2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
yok hıc kanamam olmadı benım kesenın yanında kan bırıkmesı olmus. Doktorum yatkı gecsın dedı bende yatıyorum devamlı
hala hala yatınca geciomuymuş ii bar,i canm okdar kötü bişi yok hayrlısı allahtan bişi olmaz inşallah iii düşünelimcanm takma

oyy ycok sukur :) hadı gozun aydın

bnmde erken yumurtlamısım :) doktor keseyı gorunce sasırdı :) esıme dedı kı esının performansı olmasaydı goremıcektın dedı :) oluyo bazen ya :) hayırlısıyla kucagına al inş :)
Cok sagol canimm.. mutluyum sukurler olsun.. amin insallah.. hepimizde kucagimiza aliriz insallah..
kadindan kadina degisir yaa.. sonuc bebegimiz geldi.. insallah cok saglikli olurlar.. tek dilegim suan..
canm birazsabak gelio çok az... Bembeyaz . Kesik değil ama sıvı baya
Benimde senin gibi arada sivi gelio arada arkadasin dedigi gibi beyaz kesik kesik..

Canimm cook sevindim hadi bakalim sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

kızlar doktor bana folik asit vermedi sordum vermiyomusunuz ilk 3 ay diye ben pek önermiyorum ama
istersen alıp kullanabilirsin dedi ne diyonuz kullanan var mı

Canimm cook sevindim hadi bakalim sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah
Aminnn insallah.. sagol canimm.. artik eklersin tabloya..
kızlar doktor bana folik asit vermedi sordum vermiyomusunuz ilk 3 ay diye ben pek önermiyorum ama
Canim bana doktor cok yararli al kesin 1 ay dedi.. bu bebegin tutunmasi icin iyimis.. gelmesi icin.. o yuzden devam dedi bana.. :44:

yok hıc kanamam olmadı benım kesenın yanında kan bırıkmesı olmus. doktorum yatkı gecsın dedı bende yatıyorum devamlı

Selam. Ben de de aynı problem oldu. Geçtiğimiz haftasonu ultrasonda baktı Dr. Bebeğin gelişimi normal ama kesenin yanında kan birikmiş dedi. Az birşey kanama olabilir dedi. Olmadı gerçi çok şükür. 1 haftalık rapor verdi evde yatmam için. Az birşey regl ağrısı başlangıcı gibi ağrım vardı. Daha azaldı şimdi. Ben de genelde yatıyorum ama yemek yapmaya falan kalkıyorum mecbur. Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Canim bana doktor cok yararli al kesin 1 ay dedi.. bu bebegin tutunmasi icin iyimis.. gelmesi icin.. o yuzden devam dedi bana.. :44:

alıyım kullanıyım yaa ilkinde kullanmıştım bundada 1 ay kullanırım zararı olmaz ki zaten dimi

Selamlar, bana önerdi Dr'um hatta hamilelik planlarken önermişti. Genelde öneriyorlar folik asit kullanımı.
Evet canim bende 4 aydir kulaniyorum surekli..
alıyım kullanıyım yaa ilkinde kullanmıştım bundada 1 ay kullanırım zararı olmaz ki zaten dimi
Yaa ben bilemedim simdi..:44::44: vallahi kizlara sormak lazim dr.sormak lazim niye onermedi.. :44::44::44::44:

Hepimiz kullanıyoruz sanırım sen al muhakkak .Asıl bu aylarda kullanmak gerek.Doktor niye öyle demiş şaşırdım

Fazlasını vücut idrarla birlikte atıyo diye duymuştumm..

Son düzenleme:

Evet canim bende 4 aydir kulaniyorum surekli..

Yaa ben bilemedim simdi..:44::44: vallahi kizlara sormak lazim dr.sormak lazim niye onermedi.. :44::44::44::44:

yeşil yapraklı yiyeceklerden kırmızı et balık ye dedi onlardan alırmışım ne biliyim bende anlamadım ilk görüşmenin şaşkınlığıyla
sormadım da niye diye kafa işte bebişi görünce unuttum herşeyi güya deneyimliyim bide

Hepimiz kullanıyoruz sanırım sen al muhakkak .Asıl bu aylarda kullanmak gerek.Doktor niye öyle demiş şaşırdım

Fazlasını vücut idrarla birlikte atıyo diye duymuştumm..

evet evet bencede alıyım ben en iyisi

Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim

Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim
Canim hatirladim seni ben nasilsin ?? en belirgin benim icin beyaz akinti..

Hmm.. evet cunku folik asit en cok o besinlerde bulunuyormus.. sen en iyi karari alirsin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…