2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

merhaba monalisa ,sanırım aynı günlerde öğrendik :) bende 1şubatta kalp atışını duyucam allahım nasip ederse

Bu arada artik listeye yazilmayi hakkettim sat 21.12.2009 bdt 27.09.2014 30 yasindayim ve 3. Bebegim 1 oglum ve 1 kizim var yurt disinda yasiorum

Gittim kesemizi gördümmmm :))))) haftaya ctesi kalp atışları için gidicem inşallah duyarım. Allahım korusun meleklerimizi hep bizimle olsunlar. :))

ben çok fazla sıkışmıyorum şuan nedense ya :26: yani daha çabuk tuvaletim geliyor da öyle çok çok sık değil.

ben korkumdan çok su içiyorum da o yüzden çıkamıyorum wc den :) ilk bebeğimi 5 haftalık kaybettim ekimde, şimdi meleğim iyi olsun benimle olsun diye çok dikkat ediyorum :)

ben korkumdan çok su içiyorum da o yüzden çıkamıyorum wc den :) ilk bebeğimi 5 haftalık kaybettim ekimde, şimdi meleğim iyi olsun benimle olsun diye çok dikkat ediyorum :)

geçmiş olsun canım su içmek iyi mi geliyormuş ki?
bu arada benim de bu sabah kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu ya, bu kötü birşey mi demek ki?

Kızlar yaa benim cok bulantım var yani öyle böyle değil. Dr testleri yazdı verdi sabah ac karnına git yaptir diye ama sabah cok kötü oluyorum heleki ac karnima. Cuma kontrolüm var ne dicem doktoruma yaa (

evet karından ölçüldü..yanılm aolabilir mi

Canim ne guzel.kesen gorulmus hemde erkennden dicem ama genelde 4+1 de karindan gorulmuyor diye biliyorum acaba bir oynama.olduda haftasimi farkli cikti
Su anda beklenen kese gorulmus ya gec dollenme yada usg yanilmasidir buyuk ihtimal
Beta hcg bakildimi

bu arada benim de bu sabah kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu ya, bu kötü birşey mi demek ki?

canını hiç sıkma kırmızı olmadıkça canını sıkma o akıntılar oluyor sonrasında azalıyor zaten

canını hiç sıkma kırmızı olmadıkça canını sıkma o akıntılar oluyor sonrasında azalıyor zaten

ayyy sağol.. inşallah problem olmaz işlerim vardı dışarı çıkacaktım şimdi dinlensem de çıkmasam diye düşünüyorum açıkcası.. :))

Hiç korkma sadece dinlen. akıntın kırmızı olmadığı müddetçe sıkıntı yokmuş, sadece kendini fazla yordun heralde. ben konuşuyorum meleğimle sıkı tutun annene diye :)) benimde dün bi iki damla oldu hemen uzandım. bizden hiç ayrılmasınlar inşallah, hep iyi düşünelim :)
az su içmek erken doğum yada düşük riskine neden oluyo diye okumuştum, bilmiyorum doğrumu yanlışmı ama zaten içmemiz gerekiyo bende riske atmıyorum :))

ayyy sağol.. inşallah problem olmaz işlerim vardı dışarı çıkacaktım şimdi dinlensem de çıkmasam diye düşünüyorum açıkcası.. :))

valla ben derim ki dinlen ben bol bol dinleniyorum nasıl olsa bebiş olunca dinlenmeye vakti olmayacak

Son düzenleme:

Merhaba cnm yurtdisinda nerdesin bende yurtdisinda yasiyorumm

Merhaba cnm avusturyada yasiorum bn kizimfa basladim buraya yazmaya ve 5 dkk uzaklikta oturan ama yuz yuze hic gelmedigimiz ama burada tanisip samimiyet kurdugumuz bir arkadas edindim sen nerde oturuosun

kendimi çok yormuyorum da canım aslında ama sadece dün biraz dolaşmaya gittik o da en fazla 10 15 dk yürümüşümdür sonra bir yerde oturduk arabamızla gidip geliyoruz zaten çok yorulmaya fırsatım da olmuyor öyle olduğu halde böyle birşeyle karşılaşmak canımı sıktı :)) evet Allahım bize bağışlasın bebeklerimizi inşallah haklısın su herşeye faydalı içmek gerek, ben de kendimi biraz zorlayayım

valla ben derim ki dinlen ben bol bol dinleniyorum nasıl olsa bebiş olunca dinlenmeye vakti olmayacak

haklısın aslında ama işte yapmamız gereken şeyler de oluyor.. ilk günler öyle devamlı yattım dinlendim baktım birkaç gün sonra ev dandini olmuş dedim kızım kalk nereye yatıyorsun ev elden gidiyor ama artık yine biraz daha dikkat edeceğim kendime

çok geçmiş olsun canım.
bende de var aynı dert, dün mahfoldum resmen, iğne yaptırmaya alışmışım dayanamadım ağrıya, kolonyayla masaj yaptı eşim başıma enseme. sabaha karşı sızmışım. neyseki şimdi biraz hafifledi. inşallah tekrarlamaz

Super kiz.. bende yarion gitcemmm ... :18::18::18::18::18::18:
Gittim kesemizi gördümmmm :))))) haftaya ctesi kalp atışları için gidicem inşallah duyarım. Allahım korusun meleklerimizi hep bizimle olsunlar. :))

Masallah ne guzel keseni gormusun..
bende senin gibi malesef ekimde dusum oldu suan tekrar hamisiz.. cok sansliyiz.. bende cok dikkat ediyorum melegime yediklerime ictiklerime.. insallah kucagimiza aliriz..
Merhaba cnm yurtdisinda nerdesin bende yurtdisinda yasiyorumm
Nerdesiniz kizlar ben fransadayim...
Kontrolllere idrar cok slklslk giderseniz dahanet gorunuyor kizlar aklinizda bulunsun
Ne guzel bilgiler veriyosunuz.. yarin sikisik gidiyim bende o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…