- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Benim tam beklenen adet günümde hcg 118.78 çıktı , 5 gün sonra doktora gittik , başka kan testi istemedi . birdahada ben yaptırmadım , şuan hcgden de keseden de ve kalp atışındanda bir haberim , değerim yükselmiş mi bilmiyorum doktor gerek görmedi zaten burda çıkmış dedi.
sen rahat olabilirsin değerin yükselmiş iyi düşünelim iyi olsun herşey . Ama yarın kesin git her türlü baksın bende hertürlü bakmasını istiycem görene kadar çıkmıcemmmmmmmmm
KILZAR GÜNAYDINNN....
herkese çok güzel şeyler yazmıitım ama net sıkıntısından hepsi gitti..((((((((((
zannediyordum ama siteden kaynaklı hataymış demek ki gelmiş yazdıklarım:))
kızlar iyice içime kurt düştü kalp sesimizi duymadan rahat edemeyeceğim boş gebelikse alışmadan olsun bitsin herşey.. şimdi kahvaltı hazırlıyorum kocişi kaldırıyorum ve dr a gidiyoruz..
bu arada yarın 3 final bir makale teslimim var. dualarınızı bekliyorum bacılar...
byyyy
Bugune randevu aldim.ins gorurum yoksa esimin dilinden kurtulamam.sabirszlk iste n yapalm dk lar bile gecmiyo ogrendgm gunden...
hangi bölümdesin kaç sene kaldı kuzum?
.
Hadi bakalım önce sende haberler sonra yarın sabah bende ,
dua et bak cuma bugün güzel bir günde güzel haberlerle dönersin inşallah ..
arkadaşlar dün kahverengi lekelenmem oldu. doktor randevumda vardı kalp atışım için. doktora sıkıntı mı söyledim. baktı bebekte bir kanama gözükmüyor endişelenme dedi.
bugün gene koyu kahve lekelenmem var epey. tekrar doktoru aramalımıyım. başka doktora gitmelimiyim.
kafam çok karışık.
canım çok sıkkın.
Selammm kizlar nasilsiniz ?? var mi guzel haberler.. ??
Monalisaa aklimdasin.. guzel haberler gectirceksin insallah..
Son 4 gun.. allah'im kavustursun melegime insallah..
saol canım , bakalım yarın 8:30 , dup dupları duycekmiyiz ....
Ahhh cnm umarim ama benim beta hcg 35165 cikti dun..bebek yok ortada kese ve yolk sac var..dr alicam dedi gormez ise((dua edin ne olur vucudum halsiz bitkin progestan kullaniyorum hayatim alt_ust oldu ,isten de izin aldim
Cumartesi sabah , 5+5 günlük olucam .
tek sıkıntım hiç belirti olmaması , çok iyi hissediyorum , kusma vs yok . diyorumki acaba ben mi anormalim ...
arkadaşlar dün kahverengi lekelenmem oldu. doktor randevumda vardı kalp atışım için. doktora sıkıntı mı söyledim. baktı bebekte bir kanama gözükmüyor endişelenme dedi.
bugün gene koyu kahve lekelenmem var epey. tekrar doktoru aramalımıyım. başka doktora gitmelimiyim.
kafam çok karışık.
canım çok sıkkın.
hangi bölümdesin kaç sene kaldı kuzum?
hamileikte ağrımayan yer yok walla
hemşirelikte bi yeğen ar bizim hocaları:"hamilelik check up gibidir nerede sorun varsa hamilelikte patlar" demiş. benim doğduğumdan beri böbrek sıkıntılı hatta maaile sıkıntılı. az daha 25 haftalıkken böbrek amelyatı ve erken doğum oluyodu kenarından sıyırdım.
canım benim hiç canını sıkma üzme kendini.. bebek kaybeden,düşürenler var. beta hcg yüksek çıkması değil sadece iş 40 haftayı bitirebilmek önemli.. olmuşken sağlıklı olsun. Allah zaten sağlıklı olmayanı dışarı atacak şekilde bünye yaratmış bizde.. olsa tabi güzel olur ama canını sıkma,ok?
walla dediğin doğru kuzum. ben korkudan hemen hamile kalanlardanım. bizde de tam tersi oldu. evlendik hemen çocuk istedik. bizden sonra evlenenler gebe kaldı bizim olmadı.. 4 ay her adetimde wc ye gittiğimde ağladım. oğlum 19 aylık şu an. 16 aylıktan itibaren malatyadaki tüm kadın doğumcuları gezdim ben yeni bebe istiyom napcam diyehepsi de anca bi senede olur oldu olacak diyene kdr çocuk 3 olur dediler ben ilk ayda hamile kaldım
ayy seni gördüğüme çok sevindim minilyacım. özelden msj attıydım artık bilemedim iyi msn kötü mü? benim oğlan walla millete yaramazlık öğretiyormş anneler gelip bunu da seninkinden öğrendi yoktu böyle bir huyu diyorlar utanıyom wallaöyle kötü alışkanlık değil anam, bizimki ev süpürüyo süpürürken halıların hepsini kaldırıyo çekyat altına giriyo.. pencerelere tırmanıyo kuş görcem diye falan.. napcaz işte iki veledi büyütüp ayak ayak üstüne atcaz 3 sene sonra :))
şaka bi yana da ben de bunda çok yorgunum. sürekli uyuyorum emzirme de etkiliyo halsizliğimi napcam bilmiyom
inş canım.. sabahları ben ööö diyorum o da diyo :))) oyun yapıyom sanıyo garibim :) tatlı-tuzlu hiç farketmez herşeyi yiyom walla ben. bugün öğlen 1.5 iskender yedim:)
canım her hamilelik farklı benim ilkinde dediğin gb hemen kanda çıktı 2 gün sonra kese gözüktü 2 hafta sonra bebek vs.. bunda amma nazlandı. kandaki testte bile çıkmadı geç döllenme dedi 2 dr da meğer nazlıymış vajinalden bakınca günüyle uyumlu çıktı.. bu kdr nazlı olduğuna göre bana prenses geliyo haberiniz ola.. ayy bi de ben çok pisboğazım bu hamilelikte.. ne görsem ne okusam canım çekiyo.. ilkinde hiç aşermeden bitmişti hamilelik. Rabbim sana da tez zamanda sesini duyursun göstersin bebeğini inş..
saol canım , bakalım yarın 8:30 , dup dupları duycekmiyiz ....
Benim ara ara sancılar geliyo progestan vermişti dr um onu içiyorum.Bi gün var aramızda .Pazartesi gitmiştim dr a karından kese görünmedi ama doktor daha küçük normal dedi..Beta hcg m 678 di zaten...İnş hayırlı haberlerle gelirsin cnm
Bende taa 27 sinde gidicem doktor o zaman çağırdı Eki Görüntüle 936176
Keseyi ve kalp atışlarını görenler gözünüz aydın darısı başımıza inşEki Görüntüle 936175
Arladaşlar merhabaaaaa....
2 yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuştuğumuz bir anda bir de baktım eylül annesi olma yolundayım.Allahım herkese isteyen tüm arkadaşlara nasib etsin. Ben de bugün doktorum gittim 5+4 günlüğüm. Bugün keseyi gördüm çok şükür...Allahım sen çok büyüksünnn, çok yücesin
Tebrik ederim canım bende senin gibi iki yıldır istiyodum bir kere aşılama oldum tutmadı sonra Rabbim böle kendiliğinden nasip etti çok şükür bide kucağıma aldığımı görsem... Bende salı günü belki görürüm keseyi ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN İNŞŞŞŞ.......
Kızlar biz kalbi fln duydukta bu ultrason çıktısında kese yada bebeğin kaç mm olduğu nerde yazıyo ya? Herkes biliyor şimdi burdan okuyorumda benim hiçbir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?