Canim isteyim dinlenemiyorum.. aminn insallah tutuncak melegim cok su iciyorum bende.. hayirlisi bakalim sen naptin gordun mu bebegini ?
Bizde kesede minicik gördük içinde sira kalp atisina geldi :) bnmde düşük riskin var yatiyorum evde devamli. İnş kalp atislarini duyarim minigimin :)
kızlar benim de 15 eylül görünüyor şu an 5+1 im gitsem görünür mü kese ya da bebek?
galiba ondan.. haklısın aslında..Canım bu kaygıların biraz da hamilelikte salgılanan hormonlardan kaynaklanıyor bence. Rahat olmaya çalış, finallerine odaklan.
inş canım iyi dileklieriniz için tşkler..Seninde hayırlı olsun cnm.Evet vücut çok garip hale geliyo..Azcık bişey yapsam yoruluyorum gibi ,başım dönüyo gibi,iştahımda fazla yok..Hepimiz az çok istemeden tedirgin oluyoruz şimdiki hamilelikler zorinş finallerde başarılı olursun
O anın heyecanıyla soracağını da unutuyo insan
Kızlar ben sormayı unuttum dr unuza bele sıcak su koymak sakıncalımı diye sorarmısınız..
aynen aynen artık ben de dayanamıyorum...her türlü bakınız ,duymadan çıkmıyorum ulenn dicemm
benim bulantı devam ediyo ama ilk hamilelik gb değil daha farklı satlerde oluyo. biz de yarın 6+3 olacağız ama kalp atışı göremedik. bugün dr a gidecektik sekreteri çok yoğun gelmeyin dedi küstüm oturuyorum evdeBen girmeyeli baya çoğalmış sayfalar 124 olmuş :)) tekrar meraba kızlar vakit bulup yazamadım size hem iş hem ew hem hamilelik zor..! Pzt gttim doktora şuan 6+3 haftalığm.kalp atışlarınıda gördüm minik kelebeğimin.vajinal ultrasonla gördük.14 gün sonra tekrar kontrol var,henüz bulantım filanda yok kzlar siz ne alemdesinz
bende de eşlere sabır çok lazım sabahtan beri kaç posta olay geçirdik :)))Ankaradayım ben. Çok şükür bulantım yok. Çok oburlaştım ama( 57 kiloyla başladım zaten. Bi sene de 10 kilo almıştım. Göğüslerim benim de fena ( iki kez sutyen bedeni büyüttüm :)) kabızlık yok da gaz çok var. Bi de sinir ve uyku :)) diyorum zaten hamilelikte benden çok eşime sabır lazım :)
Kızlar merhaba hepinize,
Bugün ben de test aldım ve sonuc pozitif cıktı galiba hamileyim hala inanamıyorum :)
yarın daha garanti bi yöntem oldugu için kan testi yaptırıcaz. gebelik testlerinin yanlıs cıkma ihtimali olabilir mi yani hamile olmadıgım halde hamilelik gösterme gibi bi durum olmaz dimi?kullandıgım test predictor ve bugun adet görmeyi beklediğim gündü...
cok karmasık duygular içindeyim sizde de böyle mi? :)
Selam kızlar nasılsınız kusura bakmayın giremiyorummm bu aralar...herkesin bebişi iyidir inşallah sizlere çok güzel bir gün diliyorummmm...
işte biz biraz aceleci davranıyoruz benimde aslında normal seyrinden biraz geriden geliyor
evet ya çok acele ediyoruz bencede ama işte keseyi görelim kalp atışını duyalım bakalım büyümüşmü derken
utanmasak her hafta gidicez sanırım
bence görünür aynıyız çünkü benim sat 8 aralık tı
kızlar benim de 15 eylül görünüyor şu an 5+1 im gitsem görünür mü kese ya da bebek?
Arkadasim sürekli tatli yiyordu ama kizi oldu kaynanamda bi kilo limon yermis gunde ;-) tutmuyor pek anlasilan cin takvimi ne kadar dogru acaba ona gore erkek olacak benimkii
Canim nasilsin ?? bebisin nasil ?? Bende sana cok guzel bir gun diliyorummmmmmmmmm...
Görünür gt bence :)
İiyiyim tatlım valla bebişi bilmiyorum yarın doktora gidecem 5+3 olucam keseyi görürüm inşallah...
İiyiyim tatlım valla bebişi bilmiyorum yarın doktora gidecem 5+3 olucam keseyi görürüm inşallah...
bi önceki mesajı yanlışlıkla sana gonderdim galibaGörünür gt bence :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrsigara kullanan var mı ?? :18:
Kızlar bana dua edin olur mu? Bugün doktor kontrolüm olacak, size iyi haberlerle geleyim inşallah. Bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun
Ben girmeyeli baya çoğalmış sayfalar 124 olmuş :)) tekrar meraba kızlar vakit bulup yazamadım size hem iş hem ew hem hamilelik zor..! Pzt gttim doktora şuan 6+3 haftalığm.kalp atışlarınıda gördüm minik kelebeğimin.vajinal ultrasonla gördük.14 gün sonra tekrar kontrol var,henüz bulantım filanda yok kzlar siz ne alemdesinz
:) aynıyız bız senınle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?