2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bugune randevu aldim.ins gorurum yoksa esimin dilinden kurtulamam.sabirszlk iste n yapalm dk lar bile gecmiyo ogrendgm gunden...

Allah yar ve yardimcin olsun cnm insaAllah bebigin kalp atisini vede finallaerinin guzel sonuclarini gorursun cnm

slm arkadaşlar ben p.tesi dr gittim bebişi gördük .fakat doktordan geldikten sonra bende bir ateş 38. iki saatte bir ateş titreme doktorumu aradım minoset al dedi 2 gün içtim geçmedi 3. gün tekrar aradım kbb doktoruna git dedi gittim o da parol verdi. bugün artık iyiyim ama ateş bebeğime zarar vermişmidir çok merak ediyorum ama doktoruma soramıyorum çok takıyorsun kafana diyor

hangi bölümdesin kaç sene kaldı kuzum?
.

Şehir ve bölge planlama 3. Çok zor bi bölüm. Seneye bebişle o projeleri nasıl yapıcam hiç bilmiyorum. Dondurmak da istemiyorum. İyi kötü bi şekilde bitsin ki ben de rahatlıyım artık. 30 yaşında da mezun olmıyım yani :))

arkadaşlar dün kahverengi lekelenmem oldu. doktor randevumda vardı kalp atışım için. doktora sıkıntı mı söyledim. baktı bebekte bir kanama gözükmüyor endişelenme dedi.
bugün gene koyu kahve lekelenmem var epey. tekrar doktoru aramalımıyım. başka doktora gitmelimiyim.
kafam çok karışık.
canım çok sıkkın.

Selammm kizlar nasilsiniz ?? var mi guzel haberler.. ??

Monalisaa aklimdasin.. guzel haberler gectirceksin insallah..
Son 4 gun.. allah'im kavustursun melegime insallah..

Hemen ara canim.. yada baska bir doktora git.. yada acile..
Allah'im korusun meleginide senide..

Ahhh cnm umarim ama benim beta hcg 35165 cikti dun..bebek yok ortada kese ve yolk sac var..dr alicam dedi gormez ise ((dua edin ne olur vucudum halsiz bitkin progestan kullaniyorum hayatim alt_ust oldu ,isten de izin aldim

Cnm ters bişey olsa beta bu kadar artar mı?İnş herşey yolundadır

Cumartesi sabah , 5+5 günlük olucam .
tek sıkıntım hiç belirti olmaması , çok iyi hissediyorum , kusma vs yok . diyorumki acaba ben mi anormalim ...

Benimde bulantı yok endişelenme cnmAma kasık ağrısı oluyo arada inş normaldir.

Cnm kahverengi akıntı kırmızıya dönmedikçe önemli değil diye biliyorum,kendini mi yordun.Ondan mı geldi acaba..Ama içine sinmezse bi dr a daha git.

Bugün dr a gidecek arkadaşlar inş hayırlı haberlerle dönersinizBenim için rokayı sorarmısınız.Bi zararı varmıdır..

Ben de cok sevındım CNm benım senı gördüğüme bıde Ynı zamanlarda hamış kaldık ıkıncı cocukta aynı zamanda olucak vss ıyı dert arkadaşı oluruz hehe ya o degılde ben bayağı kafayı bozmuştum bıkıyorsun kazayla oldu vss oğluma sankı ılgılı davranamıcam vss dıye takıyordum o düşüncelerden arındım cok şükür benım oğlum öle cok yaramz degıl meraklı sadece bısey yapacaksa ılk bana bakıyor ızın verırsem yapıor yada zarar yaptığında hayır dıyorum hemen bırakıyor bana gelıp anne deyıp öpüyor zararını bastırıyor aklınca yavruşş yaa cok tatlılar ıkıncı bebek konusuna gelince evet zorlanıcaksın ama söyle düşünüyorum ılk uc ay bebekler fazla ılgı beklemıyor altı temız uykusu yok gazı güzü yoksa aglayınca almıcam mecburen oyunda ıstemez zaten tüm lığını eymene verıcez sonrası ıcın de kreş düşündüm ıkı buçuk yasında alıyorlarmış eymenı kreşe verıp bıraz rahatlamayı düşünüyorum bı bebek zaten altı ayına kadar zor bı uc ay zorlanıcaz sonra oturuyorlar ehline oyuncak ver oynuyorlar vs bıde su var eğer yas aralığını acarsan daha zor o zaman daha cok zorlanıyorsun ılk cocuk kıskanmayı daha cok bılıyor ver psikolojisi bozuluyor benım ıkı ablam var ıkısınede cocuklarının arası var bırının bes bırınınde yedı yas ve cok kıskandılar ablalarında bana cok arayı acma diyordu sımdıde destek verıyorlar daha ıyı oldu CNm dıyorlar hem ıkısı bırden buyur vss dıyorlar

merhaba kızlar bende dün doktora gittim on gün önce lekelenmem olmuştu iğne ve hap kullanmıştım dün hapın son günüydü bende başka bi doktora gittim kesenin yanında kanamam vardı kanama falan kalmamış hiç bi sorun yok dedi çok şükür bebeğim de ultrasonda 7+6 çıktı ama iki gün fazla çıktı ultrason o normal olabilir sorun olmaz dedi doktor kendini yorma uzanıp dinlen bir ay sonra da gel bebeğin ense kalınlığını ölçelim dedi ben artık 12 hafta dolmadan gitmem doktora hem cinsiyetini de öğrenirim inşallah bi sorun olmazsa tabi

canım merhaba sanci değil aslında gece sağa sola dönerken biraz adet sancısına benzer bi ağrı oluyo geçiyo. biraz önce geldim doktordan şuan değerlerin güzel dedi salı günü belki görürüz keseyi dedi bakalım çok heyecanlıyım allahım herkese o minik kalp atışlarını duuyursun sonrada kucağına almayı naşip etsin inş.

Kızlar biz kalbi fln duydukta bu ultrason çıktısında kese yada bebeğin kaç mm olduğu nerde yazıyo ya? Herkes biliyor şimdi burdan okuyorumda benim hiçbir fikrim yok

Tebrik ederim canım bende senin gibi iki yıldır istiyodum bir kere aşılama oldum tutmadı sonra Rabbim böle kendiliğinden nasip etti çok şükür bide kucağıma aldığımı görsem... Bende salı günü belki görürüm keseyi ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN İNŞŞŞŞ.......

ferdilara sana ozel msj attım gormedın sanırım tebrik ederim ya hamıle kalmıssın harika cok sevındım Allah kucağına almayıda nasip etsin...ben eşinin kullandıgı vitamınlere ne zaman başladığını ve sperm değerlerini sorucaktım ? banada umut olsun (Muhtesem üçlü baslıgında konusmustuk)

Kızlar biz kalbi fln duydukta bu ultrason çıktısında kese yada bebeğin kaç mm olduğu nerde yazıyo ya? Herkes biliyor şimdi burdan okuyorumda benim hiçbir fikrim yok

canım biz doktora sorduk söyledi hemen zaten ultrasonun sağ alt köşesindede yazıyor cm olarak belki seninkinde de vardır bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…