Öyle valla Allaha havale ettim. Car car tartışıp, bebeğimi germek istemiyorum 3 kuruşluk tipler için.
Sana da çok geçmiş olsun canım, ne kadar korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Hepimiz zaman zaman sıkıntılar korkular atlatıyoruz. Rabbim sağlıkla getirsin sonunu bu hamileliklerin inş. Beterinden korusun.
10 gün önce gitmistim alttan muayene etmisti ama hersey normaldi ama o zaman böyle acıma yoktu benimde az yürüsem acıyo kasıklarım daha 2 hafta var kontrole acaba yarın gidip sorsam mı bilemedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh kuzum kıyamam germısler senı bu aralar
aslında boyle ınsanlara bıraz cadılacsacaksın ama terbıyemız musade etmıyor susuyoruz onlarda ortalıgı boyle bulunca konusuyorlar ıste
dınsızın hakkından ımansız gelır ama yapacak adam yok bende susar kalır allah havale ederım
sıkma canını allahında bulur
kocanda gergındır onlarda bu dınemde depresyona gırebılırler
nede olsa hayat degısıyor artık ıkınız ıcınde alısma surecınde boyle aklsaklılkar olur
zamanla ınsan alısır hersey rayına gırer
Lenfoma sen neden sezeryan düşünüyosun bebekle alakalımı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım ben vıtamınden başka bı ılac ıcmıorum
ama doymak bılmıorum ya..
işe bende getırıorum kahwaltılık..
sabah yedıgım cıkolatalı ekmek atıştırmalık sadece))))))))))
zeynep ısmı konusuunda aynı duyguları paylasıyoruz canım
severım bu ısmı ve bu ısme sahıp ınsanları benı tek dusunduren yerı zeynep olması
bakalım bıraz daha vakıt var onumuzde
elevit kullanan varmı aranızda
doktor bana verdi ama başlamadım henüz
elevit kullanan varmı aranızda
doktor bana verdi ama başlamadım henüz
pıkeyı ne yapacaksın canım ya
zaten kıs bebegı olacaklar kullanamazlar gıbı gelıyor bana
ayy nerde buluyorsun su modellerı ya cıldırıcam ben bulamadım
nevresım takımlarının yan kenar korumalıkları olmuyor
ayrıda bulamıyorum
offf zor bısı ya
uyku setı almam yorganlarını begenmıyorum
hadı gel cık ısın ıcınden bakalım:44:
Ben kullanıyorum, günde 7-8 damla yeterli. Ama düzenli kullanmak gerekli, ihmal etmemeli bebek için çok kıymetli.
zeynep ısmı konusuunda aynı duyguları paylasıyoruz canım
severım bu ısmı ve bu ısme sahıp ınsanları benı tek dusunduren yerı zeynep olması
bakalım bıraz daha vakıt var onumuzde
sağlıkocağındaki aile hekimim verdi kullanmam için ,
kendi doktorum dışarıdan kimyasal vucuduna girmesini istemiyorum ,oyüzden kullanma dedi,oyuzden kutuyu yarım bıraktım
ama bir çok gebe kullanıyor,doktor doktora değişiyor sanırım canım
Ben kullanıyorum, günde 7-8 damla yeterli. Ama düzenli kullanmak gerekli, ihmal etmemeli bebek için çok kıymetli.
Dün neden korkuttu seninki seni anlamadım canım, açar mısın biraz ? Diş konusu da zor yani Allah kolaylık versin.
Alt komşum 60-65 yaşlarında bi kadın ama iftirası yalanı eksik olmuyo. Bütün gün torunu apartmanı inletiyo, şikayet ediyoruz uygun bi dille kabul etmiyor küfür ediyo, beddua ediyo arkamızdan apartmandan çıkarken. Tüm komşuları gezip gürültünün bizden geldiğini söylemiş, diğer komşulara hedef gösteriyo bizi. Tanımadığım insanlara telefon numaramı veriyo alın arayın ses buradan geliyor diye vs vs vs. Üstelik Ankara'da olduğum 2 haftalık dönemde de sesin bizden geldiğini iddia ediyo, inanılır gibi değil. Yanlışlıkla elimden kumanda düşse yere, direk sopayla vuruyo her yere, taciz ediyo kapı, sandalye çarparak.
İnsanların ne gebeye, ne hastaya, ne insana saygısı kalmamış. Eşim sürekli işte, ben karnı burnunda gebeyim nasıl tüm gün bam güm ses yapabilirim. Süpürgemi bile kendim yapamazken. Tüm insalık, gebelik ve komşuluk haklarımı sonuna kadar HARAM ediyorum. Yalnız bi hamileye sahip çıkmak yerine, iftira-taciz-beddua vs hangi insanlığa sığıyo bilemiyorum. Henüz ağzımızı hiç açmadık, sabrediyorum nereye kadar bakalım. Böyle işte....
canım benımkıde hap şeklinde elevit,aynı mı özellikleri acaba
herkes çok önemli bebek için dıyor,uff doktorumu dınlemeyıp bendemı devam etsem :18:
canım benımkıde hap şeklinde elevit,aynı mı özellikleri acaba
herkes çok önemli bebek için dıyor,uff doktorumu dınlemeyıp bendemı devam etsem :18:
ay ne biçim insanlar şok oldum. Allahından bulsun, sevimsiz ihtiyar. Bu arada diğer komşuların ne diyor bu duruma?
Pike alıcam ya, Kasım ayına kadar yaz gibi, bahar gibi havalar yaşıyoruz. Kış falan kalmadı artık :)
Bende bi tane hediye nevresim takımı var, onun yan ve baş-ayak korumaları nevresimi ile takım. Öyle bişey bulabilirsin. İnternette bebek nevresim takımı diye arat ünlü ünsüz bi sürü marka çıkıyo. Olmadı bi gün atla gel İst.a Eminönüne götürem seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?