al pekı canım ne dıyeyım sen gereklı gorduysen al canım
ahada kız gelıyorum valla bak gezdırırımı senı o kaca gobeklı halımızle haberın olsun
Aynen canım, yaşına hürmet edemiyosun böylelerinin. Bizim apartmanda komşuluk yok zaten. Geçenlerde ambulans geldi bana, bi kişi de çıkıp bakmadı kime geldi bu nooluyo diye. Sonradan öğrendiler bana geldiğini, ayyy canımmm çalsaydın ya kapımızı biz yardım ederdiiiik diyolar. Ulan görüyosun işte apartmanına gelmiş, üstelik eşim şehir dışında ve gebeyim. Bi düşün bakalım kime gelmiş olabilir, kazmalar... Her gün çeşit çeşit kızartmalar, balıklar, biberler vs o kadar güzel kokuyo ki, bi tanesi de gemiyo kızartma bu kokar, bi tabak çıkaralım kıza. Çok şükür bende yapıyorum ama sen düşün buradaki komşuların insanlık derecelerini....
Ben diğer komşularla pek geliş gidiş yapmadığım için, burada kiracı olduğum için ve yaşlı teyzemiz buranın toprak sahibi ve ev sahibi olarak tüm apartmana ve mahalleye hakim olduğu için muhtemelen ona inanıyolardır, içlerinden beni arayan bile oldu ses sizden geliyomuş diye düşün yani daha yüzümü görmeyen insanlar bunlar. Kadında örgütlenme o biçim yani. Rabbimden dileğim tez zamanda karşılığını versin bu zulmün. Hamile bi kadına zülmediyo resmen başka bi açıklaması yok benim nezdimde...
Canım Zeynep ismi güzel de çok fazla yok mu? Okula başladığında aynı sınıfta bir sürü Zeynep olacak mesela. Malesef biz aynı şeyi oğlumda yaşadık. Çok seviyoruz diye adını Efe koyduk ama kreşte sınıflarında 3 tane Efe var. Karışmasın diye öğretmen soyadlarıyla birlikte çağırıyor küçücük çocukları. Bakalım, şimdi kızımda daha karar veremedik isme ama çok konan bir isim olmaması konusunda ailecek hemfikiriz:)
elevit kullanan varmı aranızda
doktor bana verdi ama başlamadım henüz
benımde içim içimi yiyor aslında :18:ya bende sizin doktorunuzun görüşünden yanayım ama bir yandan da aklım kalıyor yeterince besleniyormuyum diye
kullanmazsam doktor anlarmı aceba
benimki damla değil hap
benımde kan hapım aynı canım ,gece yatmadan içiyorum ,içmeden 2 saat önce yeme içme olayını kesiyorumbenim gibi bir kararsız arkadaş daha
kan hapı olarak da gynoferon kullanıyorum
sizler kan hapı kullanıyor musunuz
Tatlım, benimki damla şeklinde. İsmi Devit-3.
D3 vitamini içeriyor. Hamileyken anne kullanıyor, bebek doğunca ona da damlatıyorlar. Hem doktorum, hem sağlık ocağım tavsiye etti.
Son zamanlarda düzenli kullanamadığım için suçlu hissediyorum. Dilersen sende doktorunla tekrar konuş, neden kullanmanı istemedi bu arada ?
ben kan hapı dsında hıcbır takvıye almıyorum
doktorumda onermıyor zaten
Canm sen uzme kendini lutfen insanlik olms bu her yerde boyle insanlarn umrunda degl hic bisey ya dolmusa bnyrm adam gozumun icine baka baka kosturarak bos koltuga otryr ne dersn boyle insana ve boyleleri her yerdd
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gel şekerim, geldin de gelme mi dedik
Hiç gitmişliğin var mı oralara ?
emınonu tarafına gıttım elbette ama carsılarını gezmedım
yanlıs hatırlamıyorsam lıman baskanlıkları falan var o taraflarda benım adamın ıslerı ıcın gelıyoruz
canım sendemi kullanmıyorsun ,
bende kullanmıyorum,doktorlarımız iyi mi kötü mü yapıyor bilemiyorum
benımde içim içimi yiyor aslında :18:
napsak günde 1 tane içiliyor zaten ,kutuyu bitirsekmi
doktorun içip içmediğin anlamaz canım ama tüm gebeler kullanıyor bunu,etrafımdakı kişiler aa ben 6 sene öncede kullandım ,sana nıye vermemıskı dıyorlar , kararsızım açıkcası
benımde kan hapım aynı canım ,gece yatmadan içiyorum ,içmeden 2 saat önce yeme içme olayını kesiyorum
bana kan hapı dışında ilaç vermedi
ne balık yağı nede elevit
ki benım b 12 normal değerin altında ,ye sadece bu tür ilaç adı altında ek takvıye kullanmanı ıstemıyorum dedi ,kimyasal içerikli diyor bu tür ilaçlar
Benim doktorum 3. ayda folik asiti bıraktırıp elevite geçirdi ve ben ozamadan beri kullanıyorum, günde 1 tane. Vitamin sonuçta ne biliyim zararı olmaz diye düşündüm, kan ilacı olarak ta ferro sanol duedenal kullanıyorum.
halk arasında bı deyım war ya canım
kucuk meme sut memesı buyuk meme et memesı dıye
ole demekkı
ben kan hapını sabah aç karnına içiyorum
bende başlayım madem elevite hiç olmazsa aldığım kutuyu bitireyim
sevgili anneler buarada fikrinizi sormak istiyorum
bu akıllı telefonlar elimizden düşmüyor nerdeyse, ister istemez vicdan azabı çekiyorum
napıyosunuz bu konuda
:))) kendimi gördüm bi an, 10 sene önce bende foruma bööle yazmıştım, annanem yün yorgan ve 7 yıl yetecek yün yelek hırka vs.. yollamıştı memleketten, sonra kızda allerji çıkınca hepsini toplayıp geri yollamak zorunda kalmıştım, ay en zor günlerdi, kendi giysilerimden, peluş oyuncaklardan, halılara kadar yünlü tüylü herşeyi at at bitmiyor... bööle bi gerilere gittim işte.. bana kısmet olmadı sen ağız tadıyla güle güle kullan inşallah canım..sahsen ben elyaf yorgan ortmem bebegıme o yuzden pamuk yorgan aldım
ama zaten ılk zamanlarda yorgan pek kullanılmıyor battanıye falan yorgan agır gelır bebıse bence
Kiz iyiki yuzu benzemyr bogardm herhalde kocami
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ay sizi çok iyi anlıyorum kızlar kardeşimin kaynanasıda içi dışına yansımış çirkinmi çirkin bi kadındır, yiğenim doğdu tıpkı babane, neyseki şişlikleri falan inince biraz değişti, büyüdükçe babasına döndüde her gördüğümde o kadını ve yaptıklarını hatırlamaktan kurtuldum. allahtan benim kv güzel kadın, kaşı gözü benzeyebilir, gerisi ablasına benzesin dolayısıyla bana:))Ayuu Şimdi herkes bana diyoki kızın inşallah babasına benzer diyede bedduamı ediyosunuz diyorum çünki kocama benzerse aynı kayınvalideme benzer ayyyy düşünmek bile istemiyorummmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tek satılan yan korumaları ikeada görmüştüm canım, sitesindede vardı.pıkeyı ne yapacaksın canım ya
zaten kıs bebegı olacaklar kullanamazlar gıbı gelıyor bana
ayy nerde buluyorsun su modellerı ya cıldırıcam ben bulamadım
nevresım takımlarının yan kenar korumalıkları olmuyor
ayrıda bulamıyorum
offf zor bısı ya
uyku setı almam yorganlarını begenmıyorum
hadı gel cık ısın ıcınden bakalım:44:
Bende genelde aşağıda hissediyorum bebeği ama ne zaman ultrasonda görsem hep yüzüstü yatıyor ayakları aşağıda kalınca böyle diye düşündüm bide doktorum ultrasonda bakarken biraz daha aşağıya hafif bastırarak baktı ultrason cihazını rahim ağzını kontrol ediyorum dedi demekki erken doğum tehlikesine böyle de bakılabiliyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende aç karnına içiyodum sabah,ama inanılmaz mide bulantısı yaptı ,hatta gece yatıp içiyorum sabaha uyandığımda sarı bi sıvı kusuyorum,sanırım midenın suyu,bana çok dokundu kan ilacı malesef
canım bende hem telefon hem iş yerınde pc ler ,işyerındekı telsiz telefonlar için baz istasyonları var, durumum daha vahim yani :18:
en aza nasıl indirili rbilmıyorum ama
masamda kaktüs var o çeker derler radyasyonu ,inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?