2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

valla bende ilk 21 günde ki folik asit takviyesinin çok önemli olduğunu duymuştum ama genelde bütün hamilelere elevit diye bir vitamin veriliyor genelde onunda içinde folik asit bulunuyor.
bir şekilde folikasit i takviye olarak alıyoruz yani.
bu yüzden almanın önemli olduğunu düşünüyorum. doktoruna güveniyor musun? emin değilsen başka bir doktora daha git canım.

canım sen nekadarlık hamilesin doktor 3 hafta sonra dedi merak ettim ?

Merhaba ben hamilelik takvimi yapamadım nasıl yaptığınızı anlatır mısınız benim profilimde çizelge yazmıyor

canım ya profilinde ya kullanıcı adına tıkladıgında sırayla bir dünya bilgi çıkıyor. saç rengin göz rengin vs vs altta.
biraz daha alta inince bebeğinizin muhtemel doğacağı tarih kısmı var. oraya tarihi girdinmi otomatik çıkıyo

bak onu bilmiyodum iyi oldu söylediğin çok saol :)
sıpsıkışık giderim ben şimdi inşallah duyarım, hayırlısı bakalım

Selam Güzeller Güzeli eylül annişlerii

İşlerin yoğunluğundan giremedim nasılsınız. Bebişlerin kalp sesleri duyulmuşşşş allahım hep böyle güzel haberler alırız

çok teşekkür ederim cevap için ve bende yiyeceklerden alabileceğimi düşünmüyorum malesef sanırım geç olmadan bi karar vermem gerekiyo :S

çok teşekkür ederim canım doktordan pek memnun kalmadım zaten fazla rahat geldi bana keyfine bak diyo başka bişey demiyo ayrıca vitaminde vermedi sadece gyno ferro diye bi demir ilacı verdi o kadar çok kafam karıştı gerçekten

ben şimdiye kadar vitamin almayıp sadece demir kullanan bir arkadaşıma rastlamadım. tabi doktora göre de değişiyor bazı doktorlar daha rahat önemli olan seni doktoruna güvenmen. çok geçmeden kararını ver canım ki geç kalmadan vitaminlerine başlarsın.

canım idrara sıkışık gitmenin nedeni neymiş? benim de çarşamba günü randevum var keseyi görmeye gidicem, ayrıca 6. haftanın içinde olucam belki kalp atışlarını da duyarız :) kalp atışı için mi sıkışık olmak gerekiyormuş?

Benim doktorumda sıkışık gel dedi , her doktor öyle diyorsa bir bildikleri vardır.
Görüntü almalarını kolaylaştırıyor olsa gerek ..

Benim doktorumda sıkışık gel dedi , her doktor öyle diyorsa bir bildikleri vardır.
Görüntü almalarını kolaylaştırıyor olsa gerek ..

hmmm öyle yapayım o zaman canım sağol :) bana hiçbirşey demedi ki vallahi.. bunu öğrendiğim iyi oldu

İnş cnm..

Kızlar öğlen kahverengiye yakın lekelenmem oldu.Ne olur ne olmaz dedim hemen dr a gittim.Ultrason bölümünde idrara sıkışık karından bakıldı.Kesem göründü maşallah..Dr a gösterdim hafif lekelenme oldu dedim..Her ihtimale karşı progestan iğne yazdı haftada bir kullan dedi.İğnemide yaptırdım geldim.

Hesaplamalarıma göre 4+4 haftalığım.Kese boyutum 5.6 mm maşallah diyim..Bebeği görüyo gibiyim ama seçilmiyo dedi ultrasonu çeken..Daha küçücük bebişim normal görünmemesi

Kizlar sonucum cikmis kan degerim 24.2 den 47.42 olmus.. Cok sukur 2 ye katlanmisss

bende hiç tutamam tam girmeden 10 dk önce su içmeyi düşünüyorum ..

On dakika once degil canim yarim saat oncesinden bir litre su ic garantiye al isini ben doktra gittim sıkışık degildim doktr su ic yirmi dakika sonra gel dedi ben anca kirk dakika sonra sıkıstım sıkışık olmazsan gorunmuyor

kalp atışı net ve daha kolay duyabilmek için idrara sıkışık olmak gerekliymiş. karından bakmak için ama. başka bir açıklama yapmadılar. bana söylemediler hastanede tabii. bende hastanede wc ye girdim bir güzel :) sonra girdim doktora. dediki sıkışıkmısın? hayırrrrr :18: dedim. o zamn ya alttan bakıcaz dedi. yada sıkışmanı bekleyeceğiz dedi. bende dayanamadım alttan baktırdım.

Arkadaşlar ben netten çıkıyorum inşallah güzel haberlerle gelirim Miniklerinizle Allaha emanat olun banada doktora gidecek tüm arkadaşlarıma dua edin . ayy ağlıycam şimdi niyese gözlerim doldu ...

Kutlsal olan anneliğe aday olan herkesi Allah esirgesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…