2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydin anne adaylari ben kendimi hic hamile his etmiyorum bulantim felan yok, oglumda migdem cok bulaniyordu bunda halen bisey yok, hep kötü seyler aklima gelumpt, daha Doktora hic gitmedim bu ayin 29'nda randevum var

hiç canını sıkma bir hamilelik diğerine benzemezmiş hep aynı olucak diye bişey yok. ayrıca daha erken benimde 6 haftaya kadar bişey yoktu ama şimdi nasıl midem bulanıyor senin belkide hiç bulantın olmayacak ne güzel işte bulantıyla sağlıklı gebelik hakkında bağlantı yoktur...

Konu sahibi benide eklermisin listeye

sat 22 kasım yaş 22 İstanbul ikinci bebek 6 eylül tahmini doğum tarihi şimdiden tesşekkürler canım

canım sen nekadarlık hamilesin doktor 3 hafta sonra dedi merak ettim ?

5+6 bugun bana 3 hafta sonra gelirsin dedi bilmiyorum ki ama gitmicem ona artik haftaya baska bi doktordan randevu alicam bence kontrol suresi doluyor belki ondan ohle demistir arti para tabiii

CVP icin cok Saolun kizlar, ben iki hamilelik gecirdim bu ücüncüsü ilkinde bebegimin kalbi durdu, onda migdem cok bulaniyordu oglumdada migdem cok bulaniyordu bundada bulanirr Bruce hersey yolindaysa eger, Ama kac haftaliken bulantilarmin basladigini hic hatirlamiyorum,

:)) hadi hayırlısı şu dım dımları duyalım da bi rahat edelim:26:

kızlar bende nefes darlığı başladı özellikle akşamları böyle bir şikayeti olan var mı?

Canım hiç belli olmaz, bir bakarsın bir sonraki randevuda pıt pıt bebeğinin kalbi atıyor. Tabi ki herşeyin hayırlısı...

Insallah cnm yaa ama umıdım kalmıyor yavaş yavaş çünkü dün kanama yasadım hafıf su an dınlenıyorum p.tesı kontrol var bebegım görünmez ve kalp atışı alınmaz ıse çok üzülürum bılıyorum :18:

Son düzenleme:
Nedense içime senile ilgili kötü birhis doğmadı dualarım seninle hakkında hangisi hayırlısa onu versin rabbim allah yardımcın olsun canım arkadaşım

Insallah ıcındekı hısler doğrudur cnm ama dün ufak bır kanama yasadım lavaboya 2 kez gıttıgımde Dr.aradım protestan ıcıyorum ılacını ıc ve dınlen hıc kalkma dedı.26 Kasım sat ve daha ortada bebek ve kalp atışı yok gecen p.tesıden berı...p.tesı kontrol var umudum kalmadı ama ne olur dua edın...buna çok ıhtıyacım var yınede bır umut

Sat 30 Kasım ilk bebeğim 7 haftalık olması gereken bebisim kese büyüklüğünde 5+3 çıkıyor 2 doktora gittim dün biri sat göre kese düzgün değil kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi diğeri herşey normal dedi kafam allak bullak aynı durumu yaşayan varmı acaba

merhaba beni de listeye ekler misiniz sat 14 aralık 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 22 yasındayım ankaradanım ama hala ilk kontrol için gitmedim hafta içinde gideceğim ilk defa

Son düzenleme:
dün doktora gittik hanımlar 6 haftalık olmuşuz bebeğimizi gördük 2.1mm şimdilik kalp atışı var canlı kesede sorun yokdedi doktorumuz. 3 şubat için yeniden çağırdı.

Cnm benım aynı durum mu benzer durumu bılmem benım de sat 26kasım gecen hafta p.tesı gıttım kese düzgün degıldı yolk sac vardı bebegı de goremedı Dr. Normalde kalp atışı duymam lazım o da yok dedi...peki sen bebeği gördün mu?yada Dr. Gördü mu?:18:

Yok göremedik daha ama 5 haftalık diyen doktor bir sorun olmadığını söyledi cumaya tekrar gideceğim ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum

Kese kaç mm göründü en son

Yok göremedik daha ama 5 haftalık diyen doktor bir sorun olmadığını söyledi cumaya tekrar gideceğim ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum

Cnm tabiiki içini rahat tut senin sat benden daha geç bir de geç döllenme diyorlar olabilir senin kese boyutu kaçtı?

Son düzenleme:
Erkek olursa ismimiz hazir bile.. Ya MUSAB Ferit yada MUSAB Yigit

sizce hangisi guzel... Ferit rahmetli kaynimin adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…