ya ben dıger bebegımde boyle degıldım onu kaybedınce ay kesesı ay kalbı ay osu busu oldum doktorum tansıyonumu olcuyo tavanlarda heyecan yapma dıyor ama elımde degıl inş problemsız alırım kucagıma
ya ben dıger bebegımde boyle degıldım onu kaybedınce ay kesesı ay kalbı ay osu busu oldum doktorum tansıyonumu olcuyo tavanlarda heyecan yapma dıyor ama elımde degıl inş problemsız alırım kucagıma
Kizlar bugun doktorum tekrar aradi.. ve ben gene kan'a gitim.. suan aldim sonclari degerlerim yukselmis..
ohh rahatladim az da olsa cok sukur allah'im.. tablo yapma zamani geldi galiba..
Leblebi ise yararsa ben de aliyim canim cubuk krakerle
idare ediyorum ben de bir seyler yiynce midem rahatliyor ama her seyi yiemiyorum salca sogan görmek istemiyorum
kesinlikle al cnm dedigim gibi gece kalktikca yedim gece su da cok iciyorum her kalktigimda yedim. sabah daha iyi uyandim. yemek aralarinda hafif bisey hissedersem hemen 3 5 tane atiyorum suyuda iciyorum yatistiriyo. ikisinide aldik ama en cok sarisini yiyorum iyi geldi. bide ilac vermisti dun onu ictim sanirim o da iyi geldi prem le baslio sende sor istersen ilacsiz zor isimiz. bende sogan gormek yemek kesinlikle istemiprum.
Kizlar bugun doktorum tekrar aradi.. ve ben gene kan'a gitim.. suan aldim sonclari degerlerim yukselmis..
ohh rahatladim az da olsa cok sukur allah'im.. tablo yapma zamani geldi galiba..
Kizlar demeki ben bayaa bayaa gec yumurtladim..
SAT 6 aralikti.. ama suan degerim 15 gun once yumurtlamayi gosteriyo.. yani yeni sat 19/12/2013 oluyor.. :44::44::44:
Ona gore yaptim tablomu.. :44::44: 4 haftalik diyor.. :44::44:
Kizlar demeki ben bayaa bayaa gec yumurtladim..
SAT 6 aralikti.. ama suan degerim 15 gun once yumurtlamayi gosteriyo.. yani yeni sat 19/12/2013 oluyor.. :44::44::44:
Ona gore yaptim tablomu.. :44::44: 4 haftalik diyor.. :44::44:
yok cnm vermedı bılgısayara kaydedıyo en son verıyo hepsını :) ama bnde kanama alanı gorundu mınıcık yatıyorum oyuzden kafama cok takıyorum :) bu cumt ıns gecmıs olur
peki canım sende geri geliyomu sabahları bu jel, bende peynir süt kesiği gibi geri geliyor. Ama renginde bi değişiklik yok yine beyaz olarak dönüyor geri