2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Sa hamisler bnde araniza katilicam sanirim bn gerci ilk olarak iteki gruptaydim burdan haberim yoktu burayi gordum almis basini gidio bnde sanirim 3.ayda tutturdum gecen mayis ayinds hamile kalmistim ama bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim ve onun oncesindede tumor yuzunden bir yumurtaligimi kayip ettim iki aydir istiodum olmadi tm bu ay vaz gectimki bugun erken hamilelik testi yapti cok cok silik bir cizgi belirdi isikta belli oluo ve bat 21 ocak bir haftadan beride acayip kasik agrilarim ve biranda bicak saplanir gibi batmalarim oluo ayriyetten iki gungurde acayip migde bulantilarim sanirim goguslerimde sisti gerci eminde deilim dr daha once kurtaj oldugum icin dusuk olma ihtimali yuksek demisti yekrardan bebek istiorum diyince yada kimyasal hamilelikten de cok korkuorum hayirlisi ya yurt disinda oturdugum icinde her istedidigimde dr ye gidemiorum hele bnm dr cok yogun hamileyim desem gunum gecmeden zaten almaz gunum gecsede 6 .haftasindan oncede randevu vermez bnde bu dusuncelerden kafayi yicm acaba varmi yokmu test dogrumu die poff gunde gecmez simdi

inşallah kontrole gıttıgmızde gıder kavusuruz mınıklerımıze

Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim

.En büyük belirtim adetim gelecek gibi yoğun ağrı olup adetin gelmemesiydi.Bi de ara ara baş dönmelerim oldu..

Allah razı olsun cnm çok önemli bi ayrıntı bu...

Tebrik ederim ..Malesef yurt dışında doktor kontrolleri Türkiye deki gibi rahat değil..İnş sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz..

ben gece yersem kalkınca ekşime yapıyor,siz de olmuyor mu?Ya da ben neyi yanliş yapıyorum acaba

kızlar doktor bana folik asit vermedi sordum vermiyomusunuz ilk 3 ay diye ben pek önermiyorum ama
istersen alıp kullanabilirsin dedi ne diyonuz kullanan var mı

mutlaka kullanmalısınız, aslında kullanmayan bi kaç kişi tanıyorum bi şey de olmadı ama bunu önlem amaçlı veriyor zaten doktorlar.bebeğin ilk 28 gününde önemli olduğu(genellikle 3 ay derler ama doktorum bu kadar dedi) için hamile kalmadan önce başlayın diyorlar çünkü anne hamileliği öğrenene kadar yarısı geçmiş oluyor.

Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim

benim kasık ağrım vardı daha doğrusu sancı, bi sağa giriyordu bi sola.sonraki hafta da iştahım azalmıştı, normalde yedikçe yiyen bi insanım ama azıcık doyunca yemek gözüme hiç çekici gelmemişti.Ben de şaşırmıştım allahım noluyo diye, böyle bi belirti de bilmediğim için hiç şüphelenmemiştim.bulantım öğrendikten çok sonra başladı ve gittikçe arttı Umarım açıklayabilmişimdir:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sorulaardan ton balıgına ne dedı? ben normal balık yıyemıyorum da

Canım ton balığını kısıtlı tüketmeni öneririm. Çünkü büyük balık olduğu için civa içerme ihtimali var. Ayrıca teneke kutuda değil plastik poşetlerde satılanları tercih etmelisin.

Aynı durumdayız canım, bende de bulantı yok. Bol bol acıkıp bir de spor yapamayınca toto büyütüyorum gün be gün.

Kizlar bugun doktorum tekrar aradi.. ve ben gene kan'a gitim.. suan aldim sonclari degerlerim yukselmis..
ohh rahatladim az da olsa cok sukur allah'im.. tablo yapma zamani geldi galiba..

Gözün aydın canım. Darısı keseye ve kalp atışına olsun.

Son düzenleme:
Kizlar siz kac kiloyla hamile kaldiniz?
Ben normal kilomun uzerindeyim, ideal kilom 57 iken ben 63.5 kg ile hamile kaldim. 2 haftadir kusuyorum ve cok yiyemiyorum, 62,3'e dusmusum ama hala yuksek. O yuzden fazla kilo almamam lazim hamilelik suresince. Bugun eşimle birlikte spor salonuna yazildik, haftada 3 gun yüzecegiz. Haftada 1 ya da 2 gun de hamilelik pilatesi yapmayi dusunuyorum. Hem bulantilara da iyi geliyormuş yüzmek, pilates ve yoga da normal dogumu kolaylaştırıyomus.

KIZLAARRRRRRRRR

5+2 yim kese göründü bugün çok mutluyumm.. 7.9 mm normal mi? doktor biraz küçük dedi sizlerin kaçtı?

benim çok uykum geliyor ve az biraz midem bulanyor sizin belirtiler nasıl

.

Tebrik ederim ..Malesef yurt dışında doktor kontrolleri Türkiye deki gibi rahat değil..İnş sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz..

Tesekkur ederim cnm saol bakalim haftaya sali gunum insaAllah kimyasal hamilelik deildir

Leblebi ise yararsa ben de aliyim canim cubuk krakerle
idare ediyorum ben de bir seyler yiynce midem rahatliyor ama her seyi yiemiyorum salca sogan görmek istemiyorum

evet leblebi iyi geliyor ben birazda tuzlusundan aldım içimi bastırıyo biraz.Allah yardımcımız olsun arkadaşlar umarım daha fazla artmaz bulantılar

KIZLAARRRRRRRRR

5+2 yim kese göründü bugün çok mutluyumm.. 7.9 mm normal mi? doktor biraz küçük dedi sizlerin kaçtı?

benim çok uykum geliyor ve az biraz midem bulanyor sizin belirtiler nasıl

Hayırlısı olsun canım tebrik edrim benimtam 5 haftalıktı 11 mm dedi seninkide çok küçük değilmiş takılma fazla büyücek o annesiiiii

Hayırlısı olsun canım tebrik edrim benimtam 5 haftalıktı 11 mm dedi seninkide çok küçük değilmiş takılma fazla büyücek o annesiiiii

ayy inşallah canım herşeyi kafama takıyor netten başımı kaldıramıyorum saf gibi :/ rabbim hayırlısı ile nasip etsin isteyen herkese. hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alalım.

Benimde midem çok fena tatlı görmeye tahammülüm yok çok acıkıyorum ama hiçbirşey yiyemiyorum canım istemiyo hayırlısıyla atlatsak şu 3 ayı oğlumda hiç böyle olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…