Pahalıya aldık biraz çok zaman var nasılsa diye çok gezdim ben köroğlunda burayı buldum. Mobilya almasanda aksesuar bakmaya falan gidebilirsin muhteşem şeyler var. 8-9 yaşına kadar kullanır diyerekten 5 i geçtik biz öyle diim inşallah kullanır sahiden
Kızlaar doktora gittim geldim kasılmalar gayet normalmiş korkucak bişey yok, bebişim semirmiş 1 kiloyu geçmiş
Sadece bana yaramıyo diyerek teselli etmeye çalıştım kendimi. Ve pazar günü tatile gidiyoruz inşallah 1 hafta. Hakkınızı helal edin kazasız belasız gidelim gelelim inşallah :)
Kızlar selam, ya bi sorum var nen bu zamana kadar ter koktuğumu bilmem çok affedersiniz bir haftadır farkettim dışarı falan çıkınca ter kokuyorum kendime hormonlardan mı acaba sebamedin roll on u da kullanıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben normalde rexona kullanıyorum ama içindeki maddelerden 24 saat etkili oluyor, e malum hamileiym diye sebamede geçtim bende parabensiz alkolsüz alimunyumsuz falan falan. Ama sanırım onun etkisi rexonalar kadar kalıcı deil. Hoş ben hala hiç ter kokmadım çünkü yaz kış hergün duş alırım zaten. Sen de daha sık duş al, çözümlenir böylece.
Kizlar cuma gunu oglusumu gormeye gittik uc boyutluda bizim oglan kapatms yuzunu doktor neyseki tanidik baya ugrasti gordugumuz kadryla ayni baba resmen fotokopi makinasiyla fotokopisinu cekms gibiyiz esim tabiki buyuk bir gururla oglunu izledi cok guzel bir duygu ya oynadigi gormek esnemesini gormek allahm korusun oglusumu allhm esirgesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben normalde rexona kullanıyorum ama içindeki maddelerden 24 saat etkili oluyor, e malum hamileiym diye sebamede geçtim bende parabensiz alkolsüz alimunyumsuz falan falan. Ama sanırım onun etkisi rexonalar kadar kalıcı deil. Hoş ben hala hiç ter kokmadım çünkü yaz kış hergün duş alırım zaten. Sen de daha sık duş al, çözümlenir böylece.
Ayaklarım artık 39 numara oldu Eskiden 37-38 idi. Artık annemin ayakkabılarını aşırmaya başladım. Ayak bileği diye bişey kalmadı bende, direk ayaktan sonra bacak başlıyo
Canım, magnezyumlarını düzenli iç lütfen. İnan ki çok işine yarayacak, ağrılarını , kasılmalarını azaltacak. Biliyorum zor bi süreçten geçiyoruz, bebişlerimiz için sabredicez :) İlacın ismi Magvital mi ? Poşette böyle suda eriyenlerden.
tatlım ilaçlarımı ofiste unutmuşum, sana cevap yazamadım.. düzenli içtiğim çok belli oluyor değil mi :)
İlacımın adı: magnesium diasporal pastil.. sana söz bugünden itibaren düzenli içeceğim, dün gece yine kramp girdi ayağıma..gittikçe şiddeti artıyor sanki.
ağrısız ve şişmeden geçireceğimiz bir hafta diliyorum herkese..