2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canm sen uzme kendini lutfen insanlik olms bu her yerde boyle insanlarn umrunda degl hic bisey ya dolmusa bnyrm adam gozumun icine baka baka kosturarak bos koltuga otryr ne dersn boyle insana ve boyleleri her yerdd

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahhh acnım bend eo dertten muzdarıbım evet cok var o yuzden tereddutluyum zaten
ama baskada bısıcık bulamadım ne yapayım ben sımdı

ya bende sizin doktorunuzun görüşünden yanayım ama bir yandan da aklım kalıyor yeterince besleniyormuyum diye
kullanmazsam doktor anlarmı aceba

benimki damla değil hap
benımde içim içimi yiyor aslında :18:
napsak günde 1 tane içiliyor zaten ,kutuyu bitirsekmi
doktorun içip içmediğin anlamaz canım ama tüm gebeler kullanıyor bunu,etrafımdakı kişiler aa ben 6 sene öncede kullandım ,sana nıye vermemıskı dıyorlar , kararsızım açıkcası

benim gibi bir kararsız arkadaş daha
kan hapı olarak da gynoferon kullanıyorum
sizler kan hapı kullanıyor musunuz
benımde kan hapım aynı canım ,gece yatmadan içiyorum ,içmeden 2 saat önce yeme içme olayını kesiyorum

bana kan hapı dışında ilaç vermedi
ne balık yağı nede elevit
ki benım b 12 normal değerin altında ,ye sadece bu tür ilaç adı altında ek takvıye kullanmanı ıstemıyorum dedi ,kimyasal içerikli diyor bu tür ilaçlar

Terbiyesiz, utanmaz bi erkeğim diye gerinir ortalıkta. Yazık be.

Valla kafamda bi proje var Ali Ağaoğlu'na vericem. İnsanKENT yapsın bi tane. Sessiz sakin, aklı başında, laftan-halden anlayan, yardımsever insanlar bir araya toplasın. Artık bunları düşünür oldum, sen tahmin et ne kadar sıkıntı çektiğimi.... Allah beterinden korusun ne diyeyim. Beddua etmek de istemiyorum, en güzeli havale yöntemi sanırım...

elevit kullanan varmı aranızda
doktor bana verdi ama başlamadım henüz

Benim doktorum 3. ayda folik asiti bıraktırıp elevite geçirdi ve ben ozamadan beri kullanıyorum, günde 1 tane. Vitamin sonuçta ne biliyim zararı olmaz diye düşündüm, kan ilacı olarak ta ferro sanol duedenal kullanıyorum.

emınonu tarafına gıttım elbette ama carsılarını gezmedım
yanlıs hatırlamıyorsam lıman baskanlıkları falan var o taraflarda benım adamın ıslerı ıcın gelıyoruz

Valla limanı başkanlığı hiç bilmiyorum canım, belki Karaköy tarafında olabilir o dediğin yerler. Oralarda denizcilik işletmeciliği ve minik bi gümrük var. Lüks seyahat gemileri geliyor demir atıyolar orada, duty free falan var. Neyse, Eminönü başka bi dünya zaten. 1 tane Han'ı 1 günde bitiremiyosun, kaldı ki koca çarşıyı düşün... Fiyatlarda çok uygun

canım sendemi kullanmıyorsun ,
bende kullanmıyorum,doktorlarımız iyi mi kötü mü yapıyor bilemiyorum

valla ben normal hayaıtmda pek ılac kullanmam gecmesını beklerım yada baska onlemler alırım
o yuzden ılac vermemesı benım mantıgımda yatıyor
zaten cok elzem bısey olsa verırdı sanırım

ben kan hapını sabah aç karnına içiyorum
bende başlayım madem elevite hiç olmazsa aldığım kutuyu bitireyim

sevgili anneler buarada fikrinizi sormak istiyorum
bu akıllı telefonlar elimizden düşmüyor nerdeyse, ister istemez vicdan azabı çekiyorum
napıyosunuz bu konuda

Merhabalar güzel eylül anneleri.Herkesin kandili mübarek olsun.kolay doğumlar olsun herkese vee sıkıntısı olan annelerimizin Allah yardımcısı olsun

evet çoğu kişiler uzun zamandır kullanıyor
ne yapalım bizde kullanalım bari

bende aç karnına içiyodum sabah,ama inanılmaz mide bulantısı yaptı ,hatta gece yatıp içiyorum sabaha uyandığımda sarı bi sıvı kusuyorum,sanırım midenın suyu,bana çok dokundu kan ilacı malesef

canım bende hem telefon hem iş yerınde pc ler ,işyerındekı telsiz telefonlar için baz istasyonları var, durumum daha vahim yani :18:
en aza nasıl indirili rbilmıyorum ama
masamda kaktüs var o çeker derler radyasyonu ,inşallah işe yarar

elevit kullanan varmı aranızda
doktor bana verdi ama başlamadım henüz

Eleviti ben ilk hamileliğimde ve emzirme döneminde kullanmıştım, çok şükür çok sağlıklı bir oğlum oldu. 5 yaşında, 3 yıldır kreşe gidiyor ama kreşten bulaşan basit gripler dışında çok önemli hastalık geçirmedik, genelde sağlıklı bir çocuk çok şükür. Bu hamileliğimde de üçüncü ayımdan beri elevit kullanıyorum. Bence bunca doktor veriyorsa vardır bir bildikleri...

sahsen ben elyaf yorgan ortmem bebegıme o yuzden pamuk yorgan aldım
ama zaten ılk zamanlarda yorgan pek kullanılmıyor battanıye falan yorgan agır gelır bebıse bence
:))) kendimi gördüm bi an, 10 sene önce bende foruma bööle yazmıştım, annanem yün yorgan ve 7 yıl yetecek yün yelek hırka vs.. yollamıştı memleketten, sonra kızda allerji çıkınca hepsini toplayıp geri yollamak zorunda kalmıştım, ay en zor günlerdi, kendi giysilerimden, peluş oyuncaklardan, halılara kadar yünlü tüylü herşeyi at at bitmiyor... bööle bi gerilere gittim işte.. bana kısmet olmadı sen ağız tadıyla güle güle kullan inşallah canım..
Kiz iyiki yuzu benzemyr bogardm herhalde kocami
ay ay sizi çok iyi anlıyorum kızlar kardeşimin kaynanasıda içi dışına yansımış çirkinmi çirkin bi kadındır, yiğenim doğdu tıpkı babane, neyseki şişlikleri falan inince biraz değişti, büyüdükçe babasına döndüde her gördüğümde o kadını ve yaptıklarını hatırlamaktan kurtuldum. allahtan benim kv güzel kadın, kaşı gözü benzeyebilir, gerisi ablasına benzesin dolayısıyla bana:))
tek satılan yan korumaları ikeada görmüştüm canım, sitesindede vardı.
uyku setlerinin içinden çıkanlar herzaman gerçek kullanıma uygun yorgan olmuyor zaten canım, bazıları yatak örtüsü kıvamında, benimki öyleydi incecik bi elyaf kenarlık kalınlığında küçük bişeydi.
bazıları nevresimsiz direk renkli yorgan oluyor, nevresim takmadan kullanınca kirleniyor, yıkayıp kurutması bi dert, taksan takım bozuluyor ne anladım ozaman uyku seti almaktan.

Ay canim o asagiya bastirarak bakma isini benim doktorum da yapti da bir şey demedi. Ben de düşünüp duruyordum acaba rahim agzini kontrol etti mi diye. Sormadim da. Bakti demek ki.Allah razi olsun senden.

Evet benim de sabah icince uzun süre yemek yemezsem felaket bulanti yapıyor o yüzden ben içip 15 dk sonra bişeyler yiyorum.

Şu radyasyon vs.den de Allah korusun artık ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…