Bana da hiç yapmamıştı son kontrolümde yapınca açıklama gereği duydu heralde ultrasondan ne kadar anlaşılır bilemem ama bir terslik görse önlemini alırdı telaşe yapmana gerek yok bence bidahaki kontrolünde açıkça sorarsın :)Ay canim o asagiya bastirarak bakma isini benim doktorum da yapti da bir şey demedi. Ben de düşünüp duruyordum acaba rahim agzini kontrol etti mi diye. Sormadim da. Bakti demek ki.Allah razi olsun senden.
Bana da hiç yapmamıştı son kontrolümde yapınca açıklama gereği duydu heralde ultrasondan ne kadar anlaşılır bilemem ama bir terslik görse önlemini alırdı telaşe yapmana gerek yok bence bidahaki kontrolünde açıkça sorarsın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet benim de sabah icince uzun süre yemek yemezsem felaket bulanti yapıyor o yüzden ben içip 15 dk sonra bişeyler yiyorum.
Şu radyasyon vs.den de Allah korusun artık ne diyelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kızlar resım nasıl eklıyorsunuz buraya
begendıgım nevresım takımlarının resımlerını atacaktım sıze ama beceremedım
kızlar bebişler için ateş ölçer aldınız mı
biz eşimle baktık ama alından mı kulaktan mı alsak kararsız kaldık
siz ne aldınız, yada ne düşünüyorsunuz.
tavsiyelerinizi bekliyorum
canım kızım iççin çok araştırım braunda karar kılmıştık en doğrusunu bu ölçüyormuş kulantan 1sn de ölçüm yapıyor ve yanılma payıda yok eski ölçtüğünü bile ilk açılışta gösteriyor ben çok memnunum pilli ve 2 senedir pili bimedi halen kullanıyoruz kurtarıcım o benim
Braun IRT3020 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer
canım ben kulaktan alıcam.
en doğru sonucu o ölçüyormuş diye bir sonuca vardım.
internet araştırmalarım ve çocuğu olan arkadaşlarıma danışmam sonucunda...
onuda braun alıcam
henüz almadım ama
hepinize çoookk çookk teşekkür ederim
çok sevdim ben bu topiği
bugüne kadar zamanım olmuyordu bundan sonra bende aranızdayım.
benide kabul ettiğiniz için teşekkürler
selam arkadaşlar acil bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim...
benim yatıp kalkarken ve özellikle geceleri kasıklarım mı desem karnım mı desem böle kopacak gibi bıçak saplanır gibi ağrıyo düzenli ağrılar değil.
doktoruma söylediğimde normal diyo kasılma olmadığı sürece korkma diyo...
devletteki doktorum alttan muayne etti rahim ağzı için 48 mm dedi
özeldeki doktorum üstten baktı 37 mm dedi hiç korkma bişey yok dedi ama yinede bi korku var içimde benim gibi olan varmı
geceleri nasılsınız ağrılarınız oluyomu şimdiden çok sağolun canlar...
selam arkadaşlar acil bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim...
benim yatıp kalkarken ve özellikle geceleri kasıklarım mı desem karnım mı desem böle kopacak gibi bıçak saplanır gibi ağrıyo düzenli ağrılar değil.
doktoruma söylediğimde normal diyo kasılma olmadığı sürece korkma diyo...
devletteki doktorum alttan muayne etti rahim ağzı için 48 mm dedi
özeldeki doktorum üstten baktı 37 mm dedi hiç korkma bişey yok dedi ama yinede bi korku var içimde benim gibi olan varmı
geceleri nasılsınız ağrılarınız oluyomu şimdiden çok sağolun canlar...
Canim aynisi bende de var malesef bebegin durusundan kaynaklaniyormus rahme baski yapiyor bazende oraya bi tekme atiyor cok fena oluyor.. tedirgin olma benim dr normal dedi.. o bahsettin sertlesme de kasilma oluyor oda normalmis ama tabi belirli araliklarda duzenli olmamak sartiyla.. eger 5 dk bir 40 sn suruyorsa hemen doktora gidiyosun.. benim doktor oyle demisti
canım yaa şimdi farkettim 100x150 nevresimler de var onlar olmaz mı senin
sanırım bendeki durum.. ilk hamileliğim değil ama ilkinde hiç sancı yaşamadım, bu konuda hiç tecrübem yok, onun için geçen kontrolde sordum, doğum sancısı değil kesinlikle olsa ultrasonda görürdüm dedi, yalancı doğum sancısı yada bebeğin bi yere toplanmasından olabilir dedi. sancı tüm rahmi kaplayan bi kasılmaymış ve aşağı doğru itirirmiş, ıkınma hissi yaratırmış. benimki bebeğin toplanması sanırım sadece el kadar bi alanda oluyor ve yeri değişiyor, çok yorulduğum zamanlarda özellikle rahmim de çoook ağır bi gülle var gibi geliyor, düşmesin diye karnımı elimle alttan tutuyorum :))
yok canım değişik boylarda var, 90x120 park yatak boyu var mesela bildiğim, mutlaka sepet beşik boyuda vardır, sonuçta beşiğin içinde verdiklerini ayrı olarakta satıyolardır.. ama o beşiğin ömrü 6 ay o süredede yorgan örtülecek kadar büyük olmayacak bebek, sadece yedek çarşaf lazım olacak onuda büyük boy yatağa göre alıp fazlasını alta kıvırmak daha mantıklı bence.
Canım sana tavsiyem bu durumunu dr unla paylaşman çünkü bende karnımın altında acıma hissi falan var diye anlatınca alttan muayene etti o zaman anladı erken doğum tehlikemi üstten baktığında herşey yolundaydı gerçi şu an çok ciddi boyutlarda değilmiş sınırdaymışım ama yinede bilmekde fayda var yürüyüş falan yapıyosan en azından dr a gidene kadar bırak yapma
canım bazen benımde oluyor.
sağa sola dönerken özellikle.
hızlı olarak yerımden kalkarsam mesela.
sen genede doktoruna danış tabi ki
ama acil bişe yoktur bence
Bende genelde aşağıda hissediyorum bebeği ama ne zaman ultrasonda görsem hep yüzüstü yatıyor ayakları aşağıda kalınca böyle diye düşündüm bide doktorum ultrasonda bakarken biraz daha aşağıya hafif bastırarak baktı ultrason cihazını rahim ağzını kontrol ediyorum dedi demekki erken doğum tehlikesine böyle de bakılabiliyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?