Allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah... Dualarım seninle canım benim...
aynen benimki de öyle canım hiç beklemiyoduk tam süpriz oldu daha yani kabul ettim valla hiç belirtimde yok ondan hiç inanamadım.. ama iyiki kendi kendine karar vermiş gelmeye diyorum şimdi bize kalsa erteleyip duruyoduk oğlum şimdi farkında değil ama arkadaş geliyo...
Nekadar cok süpriz bebisler varmis bu topikde, benimde Bir oglum var iki hafta Sonra bir yasina giroyor. Bizimkide bize süpriz yapti
Kızlaaar geldim ben Dr.dan bebeğim 6+1gunluk çok küçük gec döllenme olmuş 4.44mm şu anda ve kalp atışlarını duyduk :)çok dinlenmem gerekiyormuş ama bankacıyım çok yoğunuz 1 hafta rapor aldım :)dua eden arkadaslar yüreğinize sağlık haber bekleyen arkadaşlar müjdeli haberlerle dönün inşallah
tamam canım gelince hemen haber vercem sizee
Kızlar BİRŞEY SORUCAM 6. VE 7. HAFTASI İÇİNDE OLAN VE DOKTORUN ULTRASYONLA BAKTIĞI KISIMDA GERİLME , BATMA ŞEKLİNDE BİR HİS OLUYORMU ? SOL KASIĞIMIN ÜST TARAFINA ARA ARA AĞRI GİBİ BASKI GİBİ BİRŞEYLER HİSSEDİYORUM DOKTORA GİTMELİMİYİM .
Kızlaaar geldim ben Dr.dan bebeğim 6+1gunluk çok küçük gec döllenme olmuş 4.44mm şu anda ve kalp atışlarını duyduk :)çok dinlenmem gerekiyormuş ama bankacıyım çok yoğunuz 1 hafta rapor aldım :)dua eden arkadaslar yüreğinize sağlık haber bekleyen arkadaşlar müjdeli haberlerle dönün inşallah
Ay CNm benım senınkı daha küçükmüş yaa valla altı ayı büyükten saydım hehe benımkısı cok büyük sankı boyle cok daha ıyı bosver zor mor dıyenler sana acıyanlar olucak hıc takma valla Allah kolayını verır hem daha akıllı uslu olur ılk cocuk abı olucak sonuçta hehe ay bıde ıkıncısı kız olursa bır kız bır oğlan tabı once sağlıklı olsunlarda gerısı fıss...hem öyle acıyanlar edenler tek çocukla kalıyorlar ıkıncıyı düşünemıyorlar zaten cocuk gelıyor bes altı yasına sen hamılesın vss cocuk daha cok kıskanıyor edıyor bı yandan onun okulu öbür yanadan diğer cocuğun maması emmesı vss onu okula götüreyim bunu usutmıyım bırıne bırakıyım vss daha zor ıkıncı cocuk düşünüyorsak öylede böylede zor CNm en ıyıkı ıkısı bırden çıkmış olması haksızmıyım
Evt haklisin, ben aslinda oglum 2 yasina girdoginde düsünüyordum Ama simdiye nasipmis, inanki korkumdan kimseye diyemiyorum milletin akil vermelerinden vAy CNm benım senınkı daha küçükmüş yaa valla altı ayı büyükten saydım hehe benımkısı cok büyük sankı boyle cok daha ıyı bosver zor mor dıyenler sana acıyanlar olucak hıc takma valla Allah kolayını verır hem daha akıllı uslu olur ılk cocuk abı olucak sonuçta hehe ay bıde ıkıncısı kız olursa bır kız bır oğlan tabı once sağlıklı olsunlarda gerısı fıss...hem öyle acıyanlar edenler tek çocukla kalıyorlar ıkıncıyı düşünemıyorlar zaten cocuk gelıyor bes altı yasına sen hamılesın vss cocuk daha cok kıskanıyor edıyor bı yandan onun okulu öbür yanadan diğer cocuğun maması emmesı vss onu okula götüreyim bunu usutmıyım bırıne bırakıyım vss daha zor ıkıncı cocuk düşünüyorsak öylede böylede zor CNm en ıyıkı ıkısı bırden çıkmış olması haksızmıyım
kızlar doktor yönünden ilk tercihiniz devletmi özelmi oldu ücretler nasıl fark ediyormu? ben bugunlerde gidecem karar veremedim
merhaba kızlar ben de hamileyim. dr elivit verdi bana da. sat 9 aralıktı ve adetlerim 31 32 günde bir oluyordu. Cuma günü kese göründü ama küçüktü. dr birşey demedi ama acile gittiğim için dra pek güvenemedim açıkçası.
Sizce kesenin küçük olması normal mi? yani internetteki görüntülerde baya büyük görünüyor da.
bir de kalp atışı neden duyulmadı madem 5-6 haftalık.
ilk hamileliğim ve korkuyorum. bilgisizim de
Arkadaşlar doktora gittim batma vs çok normalmiş hatta yürüyüş , yüzme vs bunları yapmak gerekiyormuş ve bomba haberi açıklıyorum kalp atışını duydum.... V.dan baktı sağlıklıydı miniğim şimdi içim daha rahat gittiğim hastane baya tuzlu hastane zincirlerinden biri:44::44::44: , yine kendi doktoruma devam edeceğim sanırım ...
Arkadaşlar doktora gittim batma vs çok normalmiş hatta yürüyüş , yüzme vs bunları yapmak gerekiyormuş ve bomba haberi açıklıyorum kalp atışını duydum.... V.dan baktı sağlıklıydı miniğim şimdi içim daha rahat gittiğim hastane baya tuzlu hastane zincirlerinden biri:44::44::44: , yine kendi doktoruma devam edeceğim sanırım ...
Super bi haber bu canim yaa..bak duramam diyordun baska bir doktora giderim diyordun.. aslinda minigin sana anne gel benim kalbimin atisini dinle diyormus..
Daha cok arti heyecanim simdi.. :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?