2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım şu zamanlarda senden sut gelıyomu
ve gelmesı normalmı
benım bazı zamanlar sudyenımde sut gıbı sarı bı sıvı gelmış kurumuş oluo
kontrolde doktora sormayı dusunuorum

canım hamilelikte bende hiç gelmedi ama gelen arkadaşım doktoruna sormuş doktor normal demişti. sen genede sor bakalım bide seninkinden öğrenelim

erik kirazdan daha çok yapıyor ama problem yaratacak kadar çok değil. bünyeyle ilgili olabilir belki. bir dönem çilekle beslendim, sonra erik, şimdi yeni takıntım kiraz ve kavun. yaşasın yaz meyveleri :)
bende karpu zkavun delisiyim ,sanırım içimiz yanıyor
ya canım dün çok kiraz yedim bugün bağırsakların çok rahatsız gaz var gibi ondanmı acaba bende neden diye düşünüyorum
bence kirazdandır tatlım,benı cok etkıler kiraz vişne , adetli yemekte fayda var
Bende biseyler yiyrm suanda ya arkadaslarm gulyrlar bana hep yiyrsn dyrlar ne yapaym bebegim icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşimde dündıyorki ömründe bu kadar yememişsindir ,ay ben ne yiyorumkı dedım, koca karpuzu tek yedin ,bide iştahlısınki ,bakarken ben doydum dedi ,
ben değil bebek isityor diyorum,bahanem hazır

canım hamilelikte bende hiç gelmedi ama gelen arkadaşım doktoruna sormuş doktor normal demişti. sen genede sor bakalım bide seninkinden öğrenelim

bole aşırı derecede akan bı sıwı deıl ama bı ıkı damla gıbı gelmış kurumuş şekılde oluo ben gordugumde
tedırgın oldum açıkçası
sorucam bakalım...
acaba sutum cok mu olacak

bugun sabah gozumu açtım eşim servıse yetısmek ıcın hazırlanıo
ben ıse hemen mutfağa daldım
ole bı ac uyanıorum kı
hemen cıkolatalı ekmek yedım ve rahatladım
ama cok yemışım heral bı yandı ıcım anlatamam
esimde gulup duruor

Aynen gecen gun otryrz esimle is icin sehr disina cikicak nereye gdyrsn dedm soyledi sabah kahvaltida bir daha sordm basldi gulmeye ya dedm hamilelikten unutkan olmsum esimde ogluma sucu atma dedi sen hep unutkansn hep uykucusun hep basin agriyr yani farkli bisey olmadi dedi

bole aşırı derecede akan bı sıwı deıl ama bı ıkı damla gıbı gelmış kurumuş şekılde oluo ben gordugumde
tedırgın oldum açıkçası
sorucam bakalım...
acaba sutum cok mu olacak

İnşallah hayım ama kesinlikle sütün göğüs büyüklüğü ve vücutla alakası yok bunu unutma. herkadından süt gelir yeterki vazgeçmesin emzirmede inatçı olsun

kızlar hamılelıkte cınsel hayatınız nasıl gıdıo
ben bazen korkuyorum ya bışey olursa dıye

eşim istemese aklıma gelmez valla ilk hamileliğimde böyle değildi. Erken doğum tehtidi kanama vs yoksa prob olmuyor aksine normal doğum için çok iyiymiş birde salgıladığın hormon çocuğu mutlu edip onun güvenli bir aile ortamına geleceğini hissettiriyormuş bebeğe. anlatabildimmi bilmiyorum işte öyle.

İnşallah hayım ama kesinlikle sütün göğüs büyüklüğü ve vücutla alakası yok bunu unutma. herkadından süt gelir yeterki vazgeçmesin emzirmede inatçı olsun

benım goğusler kucuk zaten canım
hamılelıkte bıle ole cok sısmedı son aylarda nasıl olur bılemıorum
kımının hemn kesılıo ya sutu
sen artırmak ıcın ne yeyıp ıcmıstın ılk gebelıgınde

Benim aklima hic gelmyr bile inanlmaz derecede sogudm

BEN ilk başlarda çok ısteklıydım..
şimdi3haftadA Bir fılan yapıyoruz.. eşimde korkuyor,bende korkuyorum..
ve öncekine göre acı hissediyorum.
hatta ertesi gün daha cok akıntım oluyor ve kasıklarımda ağrı oluyor.

Aynen aci hissedyrm bende ve daha cok korkyrm

Bıde derlerki kadın hamileyken daha istekli olur diye hiççç alakası yok yaa haftada 1 oluyodu bizdede ama en sonuncu muhabbetimizdende sonra iki gün kasık ağrımdan çorabımı bıle giyemedim oyüzden korkuyorum bişey olursa dıye zaten canıma minnet valla😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sitelerde yazılan değerlere çok ta güvenmemek lazım bence. Biraz önce oğlumun 6 sene önceki ultrason kağıtlarına baktım. 25+1'de 786 gr ölçmüşler, yani o sitelerde verilen değerlere göre haftasıyla uyumlu. Oğlumu sezeryanla 38. hafta bitince aldılar. Gene aynı siteye göre oğlumun 2900-3000 gr doğması gerekiyor ama bizim tosuncuk 3900 gr doğdu. Şimdi kızımda 1 hafta geriden gidiyoruz, doktorum abisi gibi kilolu bir bebek olmayacak diyor ama inan hiç belli olmaz. Oğlumda doğumdan 2 gün önce 3500 gibi doğacak dediler ama tutmadı. Ultrasondaki milim şaşmalar bile kiloyu etkiliyor. Herşeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde doğmaları zaten, kilo her şekilde alınır.

Bugün çok halsizin bebişimde hiç tekmelemedi ya
benım bebeğimde bugun hiç tekmelemedi,oysaki bugun tatlıyı biraz abarttım ,ama yinede tık yok

aynı ben ,sabah kalkıyoruz ilk işim çikolatalı ekmek yanına buz gibi süt içmek oluyor, iş yerıne getırdıgım tostta cabası
adamcağızlar hep böyle devam edicek diye korkuyolar sanırım
kan ilacı içiyormusun canım
ben yatmadan içiyorum sabah kalktıgımda kurt gibi açıkmış oluyorum ,acaba kan ilacının etkisimidir diye düşünüyorum
oysaki gerçekten dalgın olabiliyor hamileler diye düşünüyorum
aklımız fikrimiz hep bebeklerımızde ,başka bı konunun önemi olmuyor
bide ben eşime düşkünümdür ,gün içinde ararım bi fırsatımı bulup yemesıne içmesine dıkkat ederdım , besin acısından,şimdi sadece oğluşa odaklıyım ,bunuda geçen farkettım ,ihmal edıyorum sanırım

Vanlı bir arkadaşımın göğsü hiç yok 70 beden sütyen bile olmuyormuş görmen lazım ama öyle bi süt geliyorduki Allahtan kuzum Allahtan.
öle göğsüm küçük deme. benimkiler onun iki katı ama o kadar süt yapmamıştır. süt arttırıcı özel bişey yapmıyodum bol su sadece bide yemek yedikten sonra geliyor zaten

Benim aklima hic gelmyr bile inanlmaz derecede sogudm

doğum dan sonra düzeleri inş. bir arkadaşım var kulakları çınlasın doğumdan beri halen 3 haftada bir belki diyor. koçasıda buna alışmış artık ay bile geçtiği oluyormuş.

aynen hayatın wc ye gidiyorum hep bende bişey olmuşmudur diye eşimede bişey sölemiyorum endişelenmesin soğumasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…