2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Kullanmıyorum canım magnezyum. Sorucam, çok teşekkürler. Olmasın daha kasılma masılma ya

Benimkinin kafası aşağıda aslında. Aşağıdan çıkıcak gibi şişlik hissi var. Bakalım benimki ne dicek..

Ben osteocare diye bi kalsiyum magnezyum çinko içeren takviye kullanıyorum ihtiyaç duyarsan al demişti doktor okuduğum kadarıyla kasılmalara da iyi geliyormuş bakalım doktorundan aldığın cevabı bizimle de paylaş lütfen :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arada cinsellik niye yok ki çok özel olmazsa canım? Ağrın falan mı oluyo? Bu dönemde bizde daha hassasız onlarında kafası karışıyo. Hele bir doğsunlar 6-7 ay geçsin herşey dönücek normale..

Paylaşıcam hemen yarın canım:)

Arada cinsellik niye yok ki çok özel olmazsa canım? Ağrın falan mı oluyo? Bu dönemde bizde daha hassasız onlarında kafası karışıyo. Hele bir doğsunlar 6-7 ay geçsin herşey dönücek normale..

Doktorum ilk 4 ay yasaklamıştı. Sonrasında da ben korktum bişey olmasın diye. Ağrım olacağı kesindi çünkü zaten rahim büyürken hep ağrı çekmiş biriyim. Bu dönemde hassas davranmayacaklarsa, daha hassas olacağımız başka gün yok. Benim şimdi desteğe - anlayışa ihtiyacım var neticede.

Umarım dediğin gibi 5-6 aya düzelir. Tşkler canım

Son düzenleme:
arkadaşlar bu mübarek gecenin hürmetine bütün dualarımızı kabul eylebizi yavrularımıza bağışla hastalara şifa ver dularımızı kabul et amin

Kızlar hastane fiyatını öğrendim izmirdeim özel hastane 1280 fiyatı özel hayat hastanesi . Bana uygun geldi çok şükür ..

Kızlar oğlum 26 haftalık 960 gr iyimi? Boyunu sormayı unuttum.. duplör yapacakmış bidahakine o ne demek damarlara bakıcam dedi hiç bişi anlamadım siz yaptrdınıx mı yda yaptrmak içşn nezamana çağrdı ? Ben 28inci haftada gidicem ... çok heycsnlıyım oğlumu dört gözle bekliorum şu zaman geçse ...

dopler bebeğin damarlarındaki kan akışını renkli olarak gösteren bi ultrason. kirli kan ve temiz kan kırmızı ve mavi olarak görülüyor mesela kalpde kirli kanla temiz kan birbirine karışıyorsa kalp yeşil olarak görünüyor gibi. yaptırma zamanını bilmiyorum,benim doktorum kullandığı cihazda doplerde var açıp kapatıyo bu özelliği, aynı ultrason ile her kontrolde dopler, normal siyah beyaz ve 4 boyutlu bakıyor.
kilo konusunu bilmiyorum canım dr iyi dediyse iyidir fazla takmamak lazım. benimki daha 24+5 de. eylül sonu olunca burda bazı arkadaşlarla aramızda nerdeyse 1 ay fark var bayaa geriden geliyoruz biz.

kızlar yabancı youtuberların videolarında alttan çıtçıtlı bodyler için uzatma eki gördüm burdada satılıyor mu acaba gödünüz mü hiç? hani sütyenlerin lastikleri dar gelirse uzatmak için kullandığımız agraflar varya onlar ile aynı mantıkta üstünde çıtçıtlar olan bi kumaş parçası ile çitlı bodylar boydan kısa gelirse onu bacak arasından uzatmış olacak. çok kullanışlı olacağını düşünüyorum çünkü bodyler enden hala bolken boydan kısakaldıkları için fazla giyilemiyorlar hep..

canım sen hazır mobilya almaktan vazgeçtin herhalde, yaptırıypomusun

günaydın herkese

hayırlı cumalar annelerr

bol tekmeli musmutlu bir gün olsun inşallah hepimiz için

masallah gayet ıyı bence

doppler dır o detaylı ultrason dıye bılıyorum bebegın tum organlarını falan ıncelıyorlar
allahım hayırlı zamanda saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

EDSOFI

kuzum ben yazdım dopler hakkında yanlıs oldu sanırım sen dıkkate alma benı bu konuda
cahıllıgıme var

bı arkadasımız ne guzel acıklmıs utandım kendımde
bayagı tecrubelı annelerımz var saygıyla egılıyorum

gunaydın canım zaten bol bol yiyoruz o tekmelerden..her defasında bi hoş oluyorum oturup karnımı izliyorum merakla

bazende işe odaklanmış oluyorum bi anda bi tekm egeliyor ,ay ne oluyor falan diye böyle afallıyorum ,sonra yüzümde hoş bir gülümseme oluyor

allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah

Ya bide erkekler bu konuya karşıda bizden çok hassas aslında. Bu olay ilişkinin yüzde ellisi falan bizim için öyle diil tabi. Haliyle burda bir sekme olunca direk etkileniyorlar. Sağlıklı bir erkeğinde bir seneye yakın hiç birliktelik yaşamaması onu zorlicak bişey aslında. Bir kere daha gergin oluyorlar, işte uzaklaşmalar olabiliyo. Anlayışı "seve seve" göstericek hepsi onlarında bebeği yolda olan ama uyumsuzluklar oluşması normal gibi bu dönemde. Bende birşeyle ilgili azıcık üstüme gelse düşmanlaştığımı fark ediyorum mesela çünkü içimden diyorum ki bu adam benim niye şuanda yok yere bu şekilde sinirimi bozuyo. Benim sinirimi bozması bebeğimizin ruh halini bozması demek çünkü bu dönemde belkide. Iki kat kızıyorum içimden. Böyle böyle atlatıcaz hepimiz benzer sıkıntılar yaşıyoruz bence buaralar zaman zaman. Ki bizim cinsel hayatımızda bir değişiklik yok henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…