2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın çiçeği burnunda hatunlar....
nasılsınız?
İnşalah Rabbım dün ettiğimiz dularımızı kabul etmiştir.(amin)
bende cok yorgunum.
elim ayagım şişiyor.... pazartesi aile hekımınde 2. tetenoz aşım var. gıdınce rapor ısteyecegım bakalım inşaalah verir.
Çünkü cok yoruldummm. dınlenmem lazımm

kızlar siz toplamda kaç kılo aldınız? ben suana kadar 6-7 arası kılo aldım. doktorum son ayda cok aldın dıye kzıdı bana. son 20gunde 3kg almısım

Kızlar herkese günaydınn
Karga b... nu yemeden uyanmaya başladım hayırlı uğurlu olsun
Birde sırtım ayak tabanlarım heryerim nasıl ağrıyo bazen anlatamam. Masaja gidemez miyiz biz kızlar ya? Yüzüstü yatamayız sonuçta. Var mıdır acaba bir yolu.. Herseyden iyi gelirdi valla.

Hiç görmedim canım malesef öyle bişey..

günaydın arkadaşlar
bendede war sırt ağrıları ve belım cok agrıo bugun
rapıdo arkadasın dedıgı gıbı sabh uyandığımda ayak tabanlarım sızlıo basamıorum resmen ya

masallah gayet ıyı bence

doppler dır o detaylı ultrason dıye bılıyorum bebegın tum organlarını falan ıncelıyorlar
allahım hayırlı zamanda saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Detaylı ultrasona bir daha mı giricez??
Doplerle benimkide aynı cihazla bakıyoda bu haftalarda tekrar mı yapılması gerekiyomuş onun ya.

canım ben 10 kılo aldım 6,5 ayda senınkıde benımkıde normal bence

Yok hazır aldım canım ama karyolasının ölçüsünü daha büyük 90*150 yapıcaklar sadece. Yatak büyüyor sonradan aynı seninki gibi ama eni 90 olsun istedik büyüyünce dar gelmesin diye.

çok iyi düşünmüşsün aslında çok mantıklı bir hareket hiç aklıma gelmedi tüh. Nerden aldın peki mobilyalarını?

Günaydın hanımlar,

Ayakları şişmeye başlayan var mı, merak ettim. ben 2 gündür resmen fil ayak oluyorum hafta başında giydiğim ayakkabılarım olmaz oldu..erken başladı sanki yaaa. çok sinir bozucu valla.

Bu arada dün doğum günümü kutlayan/kutlamayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Hayırlı Cumalarımız olsun..

arkadaşlar doktorum banada magnezyum werdı
ama mıdemı bulandırdığı ıcın ıcemıorum
su suda erıtılen tabletlerden
acaba ağrılarım ondanmı

bende her sabah 5'e 5 varken fal taşı gibi gözlerim açılıyor

ve gerçekten her tarafım ağrıyor artık. İlerleyen haftalarda ne yapıcam bilmiyorum. Çok ayakta kalınca bel ağrım oluyordu, bikaç gündür kronik hale geldi, yataktan kalktıım an başlıyor. Artı bu sabah kalktığımdan beri sol kalça kemiğim ağrıyor, sadece ayaktayken değil bildiğin şu an oturuyorum ve canım acıyor. Dün bölük bölük uyudum ve hep zihnim açık olduğundan sürekli sola yattım sanırım dana vücudumu çekmekte zorlandı kemiklerim

Bu sabah ilk kez ellerim şiş uyandım, yumruk yapmaya çalışırken farkettim. Henüz ayak bileklerimde bir şişlik yok çok şükür.

Her sabah ve her akşam aynı saatlerde tansiyonumu ölçüyorum çok küşür şu an için bir sıkıntı görünmüyor. Kızlar size de tavsiye artık bir tansiyon aleti edinin doktorumun tavsiyesidir, kontrol altında tutmamız lazım artık.

offf hiç sorma ben şoklardayım tam 14 kilo oldu. Son 4 haftada 4 kilo almısım ne olacak bilmiyorum

benim ellerimde başladı canım ayaklarımda henüz bir şişlik yok. Ama artık normal yavastan olması. Ama sen yine de ne olur ne olmaz hep tansiyonunu kontrol altında tut.

günaydın canım
aynı dert bendede var ,parmaklarım dolma gibi , ayaklarım şiş ,çorap çok iz yapıyor çok fena ,bedenım zaten şiş ,yatakta dönerken kendimi kaldıramıyorum resmen,sıcaklarda cabası tabi

offf hiç sorma ben şoklardayım tam 14 kilo oldu. Son 4 haftada 4 kilo almısım ne olacak bilmiyorum

bende başından beri 11 kg aldım ama son 2 haftadır tartılmıyorum ,bı anda yükseldiğini görmek korkutuyor beni
inşallah 20 kg la tamamlarız,yazda geldi suyu içmeyi arttırırsak cok fazla almış olmayız inşallah

benim ellerimde başladı canım ayaklarımda henüz bir şişlik yok. Ama artık normal yavastan olması. Ama sen yine de ne olur ne olmaz hep tansiyonunu kontrol altında tut.

hahahaha bu reklam verenler bizim nelerden konustugumuzu neleri arastırdıgımızı biliyorlarmıs acaba yaa,

ben o gun baska sitede neye bakıyosam kadınlar kulubune girdiimde hep baktığım ürünlerin resmi oluyor :)

Dogum günün kutlu olsun canim ayaklari somussun benimkide sisiyor eskiden gun icinde siserdi simdi sabah kalktigimda bile ayakkabi olmuyor ben kendime ortopedik sandalet ve terlik aldim onlarla cok rahat ediyorum su anda da bacaklarim sızlıyor

günaydın kızlar,

herkese güzel bir gün diliyorum.

valla ellerde şişme bendede var saabhları özellikle.
benim ayaklarımda nasibini almaya başladı. ayakkabılarım çok sıkıyor.

ne yapalım idare edicez.

geceleri 10 defa uyanıyorum. belirli aralıklarla bende 6 dedin mi ayaktayım.
demekki hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.

sabah kalkınca benımde kalçam çok ağrıyor.
sola yatmaktan sol kolum uyuşuk

ay ne çok derdim varmış

amın canım umarım kabul olmustur
ben 50 ıle hamıle kaldım varsayıyorum su aralar ıse 59-61 arası gıdıp gelıyorum
kabızlık sorunu yasmaya basladım yıne kılom degısıyor
ama masalah gayet guzel kılo aldım
9-11 kılo ıle mıllet hamılelık bıtırıyor benım halım vahım
sen cok ıyısın

bugun doktor randevun var dımı senın

Detaylı ultrasona bir daha mı giricez??
Doplerle benimkide aynı cihazla bakıyoda bu haftalarda tekrar mı yapılması gerekiyomuş onun ya.

ya ben bılmeden yorum yaptım
ortalıgı karıstırdım

ben dopler ıle detaylıyı aunı sey sandım ama degılmıs
o yuzden bu yorumumu cıddıye almayın

verdıgım rahatsızlıktan dolayı ozur dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…