2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Herkese gunaydinnn kizlar...seker yukleme sonucum 146. Henuz doktorumla gorusemedim ama sanirim cok yuksek 😔😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok güzeller ,özellikle mavili olana bayıldım ,kızlar için harika şeyler var ,çeşit çok fazla

güle güle kullansın minniğin inşallah

tesekkur ederım canım ya
bende karasız kaldım dıktırmekle satın almak arası
ınternettede bunları bulabıldım
dıktırmenın rıskını almak ıstemıyorum sanırım

Benimkide bişey demediği gibi tam tersine güzel şeyler söylemeye gayret ediyo ama gerçek ortada ki bi şişme hali var:):) hamileyken kilo verilir mi zaten kız ne yaptın doğuralım veririz birlikte hemen bence.

ay verılmez tabıı saldım cayıra mevlam kayıra ohhhhh

tesekkur ederım canım ya
bende karasız kaldım dıktırmekle satın almak arası
ınternettede bunları bulabıldım
dıktırmenın rıskını almak ıstemıyorum sanırım

hangi siteden aldın canım

diktirmek gerçekten riskli ,istedğin gibi olmazsa moralin bozulurdu,bunlar çok tatlı çok şirin ,iç açıcı renkler ben bayıldım

canım günaydın....
cumartesı kontrolumuz wardı..
doktora magnezyumu ıcemedıgımı soledım..
o da hap şeklınde olanlardan werdı bu sefer
bunu ıcebılıorum...
ıyı oldu ya

meraba arkadaşlar
nasılsınız
cumartesı kontrolumuz wardı
doktorum balık yagı hapı werdı omega 3 bebek ıcın ck-ok gereklıymıs
bıde magnezyum ıcın hap werdı
mınnışım 850 gram olmuş...
aldığım 10 kılonun sadece 850 gramı mınık kızım

karın çevresi 2 hafta geri çıkıyor böyle sorun yaşayan varmı

Belki seninki değişir bilemiyorum,her durum farklıdır.Bir arkadaşım kilo almamak için yediklerini kısıyodu,onunla mı ilgili bilemiyorum ama bebeğinin bel cevresi geriydi.Şimdi 42.haftada doğum yapmak üzere.Bebeği zayıftı da zaten.Şimdi de 2900 gramda ve bel cevresi de hala geride ama sağlıklı.Biz onu böyle kabul ettik diyo :)

Fatma5987 canım bende ctesi doktora gittiğimde bel bölgesinin biraz ince olduğunu söyledi ama pek üstünde durmadı bende sormadım sorun olsa üstünde durursu diye düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hangi siteden aldın canım

diktirmek gerçekten riskli ,istedğin gibi olmazsa moralin bozulurdu,bunlar çok tatlı çok şirin ,iç açıcı renkler ben bayıldım

almadım daha kararsızım
luoca patısca dıye markanın urunlerı
oyle yazınca cıkıyor,

aynen bende oyle dusundugum ıcın hazıra karar verırı gıbıyım ama bunlarıda ınternetten almak ıstemem gozumle gormek ısterım
esım gelınce gıderız bı yerlere ordan bakarım artık ınsallah
yada dayanamaz alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…