bende çoğu yatıorum eşim dio ne olur ne olmaz .. Iş mi yaptınnie kanaman geldi
Kizlar bugun doktorum tekrar aradi.. ve ben gene kan'a gitim.. suan aldim sonclari degerlerim yukselmis..
ohh rahatladim az da olsa cok sukur allah'im.. tablo yapma zamani geldi galiba..
Ben 37 yaşındayım. 10 yıllık evliyim ve ilk bebeğim. Anca bu kadar kaçabildim.
hala hala yatınca geciomuymuş ii bar,i canm okdar kötü bişi yok hayrlısı allahtan bişi olmaz inşallah iii düşünelimcanm takmayok hıc kanamam olmadı benım kesenın yanında kan bırıkmesı olmus. Doktorum yatkı gecsın dedı bende yatıyorum devamlı
hala hala yatınca geciomuymuş ii bar,i canm okdar kötü bişi yok hayrlısı allahtan bişi olmaz inşallah iii düşünelimcanm takma
oyy ycok sukur :) hadı gozun aydın
Cok sagol canimm.. mutluyum sukurler olsun.. amin insallah.. hepimizde kucagimiza aliriz insallah..bnmde erken yumurtlamısım :) doktor keseyı gorunce sasırdı :) esıme dedı kı esının performansı olmasaydı goremıcektın dedı :) oluyo bazen ya :) hayırlısıyla kucagına al inş :)
Benimde senin gibi arada sivi gelio arada arkadasin dedigi gibi beyaz kesik kesik..canm birazsabak gelio çok az... Bembeyaz . Kesik değil ama sıvı baya
Cok sagol canimm.. mutluyum sukurler olsun.. amin insallah.. hepimizde kucagimiza aliriz insallah..
kadindan kadina degisir yaa.. sonuc bebegimiz geldi.. insallah cok saglikli olurlar.. tek dilegim suan..
Benimde senin gibi arada sivi gelio arada arkadasin dedigi gibi beyaz kesik kesik..
Aminnn insallah.. sagol canimm.. artik eklersin tabloya..Canimm cook sevindim hadi bakalim sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah
Canim bana doktor cok yararli al kesin 1 ay dedi.. bu bebegin tutunmasi icin iyimis.. gelmesi icin.. o yuzden devam dedi bana.. :44:kızlar doktor bana folik asit vermedi sordum vermiyomusunuz ilk 3 ay diye ben pek önermiyorum ama
istersen alıp kullanabilirsin dedi ne diyonuz kullanan var mı
yok hıc kanamam olmadı benım kesenın yanında kan bırıkmesı olmus. doktorum yatkı gecsın dedı bende yatıyorum devamlı
kızlar doktor bana folik asit vermedi sordum vermiyomusunuz ilk 3 ay diye ben pek önermiyorum ama
Aminnn insallah.. sagol canimm.. artik eklersin tabloya..
Canim bana doktor cok yararli al kesin 1 ay dedi.. bu bebegin tutunmasi icin iyimis.. gelmesi icin.. o yuzden devam dedi bana.. :44:
Evet canim bende 4 aydir kulaniyorum surekli..Selamlar, bana önerdi Dr'um hatta hamilelik planlarken önermişti. Genelde öneriyorlar folik asit kullanımı.
Yaa ben bilemedim simdi..:44::44: vallahi kizlara sormak lazim dr.sormak lazim niye onermedi.. :44::44::44::44:alıyım kullanıyım yaa ilkinde kullanmıştım bundada 1 ay kullanırım zararı olmaz ki zaten dimi
kızlar doktor bana folik asit vermedi sordum vermiyomusunuz ilk 3 ay diye ben pek önermiyorum ama
Bilgilerini tam olarak yaz canim aksam eklym
Canim bana doktor cok yararli al kesin 1 ay dedi.. bu bebegin tutunmasi icin iyimis.. gelmesi icin.. o yuzden devam dedi bana.. :44:
Evet canim bende 4 aydir kulaniyorum surekli..
Yaa ben bilemedim simdi..:44::44: vallahi kizlara sormak lazim dr.sormak lazim niye onermedi.. :44::44::44::44:
Hepimiz kullanıyoruz sanırım sen al muhakkak .Asıl bu aylarda kullanmak gerek.Doktor niye öyle demiş şaşırdım
Fazlasını vücut idrarla birlikte atıyo diye duymuştumm..
beni de eklermisin tabloya yaş 32 istanbul ikinci sat 08/12/2013 btd 14/09/2014 tek
Canim hatirladim seni ben nasilsin ?? en belirgin benim icin beyaz akinti..Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim
yeşil yapraklı yiyeceklerden kırmızı et balık ye dedi onlardan alırmışım ne biliyim bende anlamadım ilk görüşmenin şaşkınlığıyla
sormadım da niye diye kafa işte bebişi görünce unuttum herşeyi güya deneyimliyim bide
evet evet bencede alıyım ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?