tesekkur ederım canım ya
bende karasız kaldım dıktırmekle satın almak arası
ınternettede bunları bulabıldım
dıktırmenın rıskını almak ıstemıyorum sanırım
Benimkide bişey demediği gibi tam tersine güzel şeyler söylemeye gayret ediyo ama gerçek ortada ki bi şişme hali var:):) hamileyken kilo verilir mi zaten kız ne yaptın doğuralım veririz birlikte hemen bence.
tesekkur ederım canım ya
bende karasız kaldım dıktırmekle satın almak arası
ınternettede bunları bulabıldım
dıktırmenın rıskını almak ıstemıyorum sanırım
Ayaklarım artık 39 numara oldu Eskiden 37-38 idi. Artık annemin ayakkabılarını aşırmaya başladım. Ayak bileği diye bişey kalmadı bende, direk ayaktan sonra bacak başlıyo
Canım, magnezyumlarını düzenli iç lütfen. İnan ki çok işine yarayacak, ağrılarını , kasılmalarını azaltacak. Biliyorum zor bi süreçten geçiyoruz, bebişlerimiz için sabredicez :) İlacın ismi Magvital mi ? Poşette böyle suda eriyenlerden.
canım günaydın....
cumartesı kontrolumuz wardı..
doktora magnezyumu ıcemedıgımı soledım..
o da hap şeklınde olanlardan werdı bu sefer
bunu ıcebılıorum...
ıyı oldu ya
Belki seninki değişir bilemiyorum,her durum farklıdır.Bir arkadaşım kilo almamak için yediklerini kısıyodu,onunla mı ilgili bilemiyorum ama bebeğinin bel cevresi geriydi.Şimdi 42.haftada doğum yapmak üzere.Bebeği zayıftı da zaten.Şimdi de 2900 gramda ve bel cevresi de hala geride ama sağlıklı.Biz onu böyle kabul ettik diyo :)
Fatma5987 canım bende ctesi doktora gittiğimde bel bölgesinin biraz ince olduğunu söyledi ama pek üstünde durmadı bende sormadım sorun olsa üstünde durursu diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi