2gundur ayni durumdayim midem kazinio acliktan ama cnm bisey istemio agzima goturemiyorum yemekleri. dusunmek bile midemi bulandiriyo. dun dr.dan ilac istedim birazcik iyiyim leblebi aldik aksam gece yanima koydum wc ye yada su icmeye kalktikca 2 3tane yiyom sabaha kadar ac kalmim de bulanmasin diye. ama ise yaricakmi bilmiorm gun boyu yemedigim icin ustelik 2kere kustum acliktan oluyorum midem almio. allah yardimcimiz olsun cok surmez umarim
günaydın canlar
kızlar cumaya finallerim var 4 tane hepsi birbirinden beter. dua edin olur mu bana..
geçmişe bakamadım ama yeni hamişler varsa katılan kayırlı olsun..
kayıp gb birşey okudum sanki geçmişler olsun. Rabbim hayırlısını versin..
benim de kafam karıştı vücudum hamilesin diyo,başım dönüyo bazen midem bulanıyo mesela çok ilginç çeşme suyundan tiksiniyorum ilk kaldığım günden beri ki malatya suyuyla ünlüdür hazır su alana gülerler burada. çok yorgun oluyorum ya da çabuk yoruluyorum.
ama kalp atışını görmediğimiz için umut bağlamaya korkuyorum
benim gibi garip olan var mı psikolojiler ne alemde sizde kızlar??
Ben 5+3 de gittigim rahdevude verdi bana bu ilaclari ama bebegi görüp gormedigini soylemedi hersey yolunda dedi hafataya gel dedi bende kendi dusuncemle diyorum gördü herhalde o yüzden verdi ultrasyon kağıdinda yok yada ben göremiyorum ama kalp atisini ve bebegi görmüş olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum off ya cok telaş yaptim şimdi
Kızlar bana dua edin olur mu? Bugün doktor kontrolüm olacak, size iyi haberlerle geleyim inşallah. Bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun
Doktorlarıda anlıyorum ama yinede içinde canlı taşıyan birine iki kelam etmeli , hızlı hızlı göndermememiler birşey söylemiyor die bizde çekinip sormuyoruz ama ben bu cumartesi hiç susmayı düşünmüyorum ,,
Gunaydin kizlar.
Ben doktora ilk gittigimde 5+4'tu, sadece keseyi gorebilmisti. Ikincisine 1 hafta sonra gittim, o zaman da üstten göremedi kalp atisini, ancak alttan bakinca gorebildi. Ustten kalp atisini gormek 7 bazen 8 hafta aliyomus, telas etmeyin.
Ben de doktora gitmeden once kagida uzun uzun not aldim soracaklarimi, orda unuturum diye. Cok iyi oluyor, tavsiye ederim. Bi de benim doktorum aşırı rahat bi adam, aslinda seviyorum bu özelliğini ama sürekli "hicbi sey olmaz, merak etme" modunda oldugu icin, insanin evhamlanmasina bile izin vermiyor :)
Kizlar ben alkol, sigara kullanmiyorum, hic kullanmadim. Kahve falan da icmem. Gunde 2-3 bardak cay, 1 bardak da yesil cay icerim. Bunlara devam edebilir miyim dedim, afiyet seker olsun dedi :) ama bitki çaylarına dikkat et, fazla tüketme dedi, biliyodum zaten, tamam dedim. Var mi aranizda tiryaki, nasil gidiyor bu süreç?
canım inşallah sağlıklı görürsün bebeğini ve kalp atışlarını dualarım seninle..
Günaydın canim inş hayirli haberlerle gelirsin
hayırlı haberlerle gel inşallah
çok teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah güzel haberlerle gelicem. BUgün 7+1 oldum yani, 8. haftanın içindeyim. Ben kendi adıma alttan bakmasını tercih ederim bu haftalarda bebiş gerçekten çok küçük oluyor ve ancak alltan bakınca net görülüyor
Cok haklisin canim Bende ayni durumdayim benimde randevum cumartesi bu sefer listemi hazırladım herseyi soracagim
aynıyız tatlım benımde gec dollenme 1 hafta. benımde 28ağustostu 5 eylule atladık. allah sağlık versın
aynen canm bende kanda baktrmadım 5 haftalık . göründü. bebek 1 cm kese 6.5cm imiş mercimek bebeğimmmmmmmmm :) senn boyutlar nasıldı foto verdimi :):):):):)
Gunaydin kizlar.
Ben doktora ilk gittigimde 5+4'tu, sadece keseyi gorebilmisti. Ikincisine 1 hafta sonra gittim, o zaman da üstten göremedi kalp atisini, ancak alttan bakinca gorebildi. Ustten kalp atisini gormek 7 bazen 8 hafta aliyomus, telas etmeyin.
Ben de doktora gitmeden once kagida uzun uzun not aldim soracaklarimi, orda unuturum diye. Cok iyi oluyor, tavsiye ederim. Bi de benim doktorum aşırı rahat bi adam, aslinda seviyorum bu özelliğini ama sürekli "hicbi sey olmaz, merak etme" modunda oldugu icin, insanin evhamlanmasina bile izin vermiyor :)
Kizlar ben alkol, sigara kullanmiyorum, hic kullanmadim. Kahve falan da icmem. Gunde 2-3 bardak cay, 1 bardak da yesil cay icerim. Bunlara devam edebilir miyim dedim, afiyet seker olsun dedi :) ama bitki çaylarına dikkat et, fazla tüketme dedi, biliyodum zaten, tamam dedim. Var mi aranizda tiryaki, nasil gidiyor bu süreç?
yok cnm vermedı bılgısayara kaydedıyo en son verıyo hepsını :) ama bnde kanama alanı gorundu mınıcık yatıyorum oyuzden kafama cok takıyorum :) bu cumt ıns gecmıs olur
canım ben de liste hazırlayıp gidiyorum, şu an anlık olarak aklımıza gelmeyen soruları paylaşalım mı birbirimizle
Selam kizlar nasilsiniz ??
Insallah bugun guzel haberler duyariz..Darisi duuymayanlarin basina..
Allah'im bebegini kaybedenlerede cok sabir versin..
aynıyız tatlım benımde gec dollenme 1 hafta. benımde 28ağustostu 5 eylule atladık. allah sağlık versın
Ultrasyon görüntüsü falan vermedi mi =( , kese de olsa elle tutulur birşey olması bizleri mutlu eder zaten meraktan ölüyoruz:18::18:
Demir eksikligi mi var canim, neden yasak? Benim bi arkadasima da yasaklamisti doktor, sadece gunde 1 bardak acik icmesine izin vardi, o 1 bardagi 2ye bölüp, yarisini kahvaltida, yarisini aksam keyif cayi iciyodu :))
guzel haberlerle gel :)
canım ben de liste hazırlayıp gidiyorum, şu an anlık olarak aklımıza gelmeyen soruları paylaşalım mı birbirimizle
Aynen. Sağlıklı olsunlar da :)) duydun mu sen de minnoşun kalbinii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?