27+3 haftalık hamileyim. daha 10. haftamda şeker hastası olduğumu öğrendim ve o zamandan beri yani 4 aydır insülin kullanıyorum hemde çok çok yüksek dozlarda + günde 5 sefer( bu aralar fena sıcak basıyo sağım solum önüm arkam sobe hiç bir yana yatamıyorum :S bel ağrılarım hafiften başladı özellikle evde iş falan yaptıktan sonra. az bişeyde yürüsem topuklarım çok ağrıyo vs vs vs. ama valla hiç birşey beni bu baldır krampları kadar fena yapmadı yaaaaa magnezyumun kalsiyumun dibine vurdum yok kardeş her gece her gece korkulu rüya resmen. tam uykuya dalıyorum gece yarısı çığlık çığlığa eşimi uyandırıp masaj yaptırıyorum adamda bıktı artık yaw neyseki şimdiye kadar sadece 3 kilo almışım bunada şükür :)
27+3 haftalık hamileyim. daha 10. haftamda şeker hastası olduğumu öğrendim ve o zamandan beri yani 4 aydır insülin kullanıyorum hemde çok çok yüksek dozlarda + günde 5 sefer( bu aralar fena sıcak basıyo sağım solum önüm arkam sobe hiç bir yana yatamıyorum :S bel ağrılarım hafiften başladı özellikle evde iş falan yaptıktan sonra. az bişeyde yürüsem topuklarım çok ağrıyo vs vs vs. ama valla hiç birşey beni bu baldır krampları kadar fena yapmadı yaaaaa magnezyumun kalsiyumun dibine vurdum yok kardeş her gece her gece korkulu rüya resmen. tam uykuya dalıyorum gece yarısı çığlık çığlığa eşimi uyandırıp masaj yaptırıyorum adamda bıktı artık yaw neyseki şimdiye kadar sadece 3 kilo almışım bunada şükür :)
evet cnm özel sektörde de öyle bende özel sektörde çalışıyorum. sabah 8 akşam 5, hamile olduğum için işverenim, müdürüm beni 5 ten sonra çalıştıramaz. ayrıca c.tesi haftasonu olduğu için mesai olarak geçiyor diye biliyorum ve o zamanda çağıramaz. allah korusun mesai yaparken başına bişey gelse şirketine dava açabilirsin. ve tazminat ödemek zorunda kalır
http://w-world.com/cocugununannesi/calisan-hamile-haklarini-biliyor-musunuz
''Mesai konusunda hamileler istemedikleri sürece fazla mesaide veya gece çalışmalarında çalıştırılamazlar.''
haftada 45 saat normal çalışma süresidir. işveren bunu cmt gününe yayarak da hafta içi çalışma saatlerini ayarlayabilir. senin gibi sabah 8 akşam 5 çalışanların toplam 45 saatlk süresi hafta içi dolduğundan söylediğin doğrudur. ancak 45 saat dolmadığı sürece cmt günü de çalışma günüdür.
elevitin kötü etkisi neymiş ya
bak sana bi liste yapayım.
bende ne kadar gıcığım anlarsın
iştahsızım
hiç kimse bana yemek hazırlamıyor gıcık oluyorum
yemek yaparken yoruluyorum
nolur bir kap yemek verseniz yani
işe gıderken yoruluyorum
işteyken yoruluyorum.
işten gelirken yoruluyorum
çamaşır asarken artık sığmıyorum balkon küçük ya çamaşırlık ya ben
evde sürekli çöp birikiyor sinirlerim bozuluyor.
kocam çoraplarını yere atıyor.
gece elli defa çişe kalkıyorum.
üstümü örtmesem üşüyorum.
açmasam yanıyorum.
pijamam sıkıyo
çıkarıp atsam bacaklarım birbirine değiyo gene yatamıyorum.
sola yatıyorum.
yatan yerlerim ağrıyor
sağa yatarsam nefesim daralıyor.
sırtüstü yatarsam sıkışıyorum.
yatarsam fenayım
hiç yatmazsam daha fenayım
listei epeyce uzatabilirim.
ayyy delirdik galibaaa
iştahsızım
işe gıderken yoruluyorum
işteyken yoruluyorum.
açmasam yanıyorum.
pijamam sıkıyo
sola yatıyorum.
yatan yerlerim ağrıyor
yatarsam fenayım
ayyy delirdik galibaaa
iştahsızım
işe gıderken yoruluyorum
işteyken yoruluyorum.
açmasam yanıyorum.
pijamam sıkıyo
sola yatıyorum.
yatan yerlerim ağrıyor
yatarsam fenayım
ayyy delirdik galibaaa
içeriğinde domuz katkısı var diye okumuştum internette cnm
ya ben de bu kalça ağrısı bir tek bende sanıyordum. Dün gece de kalça ağrısı ile uyandım resmen nasıl bir ağrı resmen kemiğim ağrıyor hissediyorum ama bu bazılarında oldugu gibi iç kasık bölgesinde değil bildiğin kalça kemiğimin dışı agrıyor. Sanırım hep sola ya da sağa yatmaktan ağrıyor.
Bunun dışında cumartesi günü özellikle çok çektim ağrı değil resmen acı çektim. Sol kasığımda sanki bir yara var ve o yaraya birileir bastırıyor gibi oldu, ben poziyon değiştirince falan geçen 10 saniyelik acı atakları. Acaba bebeğim elini kolunu kafasını mı sokmaya çalışıyor da ordaki kaslar acıyor.
canım benim o kalça ağrısı daha 4. aydan başladı bende süpürge yaparken oldu sandım doktor dediki çok normal kalçan genişliyor çünkü doğuma hazırlanıyor diye oluyormuş yani böyle....benim sanki bacağım belime tam oturmuyordu böyle yürürken tık tık yapıyor yana kaymış gibiydi gerçekten
Evet bende oyuzden bıraktım
esra sen yakı ile hamile kalanlar bölümündeki esra mısın:)
Canım; hamilelikte şeker çok zor.
Kendim için söylemiyorum ama bazılarımızın hamileliği daha zor geçiyor.
Bak 27+ 3 olduk. İkimizde aynıyız
Artık az kaldı. Dayanıcaz. Bebişlerimiz için değer.
Belki senin kdr sıkıntım yok ama benimde beni zorlayan sıkıntılarım oluyor.
Bu sıkıntıları yaşamak bile mucize çok şükür ki biz bunu yaşıyorux.
Bebişlerimiz sağlıklı olsun yetrr.
Bu kramplarını doktoruna danıştın mı?
Ne dedi bu konuda?
Benim annemde bana hamileyken çok şiddetli krampları olurmuş. Uyanırmış.
Tabi o zaman hersey geri. Tıp geri.
ya ben de bu kalça ağrısı bir tek bende sanıyordum. Dün gece de kalça ağrısı ile uyandım resmen nasıl bir ağrı resmen kemiğim ağrıyor hissediyorum ama bu bazılarında oldugu gibi iç kasık bölgesinde değil bildiğin kalça kemiğimin dışı agrıyor. Sanırım hep sola ya da sağa yatmaktan ağrıyor.
Bunun dışında cumartesi günü özellikle çok çektim ağrı değil resmen acı çektim. Sol kasığımda sanki bir yara var ve o yaraya birileir bastırıyor gibi oldu, ben poziyon değiştirince falan geçen 10 saniyelik acı atakları. Acaba bebeğim elini kolunu kafasını mı sokmaya çalışıyor da ordaki kaslar acıyor.
canım benim o kalça ağrısı daha 4. aydan başladı bende süpürge yaparken oldu sandım doktor dediki çok normal kalçan genişliyor çünkü doğuma hazırlanıyor diye oluyormuş yani böyle....benim sanki bacağım belime tam oturmuyordu böyle yürürken tık tık yapıyor yana kaymış gibiydi gerçekten
evet canım haklısın ilk hamile kaldığım zamanlarda bende de vardı ama yatınca dewğil ayaktayken birden bire oluyordu aynı senin dedğin gibi başkasının bacağı ile yürümeye çalışıyormusum gibiydi Çok şükür o agrılar geçti, ha şimdi bel ağrısı çoğu zaman rahat yürütmüyor ama olsun :)
kızlar ben hamile pilatesi yapıyorum çok şükür hiç bi sorun yaşamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?