2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım özelden cevap verdimmm öpüyorum seniii :)

Merhaba hanimlar.. 26 yasindayim bir tane 3 yasinda kizim var.. Allahim onun acisini gostermesin.. Evlat acisi cok zor cunku...

Gecen ay dusuk yaptim agustos annesiydim..

BATim 19 ocak dun BHTCg yaptirdim 24.1 cikti.. Bugun yine kan verdim bakalim ikiye katlarsa insaallah bende Eylul annesi olacagim..

Bu arada ben bir melek annesiyim.. Gecen sene 17 temmuzda 5 aylik yigitimi kaybettim.. Insaallah bu ay bebegim gelir. abisininin kokusunu getirir..

hayırlısı olur inş canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun en kısa zamanda bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuşursun inşallah , herşey Allahtan ne verirse kabulumuz , bu mubarek günde sanada bir melek nasip etsin .

Insallah degerlerin katlanir saglikli bir gebelik olur..
Hersey allah'tan bol sabir diliyorum.. dualarimiz eksik etmeyelim..

kızlar geçen haftadan beri gözümü bulantılarla açıyordum akşama kadar midem bulanıyordu hiçbirşey yiyemiyordum. ama 2 gündür uyanıyorum bulantım yok geçen hamileliğimde de bulantılarım kesildiği gibi bebeğim karnımda ölmüştü. çok korkuyorum doktora gitmeye cesaret edemiyorum yine aynı şeyleri yaşicam diye. 2 gündür sabah uyanıyorum bakıyorum bulantım yok oturup ağlıyorum. psikolojim bozuldu resmen

bebeğimin kalp atışını duydummmmmmmmmmmmmmmm

çok şükür

hadeee gözün aydın

lelelelel

bende duyamadım daha 3 hafta sonra dedi doktor ama ben haftaya başka doktora gitcem

Selammmm kızlar bugün ilk defa doktora gittim kesemiz göründü herşey gayet nomal dedi doktor darısı görmeyenlere inşallahh...

kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese

Hayırlı aksamlar kızlarrr nette problem oldugu icin sk sk giremiyordum bundan sonra bende eylül annesi olarak aktif olacam insallahhh

inşallah canım

Mrb bende araniza katilmak istiyorum 27 yasindayim ve kismetse eylul annesi olcam

içini ferah tut bu kadar sıkıntı yapma çok takılıyosa aklına hemen doktora git çünkü stres üzüntü yapmamamız lazım

arkadaşlar merhaba yeni hamişlerdenim bende öncelikle herkese sağlıklı mutlu bi süreç diliyorum.. dr kontrolüne dün gittik kesenin genişliği falan çok ii dedi doktor fakat folik asit vermedi geçti o dedi ama 3 aya kadar kullanılabiliyormuş biraz canım sıkıldı açıkçası sonuçta önemli birşey hamileliğimde biraz sürpriz olduğu için daha önce başlayamadım dolayısıyla sadece demir ilacı verdi.. sizlerin düşüncelerini merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

slm benimde 5. haftam pazar günü doluyor. yarın gidicem doktora. acayip heyecan var :) acaba sadece kesemi görünür ? kalp atışı için erken mi? off meraktan çatlıycam

canım ben 4+3 te keseyi gördüm.
6. haftamda da yani dünde kalp atışını duydum.
yani biraz erken gibi.
sen gene idrara sıkışık git belki dener doktorun.

ben idrara sıkışık gitmedim diye alttan baktırdım. hastanedekiler söylemedi bana.

selam canım hayırlı olsun hamişliğin

seninle aynı tarihli sayılırız. Ve bende aynı konuda muzdariptim daha öncede paylaşmıştım kızlarla doktor banada vermedi
folik asit ben pek önermiyorum istersen alabilirsin ama dedi yada yeşil yapraklı yiyecekler mercimek gibi balık gibi gıdalardan da
alabilirsin zaten dedi ama ben ilk hamileliğimde kullanmıştım kızlarla da konuştum ve aldım zaten şunun şurasında 2 ay kalmış bari
ordan kurtarırız sende düşün taşın kendi karar ver ben yiyeceklerden yeterince alabileceğimi düşünmedim en doğru kararı yine
sen verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…