Super kiz.. bende yarion gitcemmm ... :18::18::18::18::18::18:
Masallah ne guzel keseni gormusun..
bende senin gibi malesef ekimde dusum oldu suan tekrar hamisiz.. cok sansliyiz.. bende cok dikkat ediyorum melegime yediklerime ictiklerime.. insallah kucagimiza aliriz..
Nerdesiniz kizlar ben fransadayim...
Ne guzel bilgiler veriyosunuz.. yarin sikisik gidiyim bende o zaman..
Super kiz.. bende yarion gitcemmm ... :18::18::18::18::18::18:
bende senin gibi malesef ekimde dusum oldu suan tekrar hamisiz.. cok sansliyiz.. bende cok dikkat ediyorum melegime yediklerime ictiklerime.. insallah kucagimiza aliriz..
kendimi çok yormuyorum da canım aslında ama sadece dün biraz dolaşmaya gittik o da en fazla 10 15 dk yürümüşümdür sonra bir yerde oturduk arabamızla gidip geliyoruz zaten çok yorulmaya fırsatım da olmuyor öyle olduğu halde böyle birşeyle karşılaşmak canımı sıktı :)) evet Allahım bize bağışlasın bebeklerimizi inşallahhaklısın su herşeye faydalı içmek gerek, ben de kendimi biraz zorlayayım
Evet bende diyorum taniyorum galiba.. evet ates olcme topiginde canim.. Gozun aydin tebrik ederim..Git git cnm gerci insan kalpnatisi gorunce o anda o slklslklikla bir kaza olabilir ama deger
Monbebe bir yerden hatirimdasin sen ates olcme topigi olabilirmi?
aminnn. hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımız dolsun inşallah :))
walla her haltı biliyo velet de bi türlü bezini değiştirtmiyor.. bu hafta bi uzman tavsiyesiyle adi bez kullanmaya başladık günüzleri.. rahatsız olana kadar devam edeceğim uygulamaya.. şimdilik erken de olabilir lazımlığa oturtuyoruz hatta bizi kandırıp ıkınıyor ama çıkan yokoglun kac yasinda? Bence simdiden alistir tuvalete götür yapana kadar bekle öyle öyle alisir bence. Ben Suan hic düsünmüyorum cünkü oglum henüz 11 aylik bizim icin daha erken
saol kuzucum.. senin de oğlan küçükmüş bi de kız varmış halal olsun wallaBu arada hepinize merhabalar eylul.anneleri rabbim.hepinize saglicakla kucaklqrina bebeklerini almayi nasio.etsin insalla
Kayiplari olan anneleri gecmis olsun bende boyle bir durum yasdim.cok.sukur iki ay sonra yeniden gebe kaldim.oglum.simdi.kollarimda.sagliksiz gebeligi vucut atiyormus sonlandiriyormus
Bir kere yasayinca bir daha yasancak diye dusunmeyin
Hepinize iyi bulantisiz gunler diliyorm:)
canımmmSa bayanlar bir hafta once emin olmamakla birlikte yazmistim cok cok silik bir cizgi cikti isiga tutulunca cok zor gecio die yarin bat imdi ve bugun test yaptim allahima sukur hamileyim tabi bunu demek icin erken daha cunku gecen sene mayis ayinda hamile kaldim ve 2 bucuk aylik kurtaj olmak zorunda kaldim kalbi durdugu icin insaAllah bu sefer hepimiz bebsilerimizi.kucagimaza aliriz bu arada ne ilginctirki 3 aydir.istioduk olmadi tamda kurtaj olmasaydim bebeigim bu ay dogacakti ama kardesine hakkini verdiki demekki kardesi tamda onun dogacagi ay bize ceee yaptiii
amin canım.. sana da bebişin hayırlı olsun gözün aydın..merhaba arkadaşlar
bende eylül annesi olucam allah nasip ederse inşallah,hepinize hayırlı olsun diyorum
17 ocakta idrar testi yaptı pozitif çıktı
18 ocak doktora gittim ,keseyi gördük,elma çekirdeği kadarmış henüz
1 şubatta kalp atışlarını duymak için muayeneye çağırdı ,sonrasında testler yaptıracakmış
allahım her bebek isteyene kuluna yar ve yardımcı olsun
aynen bende yürüyünce geldi avm ye gitmiştik alışverişe :) ahh şu korkular... heralde hiç bitmiycek :)
Sa.mervecim dun.aksam.yazini.okudum yanlislikla.oegunun adini.esinin adi yazmissin.bnm adimda merve ve esimin adida yunus ne.tesaduf ve ayni ayda hamileyiz bir tek cocuk sayisi tutmadi bnm 3. Olucak rabbim nasip ederse insllh rabbim seninde gonlune gore verir bnm hadefim 4 cocukya bakalim rabbim ne naaip eylicek
Kızlar BİRŞEY SORUCAM 6. VE 7. HAFTASI İÇİNDE OLAN VE DOKTORUN ULTRASYONLA BAKTIĞI KISIMDA GERİLME , BATMA ŞEKLİNDE BİR HİS OLUYORMU ? SOL KASIĞIMIN ÜST TARAFINA ARA ARA AĞRI GİBİ BASKI GİBİ BİRŞEYLER HİSSEDİYORUM DOKTORA GİTMELİMİYİM .
kızlar günaydınnnbugün hatta şu an kontrolde olan arkadaşlar Rabbim hayırlı haberlerle döndürsün sizi ...
kızlar ilk bebişlerden konuşulmuş... benimkine yaramaz demeye benim dilim varmıyor ama inanılmaz meraklı herşeye koşan,atlayan yalayan bi oğlum var.. yolda giderken bile millet bize gülmekten yarılıyor. her gördüğüne el saalıyo laf atıyo engellesem kıyamet kopuyo.. ev durmadan dağınık ve hala emiyoruzz.. wc alışkanlığımız yok yakında bi taşınma durumumuz var.. bu tatlı bıcırıkla beraber alışkanlıkları kazanmka lazım ki rahat rahat taşınayım yoksa alışmsı vakit alır iyice.. benimki sürpriz değil çok çok istekli bi bebek olduhamileleri gördükçe kıskanıyordum artık o kdr yani.. ben yavaş yavaş söylmeye başladım şimdi çevrem ikiye ayrılmış durumda kimi ayy ne iyi yaptın diyo kimi sen bununla ne yaparsın diyo.. gece uykumuz emzirmeden dolayı düzensiz 6 kereden aşağı kalktığımız 1.5 senede sayılı gün vardır. yaş 28 yenisi gelene kdr olacak 29. bu aralar 30 yaş üstü 3-4 arkadaşımda nedensiz bebek kayıpları oldu hepsi de çalışıyorlar muhtmelen stresten. ondan da korktuk erken davrandık. hedef 4 çocuk bizde. ikisi de 30 lardan sonraya kalsın bari dedik.oğlan olursa oğlumla çok güzel boğuşurlar, kız olursa napar oğluşum bilmiyorum.. bakacaz artık duruma.. sizlerin bebişlerde wc falan halloldu mu nasıl hallettiniz ne kdr zaman aldı? doğuma yakın başlarsam yeni bebekte bezi görünce o da yapar altına diye korkuyorum.. erken denemeyi düşünüyorum..
ağrı, batma ve şişkinlik oluyo bende de rahim büyüdüğü için olur diye biliyorum. endişelenme normaldir kontrolün ne zman canım
inşallah bizim de sizin gibi o kadar çocugumuz olur eşim de ben de kalabalık aile seviyoruz da Allah çocuklarını sana bağışlasın 3.yü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bebeğime birşey olacak mı korkusu çok zormuş hele de ilk dedeyim olunca
ben kudurğum canım.. normalde öğretmeni çalışıyorum ama oğlum rahatsızlık geçirince izne ayrıldım.. yazın tüm bunları hatta tayinimizin çıkacağını bilmdn 5 sene önce bıraktığım y.lisansa başladım. tamamen keyfi yani. şimdi 2.ye bırakmak istemiyorum ondan devam ediyorum. seneye tez yazınca bitecek sonuçta. olmadı gittiği yere kdr napayım.. bizde de hedef 4 o yüzden şimdi hazır da evdeyken 2. olsun 2 miniğimi beraber büyüteyim sonra yni 2016 da işe başlayınca rahat ederim dedim:))rabbim.yar ve yardimcin olsun cnm allah gonlune gore versin ne guZel.sen.okulu birakmamiasin bn.biraktim cocuklarima bakiorum.gerci dewam etmeyide dusunmuorum benimde 3 .olucak rabbim.nasip ederse ilk.iki.cocugum arasinda 19 ay var ilklerde xok zorlqndim oglum cok huysuzdu ama kizimin dogumuna iki ay kala.huysuzluktan eser kalmadi kendiliginden duseldi nerde gecede yarin saatte bir.nedensiz yere aglqma.krizleri tutan yaramaz cocuk rabbim yardim edio ve bnmde hedefim 4 cocuk bakalim rabbim nasip eylicekmi hayirlisi allahtan.ne diyelim rabbim herkeİn gonlune gore versin
kuzum korkma.. ben günlerdir karın ağrısı çekiyorum.. olabiir bunlar canını sıkma hemen.. yine de dr a git muhakkak için rahat etsin.. rahim genişliyor canım ağrı eşiğin de hassas sa bariz hissediyorsundurkızlar napıyorsunuz.. Dün gece bel ağrısından ve karın ağrısından uyuyamadımSabah doktorumu aradım saat 3 gibi gel dedi sabahtan beri ağlıyorum birşey olmamıştır dimi bebeğime kızlar moralim çok bozuk
benimde kahve rengi lekelenmelerim cok oluyordu ogluma hamileyken 4. aydan sonrada oluyordu, doktorum kirmizi olmadigi sürece normaldir kahve rengi leke eski kanmis kendini suan disari atiyor, yani taze kan olmadigi sürece sorun degilmis, Ama Bence doktora git yinede icin rahat ederayyy sağol.. inşallah problem olmazişlerim vardı dışarı çıkacaktım şimdi dinlensem de çıkmasam diye düşünüyorum açıkcası.. :))
Merhaba cnm avusturyada yasiorum bn kizimfa basladim buraya yazmaya ve 5 dkk uzaklikta oturan ama yuz yuze hic gelmedigimiz ama burada tanisip samimiyet kurdugumuz bir arkadas edindim sen nerde oturuosun
Uzakmisiz ben almanyadanim, türkiyedekiler ne güzel bulusuyorlar cok özeniyorum onlara, Galiba bana yakin kimseyi bulamicamSuper kiz.. bende yarion gitcemmm ... :18::18::18::18::18::18:
kızlar napıyorsunuz.. Dün gece bel ağrısından ve karın ağrısından uyuyamadımSabah doktorumu aradım saat 3 gibi gel dedi sabahtan beri ağlıyorum birşey olmamıştır dimi bebeğime kızlar moralim çok bozuk
Gittim kesemizi gördümmmm :))))) haftaya ctesi kalp atışları için gidicem inşallah duyarım. Allahım korusun meleklerimizi hep bizimle olsunlar. :))
Evet bende diyorum taniyorum galiba.. evet ates olcme topiginde canim.. Gozun aydin tebrik ederim..
Kiz dusunsene.. allah korusun.. tutmaya caliscam artik kendimi
Aminnnnnnnnnnnnn..
walla her haltı biliyo velet de bi türlü bezini değiştirtmiyor.. bu hafta bi uzman tavsiyesiyle adi bez kullanmaya başladık günüzleri.. rahatsız olana kadar devam edeceğim uygulamaya.. şimdilik erken de olabilir lazımlığa oturtuyoruz hatta bizi kandırıp ıkınıyor ama çıkan yok
saol kuzucum.. senin de oğlan küçükmüş bi de kız varmış halal olsun wallailkle ikincinin arası nasıldı? oğlun 15 aylık isteyerek olmuş anladığım kadarıyla.. senin çevren eşin ne tepki veriyo canım? biz korkudan söyleyemiyoz herkese istedim deyince kızıyolar
canımmmçok sevindim biliyodum bu ay olacağını.. hadi bakalım:))
amin canım.. sana da bebişin hayırlı olsun gözün aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?