2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım ya bende ilk başta endilenmemiştim sonro doktoru aradım oda gel bebeğin kalbinmi dinleyelim diyince endişelendim birde normal kontrolüme daha 2 hafta vardı

inşallah öyledir :) çarşamba gidiyorum zaten kesemi görmeye o zaman bunu da belirteceğim doktoruma.. teşekkür ederim :)

Ben seni hamis saniyorum vallahi
Tablo guzeldi yukseldi sabit kaldi 36.7 test yapildi pozitif oldu
Uzakmisiz ben almanyadanim, türkiyedekiler ne güzel bulusuyorlar cok özeniyorum onlara, Galiba bana yakin kimseyi bulamicam
evet vallahi uzakmis.. bende cok istiyiorum bulusmak onlar gibi ama.. gurbet !!
Insallah kotu bisey yoktur canim.. benimde aksamlari karin agrum oluyor uyaniyorum.. haber ver olurmu !! :18::18:

Kızlaaar geldim ben Dr.dan bebeğim 6+1gunluk çok küçük gec döllenme olmuş 4.44mm şu anda ve kalp atışlarını duyduk :)çok dinlenmem gerekiyormuş ama bankacıyım çok yoğunuz 1 hafta rapor aldım :)dua eden arkadaslar yüreğinize sağlık haber bekleyen arkadaşlar müjdeli haberlerle dönün inşallah

Son düzenleme:

Aaminnnnnn.. insallah bende boyle guzel seyler yazarim yarinnn..
Cok korkuyorum kizlar yaa.. :18::18::18:

Insallah kotu bisey yoktur canim.. benimde aksamlari karin agrum oluyor uyaniyorum.. haber ver olurmu !! :18::18:[/QUOTE]

inşallah canımm çok korktum bende yarrabim bıdığımı bana bağışlar birşey çıkmaz

Cnm çok sevindimmm

benimde oluyordu canım dün ama uyutmıcak derecede ağrıdı fasulyeme birşey olursa diye korkuyom

Olmamıştır cnm..Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Korkma canım benimm güzel güzel bebişiminin durumunu yacan bizde hep birlikte sevincezz
Cok zormus son 24 saat beklemek.. Amin insallah dedigin gibi yazarim.. allah razi olsun insallah insallah..
inşallah canımm çok korktum bende yarrabim bıdığımı bana bağışlar birşey çıkmaz

Amin insallah cnm bebegine bisey olmaz.. annesine iice tutunmustur o..

Cok zormus son 24 saat beklemek.. Amin insallah dedigin gibi yazarim.. allah razi olsun insallah insallah..

Amin insallah cnm bebegine bisey olmaz.. annesine iice tutunmustur o..

Beklemenin sonucunda o küçücükk yüreğin kalp atışını duymak görmek hayatında hiç bişbirşeye değişemiceğin an olacak
Canım ben bide 5.haftamda düşmüştüm doktorum demişti sımsıkı tutunmuş annesine diye şimdide inş iyice tutunmuştur bıdığımm benimm

Demiştik sana cook sevindimmm canim gözün aydinnn

Canim inşallah sen de güzel haberlerle geleceksin bel ağrısı karin agrisi arada bende de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…