2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ah CNm keşken benimkide ıkı buçuk yasında olsaydı benım kı daha küçük dıye endışelenıyorum yoksa zaten ben uc yasında uc ay varken planlıyordum esımle karlar vermiştik bıle araları tam uc buçuk yas olunca daha ıyı oluyor yengem ornek tı bana ama maalesef puansız oldu bızde zaten ıkıncısı düşündüğümüz ıcın aldırmadık günahına gırmeyelım dedım ama üçüncüde olsa kazayla yınede aldırmam sanırım ama sıkı sıkı korunucagımız kesın hehe
Ama Allah yardım edıyor bızım oğlan öle aksı bır cocuk degıl bır bebek görse ayy bebek dıye bır sevıyor gormelısın bıde suan hep bırılerını ıstıyor tek zor bıraz da arkadas olucak yanına daha gecen gün araların da ıkı yas olan kız cocuğunda ne guzel anlaştılar abla abla dıye pesınden ayrılmadı valla Allah vermeseydı düşüneceğim yoktu amaz böylesi daha ıyı oldu bılgıler tazeyken ve cocuğum büyüyüp kıskançlığı öğrenmeden bırı kardeşi olması cok guzel...

Nekadar cok süpriz bebisler varmis bu topikde , benimde Bir oglum var iki hafta Sonra bir yasina giroyor. Bizimkide bize süpriz yapti

Ay CNm benım senınkı daha küçükmüş yaa valla altı ayı büyükten saydım hehe benımkısı cok büyük sankı boyle cok daha ıyı bosver zor mor dıyenler sana acıyanlar olucak hıc takma valla Allah kolayını verır hem daha akıllı uslu olur ılk cocuk abı olucak sonuçta hehe ay bıde ıkıncısı kız olursa bır kız bır oğlan tabı once sağlıklı olsunlarda gerısı fıss...hem öyle acıyanlar edenler tek çocukla kalıyorlar ıkıncıyı düşünemıyorlar zaten cocuk gelıyor bes altı yasına sen hamılesın vss cocuk daha cok kıskanıyor edıyor bı yandan onun okulu öbür yanadan diğer cocuğun maması emmesı vss onu okula götüreyim bunu usutmıyım bırıne bırakıyım vss daha zor ıkıncı cocuk düşünüyorsak öylede böylede zor CNm en ıyıkı ıkısı bırden çıkmış olması haksızmıyım

Son düzenleme:

bak gördün mü boşu boşuna üzdün kendiniiiii :) Hay allahım biz geç döllenme olabileceğini düşünüyoruz da bu doktorlar neden akıl edemiyor

Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :))

benim bugün yürürken kasma yaptı ama devam etmedi eğer devam etseydi dr u arayacaktım

cok sewindim cnm wallahi allah size bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.bol bol dinlen birde bebisler suanda sadece kaninizdan beslendikleri icin kan yapici seylee tuketin.pekmez kuru uzum vs..tabi bnm gbi abartip 24 kg almayin:)

ben sana katılmıyorum herkes kendini hazır hissettiği dönemde 2. çocuğu düşünmeli bence.beni oğlum 9 yaşında iyiki bu kadar ara vermişim diyorum öncesinde zaten hazır değildim şimdi oğlum kendi ihtiyaçlarını karşılıyor ayrıca çok uslu bir çocuk hamile olduğumu öğrendiğinden beri babasından daha çok şımartıyor beni

kızlar doktor yönünden ilk tercihiniz devletmi özelmi oldu ücretler nasıl fark ediyormu? ben bugunlerde gidecem karar veremedim

Evt haklisin, ben aslinda oglum 2 yasina girdoginde düsünüyordum Ama simdiye nasipmis, inanki korkumdan kimseye diyemiyorum milletin akil vermelerinden v
nefret ediyorum sanki onlar bakacak. Saten 3 aYlik Olana kadar kimseyede söylemek istemiyorum, uff bide bu korkularim olmasa bebege bisey olur diye korkuyorum oglumdada öyleydi bundada basladi hamileligimin tadini cikarsmiyorum

kızlar doktor yönünden ilk tercihiniz devletmi özelmi oldu ücretler nasıl fark ediyormu? ben bugunlerde gidecem karar veremedim

ben özele gittim devlet hastanesinden korkuyorum ablam 8 ay önce doğum yaptı, şimdi herkese sakın doğurmayın diyo
benim gittiğim hastanede muayene ücreti 27 tl ssk anlaşmalı. doğum 1200 tl ymiş onu bile öğrendim :))

Özel hastaneler kafalarına göre zam yapma yetkisine sahip artık.ama yapıcak bişey yok ben 92 muayene ücrt veriyorum doğmda sordum şimdilik 2800 müş benim sezeryan zaten allah yardımcımız olsun

Canım benimde ilk hamileliğim bende bazen tedirgin oluyorum. Ama şuana kadarki tecrübelerimden ) tam 6 haftalık tecrübe. Kalp atışını ben 16 sında duydum benimde sat 5 aralık. Ama alttan ultrasonla duydum. Panik olma sende duyacaksın inş

Arkadaşlar doktora gittim batma vs çok normalmiş hatta yürüyüş , yüzme vs bunları yapmak gerekiyormuş ve bomba haberi açıklıyorum kalp atışını duydum .... V.dan baktı sağlıklıydı miniğim şimdi içim daha rahat gittiğim hastane baya tuzlu hastane zincirlerinden biri:44::44::44: , yine kendi doktoruma devam edeceğim sanırım ...

Bu arada 5 gündür koyu kahve lekelenmelerim oluyordu doktor 10 gün rapor verdi. Progesteran iğne yaptı birde jel verdi. Bol bol istirahat hayırlısıyla bunuda atlatıcam. Dua edin benim için ;(

Çok sevindim canım. Sen kendi doktoruna devam et boşver önemli olan güvenilir olması...

Super bi haber bu canim yaa..bak duramam diyordun baska bir doktora giderim diyordun.. aslinda minigin sana anne gel benim kalbimin atisini dinle diyormus..

Daha cok arti heyecanim simdi.. :18::18::18::18::18:

Super bi haber bu canim yaa..bak duramam diyordun baska bir doktora giderim diyordun.. aslinda minigin sana anne gel benim kalbimin atisini dinle diyormus..

Daha cok arti heyecanim simdi.. :18::18::18::18::18:

Benim doktor tecrübeli bi kadın çok fazla konuşmuyor benimde nutkum tutuluyor açıkçası . duymayan arkadaşlar 5+ günlerde kesinlikle v.dan baktırsın duyuluyor hemencik ,
Allahım çok hızlıydı çok güzeldi 5 dk baktım diyebilirim size çok rahatladım çılgınlık bazen iyidir

Merhaba arkadaşlar. Hayırlısı ile inşallah ben de eylül annesi olacağım Aslında 10 gündür falan gizli gizli sizi takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş.. Çok telaşlı arkadaşlar görüyorum aramızda. Kesinlikle çok ama çok haklısınız. Ve şu an ne söylesem kendinize engel olamayacaksınız biliyorum ama lütfen sakin olun. Ne kadar sakinlik o kadar huzur.. Kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayın nolursunuz.. Tadını çıkarmaya bakın.. Rabbimin dediği oluyor zaten..
Geçtiğimiz eylül ayında 7 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kaybettim onu. Evet zor bir süreçti ama geçti.. Neyse, çok bahsetmeye gerek yok. Korunmayı bıraktığımız an yeniden hamile kaldım şükürler olsun. Şu an sakinim. Telaşa gerek yok, bir şey olacaksa zaten önüne geçemezsin kaderin biliyorum.. Klasik kasık ağrısı, göğüs ağrısı dışında şimdilik başka şikayetim yok. Tabi daha çok erken olduğundandır mutlaka.. Aslında şubatta gidecektim ilk kontrolüme ama sağlık ocağındaki hemşireler mutlaka git git git diye ısrar edince bu cumartesi için randevumu aldım. Hayırlısı olsun, umarım ben de güzel haberler alırım..

Listeye beni de eklerseniz sevinirim :)

Yaş 29, Şehir İzmir, İlk bebek, BDT 23 Eylül
Hepimiz için en en güzeli olsun, güzel anne adayları

çok sevindim cnmm inşallah hepimiz hep böyle güzel haberlerini alırız bebişlerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…