2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

bak sana bi liste yapayım.
bende ne kadar gıcığım anlarsın

iştahsızım
hiç kimse bana yemek hazırlamıyor gıcık oluyorum
yemek yaparken yoruluyorum
nolur bir kap yemek verseniz yani
işe gıderken yoruluyorum
işteyken yoruluyorum.
işten gelirken yoruluyorum
çamaşır asarken artık sığmıyorum balkon küçük ya çamaşırlık ya ben
evde sürekli çöp birikiyor sinirlerim bozuluyor.
kocam çoraplarını yere atıyor.
gece elli defa çişe kalkıyorum.
üstümü örtmesem üşüyorum.
açmasam yanıyorum.
pijamam sıkıyo
çıkarıp atsam bacaklarım birbirine değiyo gene yatamıyorum.
sola yatıyorum.
yatan yerlerim ağrıyor
sağa yatarsam nefesim daralıyor.
sırtüstü yatarsam sıkışıyorum.
yatarsam fenayım
hiç yatmazsam daha fenayım

listei epeyce uzatabilirim.

ayyy delirdik galibaaa

Son düzenleme:

benım kızında ayakları asagıda
donmedı hala orda oyle duruyor
rahat yerı sanırım
ama zamanla doner buyuk ıhtımalle

oyyyyy bu ne ya kız ben daraldım okurken valla
allah kolaylık versın sana
esınede sabır

benım kızında ayakları asagıda
donmedı hala orda oyle duruyor
rahat yerı sanırım
ama zamanla doner buyuk ıhtımalle

ya 25. haftaki randevuda makat gelişli idi, geçen hafta başka bir doktora gittim, dönmüştü kafası alttaydı. Ama mesela 1-2 gündür sanki yine döndü gibi hissediyorum sanki yine ayakları aşağıda bilemiyorum yaptığı hareketlerin ölçüsü ve vurgu noktaları gene değiştiiiii :)

kızlar merhaba, coktandır bakamıyodum şimdi gerilerden okumaya başladım, bugune gelemedim henüz ama arada okuduklarımayorum yapayım dedim:

ben bu hafta doktor değiştirmeye karar verdiğim için cars baska pers baska doktora gttim. cars düzdü pers ters donmustu, doktor 32. haftaya kadar donmus olması yeterli hatta sonra bile dönebilir dedi. o zamana kadar da dönüp dururmuş.

benimki tüp bebek, şişli memorialda yaptık, biraz pahalı tabi ama mükemmel bi hastane belirtmek istedim.

Ay bu sene 3 arkadaşım Kerem ismini koydu bebeklerine. Artık farklı bi isim duymak istiyorum sanırım :)
Kesinlikle TUNA diyorum....
Tuna:) her iki cinsiyete de yakışıyo bence:)

düz duruyo demek ki bebişin, tekmeler o yuzden aşagıda hissediliyo, benim de bazen aşağıda oluyo bazen yukarıda, sağda, solda, iki dakka doğru durmuyo saolsun:)

ben de hep sağa yatmak istiyorum, ancak ne zaman sola yatabiliyorum biliyo musun, sırtıma bi yastık dayıyorum hafif altına sokarak, o şekilde uyursam uzun süre öyle kalıyorum, yoksa sola yatık uyusam da sağımda uyanıyorum...

kendinimi anlattın benimi süpersin valla.

gül gül öldüm resmen

kendimi bu kadar iyi anlatamazdım hepimiz aynıyız demekki. kaçırdık

Bu haftalarda normalmiş kızlar bu durumlar. Herkeste ayn ı şikayet var. Özellikle yatma durumıunda
Otursam olmuyor, kalksam olmuyor, yatsam olmuyor artık doğuma kadar böyle çekeceğiz

Bu arada ben eleviti bıraktığımı doktora söyledim iyi yapmışsın dedi. Bundan sonra hiç bir güç bana elevit içiremez. Bu kadar kötü etkilerinin olduğunu bilseydim asla içmezdim.

Ne zaman doğum yapacağız acaba? Erken doğanlar olacaktır muhakkak. Ben hep benimle aynı gün doğsun istiyorum ağustosta sağlıklı olsun ama ağustosta doğsun

elevitin kötü etkisi neymiş ya

Bende hamile kalmadan önce hep soluma yatardım şimdi sağıma soluma yatınca resmen bişeyler batıyo.bu arada kesinlikle magnezyum için kızlar inanın içince bacak ağrım kalça ağrım olmuyooo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ödem ve yağlanmamı elevitmi yaptı? eminmisin çok enteresan.

Evet eminim. Çünkü bıraktığımdan beri şişlikler azaldı ve drda bazı kişilerde bu tür etkileri olduğunu söyledi. İştahım olmadığı halde 20 kg fazla görünme sebebi de bu tartıdaki. Ferrum fort demir ilacı da hiç bir etki göstermedi ayrıca. Herkesin bünyesi farklı ve herkese her ilaç iyi gelmiyor maalesef.

Canim ne yaptin sen ya gülmekten öldürdün beni hay sen cok yasa allahta seni güldursun karnim acidi yemin ederim yaaaaa

27+3 haftalık hamileyim. daha 10. haftamda şeker hastası olduğumu öğrendim ve o zamandan beri yani 4 aydır insülin kullanıyorum hemde çok çok yüksek dozlarda + günde 5 sefer ( bu aralar fena sıcak basıyo sağım solum önüm arkam sobe hiç bir yana yatamıyorum :S bel ağrılarım hafiften başladı özellikle evde iş falan yaptıktan sonra. az bişeyde yürüsem topuklarım çok ağrıyo vs vs vs. ama valla hiç birşey beni bu baldır krampları kadar fena yapmadı yaaaaa magnezyumun kalsiyumun dibine vurdum yok kardeş her gece her gece korkulu rüya resmen. tam uykuya dalıyorum gece yarısı çığlık çığlığa eşimi uyandırıp masaj yaptırıyorum adamda bıktı artık yaw neyseki şimdiye kadar sadece 3 kilo almışım bunada şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…