Amin cnm inş..Bende haftaya pazartesi gidicem ama yine de belli olmaz bana
Kontrolüm 1 şubatta , şuan bile oluyor , akşamı bekliyim diyorum iş çıkışı bi acile de gitsem bakarlar herhalde ..
kuzum korkma.. ben günlerdir karın ağrısı çekiyorum.. olabiir bunlar canını sıkma hemen.. yine de dr a git muhakkak için rahat etsin.. rahim genişliyor canım ağrı eşiğin de hassas sa bariz hissediyorsundur
benimde kahve rengi lekelenmelerim cok oluyordu ogluma hamileyken 4. aydan sonrada oluyordu, doktorum kirmizi olmadigi sürece normaldir kahve rengi leke eski kanmis kendini suan disari atiyor, yani taze kan olmadigi sürece sorun degilmis, Ama Bence doktora git yinede icin rahat eder
Cnm endişelenme benimde ağrım oluyor arada..
Ben seni hamis saniyorum vallahiKizlar yanlos anlasilma oldu sanirm ben gebe degilim
Her ay yeni gebeleri takip ederim slklntilari varsa bilgilerimo.paylasmak isterim
Amannn Allhmi soyletti yoksa 15 aydir adettr olmadim amaninnn
Jang bobo sizin bebe ne kadarlik bir tanemi
Valla bende en cok annemdn cekinirim
Monbebe ates kac:)
Tablo nasildi
evet vallahi uzakmis.. bende cok istiyiorum bulusmak onlar gibi ama..Uzakmisiz ben almanyadanim, türkiyedekiler ne güzel bulusuyorlar cok özeniyorum onlara, Galiba bana yakin kimseyi bulamicam
Insallah kotu bisey yoktur canim.. benimde aksamlari karin agrum oluyor uyaniyorum.. haber ver olurmu !! :18::18:kızlar napıyorsunuz.. Dün gece bel ağrısından ve karın ağrısından uyuyamadımSabah doktorumu aradım saat 3 gibi gel dedi sabahtan beri ağlıyorum birşey olmamıştır dimi bebeğime kızlar moralim çok bozuk
Kızlaaar geldim ben Dr.dan bebeğim 6+1gunluk çok küçük gec döllenme olmuş 4.44mm şu anda ve kalp atışlarını duyduk :)çok dinlenmem gerekiyormuş ama bankacıyım çok yoğunuz 1 hafta rapor aldım :)dua eden arkadaslar yüreğinize sağlık haber bekleyen arkadaşlar müjdeli haberlerle dönün inşallah
Kızlaaar geldim ben Dr.dan bebeğim 6+1gunluk çok küçük gec döllenme olmuş 4.44mm şu anda ve kalp atışlarını duyduk :)çok dinlenmem gerekiyormuş ama bankacıyım çok yoğunuz 1 hafta rapor aldım :)dua eden arkadaslar yüreğinize sağlık haber bekleyen arkadaşlar müjdeli haberlerle dönün inşallah
benimde oluyordu canım dün ama uyutmıcak derecede ağrıdıfasulyeme birşey olursa diye korkuyom
Aaminnnnnn.. insallah bende boyle guzel seyler yazarim yarinnn..
Cok korkuyorum kizlar yaa.. :18::18::18:
Cnm çok sevindimmm
Olmamıştır cnm..Hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Cok zormus son 24 saat beklemek..Korkma canım benimm güzel güzel bebişiminin durumunu yacan bizde hep birlikte sevincezz
inşallah canımm çok korktum bende yarrabim bıdığımı bana bağışlar birşey çıkmaz
Cok zormus son 24 saat beklemek..Amin insallah dedigin gibi yazarim.. allah razi olsun insallah insallah..
Amin insallah cnm bebegine bisey olmaz.. annesine iice tutunmustur o..
Beklemenin sonucunda o küçücükk yüreğin kalp atışını duymak görmek hayatında hiç bişbirşeye değişemiceğin an olacak
Canım ben bide 5.haftamda düşmüştüm doktorum demişti sımsıkı tutunmuş annesine diye şimdide inş iyice tutunmuştur bıdığımm benimm
Canim inşallah sen de güzel haberlerle geleceksin bel ağrısı karin agrisi arada bende de oluyor
Demiştik sana cook sevindimmm canim gözün aydinnn
inşallahh canım yaaadua edin baana olurmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?