2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

aminnn. hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımız dolsun inşallah :))

Kızlar BİRŞEY SORUCAM 6. VE 7. HAFTASI İÇİNDE OLAN VE DOKTORUN ULTRASYONLA BAKTIĞI KISIMDA GERİLME , BATMA ŞEKLİNDE BİR HİS OLUYORMU ? SOL KASIĞIMIN ÜST TARAFINA ARA ARA AĞRI GİBİ BASKI GİBİ BİRŞEYLER HİSSEDİYORUM DOKTORA GİTMELİMİYİM .

Git git cnm gerci insan kalpnatisi gorunce o anda o slklslklikla bir kaza olabilir ama deger
Monbebe bir yerden hatirimdasin sen ates olcme topigi olabilirmi?

aynen bende yürüyünce geldi avm ye gitmiştik alışverişe :) ahh şu korkular... heralde hiç bitmiycek :)

Sa.mervecim dun.aksam.yazini.okudum yanlislikla.oegunun adini.esinin adi yazmissin.bnm adimda merve ve esimin adida yunus ne.tesaduf ve ayni ayda hamileyiz bir tek cocuk sayisi tutmadi bnm 3. Olucak rabbim nasip ederse insllh rabbim seninde gonlune gore verir bnm hadefim 4 cocukya bakalim rabbim ne naaip eylicek

Git git cnm gerci insan kalpnatisi gorunce o anda o slklslklikla bir kaza olabilir ama deger
Monbebe bir yerden hatirimdasin sen ates olcme topigi olabilirmi?
Evet bende diyorum taniyorum galiba.. evet ates olcme topiginde canim.. Gozun aydin tebrik ederim..
Kiz dusunsene.. allah korusun.. tutmaya caliscam artik kendimi
aminnn. hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımız dolsun inşallah :))

Aminnnnnnnnnnnnn..

oglun kac yasinda? Bence simdiden alistir tuvalete götür yapana kadar bekle öyle öyle alisir bence. Ben Suan hic düsünmüyorum cünkü oglum henüz 11 aylik bizim icin daha erken
walla her haltı biliyo velet de bi türlü bezini değiştirtmiyor.. bu hafta bi uzman tavsiyesiyle adi bez kullanmaya başladık günüzleri.. rahatsız olana kadar devam edeceğim uygulamaya.. şimdilik erken de olabilir lazımlığa oturtuyoruz hatta bizi kandırıp ıkınıyor ama çıkan yok

saol kuzucum.. senin de oğlan küçükmüş bi de kız varmış halal olsun walla ilkle ikincinin arası nasıldı? oğlun 15 aylık isteyerek olmuş anladığım kadarıyla.. senin çevren eşin ne tepki veriyo canım? biz korkudan söyleyemiyoz herkese istedim deyince kızıyolar

canımmm çok sevindim biliyodum bu ay olacağını.. hadi bakalım:))

amin canım.. sana da bebişin hayırlı olsun gözün aydın..

aynen bende yürüyünce geldi avm ye gitmiştik alışverişe :) ahh şu korkular... heralde hiç bitmiycek :)

artık anneliğe adım attık ya ömrümüz böyle korkularla geçecek bence :))

inşallah bizim de sizin gibi o kadar çocugumuz olur eşim de ben de kalabalık aile seviyoruz da Allah çocuklarını sana bağışlasın 3.yü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bebeğime birşey olacak mı korkusu çok zormuş hele de ilk dedeyim olunca

ağrı, batma ve şişkinlik oluyo bende de rahim büyüdüğü için olur diye biliyorum. endişelenme normaldir kontrolün ne zman canım

rabbim.yar ve yardimcin olsun cnm allah gonlune gore versin ne guZel.sen.okulu birakmamiasin bn.biraktim cocuklarima bakiorum.gerci dewam etmeyide dusunmuorum benimde 3 .olucak rabbim.nasip ederse ilk.iki.cocugum arasinda 19 ay var ilklerde xok zorlqndim oglum cok huysuzdu ama kizimin dogumuna iki ay kala.huysuzluktan eser kalmadi kendiliginden duseldi nerde gecede yarin saatte bir.nedensiz yere aglqma.krizleri tutan yaramaz cocuk rabbim yardim edio ve bnmde hedefim 4 cocuk bakalim rabbim nasip eylicekmi hayirlisi allahtan.ne diyelim rabbim herkeİn gonlune gore versin

Rabbim gonlunuze.gore versin cnm insaAllah istedigin gibi bir ailen.olur bnm esime kalsa iki iyi ama.bn cok istedigim icin ikna oldu 4 duysa ne olur bilmem birde bnm hamileliklerim cok sancili ve kotu gecio adam.bana.kiyamio ama bn.iateyincede kiyamio

kızlar napıyorsunuz.. Dün gece bel ağrısından ve karın ağrısından uyuyamadım Sabah doktorumu aradım saat 3 gibi gel dedi sabahtan beri ağlıyorum birşey olmamıştır dimi bebeğime kızlar moralim çok bozuk

ben kudurğum canım.. normalde öğretmeni çalışıyorum ama oğlum rahatsızlık geçirince izne ayrıldım.. yazın tüm bunları hatta tayinimizin çıkacağını bilmdn 5 sene önce bıraktığım y.lisansa başladım. tamamen keyfi yani. şimdi 2.ye bırakmak istemiyorum ondan devam ediyorum. seneye tez yazınca bitecek sonuçta. olmadı gittiği yere kdr napayım.. bizde de hedef 4 o yüzden şimdi hazır da evdeyken 2. olsun 2 miniğimi beraber büyüteyim sonra yni 2016 da işe başlayınca rahat ederim dedim:))

kuzum korkma.. ben günlerdir karın ağrısı çekiyorum.. olabiir bunlar canını sıkma hemen.. yine de dr a git muhakkak için rahat etsin.. rahim genişliyor canım ağrı eşiğin de hassas sa bariz hissediyorsundur

jangbogo burdayım cnmhersey yolunda cok şükür seninde gözünaydın cnm :)
benim bulantıladım arttı okulda bulantı hapıyla duruyorum
beni de listeye eklermisiniz yaş 29 ikinci bebiş tek gebelik sat 4 aralık

ayyy sağol.. inşallah problem olmaz işlerim vardı dışarı çıkacaktım şimdi dinlensem de çıkmasam diye düşünüyorum açıkcası.. :))
benimde kahve rengi lekelenmelerim cok oluyordu ogluma hamileyken 4. aydan sonrada oluyordu, doktorum kirmizi olmadigi sürece normaldir kahve rengi leke eski kanmis kendini suan disari atiyor, yani taze kan olmadigi sürece sorun degilmis, Ama Bence doktora git yinede icin rahat eder

Merhaba cnm avusturyada yasiorum bn kizimfa basladim buraya yazmaya ve 5 dkk uzaklikta oturan ama yuz yuze hic gelmedigimiz ama burada tanisip samimiyet kurdugumuz bir arkadas edindim sen nerde oturuosun

Uzakmisiz ben almanyadanim, türkiyedekiler ne güzel bulusuyorlar cok özeniyorum onlara, Galiba bana yakin kimseyi bulamicam

Cnm endişelenme benimde ağrım oluyor arada..

Evet bende diyorum taniyorum galiba.. evet ates olcme topiginde canim.. Gozun aydin tebrik ederim..
Kiz dusunsene.. allah korusun.. tutmaya caliscam artik kendimi

Aminnnnnnnnnnnnn..

Kizlar yanlos anlasilma oldu sanirm ben gebe degilim
Her ay yeni gebeleri takip ederim slklntilari varsa bilgilerimo.paylasmak isterim
Amannn Allhmi soyletti yoksa 15 aydir adettr olmadim amaninnn
Jang bobo sizin bebe ne kadarlik bir tanemi
Valla bende en cok annemdn cekinirim
Monbebe ates kac:)
Tablo nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…