2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

al bendende o kadar benımde kılolalarda bana yarıyor
ama olsun saglıkları yerınde kılo o kadar onemlı degıl
ayyy artık alsak kucagııza
ben cok merak edıyorum kıme benzıyecek nasıl olcak dıye heyecan sarmaya basladı benı

ayy perşembe randevum var.
inş 2 kat buyumuş olur
son ölçümlerimden

inş canım ben hastaydım hiç bişey yemediğim halde 1 haftada 150 gr fazla almış bebeğim 1 kgyi geçmişti cumartesi kontrolde bende 2 haftada bir gitmeye alıştım şimdiki kontrolü 3 hafta sonraya 3- 3,5 hafta sonraya verdi kötü oldu ya

ya kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak bu kontroller acaba

ya kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak bu kontroller acaba

valla canım benim sorunlu idi 2 haftada bir çağırıyordu ama şimdi sorun ortadan kayboldu gelişim normal temmuzun 2. haftası gel dedi. kızımdakinide hiç hatırlamıyorumki.

heralde 30 dan sonra sıklaşcak. hele kızımda hiç unutmuyorum son haftalara doğru haftada bir son 2 hafta yani 40 ve 41. hafta hergün kontrole geliyordum nst felan derken hastanede rahat 2 saat harcar olmuştum

seninki ne sıklıkta çağırıyor merak ettim?

şimdi bu zamana kadar hep ayda bir gittim.

perşembe de 28+0 olacağım.

acaba 32 ye mi randevu verecek 30 a mı?

sıklaşsıon artık yaw

bu arada aldığın yastıkla barıştınmı

yok yaw barışmadım
ama gerçekten geceleri çok rahatsızım.

ter basıyo kalkıyorum.
kolum ağrıyo üstüne yattığım.
kalçam ağrıyo
çişim geliyo
nefesim daralıyor

10 defa uyanıyorum geceleri

şimdi bu zamana kadar hep ayda bir gittim.

perşembe de 28+0 olacağım.

acaba 32 ye mi randevu verecek 30 a mı?

sıklaşsıon artık yaw

bu sorunun cevabını ben de cok merak ediyorum. Benm de randevum .arşamba gunu tam 29+1 olucam bundan sonra 31 de mi yoksa 33 demi çağıracak bilemiyorum.

Benim ki pek bir rahat sanki 33 te çağırır gibi geliyor bana ama hayırlısı. Hoş ilk hamile kaldığım zamanlarda 30 luı haftalarda 2 haftada bire düşecek sonra haftada bir diye bilgi vermişti ama tarih hiç hatırlamıyorum hangi hafta demişti. 30. hafta da 30 lu hafta 37 de sonuçtaaa :)))

ya ben de bu kalça ağrısı bir tek bende sanıyordum. Dün gece de kalça ağrısı ile uyandım resmen nasıl bir ağrı resmen kemiğim ağrıyor hissediyorum ama bu bazılarında oldugu gibi iç kasık bölgesinde değil bildiğin kalça kemiğimin dışı agrıyor. Sanırım hep sola ya da sağa yatmaktan ağrıyor.

Bunun dışında cumartesi günü özellikle çok çektim ağrı değil resmen acı çektim. Sol kasığımda sanki bir yara var ve o yaraya birileir bastırıyor gibi oldu, ben poziyon değiştirince falan geçen 10 saniyelik acı atakları. Acaba bebeğim elini kolunu kafasını mı sokmaya çalışıyor da ordaki kaslar acıyor.

yani 30 lu haftaların başı olmasını dileyelim o zaman arkadaşım
bakalım çarşamba sen perşembe de ben randevularımızı yazalım

ya gece benımde aynen dediğin gibi kalçamın dış kısmı ağrıyo.
bencede yatış pozisyonuyla alakalı bişiy.
kolum falnda uyuşuyo.
kesinlikle bebişlerle alakalı.
çekeceğiz seve seve

kızlar bebişlerınız nasıl duruo..
benım cumartesı kontrolde ayakları aşağıda ıdı
zaten hıssedıodum ayaklarıyla resmen gıdıklıodu benı
bı arkadaşımda bugun donmesı gerekıo fılan dedı artık
sızın bebşler dondumu

Benım bebegım de yan yatıyor, kafası sağımda ayakları solumda. genellıkle elıyle ittirıyor

Benim bebeğimde hep ayakları aşağıdaydı ama geçen hafta sanki duruşunu değiştirdiğini hissetmiştim ki cuma günü doktor kafası aşağıda poposu yukarıda duruyor tekmeleri burada hissedersin fln dedi.. Ama sanki bugün yine ayaklarını aşağıya getirdi çünkü kafasını aşağıda hissettiğimde çok baskı oluyor bu şekilde durunca ise daha rahat ediyorum.. Doktor daha çok döner dedi canım merak etme seninkisi de dönüyordur ya da döner.

Harikasın valla aynen bide benim küçük kızım var üşücek çarpılcak diye pencerede açamıyorum daha çok bunaltıyo.
hele tuvalete gitmekten bıktım.
sola yatmak zorunda olduğum için illede sağıma yatasım geliyor
ilaçlarımı almayı unutuıyom
iştahsızım
gıcığım heralde biraz yada nazmı yapıyorum ne. anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…