2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ahh kuzum kıyamam germısler senı bu aralar
aslında boyle ınsanlara bıraz cadılacsacaksın ama terbıyemız musade etmıyor susuyoruz onlarda ortalıgı boyle bulunca konusuyorlar ıste
dınsızın hakkından ımansız gelır ama yapacak adam yok bende susar kalır allah havale ederım

sıkma canını allahında bulur
kocanda gergındır onlarda bu dınemde depresyona gırebılırler
nede olsa hayat degısıyor artık ıkınız ıcınde alısma surecınde boyle aklsaklılkar olur
zamanla ınsan alısır hersey rayına gırer

Bilmiyorum ki valla bende 10 gün önce gitmiştim dr a aslında o zamanda vardı hafiften ama bişey dememiştim bi de muayenede sıkıntı çıkmayınca kendi kafamdan bişey yoktur normaldir dedim ama baktım hiç geçmiyo giderek artıyo o zaman korktum gittim işte eğer seninde imkanın varsa gitmek için git kafan rahat eder ama yine de dediğim gibi normalde olabilir seninki ille kötü bişey olacak diye düşünme

Canım benim sağ ol desteğin için. Allah razı olsun. Maalesef üst üste geldi bu dönem. Vallahi şu karnımdaki için sabrediyorum, Allah ona sağlık versin gerisini yemişim dedim artık en sonunda. Yoksa bende biliyorum cadılık yapmayı, hakkımı aramayı ama şu dönem olmaz.... Ya sabır diyorum şimdilik, doğumdan sonra topluca çıkarıcam sanırım acısını :)

yok canım ben vıtamınden başka bı ılac ıcmıorum
ama doymak bılmıorum ya..
işe bende getırıorum kahwaltılık..
sabah yedıgım cıkolatalı ekmek atıştırmalık sadece))))))))))

öylede keyifli yeniyorki sabah sabah ,rüyamda görmüş gibi oluyorum

Son düzenleme:
zeynep ısmı konusuunda aynı duyguları paylasıyoruz canım
severım bu ısmı ve bu ısme sahıp ınsanları benı tek dusunduren yerı zeynep olması
bakalım bıraz daha vakıt var onumuzde

Canım Zeynep ismi güzel de çok fazla yok mu? Okula başladığında aynı sınıfta bir sürü Zeynep olacak mesela. Malesef biz aynı şeyi oğlumda yaşadık. Çok seviyoruz diye adını Efe koyduk ama kreşte sınıflarında 3 tane Efe var. Karışmasın diye öğretmen soyadlarıyla birlikte çağırıyor küçücük çocukları. Bakalım, şimdi kızımda daha karar veremedik isme ama çok konan bir isim olmaması konusunda ailecek hemfikiriz:)

elevit kullanan varmı aranızda
doktor bana verdi ama başlamadım henüz

sağlıkocağındaki aile hekimim verdi kullanmam için ,
kendi doktorum dışarıdan kimyasal vucuduna girmesini istemiyorum ,oyüzden kullanma dedi,oyuzden kutuyu yarım bıraktım
ama bir çok gebe kullanıyor,doktor doktora değişiyor sanırım canım

HAYATIM geçen yıl kardeşimn bebeği için Aankarayı 4 döndük yan korumalıklar için. Çünkü bizde uyku seti almamıstık, yorganları elyaf diye. Herşeyi ayrı ayrı tamamlamıştık. En sonunda uyduruk Zara Home'dan bulmustuk ama hiç kullanılmadı dandirik bişeydi. Annem diktirdi.

Ama bu sene bakınıyorum butikbebe, unnado falan da bazen bunlar satılıyor renk renk, diyrum gecen yıl nerelerdeydin sen :) Sen de bakın daha vaktimiz var nasılsa.

Ben kullanıyorum, günde 7-8 damla yeterli. Ama düzenli kullanmak gerekli, ihmal etmemeli bebek için çok kıymetli.

canım benımkıde hap şeklinde elevit,aynı mı özellikleri acaba

herkes çok önemli bebek için dıyor,uff doktorumu dınlemeyıp bendemı devam etsem :18:

zeynep ısmı konusuunda aynı duyguları paylasıyoruz canım
severım bu ısmı ve bu ısme sahıp ınsanları benı tek dusunduren yerı zeynep olması
bakalım bıraz daha vakıt var onumuzde

Benim kızımın adıda Zeynep Naz cok seviyorum biz adınıkoyduğumuzda cok yoktu annemler nerdwn buldun o eski ismi falan dediler ama şimdi cok var.ama herkesin Zeynep'i kendine :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bende sizin doktorunuzun görüşünden yanayım ama bir yandan da aklım kalıyor yeterince besleniyormuyum diye
kullanmazsam doktor anlarmı aceba

Ben kullanıyorum, günde 7-8 damla yeterli. Ama düzenli kullanmak gerekli, ihmal etmemeli bebek için çok kıymetli.

benimki damla değil hap

ay ne biçim insanlar şok oldum. Allahından bulsun, sevimsiz ihtiyar. Bu arada diğer komşuların ne diyor bu duruma?

herkes çok önemli bebek için dıyor,uff doktorumu dınlemeyıp bendemı devam etsem :18:

benim gibi bir kararsız arkadaş daha
kan hapı olarak da gynoferon kullanıyorum
sizler kan hapı kullanıyor musunuz

Tatlım, benimki damla şeklinde. İsmi Devit-3.

D3 vitamini içeriyor. Hamileyken anne kullanıyor, bebek doğunca ona da damlatıyorlar. Hem doktorum, hem sağlık ocağım tavsiye etti.

Son zamanlarda düzenli kullanamadığım için suçlu hissediyorum. Dilersen sende doktorunla tekrar konuş, neden kullanmanı istemedi bu arada ?

ay ne biçim insanlar şok oldum. Allahından bulsun, sevimsiz ihtiyar. Bu arada diğer komşuların ne diyor bu duruma?

Aynen canım, yaşına hürmet edemiyosun böylelerinin. Bizim apartmanda komşuluk yok zaten. Geçenlerde ambulans geldi bana, bi kişi de çıkıp bakmadı kime geldi bu nooluyo diye. Sonradan öğrendiler bana geldiğini, ayyy canımmm çalsaydın ya kapımızı biz yardım ederdiiiik diyolar. Ulan görüyosun işte apartmanına gelmiş, üstelik eşim şehir dışında ve gebeyim. Bi düşün bakalım kime gelmiş olabilir, kazmalar... Her gün çeşit çeşit kızartmalar, balıklar, biberler vs o kadar güzel kokuyo ki, bi tanesi de demiyo kızartma bu kokar, bi tabak çıkaralım kıza. Çok şükür bende yapıyorum ama sen düşün buradaki komşuların insanlık derecelerini....

Ben diğer komşularla pek geliş gidiş yapmadığım için, burada kiracı olduğum için ve yaşlı teyzemiz buranın toprak sahibi ve ev sahibi olarak tüm apartmana ve mahalleye hakim olduğu için muhtemelen ona inanıyolardır, içlerinden beni arayan bile oldu ses sizden geliyomuş diye düşün yani daha yüzümü görmeyen insanlar bunlar. Kadında örgütlenme o biçim yani. Rabbimden dileğim tez zamanda karşılığını versin bu zulmün. Hamile bi kadına zulmediyo resmen başka bi açıklaması yok benim nezdimde...

Son düzenleme:

al pekı canım ne dıyeyım sen gereklı gorduysen al canım

ahada kız gelıyorum valla bak gezdırırımı senı o kaca gobeklı halımızle haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…