2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım; hamilelikte şeker çok zor.
Kendim için söylemiyorum ama bazılarımızın hamileliği daha zor geçiyor.
Bak 27+ 3 olduk. İkimizde aynıyız
Artık az kaldı. Dayanıcaz. Bebişlerimiz için değer.
Belki senin kdr sıkıntım yok ama benimde beni zorlayan sıkıntılarım oluyor.
Bu sıkıntıları yaşamak bile mucize çok şükür ki biz bunu yaşıyorux.
Bebişlerimiz sağlıklı olsun yetrr.
Bu kramplarını doktoruna danıştın mı?
Ne dedi bu konuda?
Benim annemde bana hamileyken çok şiddetli krampları olurmuş. Uyanırmış.
Tabi o zaman hersey geri. Tıp geri.

Ayrıca 3 kılo almanda harika bişe

haftada 45 saat normal çalışma süresidir. işveren bunu cmt gününe yayarak da hafta içi çalışma saatlerini ayarlayabilir. senin gibi sabah 8 akşam 5 çalışanların toplam 45 saatlk süresi hafta içi dolduğundan söylediğin doğrudur. ancak 45 saat dolmadığı sürece cmt günü de çalışma günüdür.

Kramplar için magnezyum verdi devam ettiği içinde kalsiyum ekledi. Şeker olunca oluyomuş böyle maalesef. Ama oğlumun bi tekmesi herşeye değer :) Güzel Allah'ım hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin

Kilo meselesine gelince :) bana şeker yasak, tuz yasak, meyvenin fazlası yasak, pilav-makarna-hamurişi-patates yasak. Ekşi yiyim diyorum doktorum " turşuda yasak ama" diyo :) zaten geriye bi tek su kaldı e şekerdende ağzım kuruyo geberene kadar su içiyorum :))) vay benim dertli başım

bu ayrıntıyı bilmiyordum. teşekkürler.

İyi geceler hanımlar :) ne zamandır sadece okuyordum ama bu mesaja cevap vermeden geçemeyeceğim ilahi sdenizs çok güldüm çok güzel anlatmışsın daha da uzar çoğu şikayetin bende de var yalnız değilsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi geceler hanımlar :) ne zamandır sadece okuyordum ama bu mesaja cevap vermeden geçemeyeceğim ilahi sdenizs çok güldüm çok güzel anlatmışsın daha da uzar çoğu şikayetin bende de var yalnız değilsin :)

Ay sanki hepsini ben yazmışım 😀😀

Kilo meselesine gelince :) bana şeker yasak, tuz yasak, meyvenin fazlası yasak, pilav-makarna-hamurişi-patates yasak. Ekşi yiyim diyorum doktorum " turşuda yasak ama" diyo :) zaten geriye bi tek su kaldı e şekerdende ağzım kuruyo geberene kadar su içiyorum :))) vay benim dertli başım

Son düzenleme:

kızlar bu magnezyim kalsiyum çinko hapı ağrılar kramplar için şart ama geçen gün sabah bende çığlık çığlığa krampla uyandım..ve düşündüm neyi eksik aldım diye SODA tabiki üç gün boyunca içememiştim yani çok iyi geliyor ağrınız çoksa günde iki tane için ebeler önermişti hatta onlar hiç ilaç kullanma demişti...
yalnız kızlar MADENSUYU olacak gerçek olanlardan mineralli su ya da soda yazmasın üstünde gerçek MADEN SUYU MADENSUYU :)))

arkadaşlar bu krampların magnezyummuş, kalsiyummuş alakası yok. Yani en azından %100 kanıtlanmış bir neden olarak görülmüyor, o nedenle benm doktorum kesinlikle bana vermedi ekstra bir destek. Bilmiyorum ben de kramp da hiç olmuyor umarım bundan sonra da olmaz. Sadece bacaklarımla ilgili olarak huzursuz bacak sendromu çekiyorum o da zaten hamilelik öncesi de vardı yeni bişey değil. O zaman da kalkıyorum tuvalete gidiyorum (zaten her daim tuvalet ihtiyacım olduğu için sorun olmuyor) yerime yattığımda geçmiş oluyor çok şükür

Allah başka dert vermesin gerçekten bunlar şimdi bize sorunmuş gibi geliyor ama gerçekten değil. Çok şükür halimize

gunaydın arkadaslar
dun aksam bayagı sızlanmıssınız agrılardan kramplardan

banada arada bır kramp vuruyor hele huzursuz bacak sendromu varya adamı delırtıyor
sımdıde bende bacak aramda dıyeyım kasık mı dıyeyım sankı spor yaparsın bacagını genısletırsın de ıc kısmı acır ya oyle bır agrı var
sankı gece ben uyurken bırılerı bacaklarımı ayırmaya calıstı gıbı

halımıze bın sukur yınede
bebeklerımız ıyı olsun bıze bu kadar agrı normal gelır

kızlar ben hamile pilatesi yapıyorum çok şükür hiç bi sorun yaşamadım..

günaydın hamile pilatesi acaba ödem oluşumunu engeller mi? sizde ödem durumları nasıl?
Ben biraz tuzlu yediğim için bu hafta bacaklarımda ve ellerimde şişlikler oluşmaya başladı, bunu engellemek istiyorum
tuzu kestim (azalttım diyelim daha doğrusu) birazda yürümeye başladım ama pilateste hep aklımda
video izleyerek yapsam zararlı bi hareket yapar mıyım acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…