Cok geriden geliyorum ama o hissizlik bende de var ic karnimizin dar olmasindan kaynaklanıyor olabilir
canım şu zamanlarda senden sut gelıyomu
ve gelmesı normalmı
benım bazı zamanlar sudyenımde sut gıbı sarı bı sıvı gelmış kurumuş oluo
kontrolde doktora sormayı dusunuorum
bende karpu zkavun delisiyim ,sanırım içimiz yanıyorerik kirazdan daha çok yapıyor ama problem yaratacak kadar çok değil. bünyeyle ilgili olabilir belki. bir dönem çilekle beslendim, sonra erik, şimdi yeni takıntım kiraz ve kavun. yaşasın yaz meyveleri :)
bence kirazdandır tatlım,benı cok etkıler kiraz vişne , adetli yemekte fayda varya canım dün çok kiraz yedim bugün bağırsakların çok rahatsız gaz var gibi ondanmı acaba bende neden diye düşünüyorum
Bende biseyler yiyrm suanda ya arkadaslarm gulyrlar bana hep yiyrsn dyrlar ne yapaym bebegim icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hamilelikte bende hiç gelmedi ama gelen arkadaşım doktoruna sormuş doktor normal demişti. sen genede sor bakalım bide seninkinden öğrenelim
bende karpu zkavun delisiyim ,sanırım içimiz yanıyor
bence kirazdandır tatlım,benı cok etkıler kiraz vişne , adetli yemekte fayda var
eşimde dündıyorki ömründe bu kadar yememişsindir,ay ben ne yiyorumkı dedım, koca karpuzu tek yedin ,bide iştahlısınki ,bakarken ben doydum dedi ,
ben değil bebek isityor diyorum,bahanem hazır
bende karpu zkavun delisiyim ,sanırım içimiz yanıyor
bence kirazdandır tatlım,benı cok etkıler kiraz vişne , adetli yemekte fayda var
eşimde dündıyorki ömründe bu kadar yememişsindir,ay ben ne yiyorumkı dedım, koca karpuzu tek yedin ,bide iştahlısınki ,bakarken ben doydum dedi ,
ben değil bebek isityor diyorum,bahanem hazır
bole aşırı derecede akan bı sıwı deıl ama bı ıkı damla gıbı gelmış kurumuş şekılde oluo ben gordugumde
tedırgın oldum açıkçası
sorucam bakalım...
acaba sutum cok mu olacak
kızlar hamılelıkte cınsel hayatınız nasıl gıdıo
ben bazen korkuyorum ya bışey olursa dıye
İnşallah hayım ama kesinlikle sütün göğüs büyüklüğü ve vücutla alakası yok bunu unutma. herkadından süt gelir yeterki vazgeçmesin emzirmede inatçı olsun
eşim istemese aklıma gelmez valla ilk hamileliğimde böyle değildi. Erken doğum tehtidi kanama vs yoksa prob olmuyor aksine normal doğum için çok iyiymiş birde salgıladığın hormon çocuğu mutlu edip onun güvenli bir aile ortamına geleceğini hissettiriyormuş bebeğe. anlatabildimmi bilmiyorum işte öyle.
eşim istemese aklıma gelmez valla ilk hamileliğimde böyle değildi. Erken doğum tehtidi kanama vs yoksa prob olmuyor aksine normal doğum için çok iyiymiş birde salgıladığın hormon çocuğu mutlu edip onun güvenli bir aile ortamına geleceğini hissettiriyormuş bebeğe. anlatabildimmi bilmiyorum işte öyle.
BEN ilk başlarda çok ısteklıydım..
şimdi3haftadA Bir fılan yapıyoruz.. eşimde korkuyor,bende korkuyorum..
ve öncekine göre acı hissediyorum.
hatta ertesi gün daha cok akıntım oluyor ve kasıklarımda ağrı oluyor.
kızlar bişey soracağım.
allata veya bazı sitelerde bebek şu haftada şu kadar cm şu kadar kilo dur. vs. tarzı yazılar yazıyo bu yazılara göre bebek kilo alırsa 3200 veya 3400 diyo 40. haftada felan. ben şunu soruyorum. benim bebeğim bu yazılanlarla uyumlu gidiyor şuanda eğer bir aksaklık geriye düşme olmassa.
geçen gün doktoruma böyle giderse 3500 felan doğar mı dedim hayır bebek çok kilolu değil hafif dedi. e o zaman bu yazılanlar neye göre yazılıyo o zaman bu ölçümlere bakmamak sadece bekleyip 40. haftayı o zaman mı kaç kilo olduğunu görmek lazım anlamadım.
kaç gündür kafamı kurcalıyor bu soru?
Bugün çok halsizin bebişimde hiç tekmelemedi ya
bugun sabah gozumu açtım eşim servıse yetısmek ıcın hazırlanıo
ben ıse hemen mutfağa daldım
ole bı ac uyanıorum kı
hemen cıkolatalı ekmek yedım ve rahatladım
ama cok yemışım heral bı yandı ıcım anlatamam
esimde gulup duruor
Aynen gecen gun otryrz esimle is icin sehr disina cikicak nereye gdyrsn dedm soyledi sabah kahvaltida bir daha sordm basldi gulmeye ya dedm hamilelikten unutkan olmsum esimde ogluma sucu atma dedi sen hep unutkansn hep uykucusun hep basin agriyr yani farkli bisey olmadi dedi
benım goğusler kucuk zaten canım
hamılelıkte bıle ole cok sısmedı son aylarda nasıl olur bılemıorum
kımının hemn kesılıo ya sutu
sen artırmak ıcın ne yeyıp ıcmıstın ılk gebelıgınde
Benim aklima hic gelmyr bile inanlmaz derecede sogudm
BEN ilk başlarda çok ısteklıydım..
şimdi3haftadA Bir fılan yapıyoruz.. eşimde korkuyor,bende korkuyorum..
ve öncekine göre acı hissediyorum.
hatta ertesi gün daha cok akıntım oluyor ve kasıklarımda ağrı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?