediler ama umut vermediler ya da tarzları mı öyle acep:44::44:
benim de kafam karıştı vücudum hamilesin diyo,başım dönüyo bazen midem bulanıyo mesela çok ilginç çeşme suyundan tiksiniyorum ilk kaldığım günden beri ki malatya suyuyla ünlüdür hazır su alana gülerler burada. çok yorgun oluyorum ya da çabuk yoruluyorum.
ama kalp atışını görmediğimiz için umut bağlamaya korkuyorum
benim gibi garip olan var mı psikolojiler ne alemde sizde kızlar??
Ben bu konuda çok şanslıyım.Doktorum benim aklıma bile gelmeyen şeyleri anlatıyor ve beni bilgilendiriyor valla. Kadından Allah razı olsun.
Ins öyledir canim cok Sağol bende öyle düşündüm ama iilaçları neden erken verdi diyede düşündüm neyse vardir doktorun bi bildiği cumartesi 6+3 olacagim o zamn öğrenim aklima takılanlariCanım bebeği görmek için erkendir daha. Ayrıca kullandıkları cihaza göre de değişiyor kalp atışını duyma zamanı. Sen gönlünü ferah tut, güzel düşün.
Tecrübeli bir doktor die güvenip gidiyorum iyi olduğunada inanıyorum ilerde problem yaşarsam değiştiririm kimse vazgeçilmez değil ..
Aklına gelenleri not al ve sor bence. Sonuçta hastasını bilgilendirmek de doktorun görevlerinden biri.
Merhaba hatunlar. Ben ağustos anneleri topiğinden buraya terfi ettim. Minnoş bi hafta geç oluşmuş:)) sat a göre 28 ağustostu. Ama bugün doktorum bir hafta geç döllenme olduğunu doğruladı ve 6 hafta 5 günlüğüz şu an :) 5 eylül de muhtemel doğum tarihi. Ama sürpriz yapar mı bilemiyorum :) dün kalbini, o minnacık ama dünyalara değişmiceğim kalbini görmüştük. Bugün duyduk. Duymak apayrı bir duyguymuş. Darısı başınızaaa :)) 25 mm kesemiz 7 mm bebişimiz şu an :))
2gundur ayni durumdayim midem kazinio acliktan ama cnm bisey istemio agzima goturemiyorum yemekleri. dusunmek bile midemi bulandiriyo. dun dr.dan ilac istedim birazcik iyiyim leblebi aldik aksam gece yanima koydum wc ye yada su icmeye kalktikca 2 3tane yiyom sabaha kadar ac kalmim de bulanmasin diye. ama ise yaricakmi bilmiorm gun boyu yemedigim icin ustelik 2kere kustum acliktan oluyorum midem almio. allah yardimcimiz olsun cok surmez umarim
Kızlar bana dua edin olur mu? Bugün doktor kontrolüm olacak, size iyi haberlerle geleyim inşallah. Bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?