2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Blue fugi canım günde iki iğne kullanıyorum ona rağmen 35. Hafta alırız büyük ihtimal dedi bol bol limonlu su iç soğan sarımsak ye dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayal kahvesi inşallah dediğin gibi olur belki bu gidişle ağustos annesi olurum:))) eger 35. Haftada doğarsa

Sdenizs ben dün gittim bana 1 ay sonra gel dedi bende acaba 2 hafta sonramı çağırır dedim ama 29. Haftaya gel dedi belki 29 dan sonra sıklaşır

Ben perşembe günü gidicem 28+1 olacağım o gün. Bakalım 32. Ci haftamı çağıracak.

yok am belli zaten fiyatının pahalı oldugu. İyi yapmıssınız güle güle kullansın 8-9 çok rahat götürür merak etme

oh maşallah annesi, yarıcak tabi neden yaramasın. Tosun olucak inşallah :)

canım ben normalde rexona kullanıyorum ama içindeki maddelerden 24 saat etkili oluyor, e malum hamileiym diye sebamede geçtim bende parabensiz alkolsüz alimunyumsuz falan falan. Ama sanırım onun etkisi rexonalar kadar kalıcı deil. Hoş ben hala hiç ter kokmadım çünkü yaz kış hergün duş alırım zaten. Sen de daha sık duş al, çözümlenir böylece.

ay yesinler onu yaaa maşallah oğluşunaaa

günaydın... şükür okul bitti sonunda.. şu seminerler de bitince bol bolll uyucam :)))

günaydın güzel eylül annelerii

iyi haftalar olsunn

bu hafta çabucak bitsin inşallah,cumartesi oğluşumu görücem kısmetse ,çok heyecanlıyım

evet rexona kullanırken böyle olmuyordu, bende sık duş alıyorum ama haftasonu mesela dışarı çıkarsam eve dönene kadar kendimi kötü hissediyorum

tatlım ilaçlarımı ofiste unutmuşum, sana cevap yazamadım.. düzenli içtiğim çok belli oluyor değil mi :)
İlacımın adı: magnesium diasporal pastil.. sana söz bugünden itibaren düzenli içeceğim, dün gece yine kramp girdi ayağıma..gittikçe şiddeti artıyor sanki.
ağrısız ve şişmeden geçireceğimiz bir hafta diliyorum herkese..

gunaydınn kızlarrrr

cabuk ve kolay gecenn bır hafta olsun ınsallah

RAPIDOhhh tatıldesın dımı tadını cıkar arada bırde yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…