Canım o bahsettiğin sertleşmelerden bende de oluyordu. Geçen hafta muayenede doktoruma söyledim, onlar sertleşme değil kasılma dedi. Düzenli olmadığı sürece bu haftalarda olması normalmiş. Ancak düzenli hale gelir ve sıklaşırsa hemen hastaneye gitmek gerekiyormuş. Bir de ben magnezyum almıyordum, doktorumun tavsiyesiyle hemen magnezyum içmeye başladım ve o zamandan beri daha iyiyim. Eğer magnezyum kullanmıyorsan doktoruna danışıp kullanmaya başla bence.
Benimkinin kafası aşağıda aslında. Aşağıdan çıkıcak gibi şişlik hissi var. Bakalım benimki ne dicek..
Sorma hiç son zamanlarda benim de nazlanacak kimsem yok. Eşim sürekli işte ya da iş için şehir dışında. Bugün evlilik yıldönümümüz ve o mesaide olacak. İş yoğunluğunu anlıyorum ama ilgisizliği üzüyo beni. Ben her şeye endişe ediyomuşum, kaçası geliyomuş. Arada cinsellik olmayınca da soğumaya yüz tutmuş.
Kimseye söylemedim ama geçen gece yaklaşık 35 dakika burun kanaması ve yüksek tansiyon yaşadım. Acildeydim, işten geldi gece yarısı bi o zaman şefkat gösterdi sağ olsun. Onun dışında göremiyorum kendisini. Ben uyurken çıkıyo, ben uyurken geliyor vs vs vs.
Bu bi süreç belki bilmiyorum ama bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda dünya umurumuzda olmaz inş.
Ben osteocare diye bi kalsiyum magnezyum çinko içeren takviye kullanıyorum ihtiyaç duyarsan al demişti doktor okuduğum kadarıyla kasılmalara da iyi geliyormuş bakalım doktorundan aldığın cevabı bizimle de paylaş lütfen :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arada cinsellik niye yok ki çok özel olmazsa canım? Ağrın falan mı oluyo? Bu dönemde bizde daha hassasız onlarında kafası karışıyo. Hele bir doğsunlar 6-7 ay geçsin herşey dönücek normale..
arkadaşlar bu mübarek gecenin hürmetine bütün dualarımızı kabul eylebizi yavrularımıza bağışla hastalara şifa ver dularımızı kabul et amin
Kızlar oğlum 26 haftalık 960 gr iyimi? Boyunu sormayı unuttum.. duplör yapacakmış bidahakine o ne demek damarlara bakıcam dedi hiç bişi anlamadım siz yaptrdınıx mı yda yaptrmak içşn nezamana çağrdı ? Ben 28inci haftada gidicem ... çok heycsnlıyım oğlumu dört gözle bekliorum şu zaman geçse ...
Kurtarmıyo malesef tatlım ya 120*180 likler var onlardan alıcam artık onlar kurtarıyo ancak.
Bende yorulunca daha çok oluyo işte ama bütün karnımda oluyo benim. Ciddi bişey olduğunu bende sanmıyorum ama sorucam bi bakalım.
günaydın herkese
hayırlı cumalar annelerr
bol tekmeli musmutlu bir gün olsun inşallah hepimiz için
Kızlar oğlum 26 haftalık 960 gr iyimi? Boyunu sormayı unuttum.. duplör yapacakmış bidahakine o ne demek damarlara bakıcam dedi hiç bişi anlamadım siz yaptrdınıx mı yda yaptrmak içşn nezamana çağrdı ? Ben 28inci haftada gidicem ... çok heycsnlıyım oğlumu dört gözle bekliorum şu zaman geçse ...
günaydın herkese
hayırlı cumalar annelerr
bol tekmeli musmutlu bir gün olsun inşallah hepimiz için
gunaydın canım zaten bol bol yiyoruz o tekmelerden..her defasında bi hoş oluyorum oturup karnımı izliyorum merakla
gunaydın canım zaten bol bol yiyoruz o tekmelerden..her defasında bi hoş oluyorum oturup karnımı izliyorum merakla
Doktorum ilk 4 ay yasaklamıştı. Sonrasında da ben korktum bişey olmasın diye. Ağrım olacağı kesindi çünkü zaten rahim büyürken hep ağrı çekmiş biriyim. Bu dönemde hassas davranmayacaklarsa, daha hassas olacağımız başka gün yok. Benim şimdi desteğe - anlayışa ihtiyacım var neticede.
Umarım dediğin gibi 5-6 aya düzelir. Tşkler canım
canım sen hazır mobilya almaktan vazgeçtin herhalde, yaptırıypomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?