kızlar yabancı youtuberların videolarında alttan çıtçıtlı bodyler için uzatma eki gördüm burdada satılıyor mu acaba gödünüz mü hiç? hani sütyenlerin lastikleri dar gelirse uzatmak için kullandığımız agraflar varya onlar ile aynı mantıkta üstünde çıtçıtlar olan bi kumaş parçası ile çitlı bodylar boydan kısa gelirse onu bacak arasından uzatmış olacak. çok kullanışlı olacağını düşünüyorum çünkü bodyler enden hala bolken boydan kısakaldıkları için fazla giyilemiyorlar hep..
masallah gayet ıyı bence
doppler dır o detaylı ultrason dıye bılıyorum bebegın tum organlarını falan ıncelıyorlar
allahım hayırlı zamanda saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
günaydın çiçeği burnunda hatunlar....
nasılsınız?
İnşalah Rabbım dün ettiğimiz dularımızı kabul etmiştir.(amin)
bende cok yorgunum.
elim ayagım şişiyor.... pazartesi aile hekımınde 2. tetenoz aşım var. gıdınce rapor ısteyecegım bakalım inşaalah verir.
Çünkü cok yoruldummm. dınlenmem lazımm
kızlar siz toplamda kaç kılo aldınız? ben suana kadar 6-7 arası kılo aldım. doktorum son ayda cok aldın dıye kzıdı bana. son 20gunde 3kg almısım
Yok hazır aldım canım ama karyolasının ölçüsünü daha büyük 90*150 yapıcaklar sadece. Yatak büyüyor sonradan aynı seninki gibi ama eni 90 olsun istedik büyüyünce dar gelmesin diye.
Kızlar herkese günaydınn
Karga b... nu yemeden uyanmaya başladım hayırlı uğurlu olsun
Birde sırtım ayak tabanlarım heryerim nasıl ağrıyo bazen anlatamam. Masaja gidemez miyiz biz kızlar ya? Yüzüstü yatamayız sonuçta. Var mıdır acaba bir yolu.. Herseyden iyi gelirdi valla.
nasılsınız?
bende cok yorgunum.
elim ayagım şişiyor.... pazartesi aile hekımınde 2. tetenoz aşım var. gıdınce rapor ısteyecegım bakalım inşaalah verir.
kızlar siz toplamda kaç kılo aldınız? ben suana kadar 6-7 arası kılo aldım. doktorum son ayda cok aldın dıye kzıdı bana. son 20gunde 3kg almısım
Günaydın hanımlar,
Ayakları şişmeye başlayan var mı, merak ettim. ben 2 gündür resmen fil ayak oluyorumhafta başında giydiğim ayakkabılarım olmaz oldu..erken başladı sanki yaaa. çok sinir bozucu valla.
Bu arada dün doğum günümü kutlayan/kutlamayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Hayırlı Cumalarımız olsun..
günaydın canımGünaydın hanımlar,
Ayakları şişmeye başlayan var mı, merak ettim. ben 2 gündür resmen fil ayak oluyorumhafta başında giydiğim ayakkabılarım olmaz oldu..erken başladı sanki yaaa. çok sinir bozucu valla.
offf hiç sorma ben şoklardayım tam 14 kilo oldu. Son 4 haftada 4 kilo almısım ne olacak bilmiyorum
benim ellerimde başladı canım ayaklarımda henüz bir şişlik yok. Ama artık normal yavastan olması. Ama sen yine de ne olur ne olmaz hep tansiyonunu kontrol altında tut.
Günaydın hanımlar,
nasılsınız?
bende cok yorgunum.
Kızlar herkese günaydınn
Karga b... nu yemeden uyanmaya başladım hayırlı uğurlu olsun
Birde sırtım ayak tabanlarım heryerim nasıl ağrıyo bazen anlatamam. Masaja gidemez miyiz biz kızlar ya? Yüzüstü yatamayız sonuçta. Var mıdır acaba bir yolu.. Herseyden iyi gelirdi valla.
çok iyi düşünmüşsün aslında çok mantıklı bir hareket hiç aklıma gelmedi tüh. Nerden aldın peki mobilyalarını?
Detaylı ultrasona bir daha mı giricez??
Doplerle benimkide aynı cihazla bakıyoda bu haftalarda tekrar mı yapılması gerekiyomuş onun ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?