ferdilara sana ozel msj attım gormedın sanırım tebrik ederim ya hamıle kalmıssın harika cok sevındım Allah kucağına almayıda nasip etsin...ben eşinin kullandıgı vitamınlere ne zaman başladığını ve sperm değerlerini sorucaktım ? banada umut olsun (Muhtesem üçlü baslıgında konusmustuk)
Kasel canim masallah degerlerin cok guzel..ikiz olmasin senin bebis.. ...
Gonlunden ne geciyorsa o olsun canim..
Merhaba hanimlar.. 26 yasindayim bir tane 3 yasinda kizim var.. Allahim onun acisini gostermesin.. Evlat acisi cok zor cunku...
Gecen ay dusuk yaptim agustos annesiydim..
BATim 19 ocak dun BHTCg yaptirdim 24.1 cikti.. Bugun yine kan verdim bakalim ikiye katlarsa insaallah bende Eylul annesi olacagim..
Bu arada ben bir melek annesiyim.. Gecen sene 17 temmuzda 5 aylik yigitimi kaybettim.. Insaallah bu ay bebegim gelir. abisininin kokusunu getirir..
hayırlısı olur inş canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba hanimlar.. 26 yasindayim bir tane 3 yasinda kizim var.. Allahim onun acisini gostermesin.. Evlat acisi cok zor cunku...
BATim 19 ocak dun BHTCg yaptirdim 24.1 cikti.. Bugun yine kan verdim bakalim ikiye katlarsa insaallah bende Eylul annesi olacagim..
Bu arada ben bir melek annesiyim.. Gecen sene 17 temmuzda 5 aylik yigitimi kaybettim.. Insaallah bu ay bebegim gelir. abisininin kokusunu getirir..
bebeğimin kalp atışını duydummmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür
Kızlar, 5+4 günlük bebeğim ve bugün kalbini dinledik:):) harika birşeydi.. Allahım hepimize sağlıkla kavuştuğumuz günleri göstersin:)
Bu ultrason çıktısının üzerinde hangisi dk.da kaç attığını gösteriyor acaba bileniniz var mı??:)
Çok mutluyum çok.
Merhaba arkadaşlar. İzninizle ben de aranıza katılmak istiyorum. 6 haftalık gebeyim. Pazartesi ilk kontrolüme gittim gebelik kesesini gördüm. Haftaya kalp atışlarını görmek için kontrolüm olacak. Sizler ne zaman gördünüz kalp atışlarını?
Selammmm kızlar bugün ilk defa doktora gittim kesemiz göründü herşey gayet nomal dedi doktor darısı görmeyenlere inşallahh...
kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese
Hayırlı aksamlar kızlarrrnette problem oldugu icin sk sk giremiyordum bundan sonra bende eylül annesi olarak aktif olacam insallahhh
Mrb bende araniza katilmak istiyorum 27 yasindayim ve kismetse eylul annesi olcam
içini ferah tut bu kadar sıkıntı yapma çok takılıyosa aklına hemen doktora git çünkü stres üzüntü yapmamamız lazımkızlar geçen haftadan beri gözümü bulantılarla açıyordum akşama kadar midem bulanıyordu hiçbirşey yiyemiyordum. ama 2 gündür uyanıyorum bulantım yok geçen hamileliğimde de bulantılarım kesildiği gibi bebeğim karnımda ölmüştü. çok korkuyorum doktora gitmeye cesaret edemiyorum yine aynı şeyleri yaşicam diye. 2 gündür sabah uyanıyorum bakıyorum bulantım yok oturup ağlıyorum. psikolojim bozuldu resmen
Arkadaşım gebe misin sen?
Off kzlar kese gorunmedi bi hafta bekle dedi dr nasil gecer bi hafta(
Saol cnm, beklicem artik ;-)
Off kzlar kese gorunmedi bi hafta bekle dedi dr nasil gecer bi hafta(
slm benimde 5. haftam pazar günü doluyor. yarın gidicem doktora. acayip heyecan var :) acaba sadece kesemi görünür ? kalp atışı için erken mi? off meraktan çatlıycam
arkadaşlar merhaba yeni hamişlerdenim bende öncelikle herkese sağlıklı mutlu bi süreç diliyorum.. dr kontrolüne dün gittik kesenin genişliği falan çok ii dedi doktor fakat folik asit vermedi geçti o dedi ama 3 aya kadar kullanılabiliyormuş biraz canım sıkıldı açıkçası sonuçta önemli birşey hamileliğimde biraz sürpriz olduğu için daha önce başlayamadım dolayısıyla sadece demir ilacı verdi.. sizlerin düşüncelerini merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?