2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ay canim o asagiya bastirarak bakma isini benim doktorum da yapti da bir şey demedi. Ben de düşünüp duruyordum acaba rahim agzini kontrol etti mi diye. Sormadim da. Bakti demek ki.Allah razi olsun senden.
Bana da hiç yapmamıştı son kontrolümde yapınca açıklama gereği duydu heralde ultrasondan ne kadar anlaşılır bilemem ama bir terslik görse önlemini alırdı telaşe yapmana gerek yok bence bidahaki kontrolünde açıkça sorarsın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya kızlar resım nasıl eklıyorsunuz buraya
begendıgım nevresım takımlarının resımlerını atacaktım sıze ama beceremedım

Canim yok telaslanmadim da burda okuyunca erken dogum tehlikesi falan acaba doktor bakti mi diye dusunuyodum. Simdi demek ki kontrol etti diye sevindim

amin canım ,allaha emanetiz

Nnyyy benım kaynanamda güzel kadın sarışın renkli gözlü ama ben yinede istemem benzemesin kızımm 😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bebişler için ateş ölçer aldınız mı
biz eşimle baktık ama alından mı kulaktan mı alsak kararsız kaldık
siz ne aldınız, yada ne düşünüyorsunuz.
tavsiyelerinizi bekliyorum

canım kızım iççin çok araştırım braunda karar kılmıştık en doğrusunu bu ölçüyormuş kulantan 1sn de ölçüm yapıyor ve yanılma payıda yok eski ölçtüğünü bile ilk açılışta gösteriyor ben çok memnunum pilli ve 2 senedir pili bimedi halen kullanıyoruz kurtarıcım o benim

selam arkadaşlar acil bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim...

benim yatıp kalkarken ve özellikle geceleri kasıklarım mı desem karnım mı desem böle kopacak gibi bıçak saplanır gibi ağrıyo düzenli ağrılar değil.

doktoruma söylediğimde normal diyo kasılma olmadığı sürece korkma diyo...

devletteki doktorum alttan muayne etti rahim ağzı için 48 mm dedi

özeldeki doktorum üstten baktı 37 mm dedi hiç korkma bişey yok dedi ama yinede bi korku var içimde benim gibi olan varmı

geceleri nasılsınız ağrılarınız oluyomu şimdiden çok sağolun canlar...

canım ben kulaktan alıcam.
en doğru sonucu o ölçüyormuş diye bir sonuca vardım.
internet araştırmalarım ve çocuğu olan arkadaşlarıma danışmam sonucunda...

onuda braun alıcam
henüz almadım ama

Braun IRT3020 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer

hepinize çoookk çookk teşekkür ederim
çok sevdim ben bu topiği
bugüne kadar zamanım olmuyordu bundan sonra bende aranızdayım.
benide kabul ettiğiniz için teşekkürler

canım bazen benımde oluyor.
sağa sola dönerken özellikle.

hızlı olarak yerımden kalkarsam mesela.

sen genede doktoruna danış tabi ki
ama acil bişe yoktur bence

isminde pek güzel, pek tatlı

Yok düzenli diil Allah'a şükür. Bakalım yarın bende benimkine sorup teyid edip yazarım canım. Ama o kasılma hissi hiç hoşuma gitmedi keşke olmasa.

Kurtarmıyo malesef tatlım ya 120*180 likler var onlardan alıcam artık onlar kurtarıyo ancak.
Bende yorulunca daha çok oluyo işte ama bütün karnımda oluyo benim. Ciddi bişey olduğunu bende sanmıyorum ama sorucam bi bakalım.

Acıma yok sanırım ama mutlaka anlatıcam canım. Yürüyüşü falan direk kestim zaten korkup. Doktorumda o kadar rahat bi insan ki kesin yok bişeyin dicek göndericek:):)

canım bazen benımde oluyor.
sağa sola dönerken özellikle.

hızlı olarak yerımden kalkarsam mesela.

sen genede doktoruna danış tabi ki
ama acil bişe yoktur bence

çok teşekkür ederim canım doktorum çok iyi biri tecrübeli güveniyorum ancak benim gibi olup erken doğum riski taşıyanları da okuyunca acaba mı diyorum

benim hep oluyo canım öle ani harekette falan değil sağa sola dönerken çok fena oluyorum ma döndükden sonra rahatlıyorum inş. ciddi birşey değildir...

Benimkinin kafası aşağıda aslında. Aşağıdan çıkıcak gibi şişlik hissi var. Bakalım benimki ne dicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…