Inşallah gitmistir annesi, bebegin seni hep mutlu eder.
Benim rdvuya daha cok canim yaa.. :18:
ben kalp atışlarını gördüm. çok derinden geliyordur dıye 10 gun sonra dinleriz dedi. ama kocaman kalbinin haraketlerini gördüm. hatta videoya çektı izliyorumm :)
bnm gttıgım yerde bılgısayardan cd ye aktarıyorlargelısımı evre evre gosterıyorlar :) kesemız var cnm buyumus fasulyemızde var
Benim sorduklarim:
-cinsel ilişki serbest mi?
-siskinlik nasil gider?
-allerjim var, ilac kullaniyorum, birakayim mi?
-besin takviyeleri kullaniyorum, birakayim mi?
-sacimi ne zaman boyatabilirim?
-yirmilik disim rahatsiz etmeye basladi, mudahale sakıncalı mi?
-spor yapmaya ne zaman baslayabilirim, hangi sporlar?
-ton baligi yiyebilir miyim?
-haftada kac kez balik yemeliyim?
-mide bulantisi icin ne yapabilirim?
Bunlari sormustum kizlar. Listeme bakip yazdim size de :))
benimde cumartesi tekrar doktora gittiğimde 5+5günlük olacak inşallah bende güzel haberler paylaşırım , kese görünmesi evet ama kalp atışı da görünürmü acep ?:18:
sıkıntı yok gebelıgınde demı ?
Insallah yoktur.. daha once bir dusugum oldu.. o yuzden biraz korkuyorum o gune kadar..
Bi sakincasi yok ama nihayetinde konserve balik, onun yerine taze balik tuketsen daha iyi olur dedi. Ben mumkun mertebe haftada en az 1 kere balik yiyorum ama bi kac kere ton baligi da yedim arada.
ya bende 5+6 da gıdıcem ıns duyarız :) vajınal ultrasonda duyulabılıyormus ama :)
her türlü bakınız ,duymadan çıkmıyorum ulenn dicemm
Ben girmeyeli baya çoğalmış sayfalar 124 olmuş :)) tekrar meraba kızlar vakit bulup yazamadım size hem iş hem ew hem hamilelik zor..! Pzt gttim doktora şuan 6+3 haftalığm.kalp atışlarınıda gördüm minik kelebeğimin.vajinal ultrasonla gördük.14 gün sonra tekrar kontrol var,henüz bulantım filanda yok kzlar siz ne alemdesinz
Çok sevindim :)) bana çok derinden de olsa dinletti doktor. Ben de keşke videoya alsaydım :)) bi dahakine artık. Ayy birileriyle bu heyecanı paylaşmak çok güzel. Gün be gün aynı olmamız da çok güzel :)) tecrübeleri paylaşmak ikimiz için de iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Mesela maden suyu içmek yararlı mı?
Hangi meyveyi az tüketmeliyiz?
Gaz problemimizi nasıl giderebiliriz
Canim senin durumun ne tam olarak bilmiyorum da benim ilk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin kurtaj oldum şuan yine hamileyim doktorum bebe aspirini progestan ve vitamin verdi ben bunu ne icin verdiği ni keseyi görüp gormedigini gorduyse kac mm olduğunu soylemedi bana haftaya gel dedi haftaya 6+2 olacagim bakalim ne olacak siz ne soracaksiniz bekli aklima gelmeyen sorular vardir
Benim sorduklarim:
-cinsel ilişki serbest mi?
-siskinlik nasil gider?
-allerjim var, ilac kullaniyorum, birakayim mi?
-besin takviyeleri kullaniyorum, birakayim mi?
-sacimi ne zaman boyatabilirim?
-yirmilik disim rahatsiz etmeye basladi, mudahale sakıncalı mi?
-spor yapmaya ne zaman baslayabilirim, hangi sporlar?
-ton baligi yiyebilir miyim?
-haftada kac kez balik yemeliyim?
-mide bulantisi icin ne yapabilirim?
Bunlari sormustum kizlar. Listeme bakip yazdim size de :))
Leblebi ise yararsa ben de aliyim canim cubuk krakerle2gundur ayni durumdayim midem kazinio acliktan ama cnm bisey istemio agzima goturemiyorum yemekleri. dusunmek bile midemi bulandiriyo. dun dr.dan ilac istedim birazcik iyiyim leblebi aldik aksam gece yanima koydum wc ye yada su icmeye kalktikca 2 3tane yiyom sabaha kadar ac kalmim de bulanmasin diye. ama ise yaricakmi bilmiorm gun boyu yemedigim icin ustelik 2kere kustum acliktan oluyorum midem almio. allah yardimcimiz olsun cok surmez umarim
ozaman napıyosun ? totonla yatagı bırlestrıyosun :) uzanacaksanın ıs yapmayacaksın bol su tuketeceksın:) ve bu bebsı sana tutunacak
evet.. valla benım sabah bulantılarım göğsümde şişlik aşırı derecede kabızlığım başladı maalesef. sen hangi ildesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?