Günaydın canım
Görmedim, keseyi gördük minicikti zaten 5+4 te , 2 hafta sonra kalp atışları için bekliyorum dedi 1 Şubatta kalp atışları için gidicez , sonrasında testler istiycem dedi ama ben dayanamayıp bu cuma falan kalp atışı için farklı bir doktora gidebilirim o potansiyel var
Hastaneye giderken içmenizi öneririm .Ben bugün 1.5 litre içtim,on dakika bekledim yok midem bulandı sudan..E gelmicek yarım litre daha içtim yine bi kıpırtı yok sıkışmadım.Ama işimi hallettim Allah tan..
İkinci cnm.İlki 8 haftalıkken düştü..Senin ilk mi?
Aynen çok değişik..Amin hepimizin inş.
Ya cnm başka hastaneye gitsen bide..Ultrason cihazı yetersizdir belki..
yaren teşekkür edrm birde ulltrason çıktımda Gs 10.8 mm görünüyor ..4+1 için büyük değil mi sizce doktorun yanılma payı var mıdır acaba
ben çok fazla sıkışmıyorum şuan nedense ya :26: yani daha çabuk tuvaletim geliyor da öyle çok çok sık değil.
Merhaba cnm yurtdisinda nerdesin bende yurtdisinda yasiyorummBu arada artik listeye yazilmayi hakkettim sat 21.12.2009 bdt 27.09.2014 30 yasindayim ve 3. Bebegim 1 oglum ve 1 kizim var yurt disinda yasiorum
ben korkumdan çok su içiyorum da o yüzden çıkamıyorum wc den :) ilk bebeğimi 5 haftalık kaybettim ekimde, şimdi meleğim iyi olsun benimle olsun diye çok dikkat ediyorum :)
Mm lik bir kaydirma tum.olcumlerin farkli olmasina swbep olabiliyor
Karindan mi goruldu kesenz
evet karından ölçüldü..yanılm aolabilir mi
geçmiş olsun canımsu içmek iyi mi geliyormuş ki?
bu arada benim de bu sabah kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu ya, bu kötü birşey mi demek ki?
canını hiç sıkma kırmızı olmadıkça canını sıkma o akıntılar oluyor sonrasında azalıyor zaten
geçmiş olsun canımsu içmek iyi mi geliyormuş ki?
bu arada benim de bu sabah kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu ya, bu kötü birşey mi demek ki?
ayyy sağol.. inşallah problem olmazişlerim vardı dışarı çıkacaktım şimdi dinlensem de çıkmasam diye düşünüyorum açıkcası.. :))
merhaba arkadaşlar
bende eylül annesi olucam allah nasip ederse inşallah,hepinize hayırlı olsun diyorum
17 ocakta idrar testi yaptı pozitif çıktı
18 ocak doktora gittim ,keseyi gördük,elma çekirdeği kadarmış henüz
1 şubatta kalp atışlarını duymak için muayeneye çağırdı ,sonrasında testler yaptıracakmış
allahım her bebek isteyene kuluna yar ve yardımcı olsun
Merhaba cnm yurtdisinda nerdesin bende yurtdisinda yasiyorumm
Hiç korkma sadece dinlen. akıntın kırmızı olmadığı müddetçe sıkıntı yokmuş, sadece kendini fazla yordun heralde. ben konuşuyorum meleğimle sıkı tutun annene diye :)) benimde dün bi iki damla oldu hemen uzandım. bizden hiç ayrılmasınlar inşallah, hep iyi düşünelim :)
az su içmek erken doğum yada düşük riskine neden oluyo diye okumuştum, bilmiyorum doğrumu yanlışmı ama zaten içmemiz gerekiyo bende riske atmıyorum :))
valla ben derim ki dinlen ben bol bol dinleniyorum nasıl olsa bebiş olunca dinlenmeye vakti olmayacak
kızlar mıgreni olan var mı? ıkı gundur mahvoldum haftaya pazartesı doktora gıdınce solıcem acıle gıtmeye guvenemedım. hamıle oldugumu solesemde yanlıs bı ılac verırler dıye ama ıkı gundur ınanın mahvoldum basımı cember ıle bagladım gecmedı dus aldım gecmedı karanlık sessızlık yerde yattım nefes almam bılle beynımı kemırıyo allahtan suan gectı ama tekrarlarsa korkusu mahvedıyor
Günaydın canım
Görmedim, keseyi gördük minicikti zaten 5+4 te , 2 hafta sonra kalp atışları için bekliyorum dedi 1 Şubatta kalp atışları için gidicez , sonrasında testler istiycem dedi ama ben dayanamayıp bu cuma falan kalp atışı için farklı bir doktora gidebilirim o potansiyel var
Gittim kesemizi gördümmmm :))))) haftaya ctesi kalp atışları için gidicem inşallah duyarım. Allahım korusun meleklerimizi hep bizimle olsunlar. :))
Masallah ne guzel keseni gormusun..ben korkumdan çok su içiyorum da o yüzden çıkamıyorum wc den :) ilk bebeğimi 5 haftalık kaybettim ekimde, şimdi meleğim iyi olsun benimle olsun diye çok dikkat ediyorum :)
Nerdesiniz kizlar ben fransadayim...Merhaba cnm yurtdisinda nerdesin bende yurtdisinda yasiyorumm
Ne guzel bilgiler veriyosunuz.. yarin sikisik gidiyim bende o zaman..Kontrolllere idrar cok slklslk giderseniz dahanet gorunuyor kizlar aklinizda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?