2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim isteyim dinlenemiyorum.. aminn insallah tutuncak melegim cok su iciyorum bende.. hayirlisi bakalim sen naptin gordun mu bebegini ?

Bizde kesede minicik gördük içinde sira kalp atisina geldi :) bnmde düşük riskin var yatiyorum evde devamli. İnş kalp atislarini duyarim minigimin :)

Bizde kesede minicik gördük içinde sira kalp atisina geldi :) bnmde düşük riskin var yatiyorum evde devamli. İnş kalp atislarini duyarim minigimin :)

Aminn insallah allah'im hepimize saglikli bebekler.. guzel hamilelik nasip etsin.. ne guzel canim dinlen bol bol.. insallah bisey olmaz miniklerimize..

Selam kızlar nasılsınız kusura bakmayın giremiyorummm bu aralar...herkesin bebişi iyidir inşallah sizlere çok güzel bir gün diliyorummmm...

Canım bu kaygıların biraz da hamilelikte salgılanan hormonlardan kaynaklanıyor bence. Rahat olmaya çalış, finallerine odaklan.
galiba ondan.. haklısın aslında..

inş canım iyi dileklieriniz için tşkler..
benim boynum tutuldu fizik tedavi dr un gittim bekle kendi kendine geçsin dedi. hamilelerde bebeğe giden damardaki kan miktarını konulan yere kaydırır diye sıcak kompres önerilmiyormuş.

her türlü bakınız ,duymadan çıkmıyorum ulenn dicemm
aynen aynen artık ben de dayanamıyorum...

benim bulantı devam ediyo ama ilk hamilelik gb değil daha farklı satlerde oluyo. biz de yarın 6+3 olacağız ama kalp atışı göremedik. bugün dr a gidecektik sekreteri çok yoğun gelmeyin dedi küstüm oturuyorum evde

bende de eşlere sabır çok lazım sabahtan beri kaç posta olay geçirdik :)))

hoşgeldin aramıza artık sende bi hamişsin

Selam kızlar nasılsınız kusura bakmayın giremiyorummm bu aralar...herkesin bebişi iyidir inşallah sizlere çok güzel bir gün diliyorummmm...

Canim nasilsin ?? bebisin nasil ?? Bende sana cok guzel bir gun diliyorummmmmmmmmm...

işte biz biraz aceleci davranıyoruz benimde aslında normal seyrinden biraz geriden geliyor

evet ya çok acele ediyoruz bencede ama işte keseyi görelim kalp atışını duyalım bakalım büyümüşmü derken
utanmasak her hafta gidicez sanırım

Arkadasim sürekli tatli yiyordu ama kizi oldu kaynanamda bi kilo limon yermis gunde ;-) tutmuyor pek anlasilan cin takvimi ne kadar dogru acaba ona gore erkek olacak benimkii

valla tek düşüncem her şeyinin sapasağlam olması.inşallah oyle bebekler getirriz dünyaya

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sigara kullanan var mı ?? :18:

ben kullanıyodum öğrendiğimden beri içmiyorum ama aklıma gelmiyor desem yalan olur
özellikle biri kahve falan içince

Kızlar bana dua edin olur mu? Bugün doktor kontrolüm olacak, size iyi haberlerle geleyim inşallah. Bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun

hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz

tebrik ederim canım hayırlı olsun bende de pek bir belirti yok biraz kasık ağrısı var o kadar

:) aynıyız bız senınle :)

süperrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…