2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Allah yardımcın olsun bulantıların azalır inş

Seninde hayırlı olsun cnm.Evet vücut çok garip hale geliyo..Azcık bişey yapsam yoruluyorum gibi ,başım dönüyo gibi,iştahımda fazla yok..Hepimiz az çok istemeden tedirgin oluyoruz şimdiki hamilelikler zor inş finallerde başarılı olursun

Büyük ihtimal keseyi görmüştür dr un..Ultrason kağıdında o yuvarlaklığın içinde nokta varsa o bebiştir onuda görmüştür ,kalp atışı için erken diye düşünüyorumherşey normaşmiş ne güzel darısı başımıza

Kızlar bana dua edin olur mu? Bugün doktor kontrolüm olacak, size iyi haberlerle geleyim inşallah. Bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun

Bugün kontrolü olan kızlar inş iyi haberlerle gelin kızlar

O anın heyecanıyla soracağını da unutuyo insan
Kızlar ben sormayı unuttum dr unuza bele sıcak su koymak sakıncalımı diye sorarmısınız..

Günaydınn

Eklentiler

• $smileys-coffee-593319.gif
    20,1 KB · Görüntüleme: 51

hamile kaldığını öğrenince tiryaki ötesi olan arkadaşlarım sigarayı bıraktılar , açık çay ın zararı yok ama faydası da yok içme nolcak onun yerine ayran iç , süt iç , portakal suyu sık evde onu iç , içinizdeki can ı düşünün ...

canım inşallah sağlıklı görürsün bebeğini ve kalp atışlarını dualarım seninle..

Günaydın canim inş hayirli haberlerle gelirsin

aynen canm bende kanda baktrmadım 5 haftalık . göründü. bebek 1 cm kese 6.5cm imiş mercimek bebeğimmmmmmmmm :) senn boyutlar nasıldı foto verdimi :):):):):)

yok cnm vermedı bılgısayara kaydedıyo en son verıyo hepsını :) ama bnde kanama alanı gorundu mınıcık yatıyorum oyuzden kafama cok takıyorum :) bu cumt ıns gecmıs olur

Selam kizlar nasilsiniz ??
Insallah bugun guzel haberler duyariz.. Darisi duuymayanlarin basina..
Allah'im bebegini kaybedenlerede cok sabir versin..

ben cay tıryakısıyım :) nasıl zorluyor anlatamam :) yasak bana :) kahve ve gazlı ıcecekler zaten ıcmıyorum :) sıgra alkol de yok ama caaaaaaaaaaayyyy dıye ölüyorummm :)

yok cnm vermedı bılgısayara kaydedıyo en son verıyo hepsını :) ama bnde kanama alanı gorundu mınıcık yatıyorum oyuzden kafama cok takıyorum :) bu cumt ıns gecmıs olur

Ultrasyon görüntüsü falan vermedi mi =( , kese de olsa elle tutulur birşey olması bizleri mutlu eder zaten meraktan ölüyoruz :18::18:

Son düzenleme:
Ultrasyon görüntüsü falan vermedi mi =( , kese de olsa elle tutulur birşey olması bizleri mutlu eder zaten meraktan ölüyoruz :18::18:

bnm gttıgım yerde bılgısayardan cd ye aktarıyorlar gelısımı evre evre gosterıyorlar :) kesemız var cnm buyumus fasulyemızde var

Demir eksikligi mi var canim, neden yasak? Benim bi arkadasima da yasaklamisti doktor, sadece gunde 1 bardak acik icmesine izin vardi, o 1 bardagi 2ye bölüp, yarisini kahvaltida, yarisini aksam keyif cayi iciyodu :))

aynen canım demır eksıklıgı var ve kesenın yanında kan bırıkıntısı gordu dusuge sebep olabılır dıye .. umarım gecmıstır bu cumt kontrolum var gorecez bakalım gttımı gtmedımı ?

Benim sorduklarim:
-cinsel ilişki serbest mi?
-siskinlik nasil gider?
-allerjim var, ilac kullaniyorum, birakayim mi?
-besin takviyeleri kullaniyorum, birakayim mi?
-sacimi ne zaman boyatabilirim?
-yirmilik disim rahatsiz etmeye basladi, mudahale sakıncalı mi?
-spor yapmaya ne zaman baslayabilirim, hangi sporlar?
-ton baligi yiyebilir miyim?
-haftada kac kez balik yemeliyim?
-mide bulantisi icin ne yapabilirim?

Bunlari sormustum kizlar. Listeme bakip yazdim size de :))

canım ben de liste hazırlayıp gidiyorum, şu an anlık olarak aklımıza gelmeyen soruları paylaşalım mı birbirimizle

Canim senin durumun ne tam olarak bilmiyorum da benim ilk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin kurtaj oldum şuan yine hamileyim doktorum bebe aspirini progestan ve vitamin verdi ben bunu ne icin verdiği ni keseyi görüp gormedigini gorduyse kac mm olduğunu soylemedi bana haftaya gel dedi haftaya 6+2 olacagim bakalim ne olacak siz ne soracaksiniz bekli aklima gelmeyen sorular vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…