2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

İnşallah Kardelen, Allah razı olsun..

kızlar bende hamileyim bu ayın 13ünde adet olmam gerekiyordu ancak olmadım ve 16 sında idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 çizgi de çok koyu cikti. ancak hala doktora gitmedim çünkü ultrasonda henüz görünmez mis kese... sanırım eylül ayının sonlarına doğru doğum yapıcam çok heyecanlıyım. ..

merhaba arkadaşlar ben dün yorgunluktan gidemedim dr a bugün gideceğim ayaklarım gitmiyor keseyi geçen hafta görmüştük bugünde kalbini dinlemeye herşey yolunda gider inşallah

Merhaba arkdaşlar geldim doktordan , 5 hafta 4 günlük keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez ,
kalp atışı içinde stres yapmayacağım Allah nasıl dilerse o o luyor.
Karından baktı 1 litreden fazla su içtim ,çok sıkışmanız lazım çok rahat görünüyor sonrasında , hepnizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar bende dün meleğimin kalp atışlarını gördüm çok güzel bir duydu allahım herkese nasip etsin..bebişim şuan 7hafta +2 günlük.

andrea ben listeden silinmişim canım ekleyebilirmisin
22 kasım yaş 25 istanbul ilk gebeliğin doğum tarihi 04.09.2014...

Son düzenleme:

Evet saat 12:30 da kontrolumuz var . bebegimin kalp atislarini duyarim belki :) 5+6 yiz bugün :) vajinal ultrasonla bakilacak çünkü bnde rahim agzi yetersizliği var inş duyucam minigimi :)

Son düzenleme:
Geçmişi henüz okumadım. Umarım randevusu olan herkes keseleri görüp pıt pıtları duymuştur.

Günaydin anne adaylari ben kendimi hic hamile his etmiyorum bulantim felan yok, oglumda migdem cok bulaniyordu bunda halen bisey yok, hep kötü seyler aklima gelumpt, daha Doktora hic gitmedim bu ayin 29'nda randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…