Günaydin anne adaylari ben kendimi hic hamile his etmiyorum bulantim felan yok, oglumda migdem cok bulaniyordu bunda halen bisey yok, hep kötü seyler aklima gelumpt, daha Doktora hic gitmedim bu ayin 29'nda randevum var
hiç canını sıkma bir hamilelik diğerine benzemezmiş hep aynı olucak diye bişey yok. ayrıca daha erken benimde 6 haftaya kadar bişey yoktu ama şimdi nasıl midem bulanıyor senin belkide hiç bulantın olmayacak ne güzel işte bulantıyla sağlıklı gebelik hakkında bağlantı yoktur...
Canim benim de 6.haftanin sonuna kadar hic bulantim yoktu, bir haftadir klozete bagli yasiyorum resmen. Dua et de baslamasin, sorunsuz bulantisiz bir hamilelik gecir inşallah.
5+6 bugun bana 3 hafta sonra gelirsin dedi bilmiyorum ki ama gitmicem ona artik haftaya baska bi doktordan randevu alicam bence kontrol suresi doluyor belki ondan ohle demistir arti para tabiii
CVP icin cok Saolun kizlar, ben iki hamilelik gecirdim bu ücüncüsü ilkinde bebegimin kalbi durdu, onda migdem cok bulaniyordu oglumdada migdem cok bulaniyordu bundada bulanirr Bruce hersey yolindaysa eger, Ama kac haftaliken bulantilarmin basladigini hic hatirlamiyorum,
Merhaba arkdaşlar geldim doktordan , 5 hafta 4 günlük keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez ,
kalp atışı içinde stres yapmayacağım Allah nasıl dilerse o o luyor.
Karından baktı 1 litreden fazla su içtim ,çok sıkışmanız lazım çok rahat görünüyor sonrasında , hepnizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Insallah cnm yaa ama umıdım kalmıyor yavaş yavaş çünkü dün kanama yasadım hafıf su an dınlenıyorum p.tesı kontrol var bebegım görünmez ve kalp atışı alınmaz ıse çok üzülürum bılıyorum :18:
Insallah ıcındekı hısler doğrudur cnm ama dün ufak bır kanama yasadım lavaboya 2 kez gıttıgımde Dr.aradım protestan ıcıyorum ılacını ıc ve dınlen hıc kalkma dedı.26 Kasım sat ve daha ortada bebek ve kalp atışı yok gecen p.tesıden berı...p.tesı kontrol var umudum kalmadı ama ne olur dua edın...buna çok ıhtıyacım var yınede bır umut
Sat 30 Kasım ilk bebeğim 7 haftalık olması gereken bebisim kese büyüklüğünde 5+3 çıkıyor 2 doktora gittim dün biri sat göre kese düzgün değil kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi diğeri herşey normal dedi kafam allak bullak aynı durumu yaşayan varmı acaba
merhaba beni de listeye ekler misiniz sat 14 aralık 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 22 yasındayım ankaradanım ama hala ilk kontrol için gitmedim hafta içinde gideceğim ilk defa
dün doktora gittik hanımlar 6 haftalık olmuşuz bebeğimizi gördük 2.1mm şimdilik kalp atışı var canlı kesede sorun yokdedi doktorumuz. 3 şubat için yeniden çağırdı.
Sat 30 Kasım ilk bebeğim 7 haftalık olması gereken bebisim kese büyüklüğünde 5+3 çıkıyor 2 doktora gittim dün biri sat göre kese düzgün değil kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi diğeri herşey normal dedi kafam allak bullak aynı durumu yaşayan varmı acaba
Cnm benım aynı durum mu benzer durumu bılmem benım de sat 26kasım gecen hafta p.tesı gıttım kese düzgün degıldı yolk sac vardı bebegı de goremedı Dr. Normalde kalp atışı duymam lazım o da yok dedi...peki sen bebeği gördün mu?yada Dr. Gördü mu?:18:
Cnm benım aynı durum mu benzer durumu bılmem benım de sat 26kasım gecen hafta p.tesı gıttım kese düzgün degıldı yolk sac vardı bebegı de goremedı Dr. Normalde kalp atışı duymam lazım o da yok dedi...peki sen bebeği gördün mu?yada Dr. Gördü mu?:18: