2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ben kalp atışlarını gördüm. çok derinden geliyordur dıye 10 gun sonra dinleriz dedi. ama kocaman kalbinin haraketlerini gördüm. hatta videoya çektı izliyorumm :)

Çok sevindim :)) bana çok derinden de olsa dinletti doktor. Ben de keşke videoya alsaydım :)) bi dahakine artık. Ayy birileriyle bu heyecanı paylaşmak çok güzel. Gün be gün aynı olmamız da çok güzel :)) tecrübeleri paylaşmak ikimiz için de iyi olacaktır diye düşünüyorum.

bnm gttıgım yerde bılgısayardan cd ye aktarıyorlar gelısımı evre evre gosterıyorlar :) kesemız var cnm buyumus fasulyemızde var

benimde cumartesi tekrar doktora gittiğimde 5+5günlük olacak inşallah bende güzel haberler paylaşırım , kese görünmesi evet ama kalp atışı da görünürmü acep ?:18:

bu sorulaardan ton balıgına ne dedı? ben normal balık yıyemıyorum da

benimde cumartesi tekrar doktora gittiğimde 5+5günlük olacak inşallah bende güzel haberler paylaşırım , kese görünmesi evet ama kalp atışı da görünürmü acep ?:18:

ya bende 5+6 da gıdıcem ıns duyarız :) vajınal ultrasonda duyulabılıyormus ama :)

Son düzenleme:
Bi sakincasi yok ama nihayetinde konserve balik, onun yerine taze balik tuketsen daha iyi olur dedi. Ben mumkun mertebe haftada en az 1 kere balik yiyorum ama bi kac kere ton baligi da yedim arada.

neyse haftada lmazsa 2 hafatda agzımı yuzumu tıkayıp yemeye calsayım :) tesekkur ederım :)

Ben girmeyeli baya çoğalmış sayfalar 124 olmuş :)) tekrar meraba kızlar vakit bulup yazamadım size hem iş hem ew hem hamilelik zor..! Pzt gttim doktora şuan 6+3 haftalığm.kalp atışlarınıda gördüm minik kelebeğimin.vajinal ultrasonla gördük.14 gün sonra tekrar kontrol var,henüz bulantım filanda yok kzlar siz ne alemdesinz

ayyy ne guzelll :) artık hamişliğin kesinleşti :) hayırlı olsun :) mide bulantısı bendede yok :) diğerindede yoktu :) olmasında zaten çok zor :)

evet.. valla benım sabah bulantılarım göğsümde şişlik aşırı derecede kabızlığım başladı maalesef. sen hangi ildesin?

Mesela maden suyu içmek yararlı mı?
Hangi meyveyi az tüketmeliyiz?
Gaz problemimizi nasıl giderebiliriz

sorularınız bana da yararlı olacak içlerinden işime yarayanları seçip listeme ekledim bile :)

Benim de bunlara ilave olarak aklıma gelenler

1. Yolculuk yapabilir miyim, kara yolu hava yolu hangisi daha uygun olur (iş seyehatlerim oluyor)
2. Tavuk yemeli miyim (keza diyetisyenim hamile kalmak istediğimi söylediğimde tavuk yemeyi bırak demişti)
3. Çay/kahve ve bitki çayı tüketimi ne şekilde olmalıdır?
4. Süt yerine yoğurt/ayran tüketimi yeterli midir? (süt çok gaz yapıyor)
5. Kabızlığa öneriler
6. Her saniye endişe içindeyim, aslında gerçekten endişelenmem gereken zaman nedir?

Leblebi ise yararsa ben de aliyim canim cubuk krakerle
idare ediyorum ben de bir seyler yiynce midem rahatliyor ama her seyi yiemiyorum salca sogan görmek istemiyorum

ozaman napıyosun ? totonla yatagı bırlestrıyosun :) uzanacaksanın ıs yapmayacaksın bol su tuketeceksın:) ve bu bebsı sana tutunacak

Canim isteyim dinlenemiyorum.. aminn insallah tutuncak melegim cok su iciyorum bende.. hayirlisi bakalim sen naptin gordun mu bebegini ?

evet.. valla benım sabah bulantılarım göğsümde şişlik aşırı derecede kabızlığım başladı maalesef. sen hangi ildesin?

Ankaradayım ben. Çok şükür bulantım yok. Çok oburlaştım ama ( 57 kiloyla başladım zaten. Bi sene de 10 kilo almıştım. Göğüslerim benim de fena ( iki kez sutyen bedeni büyüttüm :)) kabızlık yok da gaz çok var. Bi de sinir ve uyku :)) diyorum zaten hamilelikte benden çok eşime sabır lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…