kızlar ne soracağım yaa... şimdi şu lohusa geceliği uzun kollu ve kalın bişey mi olmalı eve gelincede ne kadar giyilecek o gecelik hava soğumuş olacak evde ben ince bişey giymiyorum hiç...o gecelkte böyle polardan falan olsa nasıl olur...birde sezeyandan sonra pijama altlı olanların bel kısmı karnı acıtır uzun düz tek parça gecelik olmalı diye duydum siz ne düşünüyorsunuz bu sefer cevap verin ama:)
canm, ben ilk doğumumda gecelik giydim ve o kadar rahat ettim ki. oğlum kış bebeğiydi ondan pamuklu ama normal incelikte bir gecelik almıştım. zaten hastaneler çok sıcak oluyor sırtını gögsünü ayaklarını sıcak tut yeter.. birde arada gelip kanamanı kontrol ediyorlar ya o bakımdan gecelik çok iyi oluyor. ( ben sezaryan olmuştum ) pijamada evdeyken rahat. birde kesilen yerle pijamanın lastik kısmı çok alakasız yerler oluyor. kesik yeri çok aşagıda. sen iki takımdan da yanında götür hangisi rahatına giderse..
Kızlar yaa dün doktor kan pıhtılaşmandan dolayı büyük ihtimal 35. Haftada suyun azalır ve bebeği alırız dedi üzüldüm açıkcasıı ama yapacak bişey yok inşallah herşey yolunda giderde zamanında alınır bebeğim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar yaa dün doktor kan pıhtılaşmandan dolayı büyük ihtimal 35. Haftada suyun azalır ve bebeği alırız dedi üzüldüm açıkcasıı ama yapacak bişey yok inşallah herşey yolunda giderde zamanında alınır bebeğim
canm, kan pıhtılaşması için birşey kullanmıyormusun ? bende de pıhtılaşma var sulandırıcı kullanıyorum. bence hiç üzme kendini.
bir bakarsın herşey yolunda gider ve zamanında gelir.
Cnm hic uzulme benim kizimda 35 hafda dogdu cok sukur hicbir saglik problemi yoktu sadece cok kucuk dodugu icin kuvezde kaldi
Kuvezde 40 haftalik dogup ta saglik problemi olan bebekler vardi erken dogmasi degil saglikli olmasi onemli
Kızlar selam, ya bi sorum var nen bu zamana kadar ter koktuğumu bilmem çok affedersiniz bir haftadır farkettim dışarı falan çıkınca ter kokuyorum kendime hormonlardan mı acaba sebamedin roll on u da kullanıyorum
Canım o zaman sen beni biraz daha aydınlat mesela cumartesi mesai mi sayılıyor. Yani bizim normal iş günümüz sayıldığı için o konuda kafam karıştı. Birde özel sektördede dediğin gibi mi ?
Acaba belli bi saat zorunluluğumu var haftada şu kadar diye ???
O zaman saatleri saymak mı daha mantıklı bilemedim.
Saol cnm
Kızlar
Hamilelikte kasılmalar nasıl olur? Nerden anlarız?
Anlamamak mümkün müdür?
Ne sıklıkta olursa doktora gitmek lazım??
Bu da benim korkulu rüyam oldu şimdi. Ya yaşarda anlayamazsam diye korkuyorum.
Manyaklaştık yaw
Canım o zaman sen beni biraz daha aydınlat mesela cumartesi mesai mi sayılıyor. Yani bizim normal iş günümüz sayıldığı için o konuda kafam karıştı. Birde özel sektördede dediğin gibi mi ?
Acaba belli bi saat zorunluluğumu var haftada şu kadar diye ???
O zaman saatleri saymak mı daha mantıklı bilemedim.
Saol cnm
evet cnm özel sektörde de öyle bende özel sektörde çalışıyorum. sabah 8 akşam 5, hamile olduğum için işverenim, müdürüm beni 5 ten sonra çalıştıramaz. ayrıca c.tesi haftasonu olduğu için mesai olarak geçiyor diye biliyorum ve o zamanda çağıramaz. allah korusun mesai yaparken başına bişey gelse şirketine dava açabilirsin. ve tazminat ödemek zorunda kalır
Kızlar selam, ya bi sorum var nen bu zamana kadar ter koktuğumu bilmem çok affedersiniz bir haftadır farkettim dışarı falan çıkınca ter kokuyorum kendime hormonlardan mı acaba sebamedin roll on u da kullanıyorum
sebamedin rol onunun bir işe yaracağını sanmıyorum. ben nivea kullanıyorum ve hiç öyle bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. nivea tavsiye ederim. pembe kapaklı olanını
sebamedin rol onunun bir işe yaracağını sanmıyorum. ben nivea kullanıyorum ve hiç öyle bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. nivea tavsiye ederim. pembe kapaklı olanını
Kizlar cuma gunu oglusumu gormeye gittik uc boyutluda bizim oglan kapatms yuzunu doktor neyseki tanidik baya ugrasti gordugumuz kadryla ayni baba resmen fotokopi makinasiyla fotokopisinu cekms gibiyiz esim tabiki buyuk bir gururla oglunu izledi cok guzel bir duygu ya oynadigi gormek esnemesini gormek allahm korusun oglusumu allhm esirgesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımcım buralardayım tatlım, geçen sayfalarda yazdım başıma gelenleri. Allah beterinden korusun, takılıyorum öyle şimdilik.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor Tuna bey ile yolcuğunuz :)
Resim yükleme konusunda da özel mesaj attım sana, anlattım orda. Bi bak sonra yükle neler aldın bakem :)
Kizlar cuma gunu oglusumu gormeye gittik uc boyutluda bizim oglan kapatms yuzunu doktor neyseki tanidik baya ugrasti gordugumuz kadryla ayni baba resmen fotokopi makinasiyla fotokopisinu cekms gibiyiz esim tabiki buyuk bir gururla oglunu izledi cok guzel bir duygu ya oynadigi gormek esnemesini gormek allahm korusun oglusumu allhm esirgesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ne güzel haberler bunlar
Benimde bu persembe kontrolüm inş senin gibi güzel hbrlerle dönerim bende.
Allah hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.
Sağsalim kucağımıza alsak, sağsalim sağlıkla mutlulukla büyütsek.
Annelik çok farklı bişeymiş heran korku doluyum, heran tedirgin ve heran karnımdaki bebeğime aşkla dolu
Tek dileğim sağsalim hepimizim bebeğine kavuşması...
Allah"ım bizi yavrularımızdan ayırmasın.