arkadaşlar merhaba yeni hamişlerdenim bende öncelikle herkese sağlıklı mutlu bi süreç diliyorum.. dr kontrolüne dün gittik kesenin genişliği falan çok ii dedi doktor fakat folik asit vermedi geçti o dedi ama 3 aya kadar kullanılabiliyormuş biraz canım sıkıldı açıkçası sonuçta önemli birşey hamileliğimde biraz sürpriz olduğu için daha önce başlayamadım dolayısıyla sadece demir ilacı verdi.. sizlerin düşüncelerini merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
hadeee gözün aydın
lelelelel
bende duyamadım daha 3 hafta sonra dedi doktor ama ben haftaya başka doktora gitcem
inşallah canım
içini ferah tut bu kadar sıkıntı yapma çok takılıyosa aklına hemen doktora git çünkü stres üzüntü yapmamamız lazım
Merhaba ben hamilelik takvimi yapamadım nasıl yaptığınızı anlatır mısınız benim profilimde çizelge yazmıyor
canım ben 4+3 te keseyi gördüm.
6. haftamda da yani dünde kalp atışını duydum.
yani biraz erken gibi.
sen gene idrara sıkışık git belki dener doktorun.
ben idrara sıkışık gitmedim diye alttan baktırdım. hastanedekiler söylemedi bana.
selam canım hayırlı olsun hamişliğin
seninle aynı tarihli sayılırız. Ve bende aynı konuda muzdariptim daha öncede paylaşmıştım kızlarla doktor banada vermedi
folik asit ben pek önermiyorum istersen alabilirsin ama dedi yada yeşil yapraklı yiyecekler mercimek gibi balık gibi gıdalardan da
alabilirsin zaten dedi ama ben ilk hamileliğimde kullanmıştım kızlarla da konuştum ve aldım zaten şunun şurasında 2 ay kalmış bari
ordan kurtarırız sende düşün taşın kendi karar ver ben yiyeceklerden yeterince alabileceğimi düşünmedim en doğru kararı yine
sen verirsin
valla bende ilk 21 günde ki folik asit takviyesinin çok önemli olduğunu duymuştum ama genelde bütün hamilelere elevit diye bir vitamin veriliyor genelde onunda içinde folik asit bulunuyor.
bir şekilde folikasit i takviye olarak alıyoruz yani.
bu yüzden almanın önemli olduğunu düşünüyorum. doktoruna güveniyor musun? emin değilsen başka bir doktora daha git canım.
çok teşekkür ederim cevap için ve bende yiyeceklerden alabileceğimi düşünmüyorum malesef sanırım geç olmadan bi karar vermem gerekiyo :S
çok teşekkür ederim canım doktordan pek memnun kalmadım zaten fazla rahat geldi bana keyfine bak diyo başka bişey demiyo ayrıca vitaminde vermedi sadece gyno ferro diye bi demir ilacı verdi o kadar çok kafam karıştı gerçekten
canım ben 4+3 te keseyi gördüm.
6. haftamda da yani dünde kalp atışını duydum.
yani biraz erken gibi.
sen gene idrara sıkışık git belki dener doktorun.
ben idrara sıkışık gitmedim diye alttan baktırdım. hastanedekiler söylemedi bana.
canım idrara sıkışık gitmenin nedeni neymiş? benim de çarşamba günü randevum var keseyi görmeye gidicem, ayrıca 6. haftanın içinde olucam belki kalp atışlarını da duyarız :) kalp atışı için mi sıkışık olmak gerekiyormuş?
Benim doktorumda sıkışık gel dedi , her doktor öyle diyorsa bir bildikleri vardır.
Görüntü almalarını kolaylaştırıyor olsa gerek ..
canım merhaba sanci değil aslında gece sağa sola dönerken biraz adet sancısına benzer bi ağrı oluyo geçiyo. biraz önce geldim doktordan şuan değerlerin güzel dedi salı günü belki görürüz keseyi dedi bakalım çok heyecanlıyım allahım herkese o minik kalp atışlarını duuyursun sonrada kucağına almayı naşip etsin inş.
hmmm öyle yapayım o zaman canım sağol :) bana hiçbirşey demedi ki vallahi.. bunu öğrendiğim iyi oldu
bende hiç tutamam tam girmeden 10 dk önce su içmeyi düşünüyorum ..
bende hiç tutamam tam girmeden 10 dk önce su içmeyi düşünüyorum ..
canım idrara sıkışık gitmenin nedeni neymiş? benim de çarşamba günü randevum var keseyi görmeye gidicem, ayrıca 6. haftanın içinde olucam belki kalp atışlarını da duyarız :) kalp atışı için mi sıkışık olmak gerekiyormuş?
Kizlar sonucum cikmis kan degerim 24.2 den 47.42 olmus.. Cok sukur 2 ye katlanmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?