Selam. Ben de de aynı problem oldu. Geçtiğimiz haftasonu ultrasonda baktı Dr. Bebeğin gelişimi normal ama kesenin yanında kan birikmiş dedi. Az birşey kanama olabilir dedi. Olmadı gerçi çok şükür. 1 haftalık rapor verdi evde yatmam için. Az birşey regl ağrısı başlangıcı gibi ağrım vardı. Daha azaldı şimdi. Ben de genelde yatıyorum ama yemek yapmaya falan kalkıyorum mecbur. Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Hepimiz kullanıyoruz sanırım sen al muhakkak .Asıl bu aylarda kullanmak gerek.Doktor niye öyle demiş şaşırdım
Fazlasını vücut idrarla birlikte atıyo diye duymuştumm..
Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim
galiba ondan.. haklısın aslında..
inş canım iyi dileklieriniz için tşkler..
benim boynum tutuldu fizik tedavi dr un gittim bekle kendi kendine geçsin dedi. hamilelerde bebeğe giden damardaki kan miktarını konulan yere kaydırır diye sıcak kompres önerilmiyormuş.
)
Sa hamisler bnde araniza katilicam sanirim bn gerci ilk olarak iteki gruptaydim burdan haberim yoktu burayi gordum almis basini gidio bnde sanirim 3.ayda tutturdum gecen mayis ayinds hamile kalmistim ama bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim ve onun oncesindede tumor yuzunden bir yumurtaligimi kayip ettim iki aydir istiodum olmadi tm bu ay vaz gectimki bugun erken hamilelik testi yapti cok cok silik bir cizgi belirdi isikta belli oluo ve bat 21 ocak bir haftadan beride acayip kasik agrilarim ve biranda bicak saplanir gibi batmalarim oluo ayriyetten iki gungurde acayip migde bulantilarim sanirim goguslerimde sisti gerci eminde deilim dr daha once kurtaj oldugum icin dusuk olma ihtimali yuksek demisti yekrardan bebek istiorum diyince yada kimyasal hamilelikten de cok korkuorum hayirlisi ya yurt disinda oturdugum icinde her istedidigimde dr ye gidemiorum hele bnm dr cok yogun hamileyim desem gunum gecmeden zaten almaz gunum gecsede 6 .haftasindan oncede randevu vermez bnde bu dusuncelerden kafayi yicm acaba varmi yokmu test dogrumu die poff gunde gecmez simdi
allah büyüktür tatlm :)
kesinlikle al cnm dedigim gibi gece kalktikca yedim gece su da cok iciyorum her kalktigimda yedim. sabah daha iyi uyandim. yemek aralarinda hafif bisey hissedersem hemen 3 5 tane atiyorum suyuda iciyorum yatistiriyo. ikisinide aldik ama en cok sarisini yiyorum iyi geldi. bide ilac vermisti dun onu ictim sanirim o da iyi geldi prem le baslio sende sor istersen ilacsiz zor isimiz. bende sogan gormek yemek kesinlikle istemiprum.
kızlar doktor bana folik asit vermedi sordum vermiyomusunuz ilk 3 ay diye ben pek önermiyorum ama
istersen alıp kullanabilirsin dedi ne diyonuz kullanan var mı
Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim
bu sorulaardan ton balıgına ne dedı? ben normal balık yıyemıyorum da
Ben girmeyeli baya çoğalmış sayfalar 124 olmuş :)) tekrar meraba kızlar vakit bulup yazamadım size hem iş hem ew hem hamilelik zor..! Pzt gttim doktora şuan 6+3 haftalığm.kalp atışlarınıda gördüm minik kelebeğimin.vajinal ultrasonla gördük.14 gün sonra tekrar kontrol var,henüz bulantım filanda yok kzlar siz ne alemdesinz
Kizlar bugun doktorum tekrar aradi.. ve ben gene kan'a gitim.. suan aldim sonclari degerlerim yukselmis..
ohh rahatladim az da olsa cok sukur allah'im.. tablo yapma zamani geldi galiba..
.
Tebrik ederim ..Malesef yurt dışında doktor kontrolleri Türkiye deki gibi rahat değil..İnş sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz..
Leblebi ise yararsa ben de aliyim canim cubuk krakerle
idare ediyorum ben de bir seyler yiynce midem rahatliyor ama her seyi yiemiyorum salca sogan görmek istemiyorum
KIZLAARRRRRRRRR
5+2 yim kese göründü bugün çok mutluyumm.. 7.9 mm normal mi? doktor biraz küçük dedi sizlerin kaçtı?
benim çok uykum geliyor ve az biraz midem bulanyor sizin belirtiler nasıl
Canım ton balığını kısıtlı tüketmeni öneririm. Çünkü büyük balık olduğu için civa içerme ihtimali var. Ayrıca teneke kutuda değil plastik poşetlerde satılanları tercih etmelisin.
Hayırlısı olsun canım tebrik edrim benimtam 5 haftalıktı 11 mm dedi seninkide çok küçük değilmiş takılma fazla büyücek o annesiiiii
KIZLAARRRRRRRRR
5+2 yim kese göründü bugün çok mutluyumm.. 7.9 mm normal mi? doktor biraz küçük dedi sizlerin kaçtı?
benim çok uykum geliyor ve az biraz midem bulanyor sizin belirtiler nasıl
Tebrik ederim Annesiiiiii ,
ayy darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?