2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evde yaptığım testle sanırım bende eylül annesi olucam allahın izniyle .1.5 yaşında oğlum var inşallah buda kız olur

bende kesemi 31 aralıkta gördüm 10mm dedi doktor insan çok iyi hissediyor kendini...
doktor ilk resmlerini verdi :)
bizim küçük fasulyemiz

Son düzenleme:

Hayırı oldun bebiş canım inşallah kucağımıza almayı nasıp etsin allah.benje izmirdeyim doktor arayışındayım lakin hastane istemiyorum çok yoğun oldğu için doktorlar 5dk dan fazla ilgilenmiyorlar medical parkta mert bey varmş kuzrnim gidiyor inanılmaz memnun hatta şua alsancakta özel muayenhane açıyormuş çok kararsızım kahraman kolday çok iyi diyorlar flan ama kafam çokkarışık umarım doğru doktoru buluruz

bence bir bebeğini gör kalbini duy sonra asla içmiceksin o sigarayı :) Kıyamıcaksın biliyorum :)

Syledğin gibi olmasını çookk istiyorum inan...biçok arkadaşım 8. Haftada tiksindi umarım öyle olur zaten günde toplam 1 en fazla 2 tane içiyorum bu bile benim için büyük adım bibuçuk pakete göre...

Merhaba kizlar hayirlisiyla bende eylul annesi llacwgim ikinci kez inşallah :)) sat 4aralik 31 aralikta beta hcg 112 ydi acaba ilk kontrolumuz ne zaman olacak gidenler kacinci haftada gitti cvp yazabilir mi

galiba bende eylül annesi olacığım tüp bebek tedavisi ile hamile olduğumu öğrendim 10. gün değerim 397 pazar günü test tekrarı yapacağız bakalım nasip bekliyoruz.

Merhaba kizlar hayirlisiyla bende eylul annesi llacwgim ikinci kez inşallah :)) sat 4aralik 31 aralikta beta hcg 112 ydi acaba ilk kontrolumuz ne zaman olacak gidenler kacinci haftada gitti cvp yazabilir mi

hayırlısı olsn canım sağlıkla kucağına al inşallah, benimde sat 1aralık . 31 aralıkta bta hcg:143,7 çıktı .Yarın gidiyorm doktora ama endokrin doktoruma gidiyorum ilk önce çünkü şeker hastasıym, o bakıcak il önce keseye umarım gözükür erken sanki,ama burdan çoğu kişi keseyi gördü.

Kese 5 haftalikken vajinal ultrason la görünüyor benim de sasirdigim 3 haftalikken bile gorenler var pazartesi dr umu arayacağım bakalım ne zaman gel diyecek

Kese 5 haftalikken vajinal ultrason la görünüyor benim de sasirdigim 3 haftalikken bile gorenler var pazartesi dr umu arayacağım bakalım ne zaman gel diyecek

evet 5 haftalık olmadan kese görünmüyor ama kan değerlerine önceden bakılması faydalı olabiliyor bazı anneler için benim tsh hormonum bebekten kolayı artmış ilaç kullanmaya başladım

doktorum bana folik asit verdi bide fazla yeşillik tüketmediği için ek vitamin de verdi sizlerde ilaç kullanan varmı?

Hoşgeldin canim benim sat 29 kasim doktorum bu pazartesi cagirdi beni keseyi görmek icin

Son düzenleme:
adetime 3 4 gün kaldı ovulasyon testim bana ne demek istiyor kızlar yumurtlayacak mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…